Hirdetés
Hirdetés

Van valami, ami közös a magyar autósokban

2017. szeptember 10., 09:11

Mindenki vakon megbízik a szervizekben, és ennek van egy nagyon jó oka.

A Bárdi Autó és a Trend International közös felmérése szerint a magyarok 98 százaléka maximálisan elégedett a saját szervizével, és jellemzően inkább a kisebb magánszervizeket preferálják. Ennek azonban, meglepő módon, nem a pénztárca szab határt, az ár helyett a magyar autósoknak sokkal fontosabb a megbízhatóság és a gyorsaság, ezt közölte a cég a Privátbankár.hu-val.

Nem is csoda, hogy az autósok kétharmada évek óta ugyanoda jár javíttatni. A szerviz közelsége is meghatározó tényező majdnem minden ötödik válaszadónak, az ismertség azonban kevésbé fontos, ezt csak a válaszadók 8 százaléka emelte ki.

Hirdetés

Az sem mindegy, hogy mivel, miből javíttatjuk az autókat. A bontott alkatrész gyakorlatilag teljesen eltűnt a piacról, tarolnak viszont az utángyártott alkatrészek, 4-ből 3 autós vásárol ilyesmit. Akik maguk vesznek alkatrészt, elsősorban autóalkatrész kereskedőtől szerzik be, gyári alkatrészt a vezetők 65 százaléka vásárol. A döntés elsősorban a cserélendő alkatrész típusától és árától függ, hiszen nem mindegy, hogy féktárcsát kell cserélni, vagy kárpitpatentot.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Nem félünk, pedig kéne? Nagy pofon lehet a vége, ha elbízzuk magunkat

Nem félünk, pedig kéne? Nagy pofon lehet a vége, ha elbízzuk magunkat

Az előző negyedévhez képest egyes szegmensekben kis mértékben mérséklődtek a különbségek a munkavállalói bizalom terén novemberben, ugyanakkor továbbra is magas, csaknem 70 pontos értéket vett fel az index - derül ki a BNP Paribas Cardif biztosító és a Medián legfrissebb közös novemberi munkaerőpiaci kutatásából. Csakhogy így folyamatosan csökken a dolgozók motivációja is.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?