Hirdetés
Hirdetés

Sokan szednek ma össze vaskos bírságot - te ne legyél közöttük!

2018. március 10., 09:30

Sok értelme nincs a maihoz hasonló szombati munkanapoknak, bosszankodni azonban sokat lehet miattuk. A parkolásért például kell fizetni.

Miből finanszírozzam a cégem? Mitől lesz versenyképes egy magyar KKV és honnan szerezhet fejlesztési forrásokat? Ki viheti tovább a családi vállalkozást?
KKV-finanszírozás - égető tulajdonosi dilemmák konferencia - jelentkezzen most!

Ha ilyet látsz, sprintelj!
Ha ilyet látsz, sprintelj!

Szombaton jellemzően ingyenesen lehet parkolni az egyébként fizetős parkolókban is, ez a nap azonban más, mint a többi: a március 16-át "dolgozzuk ma be", a munkanap-áthelyezésnek köszönhetően így Budapesten és a vidéki nagyvárosokban is a hétköznapokon szokásos, jellemzően 8 és 18 illetve 20 óra közötti időszakban parkolási díjat kell fizetni. Így tehát aki megszokásból hagyta péntek este fizetős helyen az autóját, könnyen lehet, hogy már délelőtt a szélvédőn talált mikuláscsomaggal indíthatja a napját.

A 3-as metró legalább ma is jár

A fővárosi közösségi közlekedésben is van némi változás: bár a 3-as metró vonalán hétvégén a teljes vonalon metrópótló buszok szoktak közlekedni, ma a munkanapokon megszokott közlekedési rend szerint 20:30-ig Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között jár az M3-as metró.

Hirdetés

Szombaton az iskolaszünetben érvényes pénteki munkanapi menetrend lesz érvényben Budapesten.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Donald Tusk leoltotta a brit miniszterelnököt

Donald Tusk leoltotta a brit miniszterelnököt

Theresa May brit miniszterelnök Salzburgban ismét az EU-vezetők elé tárta pár hónapja kidolgozott megállapodási tervét, de arra az Európai Tanács vezetője nemet mondott. Európa nem engedhet elveiből, úgy tűnik, megismétlődik a játék, hogy ki rántja félre a kormányt, mint 2015-ben a görögökkel.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?