Hirdetés
Hirdetés

Nem tudod fizetni a számlát? Ezzel egy darabig nem lesz gond

2018. február 23., 17:42

Jövő héten még biztosan nem kapcsolják ki a villanyt, ha E.ON ügyfél vagy.

Ahogy arról már korábban írtunk, extrém hideget jósolnak a jövő hétre, hétfőn akár mínusz 20 fok is lehet. Emiatt az életvédelmi szempontokat helyezik előtérbe a szolgáltatók, az E.ON így úgy döntött, a jövő héten az időjárásra való tekintettel egész vasárnapig nem kapcsolják ki az áramot, ha valakinek számlatartozása van.

A kikapcsolások február 26. és március 4. közötti felfüggesztésével ahhoz kívánnak hozzájárulni, hogy az előrejelzések alapján várható extrém hidegben minden ügyfélnél legyen villamosenergia-ellátás. Az E.ON a felfüggesztéssel párhuzamosan, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósággal egyeztetve, megteszi a szükséges "felkészülő intézkedéseket", és később kezd hozzá azokhoz a hálózat-karbantartási munkálatokhoz, amelyek áramszünettel járnának.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Annyi olaj kerül felszínre az óriás kitermelőhelyen, hogy nem tudják elszállítani

Annyi olaj kerül felszínre az óriás kitermelőhelyen, hogy nem tudják elszállítani

A legnagyobb amerikai palaolaj-kitermelő környéken, Nyugat-Texasban olyan ütemben növekszik a kitermelés, hogy rövidesen eléri azt a limitet, amit csővezetéken el tudnak szállítani, mondhatni, ami a csövön kifér. Egy évig most kénytelenek lesznek a földben hagyni a többletet, az OPEC legnagyobb örömére.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?