<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Vásárló
Vásárló A nap képe: durranásokat hallott ma Budapesten? Ez a magyarázat
Privátbankár.hu | 2022. május 21. 17:43
Május 21. nem akármilyen nap a honvédség számára.
Vásárló A pilates az egyik legjobb mozgásforma - Tudd meg miért!
Márkázott tartalom | 2022. május 13. 09:56
A pilates egy viszonylag könnyen elkezdhető, számos előnyös hatással kecsegtető mozgásforma. Cikkünkből megismerheted a pilates pozitív hatásait!
Vásárló Sohajda Júlia egyedüli magyarként került be az amerikai Forbes 2022-es válogatásába
Natív tartalom | 2022. május 12. 13:55
Az amerikai Forbes szerkesztősége idén is összeállította a harminc év alatti sikeres fiatalok harmincas toplistáját, amelyre idén egyedüli magyarként felkerült Sohajda Júlia, a budapesti kockázati tőkealap-kezelő, Vespucci Partners társalapítója és ügyvezető partnere is.
Vásárló Amit az ittas vezetésről tudni érdemes
Márkázott tartalom | 2022. május 12. 10:27
Bármilyen közlekedési jármű szeszesital elfogyasztása utáni vezetése bűntetőjogi tárgyalásokat vonhat maga után.
Vásárló Megtalálni álmaink lakását néhány kattintással
Márkázott tartalom | 2022. május 11. 10:51
Napjainkban, az internet világában viszonylag egyszerű dolgunk van, ha eladó lakást vagy házat keresünk. Nincs más dolgunk, mint találni egy jó ingatlanhirdetési portált, ahol néhány kattintást követően már nézelődhetünk is az igényeinknek megfelelő ingatlanok között.
Vásárló Optimalizált cégügyek? Kezdd a szerződésekkel!
Márkázott tartalom | 2022. május 10. 11:24
Az optimalizált működés manapság már valamilyen varázsszónak tűnik, amelyik egyik vagy másik módszert alkalmazva könnyen megvalósítható, s annak nyomán vállalkozásunk biztosan szárnyakra kap. Valóban számtalan opció elérhető, ami a racionális és hatékony működést segíti, de biztosan nem fog semmi jól működni megfelelő alapok nélkül.
Vásárló Ezért hosszabbította meg az árstopot az Orbán-kormány: óriási drágulás a boltokban
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2022. május 9. 05:52
A Privátbankár Árkosár-felmérések 15 éves történetében még sosem mértünk 20 százalék fölötti éves drágulást, májusban azonban ez is bekövetkezett. 27 ezer forint alatt már sehol sem ússzuk meg a nagybevásárlást, a margarin ára duplázódott, a kenyér, a sajt és a tojás ára is hatalmasat ugrott - egyre jobban látszik, hogy az árstop legfeljebb szépségtapasznak jó, ahogy azt is képtelenség megbecsülni, hogy milyen hatással van a többi termék árára.
Vásárló Kutya seborrhea: a házi kedvencek bőrbetegsége
Márkázott tartalom | 2022. május 8. 10:49
A seborrhea egy gyűjtőfogalom, amely igen változatos bőrproblémákat foglal magában. Lehet genetikai eredetű is, de hormonális problémák, illetve allergia miatt is kialakulhat. Nézzük most meg, mit érdemes tudni a betegségről!
Vásárló Se ruha, se gyümölcs, hús csak hetente egyszer – az utca emberét kérdeztük az inflációról
Izsó Márton - Mester Nándor | 2022. május 7. 18:04
Sokak szerint az árstop értelmetlen és átverés is. Hiába nőttek kicsit a jövedelmek, az infláció mindent elvisz. Mit mondanak a budapesti járókelők? Kiderül videónkból.
Vásárló Vizsgálódik a GVH – megsérthette a szabályokat ez a gyógyszercég?
Privátbankár.hu | 2022. május 4. 13:37
Egyelőre még semmi sem biztos, csak az, hogy megindult a vizsgálat.
Vásárló Mi lesz a nyaralással? Ezt tervezik idén a magyarok
Privátbankár.hu | 2022. május 3. 13:32
Egy felmérés szerint csak a magyarok fele tervez külföldi nyaralást ezen a nyáron. 
Vásárló Éljen vízparton az agglomerációban, vagy bárhol az országban!
Márkázott tartalom | 2022. május 3. 10:16
Vízparton élni, vagy akár ott csak egy üdülőt birtokolni, mindenképp jó. És ehhez nem kell feltétlenül a drága Balatont választanunk. Ha az agglomerációba költöznénk, ott is találunk Duna-parti házakat, de az ország más részein is vásárolhatunk vízparti üdülőt. Mai cikkünkben az ország legszebb, közvetlen vízparttal rendelkező házait gyűjtöttük egy csokorba.
Vásárló Túrázzunk Tenerife szigetén!
Márkázott tartalom | 2022. május 3. 10:02
A Kanári-szigetek egyik legkedveltebb úti célja Tenerife szigete, hiszen éghajlata az év minden szakában ideális a kikapcsolódásra. A tiszta vizű öblök és a számos turisztikai tevékenység mellett azonban érdemes figyelmet fordítanunk a sziget lélegzetelállító túraútvonalaira is.
Vásárló Mit érdemes tudni a megfelelő ágykeret vásárlásához?
Márkázott tartalom | 2022. május 2. 16:22
Segítünk kiválasztani a tökéletes darabot.
Vásárló Segíts a bajba jutott állatokon!
PR | 2022. május 2. 14:13
Most Te is csatlakozhatsz az országos állateledel-gyűjtő akcióhoz! Nehéz sorsú, menhelyre került kutyák, macskák életét teheted jobbá egy kis bevásárlással, amely számukra viszont igazán nagy segítség.
Vásárló Hogyan védjük meg pénzünket, amikor elszáll az infláció?
Márkázott tartalom | 2022. május 2. 13:55
Az infláció mindig jelen volt gazdaságunkban. Sajnos nem új keletű fogalom. A szakértők véleménye megoszlik atekintetben, hogy az infláció hasznos-e vagy káros. Mi mint fizetésből vagy osztalékból élő halandó polgárok természetesen kellemetlenül éljük meg az inflációt hiszen ez nem jelent tulajdonképp mást, mint pénzünk fizetőerejének csökkenését. A következőekben vizsgáljuk meg az infláció hatásait, okait illetve azt is, hogy mit tehetünk ellene.
Vásárló Mi kerüljön az oviszsákba?
Márkázott tartalom | 2022. május 2. 09:46
Minden óvodásnak szüksége van oviszsákra, ami tulajdonképpen egy óvodai ruhazsák, vállfán, ez kerül az óvodai öltözőszekrénybe. Ebbe kell bepakolni minden szükséges váltóruhát, fehérneműt, zoknit, pólót, nadrágot. Sokszor nem azért kell napközben átöltöztetni a gyermeket, mert bepisilt véletlenül, hanem mert kézmosáskor, fogmosáskor vizes lett a ruhája.
Vásárló Vágj bele a nyárba egy megbízható hajóval!
Márkázott tartalom | 2022. május 1. 09:39
A Poseidon Boats hajógyár több mint 40 éve biztosít fantasztikus minőségű és rendkívül megbízható sétahajókat a víz szerelmesei számára. Cikkünkben megosztjuk, mi a töretlen sikerük titka, és miért is nyújt életre szóló élményt egy Poseidon hajó!
Vásárló Fél évszázada dobog Steiermark zöld szíve – Jó nyárra és ismét sok magyar vendégre számítanak
Elek Lenke | 2022. április 28. 17:26
A magyarok által annyira kedvelt tartomány, Steiermark ezúttal jubileumi rendezvénnyel várta az újságírókat. Fél évszázada használják a zöld szívet, mint logót és szimbólumot, amely az utóbbi időben egyre aktuálisabbá vált, és mind sikeresebb lett.
Vásárló Podcast készítés gyorsan és egyszerűen!
Márkázott tartalom | 2022. április 27. 15:29
Egy céges podcast csatorna indítása a márkaépítés, marketing kommunikáció egyik legjobb eszköze
Vásárló 125 év az európai luxus jegyében: a Kempinski Hotels büszke eleganciájára és elért eredményeire
PR | 2022. április 21. 14:54
Európa legrégebbi luxusszálloda-csoportja jubileumi weboldallal és a 125. évfordulóra összeállított kedvezményes ajánlatokkal ünnepli születésnapját
Vásárló A te dobozod, a te adományod!
PR | 2022. április 19. 10:35
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Returpack és a SPAR Magyarország együttműködésének köszönhetően fogyatékossággal élő és rászoruló gyermekek nyári táborozását támogathatják az aludobozok visszaváltásakor a vásárlók a „Minden Doboz Visszajár” program segítségével.
Vásárló Ajtócsere szakszerűen, 3 lépésben
Márkázott tartalom | 2022. április 18. 12:11
Ha azon gondolkodunk, hogy eljött az ideje az otthonunk felújításának, minden bizonnyal felmerül az is, hogy érdemes lenne a nyílászárók cseréjét is megoldani. A gondolat jogos, hiszen a beltéri ajtók nagy hatással vannak a lakásban uralkodó enteriőrre.
Vásárló A professzionális vezetői időelemző szoftver jellemzői és funkciói
Márkázott tartalom | 2022. április 16. 11:56
A profizmus ma már telepíthető: szoftver formájában ölthet testet. A járművezetői tevékenységekre és a tachográfra vonatkozó adatok pontos ismerete prioritást élvez, hiszen ezek tudatában derülhet fény a kényes részletekre, az esetleges szabálysértésekre. A nem megfelelő munkamorál negatív következményei messzire mutatnak, ám kétségtelenül leginkább a vállalkozás kasszáját érinthetik érzékenyen. A büntetések ugyanis az esetek többségében nem váratnak magukra. Célszerű tehát kikerülni őket.
Vásárló A SEO szakértő
Márkázott tartalom | 2022. április 15. 10:16
A SEO mozaikszó a Search Engine Optimization rövidítése, magyarul keresőoptimalizálást jelent. Segítségével a honlapod a keresőmotorok (például Google, Yahoo, Bing) találati listáján jobb pozícióban jelenik meg.  Vagyis nagyobb lesz a látogatószámod, többen kattintanak az oldaladra. A keresőoptimalizálás az az online marketing eszköz, mely a legjobb befektetési és megtérülési mutatóval rendelkezik. Vegyük sorra, miben segít egy tapasztalt SEO szakember!
Vásárló Nem csak fehér boríték létezik!
Márkázott tartalom | 2022. április 13. 10:38
A digitalizáció felpörgésével ma már kevesen veszik a fáradtságot, hogy papíralapú üzeneteket küldjenek. Pedig így, hogy online folyamatosan kapjuk az üzeneteket, e-maileket és a különféle értesítéseket, egyre inkább immunissá válunk ezekre.
Vásárló Milyen (anyagi) előnyei vannak egy konferencia regisztrációs rendszernek?
Márkázott tartalom | 2022. április 11. 15:04
Egy konferencia szervezése nem kis feladat, hiszen rengeteg különböző szempontra kell ügyelni a résztvevők kényelme, komfortérzete érdekében.  Emellett fontos, hogy érdekes és figyelemfelkeltő műsorral, előadással kápráztassuk el őket, hogy minél jobb benyomást keltsünk cégünkről. Egy ilyen esemény remek alkalom arra, hogy bővítsük az ügyfélkört, és megismerkedjünk a potenciális leendő partnerekkel, vagy épp a konkurenciával.
Vásárló 3 tipp, hogy utazás közben is a legtöbbet hozzuk ki a laptop teljesítményéből
Márkázott tartalom | 2022. április 11. 09:27
  Mi mindent tehetünk annak érdekében, hogy egy-egy utazás ideje alatt is a legtöbbet tudjuk kihozni a laptop teljesítményéből és rendelkezésre állásából? Milyen trükkök és praktikák segíthetnek ebben? 
Vásárló Hogyan válasszuk ki a megfelelő online angol-magyar szótárt?
Márkázott tartalom | 2022. április 9. 16:09
Az angol szókincs és kiejtés lehető leggyorsabb megtanulásához érdemes a hagyomás szótárak helyett inkább az online változatokat választani, mivel manapság ezek egyre jobbak és jobbak. Továbbá az sem utolsó szempont, hogy könnyen kezelhetőek és elérhetőek bárhonnan - használhatjuk a vonaton, a munkahelyen, utazáskor stb.
Vásárló Egyre durvábban támadnak a hackerek - megdöbbentő csalást lepleztek le
Privátbankár.hu | 2022. április 8. 15:14
A robbanásszerűen fejlődő digitális világ nagyon vonzóvá vált a kiberbűnözők számára.
Vásárló Még az árstoppal együtt is elszálltak az élelmiszerárak a magyar boltokban - itt vannak a számok
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2022. április 7. 05:33
Ha nem hosszabbítják meg az árstopot, jelentős emelkedés vár az érintett termékek árára – pedig enélkül is súlyos ezresekkel kerül többe egy átlagos nagybevásárlás, mint egy évvel ezelőtt. A margarin ára duplázódott, a kenyér és a sajt több mint 40 százalékkal kerül többe, 30-ból 29 termék drágult egy év alatt – itt a friss Privátbankár Árkosár-felmérés.
Vásárló 5 + 1 ok amiért a szolgáltatott iroda a legjobb megoldás
Márkázott tartalom | 2022. április 6. 12:17
Ha várt már Ön is heteket, hónapokat arra, hogy cégének székhelye végre elkészüljön, vagy szerződött már le évekre úgy egy irodára, hogy nem volt benne száz százalékig biztos, hogy valóban ilyen hosszú ideig és valóban ekkora irodára lesz szüksége, akkor pontosan tudja, hogy a hagyományos irodabérléshez mennyire pontosan kell előre mérlegelni a feltételeket, és mekkora kockázattal jár. Az üzleti élet azonban egyre kiszámíthatatlanabb, ezért ha a hagyományos irodabérlésnél lényegesen rugalmasabb lehetőséget keres, akkor a szolgáltatott iroda a legjobb megoldás. Mutatjuk, miért!
Vásárló Küldj csomagot külföldre is jó áron, biztonságosan
Márkázott tartalom | 2022. április 4. 10:37
Amikor csomagküldésről van szó, legyen az akár külföldi, akár csak egy belföldi küldemény, elengedhetetlen, hogy megtaláljuk azt a szolgáltatót, aki számunkra a legkedvezőbb árú és legbiztonságosabb szolgáltatást képes nyújtani. Számos futárszolgálat ajánlataival találkozhatunk és elsőre azt gondolhatnánk, hogy igen komoly kutatómunkát igényel, hogy felderítsük azt a szolgáltatást, ami küldeményünk számára a legideálisabb lenne.
Vásárló Egyszerű számlázás kereskedőként
Márkázott tartalom | 2022. április 4. 09:48
Kereskedőként is rendkívül fontos a számlák és a nyugták egyszerű és gyors kiállítása. Ebben nyújtanak segítséget az online számlázó programok. Ráadásul néhány extra funkcióval hozzájárulnak a munkavégzés hatékonyabbá tételéhez.
Vásárló Nehéz, de megoldható helyzetek egy költöztetés során
Márkázott tartalom | 2022. április 3. 09:42
Egy költöztetés során előfordulhatnak nehézségek. De nem mindegy, hogy meglepnek-e minket, vagy felkészülünk rájuk. Ha ez utóbbi mellett döntünk, akkor egyes nehézségek fel sem fognak tűnni, mert megelőzzük őket. 
Vásárló Ismerjük meg közelebbről egy misztikus gin történetét
Márkázott tartalom | 2022. április 2. 09:36
Mitől olyannyira misztikus a Harahorn Gin világa? Honnan származik egyáltalán ez a kiemelt népszerűségnek örvendő italkülönlegesség, illetve milyen fortélyoknak tudható be a magas szintű nívója?
Vásárló Újabb járatokat indít Budapestre egy légitársaság
Privátbankár.hu | 2022. április 1. 15:36
A járvány előttinél is több járat lesz Budapestre.
Vásárló A home office 5 fontos szabálya a hatékony munkavégzéshez
Márkázott tartalom | 2022. április 1. 10:05
Otthonról dolgozni? Sokak számára maga a megtestesült álom. A pandémia pedig tömegek számára hozta el a lehetőséget, hogy megtapasztalják, hogyan is működik a home office a valóságban.    Azonban, mint az élet minden területén, itt is szükség van bizonyos szabályokra, hogy minden olajozottan működjön. Nézzük is, mi az otthonról dolgozók “ötparancsolata!”
Vásárló 5 dolog, amit nem tudtál az elektromos rollerekről
Márkázott tartalom | 2022. március 21. 10:06
Egyre többen száguldoznak velük, de vajon milyen előnyökkel jár a használatuk?
Vásárló Elegáns és laza női melegítőnadrág? Nézd meg ami top 3 ajánlatunkat
Márkázott tartalom | 2022. március 18. 10:55
A női melegítőnadrág a legkényelmesebb és a leguniverzálisabb nadrág a világon. Alkalmas lesz egy esti filmezésre, találkozókra a barátokkal, sportolásra, vagy egy laza munkanapra a munkahelyeden! Nézd meg a női melegítőnadrág kínálatunkat és olyan nadrágot válassz, amiről nehezen tudsz majd lemondani!
Vásárló Így érdemes távcsövet vásárolni, hogy a legjobb modellt vihesd haza
Márkázott tartalom | 2022. március 15. 10:20
Természetes, hogy mindenki az ár-érték arányban elérhető legjobb távcsövet szeretné megvenni. Ebben az összefoglalóban összegyűjtöttük a legjobb távcső vásárlására vonatkozó ajánlásainkat.
Vásárló Hajózással egybekötött vacsora különleges miliőben
Márkázott tartalom | 2022. március 14. 14:37
Te is úgy gondolod, hogy Budapest igazi ékszerdoboz? Ha valóban felejthetetlen élményre vágysz, kösd össze budapesti városnézésedet egy ínycsiklandozó vacsorával!
Vásárló Módszerek a műalkotások és fotók elhelyezésére az otthonunkban
Márkázott tartalom | 2022. március 12. 13:05
Egyetlen otthon sem teljes műalkotások és fotók nélkül, amelyek sokkal barátságosabbá és személyesebbé varázsolják a helyiségeket. Ezeket viszont a megfelelő módon el is kell helyezni, ami nem mindig egyszerű feladat. Nekünk viszont van rá néhány ötletünk. 
Vásárló Ennyibe kerül, ha saját webáruházat nyitnál
Márkázott tartalom | 2022. március 11. 10:07
Az e-kereskedelem egyike a legsikeresebb gazdasági ágazatoknak. A szektor évi 15-20 százalékos bővülésre képes, ami kiváló környezetet teremt az új belépők számára. Nem meglepő, hogy egyre többen látnak karriercélt és üzleti lehetőséget az online kereskedelemben még akkor is, ha egyéb kiskereskedelmi gyakorlattal nem rendelkeznek. Az alábbiakban összegyűjtöttük, milyen költségekkel jár egy online bolt nyitása.
Vásárló A gyermekek étvágyfokozása méhpempővel
Márkázott tartalom | 2022. március 9. 14:25
Nagyon sok gyermek esetében okoz problémát az étvágytalanság. A szülők ilyenkor joggal aggódnak, hogy gyermekük vajon megkapja-e a szükséges tápanyagokat az elfogyasztott étel csekély mennyisége miatt. A méhpempővel remek eredményeket lehet elérni az étvágy fokozásban. 
Vásárló Megérkezett a háború a magyarországi boltokba – van, ami duplájára drágult
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2022. március 8. 15:29
Nyolc hónapja nem fordult elő, hogy csökkentek volna az árak a hipermarketekben, márciusban végre ez is eljött – persze csak havi összehasonlításban, tavaly márciushoz képest ugyanis több mint 13 százalékot emelkedtek az élelmiszerárak. Az árstop hatását nehéz megbecsülni, egy érintett termék esetében viszont biztosan sokat spórolnak a vevők – a margarin ugyanis kétszer annyiba kerül, mint tavaly, és könnyen lehet, hogy ez vár az étolajra is, ha elhúzódik a háború és nem hosszabbítja meg az árstopot a kormány.
Vásárló Gyors és megbízható konténerrendelés
Márkázott tartalom | 2022. március 8. 11:25
Közterületen nagy mennyiségű szemét lerakása és otthagyása szabálysértésnek minősül. Az ilyen típusú jogsértésért való felelősségre vonás elkerülése érdekében mindenkinek be kell tartania a hulladékgyűjtésre és -ártalmatlanításra vonatkozó magyar közigazgatási törvénykönyvben meghatározott szabályokat. A saját kertjében vagy udvarában pedig senki sem látja szívesen hetekig vagy hónapokig a felhalmozódott építési törmelékeket.
Vásárló Egy hatékonyságnövelő csodafegyver: az időgazdálkodás
Márkázott tartalom | 2022. március 7. 13:25
Vannak olyan általános érvényű szabályok, amelyeknek a valóságtartalmával előbb-utóbb mindenki tisztába kerül és nyugodt szívvel kijelenthető, hogy az egyik ilyen az, hogy az idő pénz. Akár a magánéletet, akár az üzleti életet tekintjük, könnyen belátható e mondás mély bölcsessége.
hírlevél
Ingatlantájoló