Hirdetés
Hirdetés

Megvan az év gluténmentes terméke

2018. május 26., 09:02

Örülhetnek az ételallergiások.

A nyertes répatorta (Fotó forrása: hunorganic.com)
A nyertes répatorta
(Fotó forrása: hunorganic.com)

Idén már harmadik alkalommal ítélték oda a 2015-ben alapított Az év Gluténmentes Terméke Díját, ezúttal a Hunorganic Kft. NATURBIT gluténmentes répatortájának.

A répatorta eredeti receptje egy bevált családi recept, átdolgozva gluténmentes, tejmentes, laktózmentes változattá. A répatortát megkóstolva nem lehet róla megállapítani, hogy ez egy gluténmentes termék, ízre, állagra is tökéletesen sikerült. A gyártástól számítva 28 napig őrzi meg a minőségét védőgázos csomagolásban.

Hirdetés

A díj megalapításának céljai között szerepelt, hogy megismertessék a coeliakiás páciensekkel és a gluténmentesen diétázókkal azokat az új, gluténmentes élelmiszereket, amelyek biztonságosak és ellenőrzött körülmények között készülnek.

A díjra 9 magyar cég által benevezett, 2016 után piacra került összesen 12 gluténmentes új termék, és 2 termékcsalád közül egy szakemberekből álló Bíráló Bizottság véleménye döntött olyan szempontok alapján, mint:

  • Mennyire hiánypótló a kategóriában?
  • Mennyire finom?
  • Mennyire felel meg a korszerű táplálkozási követelményeknek?
  • Csomagolás, valamint a kész termék megjelenése.

Olyat lépett a Spar, ami már nagyon kellett Magyarországon

Az áruházlánc nemrég bejelentette, összefognak a Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesületével. Részletek >>>>

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Hány évig kell gürizni egy átlagos lakásért?

Hány évig kell gürizni egy átlagos lakásért?

Egy friss elemzés arra kereste a választ, hogy az egyes megyékre jellemző nettó átlagfizetések alapján hány havi keresetre van szükség egy átlagos 100 négyzetméteres családi ház vagy egy 50 négyzetméteres lakás megvásárlásához. Hiába a fővárosban a legmagasabb a nettó fizetés, mégis itt kell a legtöbbet dolgozni egy 50 négyzetméteres lakásért: 113 havi, azaz közel 10 évi fizetés kell hozzá.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?