<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Vásárló
Vásárló Elérhető energiatakarékos megoldások
Márkázott tartalom | 2023. január 30. 09:22
A 21. században egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy megóvjuk a teremtett világot, takarékoskodjunk az energiákkal, tesszük mindezt azért, hogy legyen mit hátrahagynunk az utánunk jövő generációknak. 
Vásárló Különleges ékszerkollekciók
Márkázott tartalom | 2023. január 25. 10:23
  Évről évre különleges ékszerkollekciók jönnek divatba. Jellemzően ezeket a márkákat híres emberekkel, celebekkel reklámozzák, így hamar igen népszerűek lesznek.
Vásárló Üzleti öltözködés – Tényleg ennyire bonyolult?
Márkázott tartalom | 2023. január 22. 10:44
Öltöny vagy ing farmerrel? Magassarkú vagy sportcipő? Az üzleti dresszkódok sűrű eredjében nem nehéz eltévedni. A különféle ruhadarabok mellett a karórák, a zoknik, a retikülök és a márkás szemüvegek pedig csak tovább bonyolítják a helyzetet. Azonban néhány egyszerű szabály megtanulása sokkal könnyebbé teheti a dolgunkat.
Vásárló Mire figyeljünk egy sportfogadási portálnál?
Márkázott tartalom | 2023. január 20. 12:24
A sportfogadás szinte egyidős a versenyszerű sportok megjelenésével. Sok mindenben fogadhatunk, akár egy szívességet is vállalhatunk vereség esetén, de a legtöbben pénzben játszanak. Ma már nem kell elsétálni a legközelebbi lottózóba, hanem könnyedén, egy internetes weboldal megnyitásával el is kezdhetjük a játékot.
Vásárló A legjobb játékok a gyerekeknek
Márkázott tartalom | 2023. január 19. 18:54
Nem csak szórakoztatnak, fejlesztenek is.
Vásárló Milyen előnyei vannak a saját cég indításának?
Márkázott tartalom | 2023. január 19. 13:31
Milyen kérdésekre kell választ keresnünk?
Vásárló A GVH-nak is szúrja a szemét, ami a hazai élelmiszerüzletekben megy
Privátbankár.hu | 2023. január 18. 14:06
Éppen ezért vizsgálják az élelmiszer-kiskereskedelmi piaci szektort annak ellenőrzésére, hogy az élelmiszerárak kiugró emelkedésében közrejátszhatott-e versenyjogsértés vagy versenytorzulás.
Vásárló Hogyan élik túl a telet a vadállatok?
Márkázott tartalom | 2023. január 18. 12:50
Bemutatjuk, milyen stratégiákat alkalmaznak. A tél nehéz időszak lehet a vadon élő állatok számára, de sok faj hatékony stratégiát dolgozott ki a hideg hónapok túlélésére. Ezek az alkalmazkodási módok hozzájárulnak a fajták fennmaradásához.
Vásárló Mire jó a probiotikum?
Márkázott tartalom | 2023. január 16. 11:04
Sokat olvashatunk a probiotikumokról, és azok jótékony hatásairól. Azonban a legtöbben még mindig legfeljebb az antibiotikum kúra mellé alkalmazzák őket, vagy éppen akkor sem. 
Vásárló Az úti cél: Anglia
Márkázott tartalom | 2023. január 15. 12:43
Ahol a teát tejjel isszák, a villanykapcsolók fordítva működnek, és az autók a bal oldalon közlekednek, ez a különc és különleges Anglia, ahol a fürdőszobában két külön csapból folyik a hideg és a meleg víz.
Vásárló Közigazgatási és jogi állások Egerben
Márkázott tartalom | 2023. január 13. 11:57
Köztisztviselőnek nevezzük azt a személyt, aki a közigazgatásban dolgozik hivatalnokként, az állam vagy az önkormányzat kötelékében áll, és a közhatalmat gyakorolja. Egerben és környékén is vannak köztisztviselői munkák, lássuk milyenek!
Vásárló Ügyvédkereső – 5 tipp, hogy megtalálja a megfelelő szakembert!
Márkázott tartalom | 2023. január 12. 16:00
Jogi kérdésekben a megoldás megtalálása egy bonyolult folyamat, hiszen jogi ismereteink lehetnek hiányosak, elavultak, tévesek. Még ha úgy is gondoljuk, hogy képesek vagyunk eligazodni a Magyar jogban, sosem árt a lépéseinkhez jogi tanácsadást, véleményt kérni egy szakembertől, jogásztól, ügyvédtől. A megfelelő szakember megtalálásában sokat segít egy ügyvédkereső szolgáltatás.
Vásárló Nagyon rosszul indul az év - újabb durva élelmiszerár-emelkedéssel
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2023. január 12. 05:31
Ez az év is úgy kezdődik, ahogy az előző abbamaradt: masszív élelmiszerár-emelkedéssel. Januárban is több mint 41 százalékos drágulást mért a Privátbankár Árkosár-felmérése, ami ráadásul a tavalyi masszív áremelkedésre rakódik rá - már majdnem 36 ezer forint egy átlagos családi nagybevásárlás. Duplázott a kenyér és a krumpli – de megpróbáltunk olcsó homárt is találni.
Vásárló A tökéletes tetőfedés kialakítása
Márkázott tartalom | 2023. január 9. 13:28
A tetőkészítés előtt nemcsak a tetőfedő anyagot kell kiválasztani, hanem az építéshez szükséges egyéb anyagokat is.  A tökéletes szigetelés érdekében minden rést meg kell szüntetni, minden csatlakozást megfelelő anyagból kell elkészíteni. A tetőt ugyanis nemcsak néhány évre, hanem minden épület esetében több évtizedre tervezik.
Vásárló Milyen munkalehetőségek vannak Szekszárdon és környékén?
Márkázott tartalom | 2023. január 9. 10:23
Az álláskereső gyűjtőportálok nagy előnye, hogy lehetőség van a kereső mezőben nem csupán egy adott szakmára rákeresni, hanem egy-egy cégre is, így láthatjuk az adott vállalkozás összes hirdetését.  Nézzünk most egy kicsit körül Szekszárdon és környékén, hogy milyen állások várják a munkakeresőket.
Vásárló Mikor vagyunk elégedettek egy webáruházzal?
Márkázott tartalom | 2023. január 6. 12:36
A karácsonyi időszakban minden webáruház megnövekedett forgalommal büszkélkedhet, melyhez megfeszített munka és ügyfélkiszolgálás párosul. Azonban bármennyire is nagy a terhelés, egy adott vásárló csak a saját rendelésével lesz elfoglalva, és ha azzal elégedett, akkor a webáruház is pozitív emlékként fog megmaradni benne olyannyira, hogy akár egy következő rendelésnél is ugyanazt választja.
Vásárló Milyen hálózsákot válassz az újszülött baba számára?
Márkázott tartalom | 2023. január 5. 12:11
Az újszülötteknek, az idegrendszer éretlensége miatt sokat jár a kis kezük-lábuk, akár alvás közben is, ezért könnyen lerúgják magukról a takarót. A hálózsák viszont nagyon praktikus, mert nem tudja magáról lemozogni a pici az éjszaka folyamán. Pihentető és nyugodt alvást biztosít a babának és ezáltal az édesanyának is. A kicsi számára komfortos és kellemes érzés, valamint ha hálózsákban alszik, akkor nem kell azon aggódnod, hogy kitakarózik és megfázik.
Vásárló Világíts te is okosizzóval!
Márkázott tartalom | 2023. január 5. 11:25
Hallottál már az okosizzóról? Biztosan. És tudod azt is, hogy milyen előnyei vannak? Ha nem, akkor a következőkben sok új ismeretet megszerezhetsz róla, és rá fogsz jönni arra, hogy neked is szükséged van rá.
Vásárló Már a kínai repülőgépek szennyvizét is elemzik a lehetséges új vírusvariánsok miatt
Privátbankár.hu | 2023. január 4. 16:19
A Kínából Belgiumba érkező utazókat érintő új intézkedéseket jelentett be a belga kormány a koronavírus-járvánnyal összefüggésben: tesztkötelezettség nem lesz, de a repülőgépek szennyvizét elemezni fogják új vírusvariánsok után kutatva.
Vásárló Új irányba halad a raktározás
Márkázott tartalom | 2023. január 2. 15:04
A gépek is egyre több lehetőséghez jutnak.
Vásárló A téli gumi használatának lényeges kérdései
Márkázott tartalom | 2023. január 2. 10:42
Kötelező-e a téli gumi használata Magyarországon, illetve más országokban? Mikor és miért javasolt egyáltalán áttérni a téli abroncsokra, továbbá lehet-e bármilyen valós alternatívája ezeknek a gumiknak? Mindhárom kérdésre fontos tudni a választ akkor, ha az ember szeretne téli viszonyok között is nyugodtan, biztonságosan autózni. Pontosan ennek tükrében foglalkozunk a témakörrel részletesen is a bejegyzés keretei között. Máris jövünk a részletekkel.
Vásárló 2022 ott ütött minket, ahol a legjobban fájt - sokkoló grafikon a legnagyobb áremelkedésről
Gáspár András | 2023. január 1. 11:59
2022-ben az drágult a legjobban, ami mindenkinek leginkább fáj: az élelmiszerek ára elképesztő tempóban emelkedett. A családi nagybevásárlás során a kosárba kerülő termékek közül a kenyér drágult a legjobban a teljes év átlagában a Privátbankár Árkosár-felmérés adatai alapján - az elmúlt közel 16 év árait nagyon rossz érzés egy grafikonon megnézni. A nyugdíjasok és alacsony jövedelműek évek óta egyre nehezebb helyzetbe kerülnek.
Vásárló Csodaszép kert modern öntözéstechnikai eszközökkel
Márkázott tartalom | 2023. január 1. 10:36
Ki ne szeretne csodaszép, virágzó kertet és gazdagon termő saját egészséges zöldségeket és gyümölcsöket? Ehhez azonban egyre inkább szükség van az égi áldás gyakori elmaradása miatt támogatásra. Hiszen egyre szárazabbak a nyarak, nem mindig jut el az éltető nedű a növényeinkhez. Éppen ezért is rendkívül fontos, hogy a kerttulajdonosok megfelelő módon felkészüljenek napjaink kihívásaira és felhasználják a modern öntözéstechnikai eszközöket és kertszervezési újításokat. Ennek jutalma pedig biztosan nem marad majd el, azaz a cserébe kapott szemet gyönyörködtető és egészséges kert.
Vásárló Golden Palace Göd idősek otthona – mutatjuk, milyen
Márkázott tartalom | 2022. december 27. 10:41
Vannak olyan nyugdíjas otthonok, ahol minden nap olyan lehet, mint egy luxusnyaralás.  
Vásárló 3 alaprecept, amely bármikor jó szolgálatot tehet
Márkázott tartalom | 2022. december 25. 10:24
Az ünnepi időszakban, de akár a családi alkalmakkor is hatalmas segítséget jelentenek a háziasszonyok számára, azok a jól bevált, gyorsan elkészíthető receptek, amelyeket a korábbi évek során már számtalanszor elkészítettek.
Vásárló Jön a karácsony: hogyan ajándékoznak a magyar fiatalok?
Privátbankár.hu | 2022. december 24. 11:37
A fiatalok majdnem 90 százaléka ad ajándékot az idén, átlagosan 8 embernek.
Vásárló A kézápolás fontossága a mindennapok során
Márkázott tartalom | 2022. december 23. 11:06
Az anti-ageing kifejezés hallatán a legtöbben az arc fiatalságának megőrzésére asszociálnak, pedig egy másik testrészünk szintén nagyobb figyelmet érdemel. Mégpedig a kezünk! Erősen kitett a káros hatásokkal szemben és a bőröregedés jelei is igen hamar megmutatkoznak ezen a területen.
Vásárló Ne a lakásbiztosításon spórolj!
Márkázott tartalom | 2022. december 20. 14:30
Az otthon több, mint négy fal és egy tető a fejünk felett. Ez az a hely, ami biztonságot nyújt és ahol a legszemélyesebb pillanatainkat töltjük. Nem szeretünk arra gondolni, hogy mi lenne, ha megsemmisülne és többé nem tudnánk hazatérni. Azonban ez egy olyan dolog, amivel muszáj foglalkozni.
Vásárló Egy cipő, ami minden korosztály számára tökéletes
Márkázott tartalom | 2022. december 18. 11:59
Az elmúlt 30 évben megalakult egy olyan márka, amely ennyi idő alatt sikerre is vitte. Bekerült a világmárkák közé, mindezt úgy, hogy minőséget nyújtanak. Sosem félnek újdonsággal előrukkolni, színekkel és mintákkal próbálkoznak annak érdekében, hogy folyamatosan a legjobbak között tartsák számon őket. Ebben a cikkben tehát egy olyan brandet mutatunk be, amit mindenki ismer és szeret. 
Vásárló Hogyan válasszunk megfelelő és megbízható marketing ügynökséget?
Márkázott tartalom | 2022. december 16. 15:24
A legtöbbször két esetben keres egy cég magának marketing ügynökséget. Az egyik, ha még nem új a vállalkozása és még nem futtatott kampányokat, vagy ha valami miatt elégedetlen a meglévő ügynökség munkájával. Ebben a cikkben próbálok néhány mankót adni, a megfelelő ügynökséget kiválasztáshoz.
Vásárló Praktikus csörlők minden váratlan helyzetre
Márkázott tartalom | 2022. december 15. 13:20
A csörlők alapvetően olyan emelőgépek, melyek nagy súlyú tárgyak megmozgatására szolgálnak. Kiváló példa erre a gyakorlatban az autómentés vagy egy terepjáró kiszabadítása elakadt helyzetből. Mai cikkünkben ezeket az eszközöket mutatjuk be Önnek.
Vásárló Adni Öröm! Most az adomány mellé jókívánságot is küldhetnek a rászorulóknak a SPAR vásárlói
PR | 2022. december 15. 12:41
Légy részese a karácsonyi adománygyűjtésnek, és a felajánlott tartós élelmiszer mellett a rászorulóknak küldött jókívánságoddal is boldogabbá teheted az ünnepüket! A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország idén 26. alkalommal rendezi meg az Adni Öröm! adománygyűjtő akciót.
Vásárló Melyek a legjobb lakásdekorációs ajándék ötletek?
Márkázott tartalom | 2022. december 14. 14:12
Az ajándékozás sok esetben nehéz dió, pláne, ha az illetőnek nagyjából megvan mindene, amit szeretne. A pénzt és az ajándékutalványt pedig sokan személytelennek tartják, hisz mégiscsak valami maradandóval, kézzel foghatóval szeretnék meglepi szerettüket. 
Vásárló Nemzetközi szállítmányozás: viszonyítási pont nehéz időkben is
Márkázott tartalom | 2022. december 14. 08:58
Az elmúlt csaknem három év jó néhány olyan eseményt hozott, amelyek megrázták a világgazdaságot. A 2020 tavaszán kitört koronavírus-járvány után idén az orosz–ukrán konfliktus okoz fejtörést az egyes iparágak szereplőinek, és utóbbitól nem teljesen függetlenül energiaválsággal is küzd a világ jelentős része. A legnagyobb kihívásokkal talán azok az ágazatok szembesülnek, amelyek tényleges, fizikai infrastruktúrát tartanak fenn, és a folyamatos mozgás elengedhetetlen a működésükhöz. Mint amilyen a nemzetközi szállítmányozás.
Vásárló Hogyan tápláld a kölyökkutyát?
Márkázott tartalom | 2022. december 10. 11:28
Egy kölyökkutya rengeteg örömöt tud adni, és igazán boldoggá teszi a környezetét. Ám nagy felelősséget is vállal az, aki úgy dönt, hogy belevág egy ilyen kalandba. Vegyük máris az etetésüket, hiszen az első év a kutya életében is ugyanolyan fontos, mint az embergyerekek esetében. Hatalmas változások zajlanak a szervezetükben, ha belegondolunk, igencsak rövid idő alatt. Úgy tartják, hogy az első kutyaév körülbelül az emberi élet 12-15 évének felel meg. Ez a kutya fajtájától függ persze, van, amelyik megszázszorozza a testsúlyát.
Vásárló Fontos kérdések a villamos forgógépek javítása kapcsán
Márkázott tartalom | 2022. december 8. 09:44
  Milyen tényezőkön múlhat az, hogy a különféle villamos forgógépek javítása sikeres eredménnyel záruljon? Mi mindenre javasolt tudatosan odafigyelni annak érdekében, hogy a javítást követően tényleg a várt teljesítményt kapjuk a pénzünkért cserébe? A cikkben ezeket a kérdéseket nézzük meg közelebbről.
Vásárló Bang & Olufsen moziélmény otthonában. Itt a Beosound Theatre
PR | 2022. december 7. 10:49
A Bang & Olufsen – a dán audió márka – bejelentette a Beosound Theatre-t, mely azzal a céllal készült, hogy a világ legerőteljesebb és legjobban magával ragadó hangélményét nyújtsa. Az innovatív és aprólékosan kidolgozott csúcskategóriás soundbar egyetlen termékben nyújtja azt a moziélményt, melyet mások komplett rendszerekkel tudnak csak elérni.
Vásárló Újabb brutális élelmiszerár-emelkedést kapnak karácsonyra a magyarok
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2022. december 7. 05:21
Semmi jele annak, hogy enyhülne az élelmiszerárak emelkedése: decemberben újabb csúcsok dőltek meg a Privátbankár Árkosár-felmérésben. Sosem került még ennyibe a családi nagybevásárlás, és az elmúlt közel 16 évben nem mértünk a mostanihoz hasonló éves áremelkedést sem. Egyre közelebb vagyunk a Matolcsy György által beharangozott 50 százalékos élelmiszer-inflációhoz - és újabb szögek verődnek az árstop koporsójába.
Vásárló A nap képe: hosszú sor kígyózik egy budapesti benzinkútnál
Privátbankár.hu | 2022. december 6. 11:24
Mindenki tankolni akar. Amíg van mit. 
Vásárló Készítse fel kertjét, erkélyét a téli madarak megvendégelésére!
Márkázott tartalom | 2022. december 5. 09:07
Minden madárbarát nagy álma, hogy a reggeli kávé kortyolgatása közben megfigyelhesse a csipegető madarak tarka egyvelegét és barátságos csivitelését. 
Vásárló Egy cipzár is lehet elegáns kiegészítő
Márkázott tartalom | 2022. december 3. 11:31
A cipzárak már évtizedek óta meghódították a világot: ott vannak az öltözőszekrényünkben lévő ruhákon, a bőröndeinken, a különböző tokokon, a speciális öltözetek szerves részei, és még sok más, olykor meglepő alkalmazási módja van egy cipzárnak.
Vásárló A tehéntejen túl is van élet
Márkázott tartalom | 2022. december 2. 09:08
Gyerekkorunkban folyamatosan azt hajtogatták számunkra, hogy a tej és a tejtermékek fogyasztása a kalcium, a szénhidrát, a fehérje és az egészséges zsírtartalom miatt elengedhetetlen a táplálkozási szükségleteink kielégítéséhez.
Vásárló Lényeges a rágcsálók elleni küzdelem!
Márkázott tartalom | 2022. december 1. 08:58
Az emlősök osztályának egyik legnépesebb rendjét a rágcsálók alkotják. Folyamatosan rágnak valamit, és emiatt folyamatosan is kopnak a fogaik, amelyek azután persze ismét megnőnek. Nagyon szorosan összetartanak egyes közösségeik, ez pedig nem mindig kedvező az emberekkel egy területen honos fajok esetében. 
Vásárló Tiszta levegő az otthonában
Márkázott tartalom | 2022. november 29. 20:16
Mindannyian tiszta levegőt szeretnénk belélegezni, akár az otthonunkban, akár a munkahelyünkön vagyunk. Egyre többen részesítik előnyben a tiszta levegőjű, csendesebb településeket, mert azt szeretnék, hogy a gyermekeik tiszta levegőben játszanak, tanuljanak, éljenek.
Vásárló A nap képe: ezer forintért adják a tejet ebben a budapesti áruházban
Privátbankár.hu | 2022. november 25. 18:01
Bio és 3,5 százalékos, de az ártól akkor is lehidaltunk. 
Vásárló A karácsonyi ajándékon is spórolnak a magyarok
Privátbankár.hu | 2022. november 17. 14:53
Kevesebb ajándékot vesznek a magyarok idén karácsonyra, és 7 százalékuk senkinek nem ad ajándékot - derült ki a Yettel országos reprezentatív kutatásából.
Vásárló Néhány nap, és ajándékot kapnak a magyar autósok
Privátbankár.hu | 2022. november 16. 14:19
Csökken a tankolás ára.
Vásárló A LEGO® a felnőttek arcára is mosolyt csal
Márkázott tartalom | 2022. november 15. 08:32
Ha Neked is fejtörést okoz a karácsonyi ajándékok kiválasztása, segítünk. Mit szólnál valamihez, ami játékos örömöt szolgáltat, megmozgatja a kreatív gondolatokat és lehetőséget kínál a humoros énetek kiélésére? A LEGO nem csak a gyermekek játékszere; minden felnőtt számára létezik hozzá illő készlet, legyen szó járművekről, művészetről és dekorációról, filmekről vagy videójátékokról. Lepd meg a szeretteid és élvezzétek a közös játékot!
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG