<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Ellátórendszerek
Makro / Külgazdaság Durva képek az egészségügyről: csoda, hogy még ellátnak bárkit
Privátbankár.hu | 2015. június 14. 10:19
Azt már korábban is lehetett tudni, hogy elképesztő állapotban, az összeomlás határán van a magyarországi betegellátás. Az egészségügyi dolgozók tiltakozása a tarthatatlan helyzet ellen a következő fázisba ért, a közösségi oldalon gyűjtik a szépen lassan széteső kórházak képeit.
Karrier Óriási tévhitek az uniós munkavállalással kapcsolatban
Privátbankár.hu | 2014. március 28. 15:58
Nagyon nagy a szakadék az unión belüli vándorlás tényleges léptéke és hatása, valamint aközött, hogy erről milyen kép alakult ki a közvéleményben - közölte pénteken Andor László, foglalkoztatáspolitikáért és társadalmi befogadásért felelős uniós biztos. A bevándorlók foglalkoztatottsága magasabb, és az ellátórendszerek nettó befizetői.
Makro / Külgazdaság Már csak a hálapénz tartja össze az egészségügyet - interjú
Balla Györgyi | 2013. november 20. 06:08
Ha kihúzzuk, azonnal összeomlik a rendszer, amelyet a fáradt, saját pecsenyéjüket sütögető orvosok amúgy is leterhelnek. Akkor mi a megoldás? A háziorvosoknak több pénzt, nagyobb felelősséget, az OEP-nek meg fogakat és karmokat adna az Egészségbiztosítási Felügyelet volt elnöke, Kovácsy Zsombor. Interjú.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló