Hirdetés
Hirdetés

Varázslatos ünnepek: karácsony és szilveszter az osztrák Alpokban

Egyedülálló hangulat, felejthetetlen ünnepek, havas hegycsúcsok.

A hófödte hegycsúcsoknál szebb karácsonyi, szilveszteri díszletet nehezen lehetne elképzelni. Ez a festői kép fejezi ki leginkább a tél, a meghittség, a közelgő ünnep hangulatát. És ezt a csalhatatlan idillt élvezheti az, aki Ausztriában, a hegyek között, a legszebb sí-régiókban, a legkiválóbb sípályarendszerek – a stájerországi Lachtal és Schladming-Dachstein valamint a karintiai Nassfeld – szívében, közvetlenül a pályák mellett található SissiPark apartmanszállók vendégeként tölti az év utolsó napjait.

A vastag hótakaróval borított hegycsúcsok látványa azonban a szívélyes vendéglátók, kényelmes szállások és a helyi ünnepi szokások nélkül kevés lenne ahhoz, hogy maradéktalanul jól érezzék magukat a téli tájban gyönyörködni, síelni, sétálni, kikapcsolódni vágyók. Az ünnepvárás a hegyen olyan speciális hangulat, amelyről az ott élő és ott dolgozó vendéglátók is gondoskodnak.

A SissiPark üzemeltetői maguk is évről évre nagy izgalommal készülnek az év utolsó heteire, amikorra csalhatatlanul megérkezik a tél a hegyre, benépesülnek a sípályák, s vidámság uralja a máskor méltóságosan csendes hegycsúcsok lejtőit.  Az ünnep közeledtével fokozódik a hangulat a régióban: díszbe öltöztetett hütték, karácsonyi fényekben úszó kényelmes szállások, elegáns szállodák és luxus sípálya-apartmanok hívogatják a kristálytiszta hegyi levegőn elfáradt sportolókat. A SissiPark különösen kitesz magáért: a három helyszínen épült négycsillagos szállókban tökéletesen felszerelt luxus apartmanokkal várják a vendégeket, akik a lakosztályukhoz tartozó saját szaunájukban kedvükre relaxálhatnak és családjukkal, barátaikkal együtt feldíszíthetik az apartmanokba bekészített fenyőfákat.

karácsony napjai, valamint szilveszter éjszakája igazi csoda egy ilyen helyen: kifogástalan vendéglátás, vidám maskarába öltözött mutatványosok sílécen, „happy hours” akciók a hüttékben és számtalan kedves, mókás jelenet résztvevői lehetnek azok, aki itt töltik az év legszebb ünnepét.

A SissiPark luxus apartmanszálló és pályaszállás mindehhez kifogástalan kényelemmel és „saját” panorámával is hozzájárul. Így lesz tökéletes és felejthetetlen az ünnep a hegyen.

További információk és online foglalás: www.sissipark.at/hu

(x)

Címlapon

Új olajország születik, eddig kakaó nagyhatalom volt

Új olajország születik, eddig kakaó nagyhatalom volt

Az afrikai Ghána eddig egy egész másik termékről volt híres: a kakaóról, miközben aranyban is bővelkedik. Gazdasági növekedése most azonban 10 százalék közelébe növekedett, köszönhetően a felfutó olajexportnak. Van honnan emelkedni, nem gazdag ország, bár Afrikán belül eddig sem volt rossz helyzetben.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?