Vásárló
Vásárló Új szabály jöhet a fizetési haladékra, rögtön kiverte a biztosítékot 
Csernátony Csaba, Buksza blog | 2023. szeptember 17. 14:52
Az áruházak beszállítóit védené az Európai Bizottság azzal a javaslatával, amely számukra kedvezőbb fizetési határidőt szabna meg, ám a kiskereskedők lobbiszervezete akcióba lendült.
Vásárló Miért érdemes diákmunkát vállalni? 
Márkázott tartalom | 2023. szeptember 16. 10:27
Legyen szó akár a középiskolai, akár a felsőoktatásban eltöltött évekről, nyugodtan kijelenthető, hogy ez az egyik legszebb és leggondtalanabb időszak egy ember életében. Tanulás mellett ugyanis tele van olyan élményekkel, amelyekre és életünk későbbi szakaszában is szívesen gondolunk majd vissza.
Vásárló Hogyan válhatunk jobb értékesítővé? 
Márkázott tartalom | 2023. szeptember 16. 09:44
Ahhoz, hogy egy cég vagy vállalkozás elég bevételre tegyen szert, nélkülözhetetlen, hogy az értékesítési folyamat hatékony és gördülékeny legyen. Ez pedig sok esetben azon múlik, hogy a cég alkalmazásában vagy megbízásában álló értékesítő mennyire hatékonyan végzi a munkáját.
Vásárló Meglepetések a boltokban: jönnek a szuper bevásárlókocsik és az exoskeletonok  
Csernátony Csaba, Buksza blog | 2023. szeptember 15. 14:55
Rakodást segítő robotszerű gépek könnyíthetik meg a boltosok munikáját. A bevásárlókocsik pedig okosabbak lesznek, kérdés, hogy ez mennyire jön be a vásáróknak. 
Vásárló Mi a helyzet jelenleg a fizikai munkák terén? 
Márkázott tartalom | 2023. szeptember 14. 17:30
Bár 2022 őszén jelentősen beindult az álláskeresések üteme, de az év végi elemzések mégis azt mutatták, hogy a munkaerőhiány továbbra sem csökken Magyarországon. Ez idén sincs másképp.
Vásárló Változás: bejelentést tett a kormányszóvivő a kötelező akciókról 
Privátbankár.hu | 2023. szeptember 14. 12:23
Szeptember végén lejárt volna a kötelező akciók rendszere, de a kormány meghosszabbítja az év végéig. 
Vásárló Újabb fejlemény diszkontversenyben: a Lidl gyarapodhat az Aldi meglepő dániai döntése után  
Buksza blog | 2023. szeptember 13. 17:23
Komoly változást hoz a dán kiskereskedelmi piacon, hogy több mint negyvenéves jelenlét után az Aldi úgy döntött, elhagyja az észak-európai ország piacát. Boltjain versenytársai, köztük a Lidl osztoznak.
Vásárló Az irodai hatékonyság záloga 
Márkázott tartalom | 2023. szeptember 13. 10:17
Bár az irodai életforma évről évre egyre inkább digitalizálódik, azért még mindig szükség van jó minőségű irodaszerekre és felszerelésekre a hatékony munkavégzéshez. A modern irodai életben a hatékonyság és az egyszerűség az elsődleges szempont. 
Vásárló Az Ikea matracforradalmat indít, ezért a hatóságokkal is szövetkezne 
Buksza blog | 2023. szeptember 12. 15:22
Az elhasznált, hepehupás, kényelmetlenné vált matracoktól körülményesen lehet megválni, az Ikea ezért úgy gondolja itt az ideje, hogy ne a szemétbe kerüljenek.
Vásárló Szerezzünk meglepetést korántsem hétköznapi formában! 
Márkázott tartalom | 2023. szeptember 8. 17:38
Ajándékozni nagyszerű dolog, látni az őszinte meglepetést, meghatottságot, mosolyt a másik arcán, akár egy születés- vagy névnap, esküvő, babaszületés, lánykérés vagy más ünnepelnivaló alkalmából. 
Vásárló Végre megvalósult Orbán Viktor álma a boltokban - csak közben kirepült a zsebünkből egy tízezres 
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2023. szeptember 7. 05:44
Két éve nem látott mélypontra esett a Privátbankár Árkosár-felmérés éves árindexe, és egyúttal a hipermarketekben már szeptemberben megvalósult a kormányzati vágy: az egy számjegyű áremelkedés. A havi árcsökkenés viszont több hónap után megtorpant - a két évvel ezelőtti szinthez képest pedig pont egy tízezressel kell többet hagynia a kasszánál minden családnak. Több árstopos termék ára a júliusi szint alá bukott, a cukor ára viszont óriásit ugrott.
Vásárló Megijedtek a vevőtől, ezért évtizedek óta példátlan lépésre szánták el magukat egy japán bolt dolgozói 
Buksza blog | 2023. szeptember 5. 10:14
Olyasmi történt egy tokiói áruházban, amire a japán kiskereskedelem történetében 61 éve nem volt példa. Egy sikertelen munkaügyi tárgyalás után sztrájkba léptek a dolgozók.  
Vásárló Mire jó a házi vízmű? Egy minőségi rendszer használati előnyei 
Márkázott tartalom | 2023. szeptember 4. 12:17
Bizonyos területeken több akadályba is ütközhetünk a vízellátás biztosítása során. Egy nyaralóban, egy, a semmi közepén található kis tanyán például nem egyszerű az öntözés, a vízellátás, s ilyenkor speciális megoldásra van szükség. A vízhálózatra való csatlakozás sokszor egy vagyonba kerül, de szerencsére nem ez az egyetlen lehetőségünk. 
Vásárló Egyedi borélményt kínál a SPAR a Budapest Borfesztiválon 
PR | 2023. szeptember 4. 10:32
A borászatok és borkedvelők számára izgalmas időszak a szeptember eleje, és nemcsak azért, mert a legtöbb helyen ilyenkor indul a szüret az új bor ígéretével, hanem mert ilyentájt rendezik a szakma és a fogyasztók egyik legnagyobb, a borkultúrához köthető, s immár nemzetközi hírű eseményét, a Budapest Borfesztivált, amelynek 2007 óta főtámogatója a SPAR Magyarország. Szeptember 7-e és 10-e között hazai és külföldi pincészetek kiváló nedűivel ismerkedhettek a Budavári Palota teraszain, és személyesen is találkozhattok, beszélgethettek borászokkal, termelőkel, borszakértőkkel.
Vásárló Visszatérhetnek a plexik a világ boltjaiba? Mások után fizethetnek a vásárlók 
Buksza blog | 2023. szeptember 3. 15:39
A drasztikus drágulás miatt egyre nagyobb kár éri a boltokat, akik ezért régi-új intézkedéseket kéntelenek bevetni. Ideje megtanulni a "mobbery" és "flash rob" kifejezéseket, sőt, a testkamerás eladók is egyre több helyen jelenhetnek meg. 
Vásárló Bemutatjuk a különböző igényeknek megfelelő komfortos konferenciaszékeket! 
Márkázott tartalom | 2023. szeptember 3. 13:49
A konferenciák és különféle kis vagy nagy létszámú események lebonyolítására alkalmas helyszíneknek biztosítaniuk kell a rendezvény tárgyi és technikai feltételeit, amelyben kiemelt szerep jut a speciális bútoroknak.
Vásárló A szemkörnyék ápolása – 3 hasznos tanács 
Márkázott tartalom | 2023. szeptember 3. 08:44
A szépségápolás minden nő életében nagyon fontos szerepet játszik, a többség pedig ezen belül is kiemelt figyelmet fordít az arcára. Ma már szerencsére rengetegféle kozmetikum is segít ebben, de ezek is csak akkor tudják kifejteni a hatásukat, ha megfelelően alkalmazzák őket.
Vásárló Figyelmeztetés minden boltláncnak: balul sülhet el a bevásárlókocsik cseréje 
Buksza blog | 2023. szeptember 2. 16:48
Jó szándéka ellenére felhergelte sok vásárlóját az amerikai Walmart azzal, hogy lecserélte a régi, jól bevált bevásárlókocsijai egy részét. A hasznosnak szánt újítások nem nyerték el a vevők tetszését.
Vásárló Állandó gyerekprogramok a nyaralás alatt is 
Márkázott tartalom | 2023. szeptember 2. 13:04
Gyerekes szülőként nyaralni indulni nem éppen leányálom, főleg, ha több kicsi gyerek is van a családban. Sokszor az anya fáradtabban érkezik haza, mint mielőtt elindult. Már az előkészületek is napokig tartanak, minden szükséges holmit bepakolni mindenkinek, de ezenfelül még a fő kérdés, hogy lesz-e minden nap olyan foglalkozás vagy program, amelyen szívesen részt vesz a gyerek.
Vásárló Használtat vagy újat? – Ezeket érdemes tudni a használt Volvo piacról! 
Márkázott tartalom | 2023. szeptember 2. 10:34
A Volvo egy közkedvelt svéd autómárka, amely a biztonság, a minőség és a környezetvédelem elhivatott képviselője. A márka modelljei között találhatunk kompakt városi autókat, tágas családi kombikat, sportos szedánokat és terepjárókat is.
Vásárló Végéhez közeledik a lakásfelújítás? Így dekoráld a falakat! 
Márkázott tartalom | 2023. szeptember 1. 12:56
A legtöbb ember élete elér egy pontra, amikor lakásfelújításba kell, hogy fogjon, de az is lehet, hogy csak egy-egy helyiséget kell kitataroznia. A sok anyagi és időráfordítás után azonban sokaknak már nincs energiája arra, hogy a festés, berendezkedés után dekoráljon is. 
Vásárló Csúcskategóriás mobilok elérhető áron 
Márkázott tartalom | 2023. szeptember 1. 10:27
A jelenlegi gazdasági helyzet mindenkit tudatosabb költekezésre, jobban átgondolt vásárlásra ösztönöz, pláne akkor, ha nagyobb összegű tételekről van szó. Ennek köszönhetően egyre többen gondolkoznak használt okostelefon vásárlásán, ami a pénztárca mellett a környezetre is jó hatással van. A nemrég Magyarországon is megjelenő Rejoy.hu pedig éppen ezt teszi lehetővé egyszerűen és megbízhatóan.
Vásárló Feltankoltak a boltok, már látszik mivel várják az áruházak a vevőket  
Privátbankár.hu | 2023. augusztus 29. 08:33
Elmaradt a kiskereskedők nagy nyári karácsonyi bevásárlása idén, akkora készleteik maradtak az előző szezonból, hogy nem kellett feltölteniük a raktárakat a nyári beszerzésekkel.
Vásárló Kupakforradalmat indít a Tesco 
Buksza blog | 2023. augusztus 28. 10:58
Hazai piacán, azaz Nagy-Britanniában vezeti be először a Tesco azt az újítást, amivel több ezer tonna műanyag hulladék keletkezését akarja megelőzni. Ehhez az is kell, hogy a vásárló közreműködőként tudja, mi a dolga.
Vásárló A Lidl hadat üzen a meglepetéseknek 
Buksza blog | 2023. augusztus 28. 10:36
Németország után Belgiumban is az egyszerűség felé mozdul el a Lidl áruházai kialakításában. 
Vásárló A SPAR idén is főtámogatóként népszerűsíti a hazai kézműves főzdék remekeit a Belvárosi Sörfesztiválon 
PR | 2023. augusztus 25. 07:22
Több mint 250-féle sörrel, a legjobb magyar főzdék kézműves különlegességeivel és nemzetközi márkák remekeivel várja a Belvárosi Sörfesztivál a látogatókat hat napon át, 2023. augusztus 29. és szeptember 3. között. A rendezvénynek immáron második esztendeje főtámogatója a magas színvonalú hazai sörkultúrát támogató SPAR Magyarország.
Vásárló A vásárlónak mindig igaza van? Asztalra csaptak a boltosok egy japán üzletben 
Privátbankár.hu | 2023. augusztus 23. 13:54
A rendetlenkedő, kulturálatlan vevőknek utat mutat egy japán üzlet. 
Vásárló Sok vásárlónál betelt a pohár, bojkottot fontolgatnak a mindent elárasztó reklámok miatt 
Buksza blog | 2023. augusztus 22. 10:18
A világ egyik legnagyobb boltláncát működtető amerikai Walmart vásárlóinak egy része rossz néven veszi, hogy a reklámokat. 
Vásárló A Borfesztivál, ahol egyszerűen ott kell lenni - 32. Budapest Borfesztivál - a SPAR támogatásával 
PR | 2023. augusztus 21. 09:24
Több, mint 30 év alatt sokunk számára már-már természetessé vált, hogy a nyártól méltó módon, egy felejthetetlen parti keretében búcsúzzunk. Nincs is erre jobb alkalom, mint a pazar díszletek között megrendezett Budapest Borfesztivál, mely idén számos újdonsággal, káprázatos kínálattal és hatalmas területtel várja a borkedvelő nagyközönséget, akik idén is elismert hazai borászatok változatos bor- és pezsgőkínálatából kóstolhatják meg a magyar borkultúra színe-javát, díszvendégként pedig Dél-Amerika mutatja be borainak és konyhájának jellegzetes íz- és aromajegyeit. Érdemes lesz kipróbálni egy latin temperamentummal fűszerezett Malbec-et egy-egy tradicionális ételköltemény mellé.
Vásárló Berobbant a Barbie-biznisz: komoly hasznot hoz a sikerfilm 
Elek Lenke | 2023. augusztus 20. 15:27
Amihez csak nyúl Greta Gerwig, az arannyá válik. 2023 sztár rendezője már több filmsikeren van túl, a Barbie pedig meghozta neki az óriási anyagi elismerést is.
Vásárló Mit kell tudni az airsoft lövedékekről? 
Márkázott tartalom | 2023. augusztus 19. 09:34
A kezdő airsoftosok általában egyáltalán nincsenek tisztában azzal, hogy milyen sok is múlt egy-egy játék során az általuk használt BB-ken. Ezért is gondoltunk arra, hogy egy tájékoztató jellegű írással megadjuk számukra a szükséges alapokat.
Vásárló Venni vagy bérelni érdemes céges nyomtatót? 
Márkázott tartalom | 2023. augusztus 19. 09:20
Ha új nyomtatóra (vagy esetleg egyszerre többre) van szükség, akkor a procedúra gyakran komoly költségekkel is járhat. Ezért is érdemes mérlegelni az összes elérhető lehetőséget. Napjainkban az egyik leggyakoribb kérdés az, hogy bérelni vagy venni jobb az új céges nyomtatókat?
Vásárló Még a népszerű gyorsétteremeknek is túl drága lett ez az alapélelmiszer Ázsiában 
Privátbankár.hu | 2023. augusztus 17. 15:21
Megdrágultak a paradicsomok, és vége az ingyenes sajtszeleteknek is.
Vásárló Magasnyomású mosók – ezt érdemes tudni róluk  
Márkázott tartalom | 2023. augusztus 17. 14:32
A magasnyomású mosókat ma már rengetegen használják otthoni és ipari területek tisztán tartására egyaránt, ám sokaknak gondot okoz, hogy eligazodjanak a különféle típusú eszközök között, és kiválasszák a számukra megfelelő készüléket. Ebben a cikkben elmondjuk, mi az, amit mindenképp érdemes tudni a magasnyomású mosókról, és milyen szempontok alapján érdemes választani.
Vásárló Milyen hatással lehet a fizikumunk a szellemi munkánkra? 
Márkázott tartalom | 2023. augusztus 17. 14:29
Sokszor halljuk, hogy az ülőmunka mellett kiemelten fontos a rendszeres testmozgás, hiszen ezáltal aktívabbak és fittebbek maradhatunk. Ahogyan azonban egyre nyilvánvalóbbá válnak a fizikális és mentális egészségünk közötti szoros és mélyreható összefüggések, úgy a fizikai aktivitás szellemi teljesítményünkre gyakorolt hatásáról is mind több szó esik.
Vásárló Nekiment a Lidlnek egy komplett lengyel falu, a boltlánc meghívást intézett a lakókhoz 
Privátbankár.hu | 2023. augusztus 17. 11:17
A Lidl kinézte a lengyelországi Gietrzwald falut arra, hogy új elosztóközpontot építsen, ám a cég nem várt falba ütközött. 
Vásárló Amikor a mobiltelefontok már több mint tok… 
Márkázott tartalom | 2023. augusztus 16. 12:16
A mobiltelefonok megjelenését követően nem sokat kellett várni arra, hogy megérkezzenek az első tokok is, amelyek a telefonok kijelzőjét és hátlapját voltak hivatottak megvédeni a karcolásoktól, sérülésektől. Ekkor még nem igazán volt jelentősége az esztétikumnak, így nem is igazán volt lehetőség válogatni a telefontokok között.
Vásárló Egy egyszerű étel ezer arca 
Márkázott tartalom | 2023. augusztus 16. 11:48
Idehaza akad néhány étel, ami az ország legnyugatibb csücskétől egészen a keleten megbúvó zugig mindenki ismer, mindenki szeret, és mindenkinél gyakran szerepel a megfőzött étkek között. Egy végtelenül egyszerű étek, amelyet azonban ahány ház, annyiféleképpen lehet elkészíteni. Ha azt mondjuk krumpli, hagyma, paprika, akkor talán mindenki azonnal rá is vágja, hogy paprikás krumpli.
Vásárló A nap képe: piacra dobták a Zelenszkij-pólót 
Privátbankár.hu | 2023. augusztus 15. 11:34
 Az ukrán elnök katonazöld pólója olyannyira ikonná vált, hogy divatbrand lett belőle.
Vásárló Az ülőmunka kockázatai: 5 dolog, amire érdemes figyelnünk! 
Márkázott tartalom | 2023. augusztus 15. 09:57
Kétségtelen, hogy az ülőmunka kényelmes műfaj, hiszen akár éppen ügyfeleket fogadunk, akár telefonokat bonyolítunk le vagy éppen e-mailezünk, aligha kell magunkat megerőltetnünk fizikailag. Azonban ha nem figyelünk oda a mindennapi szokásainkra és gyakorlatainkra, akkor a hosszú munkaórák nagyban megterhelhetik a szervezetünket.
Vásárló A vásárlókat dühítő új szokást vehetnek fel a házhoz szállító cégek 
Buksza blog | 2023. augusztus 14. 08:55
A környezetvédelem iránt nem teljesen elkötelezett vásárlók egy részét felbőszítheti, ha az online boltok átveszik az Amazon újítását, amit a klímavédelemmel és költségcsökkentéssel indokolnak.
Vásárló Nagyon menő a fast fashion, de irtózatos a környezetpusztító hatása 
Molnár Csaba | 2023. augusztus 13. 16:34
A bármilyen ok miatt visszaadott/visszavásárolt fast fashion cuccok több mint 10 százalékát nem értékesítik újra az eredeti kiskereskedők, ehelyett a visszaküldött darabok nagy része a hulladéklerakóba kerül vagy megsemmisül.
Vásárló Milyen egy jó pincér? 
Márkázott tartalom | 2023. augusztus 13. 13:36
Valószínűleg, ha a vendégeket kérdeznénk, hogy milyen a jó pincér, akkor egészen hasonló válaszokat kapnánk. Habár fontos az ételek és az italok minősége, azonban ennél sokkal fontosabb a pincér személye. Elsősorban ezen múlik, hogy a vendégben milyen kép alakul ki a vendéglátó egységről.
Vásárló Egyre éhesebbek a kávékedvelők 
Buksza blog | 2023. augusztus 13. 12:18
Bár alapvetően kávézóláncként ismert a Starbucks, és korábban is lehetett ételeket kapni a különböző egységeiben, utóbbiakra ma már egyre nagyobb az igény. 
Vásárló A szállítmányozás-fuvarozás világa 
Márkázott tartalom | 2023. augusztus 12. 13:20
Ki mondta, hogy a szállítmányozás-fuvarozás szektor unalmas? Ez az egyik legdinamikusabban fejlődő ágazat a világon, mely folyamatosan keres újabb és újabb munkavállalókat. Több oka is van, amiért érdemes ezen a területen dolgozni.
Vásárló Az Aldi csúcsra járatja az árcsökkentést 
Molnár Csaba | 2023. augusztus 12. 09:51
Az Aldi több tucatnyi háztartási alapanyag árát csökkentette Nagy-Britanniában, hogy árai versenyképesek maradjanak a többi vezető szupermarkettel szemben.
Vásárló Tippek Facebook és Instagram hirdetésekhez 
Márkázott tartalom | 2023. augusztus 11. 12:29
A Facebook és Instagram hirdetések létrehozása és optimalizálása számos tényezőtől függ, most pedig még a Meta is változtatott az ügymeneten. Az alábbiakban ismertetjük ezeket a módosításokat, illetve adunk néhány általános tippet a kampányaid tervezéséhez.
Vásárló Milyen burkolatot válasszunk egy modern otthonba? 
Márkázott tartalom | 2023. augusztus 10. 12:44
Vajon milyen az ideális falburkolat? Tényleg csak a faváltozat lehet a megfelelő? Amikor felújításról vagy lakásátalakításról van szó, akkor számtalan kérdés merül fel, hiszen általában nem tudjuk, hogy hova szeretnénk kilyukadni. 
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG