Hirdetés
Hirdetés

Sokan szednek ma össze vaskos bírságot - te ne legyél közöttük!

2018. március 10., 09:30

Sok értelme nincs a maihoz hasonló szombati munkanapoknak, bosszankodni azonban sokat lehet miattuk. A parkolásért például kell fizetni.

Ha ilyet látsz, sprintelj!
Ha ilyet látsz, sprintelj!

Szombaton jellemzően ingyenesen lehet parkolni az egyébként fizetős parkolókban is, ez a nap azonban más, mint a többi: a március 16-át "dolgozzuk ma be", a munkanap-áthelyezésnek köszönhetően így Budapesten és a vidéki nagyvárosokban is a hétköznapokon szokásos, jellemzően 8 és 18 illetve 20 óra közötti időszakban parkolási díjat kell fizetni. Így tehát aki megszokásból hagyta péntek este fizetős helyen az autóját, könnyen lehet, hogy már délelőtt a szélvédőn talált mikuláscsomaggal indíthatja a napját.

A 3-as metró legalább ma is jár

A fővárosi közösségi közlekedésben is van némi változás: bár a 3-as metró vonalán hétvégén a teljes vonalon metrópótló buszok szoktak közlekedni, ma a munkanapokon megszokott közlekedési rend szerint 20:30-ig Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között jár az M3-as metró.

Hirdetés

Szombaton az iskolaszünetben érvényes pénteki munkanapi menetrend lesz érvényben Budapesten.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Balaton helyett a Velencei-tónál vennél nyaralót? Ennyiért találsz

Balaton helyett a Velencei-tónál vennél nyaralót? Ennyiért találsz

Az idei nyár egyelőre szeszélyes arcát mutatja, mégis ezekben a hetekben, hónapokban pörög leginkább a nyaralóvásárlás. A Balaton mellett kedvelt célterület a Velencei-tó környéke, amely elsősorban Budapesthez való közelségének köszönhető, így akár lakhatási szándékkal is megfontolandó lehetőség az ingatlanvásárlás.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?