BUX
35 370.77
+0.91%
+320.00
OTP
9 780.00
+0.62%
+60.00
MOL
2 014.00
+0.70%
+14.00
RICHTER
6 855.00
+1.41%
+95.00
MTELEKOM
389.00
+1.30%
+5.00
 
Vásárló
Vásárló A legfontosabb transzfer az életben
Privátbankár.hu | 2019. november 22. 12:45
Életünk során sok logisztikai helyzetben kell helyt állnunk. Az esetek mindegyikében a legfontosabb meghatározó az idő. Legyen szó akár a rendszeres napi munkába járásról, vagy más időponthoz kötött programokról. Legtöbben egy költöztetés procedúráját is nagyon rosszul viselik. Viszont a szállítások közül mégsem ez az az eset, amely a legfontosabb és a legkiemeltebb figyelmet érdemli. Az embriószállítás és annak kiemelt fontossága miatt nem mindegy, hogy azt mikor, kivel és milyen minőségben végeztetjük el. Ez az a transzfer, amelyen jövőbeli életek és jelenkori lelkek sorsa nagyban függ.
Vásárló Minden infó a vászonképekről
Privátbankár.hu | 2019. november 22. 12:45
A vászonfotó egy vászonnyomat, amely nincs kifeszítve. Alapvetően a vászonkép már a vakrámára feszített kész alkotást takarja. A köznyelvben ez a két kifejezés szinte teljesen egybeolvadt. Sokfajta vászon létezik, legjobb ezekből is a prémium minőséget választani, ahogy a nyomtatáshoz használt nyomtatók és festékek tekintetében sincs ez másképp.
Vásárló Mennyi idő alatt bomlik le az alkohol?
Privátbankár.hu | 2019. november 22. 12:45
Egy átmulatott éjszaka után többek fejében megfordul másnap reggel, hogy vajon az általa elfogyasztott alkohol mennyiség mikor bomlik le a szervezetében, és mikor lesz újra önmaga ura. Mi megmutatjuk, hogy hogyan számolhatod ki!
Vásárló Pótolható-e a mobiltelefon akkumulátor?
Privátbankár.hu | 2019. november 22. 10:45
Napjainkban a telefon nem csak kommunikációs eszköz, de divatcikk is. A legtöbben évente, kétévente cserélnek készüléket. Pedig ez sem a környezetnek, sem a pénztárcánknak nem tesz jót. De mit lehet tenni, ha a mobil már hibás? Korlátozottan, de még a modern készülékek is javíthatók. Telefon akkumulátorért például nem is kell messzire menni, akár online is megrendelhetjük a cserét.
Vásárló Jó világ vár a városi autósokra: közlekedni és parkolni is sokkal könnyebb lesz
Privátbankár.hu | 2019. november 21. 17:08
A küszöbön álló mobilinternet-technológiai forradalom sokat segít majd a városlakók életén: az intelligens forgalomszervezés és -irányítás mellett az okos parkolórendszerek segítségével spórolhatnak meg rengeteg időt. Magyarországon különösen jó helyzetben vagyunk: ami máshol még sci-finek tűnik, nálunk már működő szolgáltatás.
Vásárló Benzinkútból közért és kávézó: forradalmi dolgok zajlanak a hazai töltőállomásokon
Valkai Nikoletta | 2019. november 21. 06:06
Beugrani egy benzinkútra ma már sok esetben nem csak tankolást jelent. A magyarországi kúthálózatok is sorra ismerik fel a kiskereskedelemben rejlő további lehetőségeket, olyan szolgáltatásokat kínálva, amelyek megkönnyítik az emberek mindennapjait, jelentsen ez egy gyors bevásárlást, egy étkezést vagy akár egy üzleti találkozót.
Vásárló Milyen gyakran érdemes új mobiltelefont venni?
Privátbankár.hu | 2019. november 18. 15:46
Ha a gyártókon múlna, mindenki évenként cserélné a telefonját, és a hardver gyors ütemű fejlődése, illetve avulása is erőteljes ösztönző ebbe az irányba. Azonban számos olyan szempontot találhatunk, ami inkább a telefonvásárlás elhalasztását indokolja.
Vásárló Érvek a műfenyő mellett
Privátbankár.hu | 2019. november 12. 10:53
Karácsonyhoz közeledve, az adventi időszakban ismét előkerül az ajándékok, az ünnepi dekor és menü kérdése, valamint felmerül az is, hogy milyen legyen a karácsonyfa. És nem csak olyan szempontból, hogy idén milyen színekben pompázzon. Ilyenkor bizony el kell dönteni azt is, hogy igazi vagy műfenyő alá kerüljenek az ajándékok szenteste.
Vásárló A Tesco is száműzi a műanyag szatyrokat
Privátbankár.hu | 2019. november 11. 15:46
Az áruházlánc az online bevásárláshoz eddig választható műanyag szatyrok helyett újrahasznosított papírtáskákat kínál. A Tesco a házhozszállításhoz ezentúl csak a legszükségesebb termékeket csomagolja műanyag zacskóba, a megrendeléseket pedig alapesetben csomagolás nélkül teljesítik. A vásárlók ugyanakkor eldönthetik, hogy kérik-e a megrendelt árukat papírtáskába csomagolni.
Vásárló Nem néz ki rosszul a havi nagybevásárlás, de az alapélelmiszerek ára tényleg elszáll
Valkai Nikoletta | 2019. november 7. 16:45
Első ránézésre nem is jártunk rosszul az élelmiszerárak változásával: az előző hónaphoz képest csökkentek egy kicsit az árak a hipermarketekben, tavaly novemberhez képest pedig átlag alatt drágult a nagybevásárlás. Ha viszont csak az alapélelmiszereket nézzük, akkor már csak úgy repkednek a kétszámjegyű emelkedések.
Vásárló Szívet melengető ajándékok karácsonyra
Privátbankár.hu | 2019. november 7. 09:09
Szinte fénysebességgel közelednek az év végi ünnepek, ami azt is jelenti, hogy ideje megtalálni a legjobb ajándékokat karácsonyra. A The Body Shop igyekszik megkönnyíteni a vásárlóinak dolgát, és egészen különleges csomagokat állított össze a tökéletes meglepetésekhez.
Vásárló Így csomagolj a szülőszobára!
Privátbankár.hu | 2019. november 7. 09:03
A legtöbb kismama lelkesen vásárol születendő kisbabája számára a várandósság időszaka alatt, hajlamosak azonban a kórházi csomag összeállítását húzni-halasztani. Apránként haladva érdemes elkezdeni már a 30. terhességi hetet követően a szükséges holmik beszerzését, hogy mire eljön a várva-várt pillanat, a pakkunkra már ne legyen semmi gondunk.
Vásárló A dugulás elleni szerek palettája
Privátbankár.hu | 2019. november 7. 09:01
Igen bosszantó tény, ha lefolyónk nem működik tökéletesen, ha a víz csak akadozva távozik a mosdókagylóból vagy a kádból. Fürdőszobánkban és konyhánkban is egyaránt adódhatnak gondok a lefolyóval, ha nem vagyunk kellően körültekintőek.
Vásárló Hogyan tápláljuk egészségesen a kutyát?
Privátbankár.hu | 2019. november 7. 08:59
Nyersetetés, vegán kutyaeledel, prémium táp és bio házikoszt. Kedvenceink étkezési trendjei lassan olyan gyakorisággal váltják egymást, mint a divatos emberi diétahóbortok. Nem könnyű kiigazodni a gyártói előírások, fórumos ajánlatok és tudományos megoldást ígérő cikkek rejtelmeiben. Van azonban néhány alaptétel, amire érdemes figyelni a kutya étrendjének összeállításánál.
Vásárló 10 érdekesség a sport világából
Privátbankár.hu | 2019. november 4. 12:35
Attól, hogy nagy sportrajongó vagy, nem biztos, hogy mindent hallottál, ami a sport világához köthető. Vannak olyan tények és sok esetben mókás érdekességek, amelyek nem biztos, hogy eljutottak hozzád. Mutatjuk a legjobbakat!
Vásárló Edzeni készülsz? Kezdők figyelmébe
Privátbankár.hu | 2019. november 4. 10:10
Életmódváltást kezdtél, vagy szeretnél hosszú kihagyás után újra formába lendülni? Rendszert vinni a mozgásba, kardiózni, erősíteni akarsz, de tartasz az esetleges sérülésektől? Lássuk, mindezt hogyan tudod megvalósítani.
Vásárló Gyakran költözöl? Íme néhány hasznos tipp, hogy minden gördülékenyen menjen
Privátbankár.hu | 2019. november 3. 11:30
Vannak, akik egész életükben egyetlen egyszer sem költöznek, még mások össze sem tudják számolni, hány helyen laktak az utóbbi néhány évben. A költözködésnek számos oka van. Már talán egészen kis korunkban is áttelepülésre kényszerülünk, ha szüleink egy új városban képzelik el a közös jövőjüket, vagy az egyik szülő messze kap állást, és az ingázás vagy a távmunka nem megoldható. Később, az iskolás évek alatt az első saját szándékból történő költözésen is túlesünk, így beköltözünk egy kollégiumba vagy egy kiadó albérletbe.
Vásárló Hogyan válassz gyerekruhát webáruházból?
Privátbankár.hu | 2019. november 3. 11:28
Mindenki tudja, akinek van gyereke (és az is sejti, akinek nincs), hogy egy izgő-mozgó, minden iránt érdeklődő kisgyerekkel elmenni ruhákat vagy cipőt vásárolni felér egy kiadós teljesítménytúrával.
Vásárló Klasszikus vagy modern csillár – ez itt a kérdés
Privátbankár.hu | 2019. november 3. 11:25
Preferáljuk akár a klasszikus, akár a modern csillárokat, manapság szerencsére lehetőségek valódi tárháza áll rendelkezésünkre az otthonunkban lévő világítás esztétikus kivitelezéséhez.
Vásárló Szerezzünk be mindent, ami Harry Potteres!
Privátbankár.hu | 2019. november 3. 11:22
Ma már mindent lehet kapni, ami a Harry Potter univerzumhoz kötődik. Ez nem is meglepő, hiszen kevés olyan regénysorozatot ismerünk, ami ennyire meghatározó lett volna több generáció életében is. Nem véletlen, hogy többen úgy fogalmaznak: J.K. Rowling újra megszerettette az olvasást a gyerekekkel.
Vásárló Nem mindegy, milyen tápot esznek a kutyák
Privátbankár.hu | 2019. november 3. 11:17
A mai civilizáció nem csak minket talál meg a negatív hatásaival, mint a keringési- és szívbetegségek, daganat vagy cukorbetegség, hanem sajnos a kutyánkat is. Az a stressz, ami minket ér, a kutyánkat is éri nap mint nap, és felelős azért, hogy egyre nagyobb az előfordulása a fent említett betegségeknek. Ezeket a betegségeket, sokszor nem csak drága gyógyítani, hanem sajnos többször sikertelen is.
Vásárló A New Balance cipők története
Privátbankár.hu | 2019. november 3. 11:13
A nagy márkák létrejöttének története mindig izgalmas, és rendszerint tele van tanulsággal. Érdemes végigkövetni, hogy egy-egy nagy név honnan indult és napjainkban hol tart éppen. Az alábbi cikkünkben a New Balance márka történetét mutatjuk be.
Vásárló Vásárlás csomagolás nélkül: megoldások a műanyag-mizériára I.
Wéber Balázs | 2019. november 3. 07:35
Az ötvenes évek óta 8,3 milliárd tonna plasztikot gyártottak világszerte, aminek mindössze kilenc százalékát hasznosították újra. A többi jó esetben hulladék-lerakókba, rossz esetben a földekre, óceánokba, madarak és bálnák gyomrába került. Abban minden érdekelt fél egyetért, hogy ezen változtatni kell – arról viszont eltérnek a vélemények, hogy miként.
Vásárló Tanácsok a PC szervíztől számítógép vásárlás előtt
Privátbankár.hu | 2019. november 1. 16:50
Bármiben is vagyunk laikusok, nagyon jól jönnek a szakszerű tanácsok, hiszen ezek segítenek eloszlatni a kételyeinket és megtámogatnak bennünket a döntéshozatalban is. Legyen szó lakás, autó, vagy éppen számítógépvásárlásról, egy szakember segítsége mindig hasznos lehet, és segítséget nyújthat abban, hogy az igényeink és a vágyaink számára a legmegfelelőbb számítógépet vegyük meg. A cikkben olyan hasznos tanácsok kerülnek terítékre, amelyek nagyon jól jönnek, ha éppen asztali számítógépet vagy laptopot szeretnénk vásárolni.
Vásárló A BKK figyelmeztet: október végéig érvényesek a diákigazolványok
Privátbankár.hu | 2019. október 28. 16:29
Érvényesítés nélkül már nem használhatók tovább a kedvezményes bérletek.
Vásárló Minden hetedik taxis fennakadt az idei ellenőrzésen
Privátbankár.hu | 2019. október 27. 14:00
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) idei ellenőrzései semmilyen lényegi javulást nem mutattak az egy évvel korábbi adatokhoz képest.
Vásárló A popcornnal együtt faljuk a műanyagot is
Privátbankár.hu | 2019. október 27. 13:00
Elgondolkodott már azon, hogy az autóülésre helyezett pizza-doboz miért nem zsírozza be a huzatot? Vagy, hogy miért nem lobban lángra a mikróban a túlhevített popcorn? Azért, mert egészségünkre veszélyes műanyagokat tartalmaznak.
Vásárló Egyre többen karácsonyoznak szállodában
Privátbankár.hu | 2019. október 27. 10:00
Egy hosszú hétvége előtt már hat hónappal is alig találni szállást az országban, a magyarok szeretik előre megtervezni az utazásaikat.
Vásárló Új ellenőrzés indul – mintegy 280 élelmiszert vizsgál a minisztérium
Privátbankár.hu | 2019. október 26. 11:48
Újabb, kiterjedtebb ellenőrzéssorozatot indít az agrártárca az eltérő minőségű élelmiszerek ügyében.
Vásárló Nem kell kitenni a laptopot a biztonsági ellenőrzésnél
Privátbankár.hu | 2019. október 25. 18:06
Mostantól nem kell kivenni a laptopokat a repülőtéri biztonsági ellenőrzésnél –közölte a Budapest Airport. Ezt eddig csak néhány európai reptéren vezették be.
Vásárló Magyarországra nem került a szennyezett csecsemőtejporokból
Privátbankár.hu | 2019. október 25. 16:14
Franciaországba, Hollandiába és Németországba szállítottak szennyezett csecsemőtejport. Magyarország nem érintett az ügyben – közölte a Nébih.
Vásárló 760-szor bliccelt, felmentették – a MÁV bevasalja a kártérítést
Privátbankár.hu | 2019. október 24. 18:20
A férfi a blicceléseivel 870 ezer forint, a pótdíjakkal együtt 11 millió forint kárt okozott a vasúti cégnek.
Vásárló Sztrájkolnak az olaszok – erre készülj, ha holnap repülnél
Privátbankár.hu | 2019. október 24. 18:01
A Wizz Air olaszországi járatainál is késések, fennakadások fordulhatnak elő pénteken, miután Rómában, a város történetében először általános sztrájkot tartanak, és ennek keretében az ENAC olasz légiforgalmi irányító szolgálat 13 és 17 óra között munkabeszüntetésre készül.
Vásárló Kevesebb gázt fogyasztanak a magyarok, mint korábban
Privátbankár.hu | 2019. október 21. 12:33
A hazai földgázfelhasználás 9883 millió köbméter volt tavaly, 413 millió köbméterrel kevesebb, mint 2017-ben - derül ki a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal kiadványából, amely a magyar földgázrendszer 2018-as adatait összegzi.
Vásárló Ajándékot hoz a szerda az autósoknak
Privátbankár.hu | 2019. október 21. 11:56
A nemzeti ünnepen olcsóbb lesz a dízel ára.
Vásárló Jön a halottak napja: a temetői boltokra is szigorú előírások vonatkoznak
Privátbankár.hu | 2019. október 21. 07:24
A fogyasztóvédelmet felügyelő ITM már készül.
Vásárló Hogyan érj el tartós eredményt az aktív fogszabályozás után?
Privátbankár.hu | 2019. október 20. 16:52
Az Optimum Fogászat segít Neked!
Vásárló Az ártalomcsökkentés mindannyiunk érdeke
Privátbankár.hu | 2019. október 18. 10:15
Köztudott, hogy a cigarettázás káros az egészségre. Az már nem ennyire nyilvánvaló, hogy a cigaretta égése során keletkező füstben lévő anyagok a dohányzással kapcsolatos betegségek elsődleges okozói, amelyek nem csak a dohányzók egészségére, hanem a környezetükben lévő nemdohányzókéra is károsak. Az ártalomcsökkentés tehát a társadalom, és így végső soron mindannyiunk érdeke.
Vásárló Jön egy kis meglepetés a kutakon az autósoknak
Privátbankár.hu | 2019. október 16. 16:21
A benzinesek örülhetnek majd.
Vásárló Mintha ingyen adnák: egyre több üzemanyagot fogyasztunk
Privátbankár.hu | 2019. október 16. 07:10
A benzinből és a dízelből is többet tankoltunk.
Vásárló A benzin ára csökken, a dízelé nő szerdától
Privátbankár.hu | 2019. október 14. 13:59
Szerdától eltérően változik a benzin és a gázolaj ára a hazai kutakon.
Vásárló Túl sok szemüveg jut a nyugatnak, túl kevés a fejlődő országoknak
Privátbankár.hu | 2019. október 11. 14:30
Hova is tettük a szemüvegünket? Nem, nem azt, amit most használunk. Hol vannak a régiek? Amit tavaly hordtunk, meg előtte és még korábban. Talán a fiókban vannak, esetleg a ruhásszekrény aljába zsúfolt dobozokban vagy a tavalyi karácsonyi üdvözlőlapok mellett. De miért ott vannak, és nem máshol, ahol jó helyen lennének? Furcsán hangzik, de az összes eddigi szemüvegünk új életet kezdhetne.
Vásárló Kuponos akciókat vizsgáltak – erre érdemes odafigyelni
Privátbankár.hu | 2019. október 10. 10:47
300 ilyet vizsgált az Innovációs és Technológiai Minisztérium.
Vásárló Őrült módon elszállt az alapvető élelmiszerek ára
Székely Sarolta | 2019. október 8. 06:06
Hiába az alacsony inflációs környezet, gyűjtésünk alapján mindebből a pénztárcánk nem sokat érez. A mindennapok során szükséges termékek, az alapvető élelmiszerek ára ugyanis őrült módon elszállt az elmúlt időszakban. Több esetben még a kiemelkedő, kormány által sokat emlegetett nettó keresetnövekedést is meghaladó mértékű drágulásról árulkodnak a számok.
Vásárló Sokat drágult az alma – hol úsztuk meg a legolcsóbban az őszi nagybevásárlást?
Gáspár András | 2019. október 7. 13:39
Áremeléssel indították az őszt a hazai hipermarketek: mind az előző hónaphoz képest, mind éves szinten is drágulást tapasztaltunk az októberi Árkosár-felmérésünkben. Ugyan szeptemberhez képest csak néhány forinttal került többe, de most is 20 ezer forintot jelentett egy átlagos családi bevásárlás. Vaskos áremelkedés volt a gyümölcsosztályon. Hol és mennyiért adják a sütnivaló tököt? Mennyiből jön ki egy hiperolcsó borozás? Megnéztük.
Vásárló 8 hasznos tipp a téli gumi használatához és vásárlásához
Privátbankár.hu | 2019. október 6. 16:03
A téli gumi szezon minden évben kihívás elé állítja az autósokat, hiszen se szeri, se száma a piacon lévő abroncsoknak, ráadásul mindenki próbálja a lehető legolcsóbban megúszni a vásárlást. Bár egy minőségi gumi használattól függően akár több szezont is kibírhat, sokan mégis inkább az egy telet még épp kihúzó, használt abroncsokat választják.
Vásárló Tényleg várják a női turistákat is a szaúdiak
Privátbankár.hu | 2019. október 6. 13:55
Megkönnyítették a nők szállodai szobafoglalását Szaúd-Arábiában.
Vásárló Mire való a téli gumi?
Privátbankár.hu | 2019. október 6. 12:36
Magyarországon még nem kötelező a téli gumi használata - pedig a változó időjárás miatt nálunk is biztonságosabb lenne ezzel a téli közlekedés. A speciális, hideg időre kifejlesztett gumiabroncsnak ugyanis számos olyan tulajdonsága van, amelyik életmentő lehet a 7 fok alatti hidegben. Lássuk, miért különlegesek ezek a gumik.
hírlevél