<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Ellátórendszerek
Makro / Külgazdaság Durva képek az egészségügyről: csoda, hogy még ellátnak bárkit
Privátbankár.hu | 2015. június 14. 10:19
Azt már korábban is lehetett tudni, hogy elképesztő állapotban, az összeomlás határán van a magyarországi betegellátás. Az egészségügyi dolgozók tiltakozása a tarthatatlan helyzet ellen a következő fázisba ért, a közösségi oldalon gyűjtik a szépen lassan széteső kórházak képeit.
Karrier Óriási tévhitek az uniós munkavállalással kapcsolatban
Privátbankár.hu | 2014. március 28. 15:58
Nagyon nagy a szakadék az unión belüli vándorlás tényleges léptéke és hatása, valamint aközött, hogy erről milyen kép alakult ki a közvéleményben - közölte pénteken Andor László, foglalkoztatáspolitikáért és társadalmi befogadásért felelős uniós biztos. A bevándorlók foglalkoztatottsága magasabb, és az ellátórendszerek nettó befizetői.
Makro / Külgazdaság Már csak a hálapénz tartja össze az egészségügyet - interjú
Balla Györgyi | 2013. november 20. 06:08
Ha kihúzzuk, azonnal összeomlik a rendszer, amelyet a fáradt, saját pecsenyéjüket sütögető orvosok amúgy is leterhelnek. Akkor mi a megoldás? A háziorvosoknak több pénzt, nagyobb felelősséget, az OEP-nek meg fogakat és karmokat adna az Egészségbiztosítási Felügyelet volt elnöke, Kovácsy Zsombor. Interjú.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG