Vásárló
Vásárló Esküvőszervezői gyorstalpaló
Márkázott tartalom | 2021. január 10. 13:55
Az esküvő előtti időszak minden pár életében örömteli, de igen stresszes időszak. A piac óriási, rengeteg a szolgáltató, rengeteg a lehetőség. Sokan el is vesznek a részletekben. Ahhoz, hogy veletek ez ne történjen meg, érdemes az elképzeléseket minél részletesebben megbeszélni, határidőket szabni és időben elkezdeni az esküvő megszervezését. Az az ideális, ha 12 hónappal a kitűzött dátum előtt elkezditek az előkészületeket.
Vásárló Jellemző lelki nehézségek a cukorbetegeknél
Márkázott tartalom | 2021. január 9. 11:25
  A cukorbetegség egy krónikus betegség, s mint ilyen, bizony akármennyire is ismert, megfelelő életmóddal és szükség szerint gyógyszerek segítségével jól kezelhető betegségről van szó, szíven üti az embert, amikor ezzel a diagnózissal szembesül.    Az egészség elvesztése mindig erőteljes érzéseket, haragot, bánatot, keserűséget vált ki az egyénből - ezt mindenki tudja, aki már komolyabb betegséggel küzdött meg vagy kénytelen azzal tartósan együtt élni. Ahhoz, hogy egy betegséggel hosszú távon egészséges lélekkel, békében élhessük az életünket, nagyon fontos, hogy valóban elfogadjuk a betegséget, s annak következményeit, mint például az életmódbeli változtatásokat, a gyógyszeres kezelést vagy az alapbetegséget kísérő egyéb betegségeket, szövődményeket.
Vásárló Praktikus tippek az elektronikai jelzőrendszerek kialakításához
Márkázott tartalom | 2021. január 8. 12:00
  Miként jelentkezik a korszerű elektronikai jelzőrendszerek hasznossága akkor, amikor az otthonunkban kialakított vagyonvédelmi rendszerek hatékonyságát vesszük alapul? A cikkben ezt a kérdést fogjuk részletesen is megválaszolni.
Vásárló Kreatív ajándékok fából faragva
Márkázott tartalom | 2021. január 6. 12:36
Nem mindennapi daraboknak tekinthetők a fából készült, kiváló minőségű termékek. Ha valamilyen fatárgyon megakad a szeme és elidőzik rajta, biztos lehet abban, hogy aki alkotta, egyedi és megismételhetetlen tárgyat hozott létre. A fa évezredek óta alapanyaga a dekorációs és használati tárgyaknak egyaránt, népszerűsége pedig töretlen. Mára csak a képzelet szabhat határt a fából készült darabok megvalósításának, a technológiának és az ügyes kezű fafaragó mestereknek köszönhetően.
Vásárló Ha kozmetikai vagy fürdőszobai termék, akkor habpumpa!
Márkázott tartalom | 2021. január 4. 12:15
Sok kozmetikai és fürdőszobai termék esetén az elsődleges adagoló immár a habpumpa. És ez nem véletlen. Valamilyen oknál fogva mi, emberek vonzódunk a habokhoz. Feltehetően a légies, könnyed szerkezete miatt, és az ezzel járó tulajdonságainak köszönhetően. De az sem kizárt, hogy a finom tejszínhab miatt. Ki tudja… Minden esetre mi, felhasználók kedveljük ezt a halmazállapotot, az ilyen halmazállapotú termékeket. És erre már akár bizniszt is lehet építeni.
Vásárló Hogyan válaszd ki a legalapvetőbb konyhai eszközöket?
Márkázott tartalom | 2021. január 2. 11:36
Egy konyha komplett felszerelése nem kevés időt és pénzt igényel, aki pedig fiatal felnőttként épp most kezdi meg a saját külön életét, annak általában pont ebből a kettőből van a legkevesebb. Viszont ha beszerzed a legfontosabb eszközöket, az arra pont elég, hogy ne kelljen minden nap ételt rendelned, hanem otthon is tudj főzőcskézni. A bővítés pedig történhet apránként, ahogy a lehetőségeid engedik. De mégis mik azok a tárgyak, amelyek nélkül megáll az élet a konyhában? Ezeket gyűjtöttük most össze.
Vásárló Facebook kampányok fajtái
Márkázott tartalom | 2021. január 2. 10:06
Egy Facebook kampány a tervezéssel kezdődik, ahol felvázoljuk a konkrét céljait a hirdetéseknek, ezeket a célokat feleltethetjük meg a Facebook hirdetés típusainak. A hirdetési cél egy olyan tevékenységet jelent, amelynek végrehajtására a hirdetéseid megtekintőit ösztönözni szeretnéd. Ebben a cikkben ismertetem, hogy 2021-ben milyen Facebook hirdetés célokkal lehet a leggyakrabban találkozni.
Vásárló Szédületes hullámvasút a magyar boltokban: mi drágult a legjobban 2020-ban?
Gáspár András | 2020. december 31. 05:01
A koronavírus miatt a kiskereskedelem is rendhagyó évet zár, de a Privátbankár.hu Árkosár-felmérése a rendkívüli körülmények között is zavartalanul követte az árak alakulását a 13. évadban is. A pánikvásárlások  idején láttuk az első nagyobb áremelkedést az évben, de az igazán durva dráguláshoz nem kellett vásárlói roham: a nyár végén kétszámjegyűre gyorsult az élelmiszerár-emelkedés. Érdekesség, hogy a legnagyobb drágulást és a legnagyobb árcsökkenést is a zöldségosztályon tapasztalhattuk meg 2020-ban.
Vásárló Folytatódik a bankkártyák térhódítása - mire költenek a magyarok?
Privátbankár.hu | 2020. december 21. 10:44
A készpénzmentes forgalom a következő időszakban is növekedhet, mivel januártól az online pénztárgépes boltoknak kötelező lesz elektronikus fizetési megoldást biztosítaniuk.
Vásárló Tökéletes ajándék szülőknek: élmény és felfrissülés
Márkázott tartalom | 2020. december 18. 12:30
Rohanó világunkban egyre kevesebb lehetőség adódik a pihenésre, lazításra, feltöltődésre. Hatványozottan igaz ez, ha az ember gyermeket vállal, hiszen a csemetére szánt idő jellemzően az imént felsorolt tevékenységből csípi el az értékes perceket. Ahhoz azonban, hogy újult erővel vészelhessük át a szürke hétköznapokat, időnként muszáj kilépni a napi rutinból. Ha éppen arra keresed a megoldást, hogyan tehetnéd ezt meg szülőként, vagy egy párnak keresed a tökéletes karácsonyi ajándékot, akkor ez a cikk éppen neked szól. A szokásos ajándékokon túl néhány olyan tippet is tartalmaz ez az írás, amire talán korábban nem is gondoltál!
Vásárló Kiderült, hol szeretnek húst venni a magyarok
Privátbankár.hu | 2020. december 17. 17:22
A magyarok húsvásárlási szokásait elemezte egy felmérés; kiderült, hol szeretnek a legszívesebben húst venni a vásárlók és az is, hogy egyre népszerűbbek az előre csomagolt termékek.
Vásárló Halálra ítélte a balatonfüredi polgármester az egykori görög falut
Privátbankár.hu | 2020. december 17. 05:51
Ismét megerősítette a balatonfüredi polgármester, hogy elbontatná a görög faluként elhíresült szórakozó negyedet és hogy ehhez megvan a jogalapja is a résztulajdonos testületnek. Ám a kisajátítás évekig is eltarthat, a jövő nyári szezonban még lehetnek koncertek az ezeknek helyet adó kisebb telekrészen, amin több éve üzemeltet szórakoztató és vendéglátó egységeket egy kft.
Vásárló Milyen fűtést válasszak? Jobb, ha nem ragadunk le egy rendszernél!
Natív tartalom | 2020. december 16. 12:16
Az nem várható el, hogy egyik napról a másikra mindenki a legjobb energetikai minősítésűre fejlessze otthonát, de a fűtési rendszerek fejlesztésére több lehetőség is kínálkozik – ezek között a hibrid rendszerek jelenthetik a legtöbb család számára a megoldást. Ezzel ráadásul nem csak a fűtési költségek csökkennek, hanem az egészségünket is óvhatjuk.
Vásárló Ez a szakemberkereső app garantálja a minőségi munkát
PR | 2020. december 15. 12:42
Véget vethet a felújítási horrorsztoriknak egy új applikáció, amelyik összeköti a megbízható szakembereket az igényes megrendelőkkel. Az ingyenes regisztrációval elérhető doApp biztonságot jelent mindkét fél számára, lerövidíti a kereséssel töltött időt az ügyfeleknek, míg az asztalos, villanyszerelő, ács, festő, burkoló stb. vállalkozó egyszerűen értesül a munkalehetőségekről. Magyarországon talán nincsen olyan szakember vagy éppen megrendelő, akinek ne lenne horrorsztorija egy munkával kapcsolatban. A doApp éppen ezért hiánypótlásként jött létre, hogy összekösse az igényes szakembereket és a korrekt megrendelőket.
Vásárló Karácsonyi akciók: Vásárolj Windows 10-et akár 2500 forintért
PR | 2020. december 15. 10:37
Leginkább karácsony előtt a Black Friday alatt érdemes számítógépet vásárolni, de ajánlott jogtiszta szoftvereket is beszerezni rá. Manapság már nem olyan drága egy Windows kulcs mint régen, főleg most a GoDeal24.com karácsonyi akciójában.
Vásárló Mekkora lesz a karácsonyi tolongás a boltokban? Az idei bevásárlás nagyon más lesz
MTI | 2020. december 13. 08:38
A legtöbb élelmiszerlánc a karácsonyi forgalom csökkenését várja tavalyhoz képest, de van, aki mégis bővülésre számít. A koronavírus megváltoztatta bevásárlási szokásainkat - jó lenne, ha az is megváltozna, hogy minden beszerzést az utolsó pillanatra hagyunk. Érdekes megfigyelés, hogy inkább az olcsóbb termékeket veszik az idén az emberek.
Vásárló Változnak az árcímkék Magyarországon: leszámolnak a kamu-akciókkal
Privátbankár.hu | 2020. december 12. 10:01
Az árcímkéken fel kell majd tüntetni azt is, igazából mekkora volt az ár az akció előtt - a dolog szépséghibája, hogy csak 2022-ben lép életbe a rendelet.
Vásárló Az egészségünk múlik azon, mikor cseréljük le végre az elavult kazánokat
Natív tartalom | 2020. december 9. 14:06
A légszennyezésről sokaknak a füstölgő gyárkémények vagy a dugóban araszoló autók szürke füstöt okádó kipufogói jutnak eszébe, pedig az egészségünket nagymértékben károsító anyagok főleg a lakossági fűtés miatt kerülnek a levegőbe.
Vásárló Hibridek és elektromos autók: nem mind arany, ami fénylik
Natív tartalom | 2020. december 8. 10:37
A technológiai fejlődésnek és az uniós emissziós normák szigorításának köszönhetően az elmúlt években nagyot változott a világ, és bár a teljes elektromos átállás még messze van, azt már kijelenthetjük, hogy a hibridek és az elektromos autók beköltöztek a hétköznapjainkba. Persze nem minden arany, ami fénylik.
Vásárló Az év utolsó nagybevásárlása: 21 ezer forint sem elég rá
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2020. december 7. 16:34
Áremelkedéssel fejezték be az évet a hazai hipermarketek. Előző hónaphoz és tavaly év végéhez képest is drágulást mért szokásos Árkosár-felmérésünk. Kosarunkat majdnem egy ezressel többért tudtunk megtölteni, mint novemberben, 20 ezer forint alatt ezúttal sem úsztuk meg a decemberi vásárlást. Az élelmiszerek fele 10 százalékot meghaladóan drágult egy év alatt. 
Vásárló Az Eszterházy család ékszertörténete
Márkázott tartalom | 2020. december 7. 12:33
Az Eszterházy név hallatán mindenkinek eszébe jut valami. Elképzelhető, hogy egyeseknek először az Eszterházy torta jut róla eszébe, mások a főnemesi Eszterházy famíliára asszociálnak. Kevesen tudják azonban, hogy a híres családnak egyedi ékszerei voltak, melyeket ma is ismerünk, sőt, akár magunkénak is tudhatunk egy-egy jellegzetes darabot, melyet a mai korra jellemző stílusjegyekkel felruházva vásárolhatunk meg.
Vásárló Az Opera Ginnel csúcsra értek, most vodkával váltják meg a világot
PR | 2020. december 7. 11:00
A magyar Opera Gin alig másfél év alatt elért eredményei saját tulajdonosai várakozásait is felülmúlták. Most az Első Magyar Gin Manufaktúra egy másik spirit kategóriában indít kiemelkedő minőségű terméket. Az Opera Vodka megalkotásával nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, mint hogy újabb szegmensben hódítsák vissza a magyar közönség bizalmát a nemzetközi prémium márkáktól, és váljanak ugyanúgy trendszetterré, ahogy a gin reneszánsz beindításával tették.
Vásárló A koronavírus-járvány súlyos hatásai Las Vegasra nézve
Márkázott tartalom | 2020. december 7. 10:53
Las Vegas egész létezését a turizmus és a kaszinók miatt érkező látogatók határozták meg. Nézzük meg, mi történt a várossal a járvány alatt!
Vásárló Nehéz tartani a lépést az elektromos autózással?
Privátbankár.hu / MTI | 2020. december 7. 06:27
Az elektromos autózás előretörése gyorsabb ütemben zajlik, mint korábban várták, az átállás pedig az itthoni gyáraknak könnyebb, a beszállítóknak viszont nehezebb feladat - szól az iparági szakértők helyzetértékelése a Világgazdaságban.
Vásárló Bundesliga érdekességek
Márkázott tartalom | 2020. december 6. 12:36
A német labdarúgás mindig is a legjobbak között volt mindig klubszinten, mind válogatott szinten. Ezúttal az előbbivel foglalkoztunk és a német élvonalból gyűjtöttünk össze izgalmas tényeket.
Vásárló Budapesten építkezel vagy felújítasz? Ne felejts el konténert rendelni!
Márkázott tartalom | 2020. december 6. 09:43
  Veled hányszor fordult már elő, hogy elhagyta a szádat: “a francba, ezt elfelejtettem!”, vagy ez: “de kiment a fejemből”. Velem volt már párszor, de egy ideje már inkább mindent felírok, hogy ne felejtsem el. Ráadásul ha valami komolyabb projektbe kezdek, amilyen pl. egy felújítás, akkor előre megtervezek mindent. És persze le is írom, hogy biztosan ne maradjon el, ne feledkezzek meg róla. Épp ezért, amikor én felújítottam a lakásomat, nem felejtettem el megrendelni a konténert sem.
Vásárló Minden, amit az otthonok szellőztetéséről tudni érdemes
Márkázott tartalom | 2020. december 5. 14:29
Az otthonok korszerű fűtése és hűtése mellett kevesebb szó esik a belső terek megfelelő levegőminőségéről, amely legalább olyan fontos, mint az ideális hőmérséklet fenntartása. De milyen az egészséges beltéri levegő, és hogyan biztosítható? Az alábbiakban megmutatjuk!
Vásárló A leggyakoribb esküvői babonák
Márkázott tartalom | 2020. december 5. 09:14
Mint minden eseményhez, úgy az esküvőkhöz is tartoznak különböző babonák, így nem véletlen, hogy sokan igyekeznek minden apróságnak eleget tenni. Lássuk, hogy melyek is a legnépszerűbbek!
Vásárló Mit érdemes tudni az Imunex zöldalga-kapszuláról?
Márkázott tartalom | 2020. december 4. 10:33
A történelem során több nemzet már az ókorban említette és fogyasztotta a mikroalgákat, többek között a maják és aztékok is. Fontos élelemnek tartották, úgy tekintettek rá, mint a földi élet első megtestesítőjére. Évezredekkel ezelőtt zöld aranynak nevezték ezt a különös növényt, ami túlélt minden jelentős változást bolygónkon.    Magyarországon a Mannavita vállalat képviseletében készülnek algatartalmú étrend-kiegészítők tabletta és kapszula formájában. A termékek előállításához orvosok és táplálkozási szakemberek véleményére támaszkodnak. 
Vásárló Koronavírus: idén kétséges, hogy lesz-e roham a plázákban
Kollár Dóra - Valkai Nikoletta | 2020. december 2. 14:04
A koronavírus-járvánnyal megváltozott az emberek hétköznapi rutinja és ez minden bizonnyal hat a karácsonyi vásárlásokra is. Habár az üzletek a mostani szabályozás szerint este hétig nyitva vannak, idén az ünnepi bevásárlásokban minden eddiginél hangsúlyosabb lesz az online kereskedelem.
Vásárló Nem szabad halogatni a kazáncserét!
Natív tartalom | 2020. december 2. 10:04
Ha egy háztartási gépünk elromlik, megjavíttatjuk vagy lecseréljük egy újra – egy kazán esetében azonban nem ilyen egyértelmű a helyzet. A legfontosabb talán az, hogy nem szabad megvárni, amíg menthetetlenné válik a berendezés, hiszen családunk egészsége is múlhat azon, hogy megfelelő fűtést biztosítsuk a téli hónapokban.
Vásárló Tippek, hogy te is ráhangolódj a közelgő ünnepekre
Márkázott tartalom | 2020. december 1. 11:44
Az év vége már itt van a nyakunkon, és vele együtt a karácsony és az újév időszaka is. Az elmúlt hónapokban azonban a feje tetejére állt a világ, és ez tagadhatatlanul kihatással lesz az ünnepekre is. Őrült évet hagyunk magunk mögött, és a kálváriának még mindig messze a vége, így érthető, ha sokaknak nincs most kedvük készülődni a karácsonyra. Bár el kell fogadnunk, hogy idén valószínűleg minden másképp lesz majd, azért nem kell lemondani az év egyik legszebb eseményéről. 
Vásárló Hogyan hozzuk rendbe az edzéstől túlterhelt izmokat?
Márkázott tartalom | 2020. december 1. 09:41
A fél világ most bezárva éli mindennapjait, és sokan – bár nagyon jól teszik! – testedzéssel próbálják felpezsdíteni a nagyon is monoton otthonülős mindennapokat. Tudjuk jól, hogy nem csak a karácsonyi eszem-iszommal lehet egy kissé átesni a ló túloldalára, hanem a túlzásba vitt edzéssel is. Elmondjuk, hogy hogyan kell a túlerőltetett, fáradt izmokat, inakat és ízületeket rendbe hozni.
Vásárló CSOK felvétel ellenőrzőlista: a 7 legfontosabb előfeltétel
Márkázott tartalom | 2020. november 30. 09:02
A CSOK, vagyis a Családi Otthonteremtési Kedvezmény, gyermekek után igényelhető, vissza nem térítendő állami támogatás kétségtelenül az Otthonteremtési Program egyik éllovasa. A támogatás 2021 éves feltételrendszere az idők folyamán sokat módosult, így bemutatjuk a 7 legfontosabb előfeltételt, ami egy konkrét ellenőrző listaként fog szolgálni a felvételnél.
Vásárló Fűtési kisokos a fától a hőszivattyúig: hogyan működnek?
Natív tartalom | 2020. november 25. 12:47
Dübörög a fűtési szezon Magyarországon. Ez nem csak akkor válik nyilvánvalóvá, ha a hőmérőre nézünk: a légszennyezettségi adatokat nézve is látszik, hogy országszerte füstölnek a kémények. Magyarországon a szakértői becslések szerint 800 ezer és 1 millió közé tehető az elavult, több mint 20 éve felszerelt kazánok száma, így sok háztartásban esedékes vagy válik hamarosan esedékessé a fűtőberendezés cseréje.
Vásárló Újra visszajöhet az idősek vásárlási idősávja
Privátbankár.hu | 2020. november 23. 10:47
Az Idősek Tanácsa javasolja.
Vásárló Hagyományos vagy modern karikagyűrű?
Márkázott tartalom | 2020. november 18. 10:35
Milyen is az a hagyományos karikagyűrű? Mivel érdemli ki egy gyűrű ezt a titulust, és mitől válik modernné? Ezekre keressük ma a választ, és ezzel talán segítünk abban, hogy ki tudd választani azt is, hogy hozzád melyik stílus áll a legközelebb.
Vásárló Ragyogó tisztaság a HORECA szektorban is!
Márkázott tartalom | 2020. november 16. 12:22
A vendéglátóipar egyes szegmenseiben, az éttermek, a szállodák és a kávéházak személyében, azaz a HORECA szektorban kifejezetten fontos a vendégek számára a higiénikus és egészséges környezet biztosítása. Hiszen ahol az ember alszik és ételeket vagy italokat fogyaszt, ott érzékenyebb a megfelelő higiéniára. Amennyiben ezzel nincsen megelégedve, akkor többször garantáltan nem fogja látogatni az adott helyszínt, és más lehetőség után néz.    Az ő helyzetében könnyű a váltás, míg a szektorban tevékenykedő szálloda, kávéház vagy étterem hírneve egyetlen rossz tapasztalat hatására is romolhat. Ennek tükrében érdemes beszerezni a legideálisabb ipari tisztítószereket, hiszen jó minőségű szerek segítségével képes az ember biztosítani a megfelelő higiéniát és elégedetté tenni a vendégeit. 
Vásárló Ne féljen a budapesti költözéstől! Így néz ki a költöztetés egy profi csapattal
Márkázott tartalom | 2020. november 15. 12:43
Sajnos a legtöbben félnek a költözéstől. Akik nem vesznek igénybe költöztető cégtől segítséget, azoknak többféle félelmük is van. Egyrészt attól félnek, hogy hogyan fogják kilogisztikázni az egész fuvart. Gondolok itt a segítőkre, a parkolásra, a fel-le cipelésre, a sérülésmentes szállításra, stb. Ez mind-mind jogos félelem, mert nem profi költöztetők végzik a költöztetést, a pakolást, a rakodást.   Akik viszont költöztető segítségét veszik igénybe, részben másfajta félelemmel rendelkeznek. Persze ők is félnek attól, hogy valóban épségben meg fog-e minden érkezni, vagy megérkezik-e egyáltalán minden. Attól is tartanak, hogy a felpakolás pillanatában valóban meg fog-e érkezni a teherautó, és megkezdik-e a felpakolást. És természetesen ott van a végösszegtől való félelem, nehogy többe kerüljön, mint amire számítanak. Nézzük, hogy miért érdemes költöztető cég segítségét kérni, és kis körültekintéssel miért alaptalanok a félelmek!
Vásárló Így lehet megoldani házilag a gumicserét a robogón
Márkázott tartalom | 2020. november 14. 17:55
Mi szükséges ahhoz, hogy a robogó gumicseréje akár önállóan, házilag is megoldható legyen? Ezt a kérdést fogjuk részletesen megválaszolni ebben a bejegyzésben. Megnézzük a műveletet indokoló tényezőket, a beavatkozás eszközigényét, illetve a leghasznosabb tudnivalókat a robogó gumicseréjére vonatkozóan. Szóval, amennyiben előszeretettel javítjuk és tartjuk karban a motorunkat önállóan, akkor a házilag történő gumicserét is sikeresen oldhatjuk meg.
Vásárló Szigorítások - mit léptek a vidéki városok?
Privátbankár.hu / MTI | 2020. november 12. 18:18
Több helyen is korlátozták, hogy egy időben hányan tartózkodhatnak a piacokon. Van, ahol újra bevezették az idősek vásárlási idősávját.
Vásárló A magyar GDP háromnegyedét költötték el pár nap alatt két áruházban
MTI | 2020. november 12. 08:19
Majdnem kéthetesre húzták el a szinglik napját, és egyébként is pörög az internetes vásárlás - el is költötték pár nap alatt a tavalyi éves magyar GDP háromnegyedét két áruházban.
Vásárló Sehol sincs már a fekete péntek: ma van a legnagyobb vásárlási őrület
MTI | 2020. november 11. 06:43
Úgy tűnik, hogy nem a fekete péntek lesz idén sem a vásárlók legnagyobb ünnepe, hanem a szinglik napja: már a felvezető időszakban megdőlt a tavalyi rekord az Alibabán.
Vásárló A jövő innovatív technológiái egy helyen: Moon Store
Márkázott tartalom | 2020. november 10. 13:10
Most egy olyan hazai céget fogok bemutatni neked, ahol felismerték, hogy a jövő elkezdődött. A Moon Store azért jött létre, hogy globális, vezető, innovatív márkák termékeit hozza el Magyarországra. Olyan termékeket, melyekről egyszerűen bűn lenne lemaradni.    Fókuszban az innováció és a minőség, valamint a kiváló felhasználói élmény. Ezeket az igényeket, elvárásokat, vágyakat veszik figyelembe egy-egy innovatív termék forgalmazásának megkezdésekor. Ha szeretnél betekinteni a jövőbe, jó helyen vagy, ugyanis a Moon Store elhozta számodra is a jövő innovatív technológiáit. Lássuk, hogy az Anker cégcsoport milyen innovatív termékeit érheted el immár te is Magyarországon az otthon, biztonság és szórakozás területén.
Vásárló A szigorítások előtti utolsó nagybevásárlás: éves mélypont közelébe estek az élelmiszerárak
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2020. november 9. 17:01
Tovább lassult az élelmiszerárak emelkedésének tempója: a Privátbankár novemberi Árkosár-felmérése alapján idei mélypontja közelébe esett egy átlagos család havi nagybevásárlásának ellenértéke - hosszú idő után először egyetlen terméknél sem mértünk kiugró éves áremelkedést. Az előző hónaphoz képest pedig 5,5 százalékkal olcsóbb lett a nagybevásárlás. Kérdés, hogy a frissen bejelentett, a kiskereskedelmet is érintő szigorítások hogyan befolyásolják majd az élelmiszerárakat az év hátralévő részében.
Vásárló 11.11 Sales Storm: Windows 10 Pro 2690 forintért
PR | 2020. november 9. 15:31
A GoDeal24.com-on a legnépszerűbb szoftvereket és játékokat tudod megvásárolni, a legújabb termékeket általában ők adják a legjobb áron. Versenyképes ár és elsőrangú support biztosítja, hogy a vásárlás élménye a lehető legjobb legyen számodra. Az összes szoftver érvényes, eredeti licenckulccsal rendelkezik, ez pedig egy újabb érv mellettük.
Vásárló Nassolás: jöhet vagy inkább ne?
Márkázott tartalom | 2020. november 9. 10:09
Te is rohansz egész nap, és úgy érzed, hogy az evés csak egy felesleges dolog, ami rabolja a drága idődet? Vagy épp ennél szépen, nyugalomban, de nem adatik meg a munkád jellegéből adódóan? Akármi is az igazság, nagyon fontos, hogy márpedig enni kell, és lehetőség szerint nyugodt és kiegyensúlyozott módon. 
Vásárló A szőrtüszőgyulladás kezelése
Márkázott tartalom | 2020. november 8. 18:02
Számos problémával találkozhatunk életünk során, de valószínűleg mindenki számára okozott már kellemetlenséget legalább egyszer a szőrtüszőgyulladás. Ez általában a szőrtelenítést követően lép fel, s beszélhetünk gombás vagy bakteriális eredetű gyulladásról is. Szerencsére ma már van megoldás, így a következő cikkben néhány különleges géllel ismerkedhetsz meg.
hírlevél
depositphotos