BUX
35 875.71
-1.28%
-465.00
OTP
10 370.00
-2.99%
-320.00
MOL
1 970.00
-0.86%
-17.00
RICHTER
6 810.00
+0.67%
+45.00
MTELEKOM
393.00
-1.87%
-7.00
 
Vásárló
Vásárló A környezetszennyezés megelőzése mindenkinek a feladata
Márkázott tartalom | 2020. március 31. 09:06
Ma már sajnos saját életünkben is közvetlenül megtapasztalhatjuk a modern életmód okozta környezeti károkat és nem elvont, távoli problémaként jelentkezik. Jó hír viszont, hogy tehetünk ellene! Sokszor olyan apró lépések is sokat segítenek, mint a fűtésnek a minimalizálása, a lakás megfelelő árnyékolása, vagy a légkondinak a fajtája.
Vásárló Adjunk a minőségre is!
Privátbankár.hu | 2020. március 30. 08:46
Fertőtlenítsünk! - ez most a legfontosabb. Mi az otthonunkban, a hivatásos takarítók pedig mindenhol, ahol csak megfordulunk. Csakhogy mégsem becsüljük meg őket eléggé, ezért a változás érdekében érzékenyítő kampány indult.
Vásárló Kérjük most ne menjen kirándulni a Normafára!
Privátbankár.hu / MTI | 2020. március 29. 07:24
A polgármester a sportolásra más helyszínt javasol, mert túl sokan járnak a hegyre kikapcsolódni.
Vásárló Az elektromos autók téli és nyári abroncsai
Márkázott tartalom | 2020. március 26. 12:32
A nyári és téli gumiknak is megvan a maguk funkciójuk. A feladatuk, hogy az évszakokhoz alkalmazkodjanak, amelyek hőmérsékletben nagyon eltérnek egymástól. Télen az utak csúszósabbak, a hőmérséklet általában 0 fok köré hűl, és gyakoriak a fagyok és havazások is. Ezzel szemben nyáron a nagy meleg jellemző, és a hirtelen lezúduló zivatarok. Ugyanazzal a gumival nehéz hidegben és melegben is helytállni, így érdemes cserélgetni őket. Természetesen léteznek négy évszakos gumik, de általában az emberek inkább lecserélik őket.
Vásárló Nagyon elment a magyarok kedve a dízelautóktól
Privátbankár.hu | 2020. március 26. 11:40
Újabb mélyponton áll a dízelautók népszerűsége: tavaly a forgalomba helyezett új személygépkocsiknak mindössze 20 százaléka működött gázolajjal.
Vásárló Ágyneműk - a Tchibo webáruház kínálatából válogattunk
Márkázott tartalom | 2020. március 25. 15:19
A Tchibo webáruház kínálatában a pihentető alváshoz szükséges puha ágyneműkből és lepedőkből is bőséges választékot találunk, hogy a lehető legteljesebb kényelemben pihenhessük ki a mindennapok fáradalmait.
Vásárló Mégsem lesz áramszünet? A munkák többségét elhalasztja az E.ON
Privátbankár.hu | 2020. március 25. 07:48
Csak a legszükségesebb beavatkozásokat végzik el.
Vásárló Beesett a használt autók kereslete
Privátbankár.hu | 2020. március 23. 14:18
Komoly keresletcsökkenésre kell felkészülniük az eladóknak - jósolja a Használtautó.hu.
Vásárló A piacoknak nem kell bezárni 15 óra után
Privátbankár.hu | 2020. március 18. 19:02
Az elrendelt veszélyhelyzeti intézkedések részeként az üzletek jelentős része március 17. óta nem lehet nyitva délután.
Vásárló Egyre reménytelenebb az online rendelés a vírus miatt
Kollár Dóra | 2020. március 17. 15:04
A megnőtt kereslet miatt a termékek darabszámának maximalizálásával, a kiszállítási határidő hetekkel történő megnövekedésével is számolni kell annak, aki bevásárlását most az interneten keresztül akarná lebonyolítani. A Spar arra kéri a vásárlókat, ne halmozzanak fel feleslegesen sok élelmiszert, az Auchannál már most bizonytalan ideig nem tudnak új rendelést felvenni.
Vásárló Új portálok indultak
Privátbankár.hu | 2020. március 17. 14:28
Családi-magazin.hu néven, új internetes portál indult.
Vásárló Hogyan működik a homokszűrő?
Privátbankár.hu | 2020. március 16. 16:16
Nagyon fontos, hogy a medence vize folyamatosan tiszta legyen, amit a víz forgatásával és szűrésével érhetünk el. Ehhez mindenképpen igénybe kell venni valamilyen készüléket, hiszen az elszaporodott algák nemcsak az esztétikai látványt rontják, hanem a fürdőzők egészségére is károsak. Cikkünkben áttekintjük, mi is az a homokszűrő, és miért érdemes választani!
Vásárló Hétfőtől nem lehet felszállni a budapesti buszok első ajtajánál
Privátbankár.hu | 2020. március 14. 14:03
Ezzel az újabb intézkedéssel is próbálják a sofőröket megvédeni a járvány alatt.
Vásárló Neten rendelnél? - A Tesco az önkéntes karanténba is szállít
Privátbankár.hu | 2020. március 13. 15:43
Aki most szeretne bolti élelmiszert online rendelni és házhoz szállíttatni, annak legalább 6-9 napot kell várnia a pénteki állapot szerint. A lakosság, úgy látszik, most kezdett igazán bespájzolni a vírus miatt, vagy távol akarnak maradni a zsúfolt üzletektől.
Vásárló Koronavírus és a reklámok: mit lehet és mit nem?
Privátbankár.hu | 2020. március 13. 12:22
A fogyasztóknak, a hirdetőknek és a hirdetést közzétevőnek is ajánlásokat fogalmazott meg a Gazdasági Versenyhivatal.
Vásárló Magánúton is lehet koronavírus-tesztet végeztetni - hol jelentkezzünk?
Kormos Olga | 2020. március 13. 09:49
Néhánay napja magánúton is lehet koronavírus-tesztet végeztetni a Mikromikomed Lab-ban. A mintavétel háromezer forint, a további vizsgálatokért, leletezésért huszonnyolcezer forintot kérnek el, a kiszállás díja tizenötezer forint.  
Vásárló Az Ön cipője elég kényelmes?
Privátbankár.hu | 2020. március 13. 09:31
Egyetlen nap leforgása alatt általában több ezer lépést teszünk meg. Munkába megyünk, intézzük a mindennapi dolgainkat, szabadidőnkben pedig jöhet egy kellemes séta a családdal vagy a barátokkal. A lábfejünk viszont ezt csak akkor viseli jól, ha gondoskodunk a megfelelő kényelemről.
Vásárló Légy te is városi kertészkedő!
Privátbankár.hu | 2020. március 12. 15:45
A tavasz közeledtével nemcsak a ruhatárunk, de a kertünk, balkonládáink is frissítésre szorulnak. És ha régóta gondolkodsz már azon, hogy hogyan dobd fel a teraszodat vagy csak az ablakpárkányodat, íme néhány tipp:
Vásárló Így védd az immunrendszered, hogy elkerüljön a betegség
Privátbankár.hu | 2020. március 12. 09:54
Legyen szó influenzaszezonról vagy vírus okozta járványról, a megfelelő immunrendszer fontossága mindenki számára nyilvánvaló. A probléma abban rejlik, hogy sokan ennek lényegével kizárólag akkor foglalkoznak, mikor a betegség jelei már jelentkeznek. A szervezetet viszont legyengült állapotban nehezebb megerősíteni, mint prevencióval felkészíteni a megfelelő védekezésre.
Vásárló Az animációhoz kapcsolódó látványterv sajátosságai
Privátbankár.hu | 2020. március 11. 14:23
Teljes mértékben meg lehet érteni, hogyha a majdan elkészülő animációs videó kapcsán előzetesen meg szeretnéd tekinteni a látványterveket is. Így konkrétan meg tudsz győződni róla, hogy a majdani megjelenítésre kerülő képi világ milyen mértékben passzol az elképzeléseidhez.
Vásárló Koronavírus dopadol aj na golf, PGA a LPGA ruší turnaje
Privátbankár.hu | 2020. március 11. 09:45
Kvôli pandémii koronavírusa ruší akcie aj golf. Rozohrané prestížne The Players Championship bolo ukončené po prvom kole a vedenie organizácií PGA aj LPGA Tour zhodne odvolalo ďalšie tri turnaje. Muži si navyše v plánovanom termíne nezahrajú major Masters, usporiadatelia prestížnu akciu odložili.
Vásárló Gondoskodjon a megfelelő ásványvíz-ellátottságról a koronavírus idején is!
Privátbankár.hu | 2020. március 10. 10:05
Napjainkban a technológia térnyerésének és a munkafolyamatok jellegének köszönhetően megnövekedett az otthonról is elvégezhető feladatok mennyisége és ezzel egyenes arányban a távmunka lehetősége. Szerencsére egyre több cég válik nyitottá a kérdésben és biztosítja dolgozói számára a több napos home office lehetőséget. A 2020-as évben a koronavírus megjelenésével és villámgyors terjedésével úgynevezett vészhelyzeti protokoll lépett életbe, ami miatt több cég döntött amellett, hogy a dolgozók egészségének megóvása és a vírus terjedésének megfékezése érdekében az irodai munkát végzők otthon folytathatják feladataikat.
Vásárló Professzionális ajtók választása kifejezetten ipari környezetbe
Privátbankár.hu | 2020. március 9. 15:01
Az ipari környezet sajátos igényekkel rendelkezik, éppen ezért célszerű az ajtók szakszerű kiválasztására is fokozott figyelmet fordítani. Az igényes és precíz munka nagymértékben befolyásolja az üzletfelek döntését és a dolgozók komfortérzetét. Ismerje meg az ipari környezet legfontosabb tényezőit, és gondoskodjon az esztétikus megjelenésről professzionális ajtókkal!
Vásárló Mi maradt a paravásárlók után? Drámaian elszállt az alapélelmiszerek ára
Gáspár András | 2020. március 9. 06:05
Pánikoló vásárlókat nem láttunk, de feltöltésre váró polcok azért akadnak a hazai hipermarketekben - a legfrissebb Árkosár-felmérés során meredeken emelkedő élelmiszerárakat találtunk. Szokatlanul nagy drágulást mértünk egy hónap alatt, tavaly márciushoz képest pedig majdnem 7 százalékot ugrottak az árak - a drágulás ráadásul a legnagyobb mértékben az alapélelmiszereket érintette.
Vásárló A nap képe, az áruhiány és egy kezdő paranoiás tapasztalatai
Privátbankár.hu | 2020. március 8. 07:01
A tömeg kerülése és a kézmosás tűnik a legfontosabb védekezési módszernek a koronavírus ellen, de üresek a fertőtlenítő kézmosók polcai.
Vásárló Limuzin bérlése minden alkalomra!
Privátbankár.hu | 2020. március 7. 15:17
Amikor valaki azt hallja, hogy limuzin bérlés, nagy valószínűséggel csillagászati összegeket lát a szeme előtt. Szerencsére ez manapság már közel sem kell, hogy így legyen, hiszen nem is gondolnánk, hogy milyen alkalmakra is bérelnek limuzinokat. Maradj velünk és ismerd meg a limok csillogó világát!
Vásárló Robbanásbiztos mobil eszközök
Privátbankár.hu | 2020. március 6. 16:01
A robbanásbiztos termékek között találunk mobiltelefonokat, okostelefonokat, tableteket, világító eszközöket és méréstechnikai eszközöket. Ezek az eszközök az ipar különböző területein nagy biztonsággal használhatók. Az alábbiakban a tableteket, PDA-kat mutatjuk be kicsit részletesebben. A Monojetnél kapható robbanásbiztos eszközök ATEX Zóna 1/21 és Zóna 2/22-es kivitelben készülnek, elsősorban olajipari, gázipari, gyógyszeripari és vegyipari felhasználásra.
Vásárló Segítség, a gyerekem falcol!
Privátbankár.hu | 2020. március 5. 15:25
Manapság a gyerekekre egyre több teher nehezedik, a stresszhelyzetek, megfelelési kényszer mind nehezebbé teszi életüket. Sok kamasz ezeket azzal próbálja enyhíteni, hogy falcol, vagyis felvágja a bőrét, például mély sebeket ejt magán. Ezáltal próbálják enyhíteni a lelki fájdalmukat. Fontos, hogy nem akarnak öngyilkosak lenni, de egy rossz mozdulat akár végzetes is lehet, továbbá a fertőzés veszélye is fennállhat. Ezért fontos, hogy idejében felismerje, ha a gyereke önsértést követ el. A következőkben ebben próbálunk segítséget nyújtani.
Vásárló Kongatják a vészharangot: óriásit zuhant a magyar pálinkaforgalom
Privátbankár.hu | 2020. március 4. 07:49
60 százalékkal zuhant a pálinka kereskedelmi forgalma, a lovagrend kongatja a vészharangot és áfacsökkentést javasol. Közben a kormány sosem látott összegű bevételt vár a népegészségügyi termékadótól.
Vásárló 3 Dortmund játékos, akiket örökre szívükbe zártak a szurkolók
Privátbankár.hu | 2020. március 2. 14:51
A Borussia Dortmund napjainkban is kiváló játékos kerettel rendelkezik, és a stadionban 80.000 lelkes szurkoló buzdítja őket a győzelem érdekében. Következzen 3 legendás dortmundi futballista, akik valóban történelmet írtak a jellegzetes fekete-sárga mezben!
Vásárló Lemondaná utazását a koronavírus miatt? Itt van, mikor kaphatja vissza a pénzét
Privátbankár.hu | 2020. március 2. 14:35
Napról napra változik a járványhelyzet a világban, sok külföldre készülő komolyan mérlegeli, hogy lemondja-e az utazását. A Magyar Biztosítók Szövetsége összeszedte, mit érdemes tudni a sztornózás előtt.
Vásárló Hogyan kell beüzemelni egy humidort?
Privátbankár.hu | 2020. március 1. 14:03
A szivarozás mindig is a kifinomult férfiak hobbijának számított. Azoknak a férfiaknak, akik maguktól találnak rá a szivarozás szenvedélyes életstílusára, az első lépések nem feltétlenül egyértelműek. Nem kell azonban kétségbeesni, itt a segítség! Lentebb görgetve megtudhatja, mi is az a humidor, mire jó, miért elengedhetetlen egy szivaros lakásából, na meg azt is, mi másra van még szüksége eme aromás hobbi műveléséhez.
Vásárló Holnaptól 5 másodpercen belül átmegy a banki utalásunk
Privátbankár.hu | 2020. március 1. 11:48
A március másodikán élesedő azonnali fizetési rendszer ezt az év minden napján és bármelyik időszakában hozni fogja, belföldi utalások esetén.
Vásárló Könnyű célpont lett a műanyag – nehéz helyzetbe kerülhetnek a hazai kereskedők és a gyártók
Valkai Nikoletta | 2020. március 1. 06:54
Az elmúlt hetekben ismét előtérbe került a műanyagok kérdése, miután Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette: jövőre Magyarországon is betiltják az egyszer használatos műanyagok forgalmazását. Itthon kevés olyan cég működik, amely ilyen csomagolóeszközt gyárt. Az Indepack Kft. egy vállalkozás a néhány nagyobb hazai piaci szereplő közül.
Vásárló Büntetett a főváros: hibát vétett a Ryanair
Privátbankár.hu | 2020. február 28. 13:53
Nem tett teljes körűen eleget az utasokkal szembeni tájékoztatási kötelezettségének a Ryanair a tavaly júliusi 27-i Amman-Budapest járatán, amely Budapest helyett Pozsonyban szállt le, ezért Budapest Főváros Kormányhivatala 150 millió forintos fogyasztóvédelmi bírságot szabott ki a társaságra - közölte a kormányhivatal.
Vásárló Hogyan kezeljük kintlévőségeinket?
Privátbankár.hu | 2020. február 23. 10:10
Vállalkozóként és magánszemélyként is könnyen kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy tartozást kelljen behajtanunk valakin.
Vásárló Ezért nem jó ötlet ingyen rendelgetni egy webáruházból
Privátbankár.hu | 2020. február 22. 10:04
Egy budapesti férfi meghackelt egy műszaki cikkeket áruló webáruházat. 8 millió forint értékű cuccal együtt vitték el a rendőrök.
Vásárló Csigatempóban faragja le a vonatkéséseket a MÁV
Valkai Nikoletta | 2020. február 21. 18:10
Több mint 1 millió személyvonat közlekedett az országban tavaly, ezeknek a 12 százaléka nem érkezett meg menetrend szerint. Mindez 2 millió perc késést és 1 százalékkal jobb eredményt jelent a vasúttársaság két évvel ezelőtti teljesítményéhez képest. Miközben rekordot ért el a bliccelés miatt kiszabott bírságok utáni befizetések, több vonal utasforgalma is komolyan megugrott, és a jegyvásárlási szokások is átalakultak.
Vásárló 8 pontból áll a kormány klímavédelmi akcióterve
Privátbankár.hu | 2020. február 19. 18:07
Nyolc pontból áll a Klíma- és természetvédelmi akcióterv, amelynek intézkedései megfelelnek a klímapolitika három elvárásának, miszerint hozzájárulnak a károsanyag kibocsátás csökkentéséhez, alkalmazkodást jelentenek az éghajlatváltozáshoz, valamint szerepük van a szemléletformálásban - mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.
Vásárló Milyen rendezvényekre béreljünk limuzint?
Privátbankár.hu | 2020. február 17. 15:36
Közeledik egy nívós céges rendezvény, amire kéne egy nagy durranás? Mit szólnál, ha limuzinnal érkeznél a céges bulira, vagy pedig azzal mennétek bulizni a kollégákkal? Megmutatjuk, hogy mikor jó választás egy limuzin bérlése.
Vásárló Könyvelőirodák: bemutatjuk a Stabil Kontakt Kft-t
Privátbankár.hu | 2020. február 17. 11:40
A vállalkozás elindítója dönthet úgy, hogy nem a saját otthona lesz a vállalkozásának, a cégének a székhelye, hanem egy székhelyszolgáltatót választ a hivatalos leveleinek, küldeményeinek a fogadására - illetve az adóhatóságot sem ő fogadja, hanem ez a bizonyos székhelyszolgáltató.
Vásárló Bőrápolási tanácsok a szoláriumot kedvelőknek
Privátbankár.hu | 2020. február 17. 10:48
A szolárium használata számos egészségmegőrző hatással is bír, természetesen akkor, ha tudatosan és okosan használjuk a mesterséges fényforrást biztosító gépeket. Azonban mértékletesen használva immunrendszer erősítő, stresszoldó és bőrszépítő hatással is számolhatunk. Jó, ha kérünk szakértő segítséget a gépek típusait vagy a szükséges percek számát illetően, és a megfelelő szoláriumkrém kiválasztásáról és alkalmazásáról is érdemes tájékozódni!
Vásárló Éves szinten 14 százalékkal emelkedett a kenyér ára
Szarvas György | 2020. február 15. 06:51
A költségek emelkedése miatt heteken belül 10-15 százalékkal fog drágulni a kenyér ára – jósolta még január közepén a Magyar Pékszövetség. A prognózis nagyrészt helyesnek bizonyult, az alapanyagárak emelkedése mellett a meglóduló infláció és a gyengülő forint is megtette hatását.
Vásárló 13 éve számolunk, de mindenkit csak a luxuspárizsi érdekel - A hét sztorija
Izsó Márton | 2020. február 14. 20:04
A Privátbankár Árkosár-felmérése újabb évfordulóhoz érkezett: már 13 éve követjük az élelmiszerárak alakulását a hazai hipermarketekben. Februárban történelmi csúccsal "ünnepelünk", de a kedélyeket leginkább az borzolta fel, hogy a parizer kilójáért már több mint kétezer forintot kell kifizetni. A hét sztorija az áremelkedés - Gáspár András beszélt a háttérről.
Vásárló Történelmi csúcs: majdnem 21 ezer forint a családi nagybevásárlás
Gáspár András | 2020. február 12. 14:33
13. születésnapra történelmi rekord jár: sosem került még olyan sokba a nagybevásárlás, mint azt a Privátbankár.hu Árkosár-felmérésének februári eredményei mutatják. Hajszál híján 21 ezer forint lett a bevásárlás átlagos végösszege, miközben az is kiderült: a párizsi már egyáltalán nem egy olcsó felvágott, de talán már tetőzik a sertéshús áremelkedése - miközben mindent eláraszt a szerelem.
Vásárló Mivel édesítsük ételeinket?
Privátbankár.hu | 2020. február 12. 10:38
Szinte nincs olyan ember a Földön, aki ne szeretné a különféle édességeket. Csokoládék, sütemények, cukorkák… ugye az Ön szájában is összefutott a nyál? Ha azonban odafigyel az étkezésére, egyáltalán nem mellékes az, hogy miből készülnek a kedvenc édességei. Cikkünkben utánajárunk, melyek a legnépszerűbb édesítésre használt élelmiszerek, és melyikre mi jellemző.
Vásárló Az illat és a design összhangja
Privátbankár.hu | 2020. február 11. 10:29
A magyar kozmetikai ipar és az illatszergyártás valaha olyannyira erős volt, hogy képes volt könnyűszerrel felvenni a versenyt a külföldi termékekkel. Saját krémeket és parfümöket fejlesztő és árusító patikák és gyógyszertárak jelentették az iparág aranykorát. Sajnos azonban ez az időszak elmúlt, sok esetben már a trendek követése is nagy kihívást jelent.
Vásárló Hogyan érdemes belekezdeni egy igazán átütő előadásba?
Privátbankár.hu | 2020. február 10. 09:47
Egy előadás minden esetben bemutatja az előadót, így nem csoda, hogy egy jó előadáshoz egy klassz előadót társítanak, míg egy pocsékhoz egy nem túl jót.
hírlevél