BUX
36 085.77
+2.49%
+875.00
OTP
10 240.00
+5.19%
+505.00
MOL
2 014.00
+0.70%
+14.00
RICHTER
6 905.00
+1.25%
+85.00
MTELEKOM
395.00
+1.28%
+5.00
 
Vásárló
Vásárló A budapesti plázázók fele már vissza is tért természetes élőhelyére
MTI | 2020. május 22. 07:58
Néhány hét, és visszatér a másik felük is.
Vásárló Műanyagok betiltása: megmagyarázták, miért vonta vissza a kormány a törvényjavaslatot
Valkai Nikoletta | 2020. május 20. 15:36
A szaktárca szerint a munka folytatódik az egyszer használatos műanyagok 2021-ben megkezdődő kivezetéséhez. 
Vásárló Jönnek a támogatások - mekkora összegre pályázhat, aki elektromos autót venne?
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 20. 13:36
Ötmilliárd forintos keretösszegű pályázat indul szerdán a tisztán elektromos autók és segédmotoros kerékpárok beszerzésének támogatására - jelentette be Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára.
Vásárló Közterületeket kaphatnak a budapesti vendéglátósok
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 19. 20:31
A fővárosi önkormányzat így segítené a vendéglátás újraindítását. 
Vásárló Váratlanul visszavonta a kormány a műanyagok betiltásáról szóló javaslatot
Privátbankár.hu | 2020. május 19. 19:48
Múlt héten nyújtották be a tervezetet az egyszer használatos műanyagok jövő évi betiltásáról, ezt most egyszer csak visszavonták. Még dolgoznak rajta. 
Vásárló Szájmaszkkal fedett citylight posztereken hirdetik a magyar árut
Márkázott tartalom | 2020. május 19. 15:55
Izgalmas, a járványhelyzetre közvetlenül reagáló plakátkampánnyal jelentkezik Budapest közterein a „Vedd a hazait! Védd a hazait!” mozgalmat elindító Magyar Termék Nonprofit Kft. Szájmaszkkal ellátott citylight posztereken hirdeti most a kezdeményezést a plakátkampányban résztvevő húsz magyar cég részvételével.
Vásárló Drágul a postai csomagküldés
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 15. 12:28
A Magyar Posta  június elsejétől átlagosan 6,1 százalékkal emeli a belföldi és a nemzetközi csomagfeladás díjszabását a költségek növekedése és a nemzetközi szállítási díjak drasztikus emelkedése miatt - közölte a társaság.  
Vásárló Elszálló árak, kígyózó sorok: ilyen lehet a repülés a koronavírus után
Privátbankár.hu | 2020. május 14. 20:01
A légiközlekedés már a pandémia előtt is macerás, kényelmetlen és drága folyamat volt, és ennél a jövőben valószínűleg csak macerásabb, kényelmetlenebb és drágább lesz.
Vásárló Karácsony Gergely bejelentette: hétvégén a gyalogosoké a pesti alsó rakpart
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 14. 15:38
A hétvégén lezárják a gépjárműforgalom elől a pesti alsó rakpartot és átadják a gyalogosoknak, kerékpárosoknak a városvezetés újranyitási politikájának részeként, bővítve a kikapcsolódásra használható közterületeket - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester.
Vásárló Jövőre tényleg vége az egyszer használatos műanyagoknak Magyarországon
Valkai Nikoletta | 2020. május 13. 13:03
Egy éve tudni lehet, hogy 2021-től idehaza is be kell tiltani egyes egyszer használatos műanyagok forgalmazását. Minderről végre egy kormányrendelet és egy törvényjavaslat is napvilágot látott. 
Vásárló Szerdától megnyitnak két határátkelőt Magyarország és Ausztria között
MTI | 2020. május 12. 21:37
Jó hír az ingázóknak. 
Vásárló Személyi kölcsön 2020 - mi vár a hitelfelvevőkre?
Márkázott tartalom | 2020. május 11. 11:08
Napjainkban az egyik legelterjedtebb hitelforma a személyi kölcsön. Számtalan előnye van a többi hitelkonstrukcióhoz képest, sokoldalú és képes valós alternatívát nyújtani abban az esetben, ha gyorsan pénzre van szükségünk. 
Vásárló Tippek a helyes arctisztításhoz
Márkázott tartalom | 2020. május 11. 09:38
A rendszeres tisztálkodás a legtöbb ember számára alapvető, ám vajon hányan vannak azok, akik az arctisztításra is külön figyelmet fordítanak? Az arc bőre nagyon érzékeny, emellett egész nap ki van téve a káros környezeti hatásoknak, így az ápolása nem merül ki annyiban, hogy egy kis tusfürdős vagy szappanos vízzel megmossuk zuhanyzás közben.
Vásárló Nélkülözhetetlen grilleszközök a kényelmes sütögetéshez
Márkázott tartalom | 2020. május 9. 13:49
Határozottan nélkülözhetetlen kelléke a grillezésnek a grillsütő készülék. Ugyanakkor ezenfelül vannak még olyan eszközök, amelyek nélkül lehet ugyan dolgozni a grillezett fogásokkal, csak nem érdemes.  
Vásárló A Himalája bezárt-Interjú Klein Dáviddal és Suhajda Szilárddal
Privátbankár.hu | 2020. május 9. 11:48
Nagyon izgalmasnak ígérkezett Klein Dávid és Suhajda Szilárd számára a tavaszi szezon a Himalájában. De az álom összetört, elszabadult a koronavírus.
Vásárló Hogyan védekezzen a betörés ellen társas- vagy tömbházi lakás esetén?
Márkázott tartalom | 2020. május 8. 13:42
Amikor reggelente munkába indul, vajon megfordul-e a fejében, hogy ki védi meg az Ön lakását, amíg távol van? Az üres ingatlanokban őrizetlenül hagyott értékek sokak fantáziáját megmozgatják, és vannak közöttük olyan elszántabb egyének, akik a gondolatokat végül tettekre váltják. 
Vásárló Megint nagyot drágult az élelmiszer - teljesen átálltunk a járvány-bevásárlásra
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2020. május 7. 19:05
Egyre inkább alkalmazkodnak a vásárlók és a kereskedők a járványhelyzethez, miközben az árak tovább emelkednek a hazai hipermarketekben - bár valamivel lassabb tempóban, mint egy hónapja. Élelmiszerből továbbra sincs hiány, legfeljebb szűkebb választék - pár polccal arrébb viszont találtunk olyan terméket, amit mindenhol felvásároltak a kijárási korlátozás alatt senyvedő családok.
Vásárló Gyakori kérdések és válaszok
Márkázott tartalom | 2020. május 7. 13:58
Mindenkivel előfordult már, hogy egy kérdés nagyon foglalkoztatta. Egy kérdés, amit nem volt kinek feltenni, de mégis, kínzóan válaszra várt. Ezekre az alkalmakra nyújt segítséget a Gyik.hu. Ismerjük meg bővebben!
Vásárló Multifunkciós etetőszéket vennél? 
Márkázott tartalom | 2020. május 6. 14:14
A kisgyermekes szülők izgatottan várják az első kanalas étkezést, ami meghatározó a babák életében. A hozzátáplálás során legyünk türelmesek és kitartóak, hagyjunk időt a baba számára, mert lehet, hogy először nem szívesen fogadja el az új ételeket. Érdemes idejében megvásárolni az etetőszéket, mivel az ízek megismerése sokszor nagy kosszal jár, amit az erre kialakított felületekről könnyű letörölni. 
Vásárló Hasznos tippek a kerti fák ültetéséhez és gondozásához
Márkázott tartalom | 2020. május 6. 14:09
Egy tökéletesen kialakított kertben a talajt szép, zöld gyep borítja, néhány virággal teli ágyás színesíti, és gondozott sövény határolja. Ide mindig öröm kiülni egy kicsit pihenni, gyönyörködni a látványban. 
Vásárló A JCB immáron a 750 ezredik eladó kotró-rakodót is legyártotta
Márkázott tartalom | 2020. május 6. 14:03
Immáron 750 ezer legyártott és eladó kotró-rakodóval büszkélkedhet az Egyesült Királyságban székelő JCB. Nem is lehetett kérdés tehát, hogy ezt a jeles mérföldkövet a Terra Csoportnál is örömmel üdvözölték.
Vásárló Egyre több az autós, éledeznek a benzinkutak is
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 5. 20:21
Kezdenek visszaállni a hosszabb nyitvatartásra a hazai töltőállomások. 
Vásárló Lehet, repülés közben is kötelező lesz maszkot viselni
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 5. 19:51
A középső székek blokkolása helyett maszkviselést, a testhőmérséklet mérését, illetve kézfertőtlenítést szorgalmaz a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség.
Vásárló Alkalmazáson keresztül ellenőrizhetik a házi karanténba kerülőket
Privátbankár.hu | 2020. május 4. 22:32
Megjelent a 98. Magyar Közlöny, ezentúl a házi karanténba került magyarok egy alkalmazáson keresztül is lejelentkezhetnek.
Vásárló Egy vírus, mely térdre kényszerítette a világot 
Privátbankár.hu | 2020. május 4. 17:00
Mondhatnánk, hogy a semmiből bukkant fel egy vírus, amely térdre kényszerített egy egész világot. De sok tudós évek óta arra figyelemeztett, - főleg a 2003-as SARS- és a 2012-es MERS-járvány óta -, hogy előbb-utóbb lesz egy vírus, amely végig söpör majd a Földön országhatárokat nem kímélve, s rég nem látott áldozatszámmal jár. Ez most bekövetkezett.
Vásárló A LED-es világítás a parkolókban is előnyös
Márkázott tartalom | 2020. május 1. 14:54
Amióta berobbant a köztudatba a LED-es világítás, pontosabban, amióta ezt a világítóeszközt, fényforrást is lehet kapni a piacon, egyre több és nagy intézményben, de még stadionokban is ezt a megoldást választják a hagyományos izzók, lámpák, fényforrások helyett. A nagyobb parkolókban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, talán nem véletlenül. A LED-es lámpák hosszabb élettartammal rendelkeznek, csökkentik a költségeket, energiatakarékosak, és még a világítás minősége is javul általuk. Miért is előnyös a parkolókban LED-es világítást alkalmazni? Mutatjuk a válaszokat!
Vásárló Korán örültek a virágboltosok: csak 3 napra szól a lazítás
Privátbankár.hu | 2020. április 30. 06:16
Megjelent a rendelet: csak május 1. és 3. között oldják fel a virágüzletekre vonatkozó korlátozást.
Vásárló Koronavírus: a budapesti reptér szigorú óvintézkedések mellett indulna újra
Privátbankár.hu | 2020. április 29. 16:19
A járvány miatt szinte teljesen leálló légiközlekedés Európa-szerte kezd éledezni; a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma is lassan és fokozatosan újraindul.
Vásárló Online reklámmal segítenek a hazai cégeken
Natív tartalom | 2020. április 27. 10:21
A koronavírus pusztító hatása egyre nyilvánvalóbb Magyarországon is, az egyéni tragédiák mellett teljes iparágakat kényszerített leállásra. Hatására a jelek szerint teljes gazdasági átalakulás várható, melynek viharait csak erős hazai vállalkozások vészelhetik át. A kommunikációs szakma, mely híd szerepét tölti be a fogyasztók és a cégek között, komoly felelősséggel bír, hogy a gazdaság szövete megfelelően ellenálló legyen, éppen ezért a NetAdClick, az Alright Communications és a CNM komoly felajánlásokat tett, hogy a hazai kkv-kat segítse.
Vásárló Lazítás készül: eltörölhetik a szombati vásárlási korlátozást
Privátbankár.hu | 2020. április 23. 06:40
Módosulhat a 65 év felettiek számára kiszabott vásárlási idősáv a boltokban a jelenlegi háromórás, kizárólagos időtartam rövidülésével és a szombati nap korlátozásainak eltörlésével.
Vásárló Így nem gond a lomtalanítás
Márkázott tartalom | 2020. április 21. 11:54
Házak sokaságának rejtekében hatalmas limlomok élnek. Ezek a felhalmozott bútorok, feleslegessé vált háztartási eszközök, ruhák, örökségek rendszerint a padlásra, pincébe vagy a ház köré kerülnek. Aztán az önkormányzati lomtalanítás során rendre szelektálunk belőlük. Persze, van, hogy azonnal kell a “nagytakarítás”, és nem várhatunk a kijelölt időpontra. Azonban erre is van hatékony és környezetbarát megoldás. 
Vásárló Megszületett a döntés: kötelező lesz eltakarni az arcot a budapesti tömegközlekedésben
Privátbankár.hu | 2020. április 17. 16:06
A mostani hétvégén pedig a szép idő miatt ismételten lezárják a Margitszigetet és a Hajógyári szigetet is.
Vásárló ELMŰ-ÉMÁSZ: helyszíni leolvasás helyett a fogyasztóknak kell beküldeni a mérőállást
Privátbankár.hu | 2020. április 17. 13:23
A járvány miatt nem tudják elvégezni a helyszíni leolvasást, ezért a fogyasztóktól kérik, küldjék be az adatokat annak érdekében, hogy valós elszámolást készíthessenek az éves fogyasztásról. 
Vásárló A fejlesztőjátékok legújabb generációja
Márkázott tartalom | 2020. április 16. 12:16
A különleges holland fejlesztőjáték, a Pixelhobby egyszerre szórakoztató és kreatív módon képes lekötni gyereket és felnőttet egyaránt. Maga az elképzelés nem új keletű, hiszen tüskés alapra kirakható játékok korábban is léteztek, a kirobbanó nemzetközi siker ugyanakkor nem véletlen. 
Vásárló Megjött az olcsó iPhone - nálunk ez is elég drága lesz
Privátbankár.hu | 2020. április 16. 08:39
Egy hónapos csúszással érkezett az új, kisebb, a szokásosnál olcsóbb iPhone - az SE az amerikaiaknak 399 dollárba kerül, a magyaroknak szokás szerint sokkal többe.
Vásárló Örülhetnek az autósok: jó hír jött a kutakról
Privátbankár.hu | 2020. április 15. 13:01
Péntektől a benzin és a gázolaj literenkénti átlagára is csökken a hazai töltőállomásokon – írja a holtankoljak.hu
Vásárló Miért érdemes a Facebook-hirdetések kezelését szakemberre bízni?
Márkázott tartalom | 2020. április 14. 09:35
Online marketinggel foglalkozó cég rengeteg van a piacon, mégis sok történetet lehet hallani, például több millió forintról, mely olyan gyorsan porladt el a Facebookon, mint a főnixmadár. Hirdetésekről, amelyek nem érték el a célközönséget, vagy hatalmas költségek árán érték azt el. Kampányokról, amelyek akár sikeresek is lehettek volna, de a hozzáértés hiánya miatt kudarcba fulladtak.
Vásárló 5 érv a pénzügyi –számviteli ügyintéző szakma mellett
Márkázott tartalom | 2020. április 13. 16:10
A pénzügyi - számviteli ügyintéző feladata sokrétű. Többek között el tudja végezni a vállalkozások működésével összefüggő számviteli és pénzügyi feladatokat. Feladata továbbá, hogy vezesse a vállalkozás valamennyi pénzmozgással, illetve pénzállomány - változással összefüggő nyilvántartásait. A pénzügyi - számviteli ügyintéző közreműködik az egyes pénzügyi műveletek előkészítésében, lebonyolításában, elszámolásában és az ehhez kapcsolódó iratanyagokat kezeli. 
Vásárló Hogyan dicsérjük a gyermeket, hogy tényleg legyen értelme?
Márkázott tartalom | 2020. április 10. 10:54
Ki ne hallott volna már a pozitív megerősítés szükségszerűségéről? Arról, hogy a dicséret jó hatással van az önbizalomra, és még jobb teljesítmény elérésére serkent, és nem mellesleg a szülő-gyerek kapcsolatot is építi? Na ugye, hogy ismerős a terep? Már csak ki kell kerülni a legfontosabb hibákat, amikkel csak árthatsz a kialakuló énképnek.
Vásárló A járvány a húsvéti bevásárlást is megakasztotta
MTI | 2020. április 9. 07:35
Érezhetően kevesebbet költünk a boltokban, mint a megelőző években, főleg a csokifigurák és a füstölt termékek kereslete esett vissza.
Vásárló Tovább fejleszti az elektronikus jegyvásárlási csatornáit a MÁV
PR | 2020. április 7. 16:02
A MÁV eltökélt abban, hogy szolgáltatása minden szempontból igazodjon a mai utasok elvárásaihoz. 
Vásárló Kik szeretik a kiadó szobákat Budapesten? 
Márkázott tartalom | 2020. április 7. 11:59
A kiadó szoba Budapesten minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend. Nem véletlen, hiszen a főváros sok szempontból vonzó az újrakezdők, vagy az életritmust változtatni kívánók számára. Nem csak szórakozási és kikapcsolódási lehetőség akad itt bőven, de ez oktatási és elhelyezkedési esélyek is sokszorosak, mint egy vidéki városban. Ezzel együtt tény az is, hogy az albérlet árak is messze meghaladják a kisebb városokban tapasztalhatóakat. 
Vásárló Figyelmeztető táblák különböző célokra
Márkázott tartalom | 2020. április 7. 10:45
Egy-egy megfelelő helyen elhelyezett figyelmeztető tábla komoly szerepet játszhat a vagyonvédelemben, emellett pedig számos nemkívánatos kellemetlenséget segíthet elkerülni. Ezért is foglalkozunk a cikk keretei között a figyelmeztető táblák előnyeivel, valamint az alkalmazásuk gyakorlati hasznosságával.
Vásárló Fájni fog a húsvéti bevásárlás: 10 százalék közelében az éves áremelkedés
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2020. április 7. 06:04
Nincs további emelkedés: a múlt hónapban elért történelmi csúcsról minimálisan, de lejjebb kerültek az élelmiszerárak a hipermarketekben. A tavalyi húsvéthoz képest viszont sokkal mélyebben kell a zsebünkbe nyúlni - rég nem látott, 9 százalékot meghaladó éves áremelkedést mértünk az áruházakban. Ha az élelmiszerárak gyors emelkedése találkozik a megvágott vagy elvesztett fizetésekkel, biztosan nem lesz boldog az egyébként is tönkrevágott ünnep. A választék szűkebb, de hiány nincs, kivéve élesztőből - a bolti dolgozók mindenesetre derekasan állják a sarat.
Vásárló Így írta át a lakásvásárlás szabályait a koronavírus
Privátbankár.hu | 2020. április 2. 10:24
Hamarosan indulnak a videós lakáshirdetések, és képbe kerültek az online megköthető adásvételi szerződések is. A néhány héttel ezelőtti hatalmas fékezés után újra elkezdtek érdeklődni az ingatlanok iránt az emberek, igaz, egyelőre csak visszafogottan.
Vásárló Koronavírus: tucatjával vannak most bolti eladói, pénztárosi állások
Privátbankár.hu | 2020. április 1. 17:48
Angliában a Tesco 35 ezer embert vesz fel most a járvány miatti helyzetre való tekintettel, hogy ki tudják szolgálni a megnövekedett számú online-rendeléseket. Magyarországon inkább több bolti eladót és pénztárost keresnek, online-területen nincs kifejezett állásdömping.  
Vásárló Használjunk-e védőszemüveget a szájmaszk mellett?
Márkázott tartalom | 2020. április 1. 09:39
A koronavírus-fertőzés elkerülésének érdekében tett erőfeszítések során gyakran merül fel kérdésként, hogy a megfelelő besorolású szájmaszk mellett van-e létjogosultsága a védőszemüveg beszerzésének és viselésének. A cikk keretei között igyekszünk megválaszolni a kérdést, külön foglalkozva a koronavírus-fertőzés elkerülésével kapcsolatos egyéb kiemelt szempontokkal is.
Vásárló Fájó pontunk a szabadság! Az idegenforgalom átrendeződése
Natív tartalom | 2020. március 31. 14:39
Nem túlzás, ha azt mondjuk a válság első üzleti áldozata az idegenforgalom! Az ágazat összes területe zuhanórepülésbe indult az elmúlt hetekben, és még a legjobb szakemberek is csak óvatosan mernek nyilatkozni a jövőbeni károk nagyságáról. A válság egyfajta tisztítótűz, melyben lesznek olyan cégek, akik elvéreznek, lesznek olyanok, akik túlélik, és lesznek olyanok, akik felemelkednek. Ami biztos, hogy a fogyasztók hatékony elérése most kiemelt jelentőségű.
hírlevél