További cikkek
 • Megint lángol Katalónia – mi áll a háttérben? A hét videója

  2019. október 25., 19:30
  Megint lángol Katalónia – mi áll a háttérben? A hét videója

  Október közepén függetlenségpárti tömegtüntetések törtek ki Barcelonában és Katalónia más városaiban. Egy hét alatt 600-an sérültek meg, tüntetők és rendőrök egyaránt, mintegy 200 embert őrizetbe vettek. Mi áll a történések hátterében? Jogos-e a katalánok dühe, mire mennek vele, és miért hallgat az EU? És mi köze az FC Barcelona globalizálódásának a katalán ügyhöz? Munkatársunk, Wéber Balázs videókommentárja.

További cikkek
 • Politikai földrengés rázta meg Budapestet – A hét videója

  2019. október 18., 20:00
  Politikai földrengés rázta meg Budapestet – A hét videója

  Az ellenzéki összefogás nem - vagy csak kevesek által - várt sikert ért el a múlt heti önkormányzati választáson. Karácsony Gergely lett a főpolgármester, a közgyűlésben is az ellenzéki erők vannak többségben, és több nagyvárosban is fordult a politikai széljárás. A történések hazai hátteréről és a várható fejleményekről Baka F. Zoltán felelős szerkesztő, a külföldi reakciókról pedig Wéber Balázs külpolitikai újságíró beszélt.

További cikkek
 • Ki nézi terroristáknak a nyugdíjasokat? A Hét Sztorija

  2019. október 11., 20:20
  Ki nézi terroristáknak a nyugdíjasokat? A Hét Sztorija

  Banki azonosítás, terroristának nézett nyugdíjasok, Mészáros Lőrinc kedvenc témája a stadionok lelátóján, magyar korrupciós helyzet német vállalatvezetői szemmel - tartalmi ízelítő a megújult Piac&Profit magazinból. 

További cikkek
További cikkek
További cikkek

Korábbi videók

Utánajártunk

Szavazás

Vettél már a szuper-államkötvényből (MÁP Plusz)?