Vásárló
Vásárló Újra megjelent a régi áremelős trükk a boltokban – A Hét Videója
Izsó Márton - Gáspár András | 2021. április 9. 19:33
Az élelmiszerárak emelkedése lassul a hipermarketekben, örülni azért mégsem lehet felhőtlenül: az elmúlt év robosztus drágulása után nem csoda, ha most lassul az élelmiszer-infláció. Friss tapasztalat, hogy résen kell lennünk a bevásárlásnál és néha bizony a kisebb betűtípussal írt számot is meg kell néznünk az árcímkén, mert néhány termék ismét elkezdett „összemenni” – és mindezt a járványhelyzetben jobb, ha inkább egyedül tesszük, nem a fél családdal.
Vásárló Nagyon meglódult az infláció márciusban
Privátbankár.hu | 2021. április 9. 09:25
A februári 3,1 százalék után márciusban 3,7 százalékkal nőttek az árak az előző év azonos hónapjához képest.
Vásárló Átírta a tavalyi pánikvásárlási hullám a kiskeradatot
Privátbankár.hu | 2021. április 9. 09:23
Az előző hónaphoz képest 1,2 százalékkal, tavaly februárhoz mérten 5,9 százalékkal csökkent a kiskereskedelem forgalma.
Vásárló Húsvét utáni nagybevásárlás: mi maradt a boltokban?
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2021. április 8. 17:25
Ha nem is őrült tempóban, de március után áprilisban is valamelyest tovább folytatódott a hazai hipermarketekben az árcsökkenés – legalábbis ez olvasható ki szokásos Árkosár-felmérésünk során szerzett tapasztalatokból. Miközben előző évhez képest újabb drágulásnak lehettünk tanúi, az ünnep utáni vásárlási láz utóhatásai is megmutatkoztak a boltokban.
Vásárló Meghosszabbította a kikapcsolási moratóriumot az MVM
MTI | 2021. április 7. 18:29
A döntés nem csak a védett ügyfeleket érinti.
Vásárló Új javaslat: applikációval ellenőriznék a koronavírus-védettséget?
Privátbankár.hu | 2021. április 6. 14:36
Az MKIK újabb javaslatokat tett a kormány számára.  
Vásárló A nyugdíj előtakarékosságokról őszintén
Márkázott tartalom | 2021. április 1. 14:00
A nyugdíj előtakarékosságok igen népszerűek: 1998 óta, amikor az önkéntes nyugdíjpénztárat létrehozták, már több mint egy millióan nyitottak itt számlát. 2014 óta, amikor pedig megjelent a nyugdíjbiztosítás is az állami adó-visszatérítés lehetőségének kedvezményezettjei között, ezt a lehetőséget is több mint 350.000-en kihasználták már. A főbb okok között kell említenünk a közhangulatot: igen sokan gondolják azt, hogy a (távoli) jövőben nem lesz elégséges az állami nyugdíj a tisztességes életvitel folytatásához. Vannak, akik szerint ez már a közeljövőben így lesz, míg egyesek szerint a jelenlegi állami nyugdíjrendszer ellátása sem megnyugtató. Az Államkincstár 2020-as adatai alapján az átlagos nyugdíj havonta 142.000 Ft volt, míg a medián nyugdíj összege 127.000 Ft. Ezek az összegek az ország különböző pontjain reálértékben különböznek, de az átlagos nyugdíjasok – könnyen beláthatjuk –, nem luxusvakációkon vesznek részt ezekből az összegekből.
Vásárló Nem veszélyezteti a járvány a húsvét egyik legfőbb szereplőjét
Privátbankár.hu / MTI | 2021. március 30. 17:33
A járvány idén sem veszélyezteti a tojásellátást, a kínálat az emelkedő fogyasztást is fedezi – közölte a Magyar Tojásszövetség.
Vásárló Három napra bezárnak a boltok - előtte tömeg lehet az áruházakban
Privátbankár.hu / MTI | 2021. március 30. 15:34
Ne mindenki az utolsó pillanatra hagyja a húsvéti nagybevásárlást!
Vásárló Eldőlt: egyetlen külföldi nézőt sem engednek be az olimpiára
MTI | 2021. március 20. 14:51
Az egyetlen értelmes döntést hozták meg a szervezők a 2021-ben (talán) megrendezésre kerülő 2020-as olimpiával kapcsolatban.
Vásárló Nem ezt várták: visszaesett a magyar élelmiszerek aránya a boltokban
Privátbankár.hu | 2021. március 17. 17:03
A  Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) felmérése alapján a Magyarországon jelenlévő 10 legnagyobb kereskedelmi lánc üzleteiben visszaesett a hazai termékek aránya, a legfontosabb élelmiszer-kategóriákban mintegy 70,5 százalékra - hat év alatt mintegy 8 százalékponttal. A friss áruknál a hazai előállítók megőrizték korábbi pozícióikat, de a magasabb hozzáadott értékű termékek esetében a polcok felét ma már külföldi áruk foglalják el. A nemzetközi vállalkozásoknál 9 százalékos a csökkenés, de a magyar hátterű üzletláncokban is 6 százalékos a visszaesés.
Vásárló Az egyedi medencefedés elkészülése és hozzáadott értéke
Márkázott tartalom | 2021. március 13. 09:48
  Hogyan készül el az egyedi medencefedés? Miért jelenthet egyáltalán kedvezőbb opciót a hagyományos, mondhatni kommersz medencefedéssel szemben? Illetve milyen fázisokon keresztül történhet meg maga a kivitelezés? A bevezetőben gyakorlatilag vázoltuk is a cikk tartalmát. Ugyanis a felsorolt kérdéseket fogjuk majd egyenként megválaszolni. Nem titkolt szándékunk persze kedvet csinálni az egyedi medencefedés kialakításához.
Vásárló Egyre nagyobb az egészségügyi termékek iránti kereslet a járvány miatt
Márkázott tartalom | 2021. március 13. 08:45
A Covid-19 és változatai az elmúlt egy évben az életünket alapjaiban változtatták meg. Az egészségügy és sok más intézmény működése gyökeresen átalakult, nem is beszélve a személyes érintkezés és az emberi kapcsolatok terén beállít változásokról.
Vásárló Miért, milyen nyári gumira váltsunk?
Márkázott tartalom | 2021. március 10. 11:37
Nem mindegy, hogy milyen gumiabroncs van az autónkon. Erre is leginkább annyira kell figyelni, mint az autó bármelyik másik alkatrészére, például a fékekre, a motorra és az ablaktörlőkre. A nem évszaknak megfelelő autógumi használata sok fejfájást okozhat és szélsőséges esetben akár balesethez is vezethet, ha nem vagyunk eléggé körültekintőek. A tapasztalt autósok már tudják, hogy mi a különbség a téli és a nyári gumi között.
Vásárló Ezért nyithatunk egész bátran az elektromos fűtőkészülékek használata felé
Márkázott tartalom | 2021. március 10. 09:10
Ennek a cikknek az egyértelmű célja megmutatni azt, hogy a modern és felhasználóbarát elektromos fűtőkészülékek alkalmazása igenis kedvező döntést jelent. Vagyis ledöntünk néhány téves beidegződést, helyettük pedig az igazságot emeljük ki. Tesszük mindezt azért, mert a korszerű elektromos fűtőkészülékek alkalmazása tényleg elképesztő előnyöket és lehetőségeket tartogat magában. Ezért is célszerű nyitottnak lenni a használatukra.
Vásárló Kókuszolaj másképpen
Márkázott tartalom | 2021. március 10. 09:00
A kókuszolaj vagy kókuszzsír nem ismeretlen fogalom már mifelénk sem. Az érett vagy szárított kókusz húsának megszárítása és kisajtolása során kinyert zsír. Ugyan nem a legelterjedtebb háztartási alapanyag, de sokan kipróbálták már mind a konyhában, mind pedig kozmetikai termékekben. A finomított vagy szűrt kókuszzsír szagtalan, magas hőmérsékleten kezelt szárított kókuszból készül. A finomítatlan, szűz kókuszzsírt, mely egészségesebb, friss kókuszból készítik alacsonyabb hőmérsékleten. Nagyon finom kókuszillata van. Az extra szűz változat pedig préseléssel készül. Nálunk a paleo étkezés hozta be a köztudatba. Frakcionált változatát pedig főképp a kozmetikai ipar használja.
Vásárló Hasznos tippek annak, aki építkezésbe kezd
Márkázott tartalom | 2021. március 9. 13:40
A legtöbb ember életében eljön az a pillanat, amikor egy házat szeretne építeni magának. Az emberiség történelme során a családi ház, az otthon fogalma nem sokat változott. A formája, mérete, technikai adottságai viszont nagyon sokrétű változásokon ment keresztül.
Vásárló Rég láttunk ekkora fékezést az áremelkedésben - fordulóponthoz érkezett az alma ára
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2021. március 8. 15:01
Az élelmiszerüzleteket nem sújtja újabb korlátozás, a növekvő munkanélküliség és a béremelkedés lassulása azonban nyomot hagyhat a forgalmon - a harmadik hullám első Árkosár-felmérése az árak tekintetében havi szinten csökkenést, éves szinten pedig a növekedés jelentős lassulását mutatja. Mostanra jól látszik a bázishatás, azaz hogy egyébként is magas szintről történik az újabb áremelkedés. Épp egy éve robbant be például az alma áremelkedése - a mostani adat itt igazi fordulópontot jelenthet.
Vásárló Apple gépet szerverteremben elhelyezni: őrültség?
Márkázott tartalom | 2021. március 6. 18:26
Az Apple jó ideje nem hozott forgalomba olyan szervert, amit eredendően szervertermi működésre szánt. Utoljára 2011-ben árusított az amerikai cég ilyet, mely az XServe fantázianevet viselte. Fájl- és webszerverként működött egészen 2002-től fogva. Az ominózus 2011-es évet követően a MacPro egyik változatát árulták, mint szerver. Valójában azonban nem volt alkalmas arra, hogy szerverteremben helyezzék el, ami a kialakításának volt köszönhető.
Vásárló Saját webáruház - növeld bevételed!
Márkázott tartalom | 2021. március 5. 18:18
Sokan úgy tartják, hogy elég, ha rendelkezünk egy egyszerű weboldallal vagy webáruházunk van, mert ez amolyan kötelező jelenléti ív az online világban. Ez azonban nem így van. Egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy milyen minőségben készítjük el ezeket. Egy marketingvezérelt, okoswebáruházzal nemcsak a látogatók száma, de a bevételed is megnövekedhet. Lássuk, hogyan!
Vásárló A szén-cink elemek jellemzői
Márkázott tartalom | 2021. március 4. 18:11
A hordozható elektronikai eszközök könnyebbé és kényelmesebbé teszik mindennapjainkat, de igen kevés szó esik az ezek működtetéséhez szükséges akkumulátorokról és elemekről, pedig egyáltalán nem mindegy, hogy milyen áramforrással látjuk el őket. Ezért az alábbiakban, az egyik legrégebben használt típus, a szén-cink modellek jellemzőit mutatjuk be.
Vásárló Karikagyűrűk típusai
Márkázott tartalom | 2021. március 3. 17:30
Jelenleg a karikagyűrűket keresztmetszetük alapján fogjuk csoportosítani, ami nem jelent egy nagy számot, de megismerkedhetsz a legfőbb jellemzőikkel, így eldöntheted, hogy melyik is számodra az ideális.  Alapesetben a karikagyűrűket keresztmetszetük alapján két csoportba sorolhatjuk, ami lehet négyzetes és féldomború. Ha ezekkel tisztában vagy, akkor már gyerekjáték kiválasztani, hogy melyik is számodra az ideális. Lássuk is őket részletesen!
Vásárló Tényleg az idősek okozzák a legtöbb balesetet?
Privátbankár.hu | 2021. február 25. 10:43
Eloszlat egy tévhitet a CLB biztosítási alkusz: a fiataloknál semmivel sem okoznak több balesetet az idős autóvezetők.
Vásárló Kiszolgáltatott helyzetben a fogyasztók – mi segíthet?
Privátbankár.hu | 2021. február 11. 17:06
Gyorsjelentést adott ki a Gazdasági Versenyhivatal a 2020-as tevékenységéről, ugyanis a magyarok sok esetben nincs tisztában a GVH működésével és annak eredményeivel – mondta a Trend FM-nek adott interjúban Rigó Csaba Balázs elnök.
Vásárló Megint csúcsra kúsztak az élelmiszerárak - drágább lett a Valentin-napi romantika is
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2021. február 11. 15:04
2007 februárjában tettük közzé első felmérésünket - 2021 februárjában a 14. születésnapját ünnepli az Árkosár. Az elmúlt években megszokhattuk, hogy csúcsdöntés jár az évforduló mellé - nincs ez másként idén sem. Az áremelkedés tempója lassult, de az élelmiszereknél a drágulás még mindig meghaladja az átlagos infláció szintjét. Az áremelkedést továbbra is az alma vezeti, lefelé pedig a krumpli húzza az árakat. Aktuális felmérésünkben megvizsgáltuk azt is, mennyiből lehet a legolcsóbban megúszni a Valentin-napot, és mennyivel lett drágább a romantikus egységcsomag tavalyhoz képest.
Vásárló 7+1 érv, amiért a papírdoboz egy hasznos és környezetbarát reklámfelület
Márkázott tartalom | 2021. február 11. 14:02
Ha ügyesen megtervezett, logóval ellátott, egyedi dobozokba csomagolva küldjük ki ügyfeleinknek a termékeinket, akkor mesebeli hőshöz hasonlóan mi is hetet ütünk egy csapásra. Amennyiben webshopunk van, online kereskedünk, különösen fontos, hogy ne csak egyszerű csomagolóanyagként tekintsünk a papírdobozra, hanem a cég arculati elemeként, esztétikus, praktikus tárgyként, amivel költséghatékony módon juttathatjuk el a termékünk mellett a cégünk jó hírét is a háztartásokba.
Vásárló Milyen hintaágyat válasszunk a kertünkbe?
Márkázott tartalom | 2021. február 9. 17:51
Amikor azon gondolkodunk, hogy milyen hintaággyal tehetjük kellemesebbé a kertünkben eltöltött időt, akár meg is állhatunk egy pillanatra, vehetünk egy mély levegőt, és legalább egy kicsit hálásak lehetünk, hogy ilyen “jó problémáink” vannak. Belegondolhatunk, hogy egy kellemes tavaszi, nyári vagy akár indián nyári délutánon, estén kiülni, ringatózni egy kicsit akár egyedül, akár a családunkkal vagy társaságban nagyszerű élmény. Az élmény szó különösen fontos ennél a kerti bútordarabnál, hiszen valóban mozgásban vagyunk, a bútor “tesz velünk valamit”, és ezzel hangulatot is kölcsönöz a kint töltött időnek.
Vásárló Milyen tüneteket okozhatnak a hormonproblémák?
Márkázott tartalom | 2021. február 9. 17:37
Nem véletlenül mondják, hogy a külső árulkodhat a szervezet hormonális állapotáról. Ennek köszönhetően olykor elég ránéznie az orvosnak a páciensre, és már sejti is, hogy hormonproblémákkal küzd. Az alábbiakban részletezzük, hogy milyen külső jegyek utalhatnak hormonproblémákra.  A hormonproblémák tünetei közé sorolható a hajhullás, a fokozott szőrnövekedés, a pattanásosság, a testsúllyal kapcsolatos problémák, a női nemi működés zavarai és a férfi nemi működés zavarai.
Vásárló Legyen természetes anyag a környezetedben!
Márkázott tartalom | 2021. február 9. 08:54
Építkezel? Felújítasz? Valami hasznos bútort szeretnél készíteni családodnak? Az alapanyagok közül kedveled a fát? A fafajták közül melyiket részesíted előnyben, a könnyebben megmunkálható puhábbat vagy a tömörebb, keményebb változatot? Tájékozott vagy a fafajták között? Szeretnél többet megtudni a legtöbbet használt fa tulajdonságairól? Szeretnéd felhasználni munkádhoz az egyik legismertebb fafélét?    Ez nem más, mint a lucfenyő. Bizonyára ismert előtted ez a fenyőfajta! Karácsonykor biztos, hisz legtöbbször ilyen fát díszítünk az ünnepi pillanatokra. De más oldaláról is megismerheted, hisz a Káplár fatelep weboldalra kattintva az építőiparban vagy a belsőépítészetben (padlók, ajtók, ablakok, lépcsők, stb.) igen sokoldalúan felhasznált anyagról bővebben tájékozódhatsz.
Vásárló Válassz egy friss, ropogós és egészséges salátát!
Márkázott tartalom | 2021. február 8. 17:44
Igaz, hogy a címben figyelemfelkeltően a saláta szerepel, de ezt megelőzően néhány mondat arról a vállalkozásról fog szólni, amely több finomság mellett ezt az egészséges ételt is készíti, kínálja számodra.
Vásárló Laptop vásárlási szokások
Márkázott tartalom | 2021. február 8. 12:13
A laptop angol eredetű szó, magyarra fordítva hordozható számítógépként lehet leginkább definiálni. Az asztali gépektől csupán annyiban különböznek, hogy a méretük kisebb és könnyebb. Energiafogyasztásuk viszont kevesebb. Operációs rendszerek és szoftverek tekintetében minden fut és futtatható rajtuk.  Akkumulátor biztosítja, hogy egy töltéssel akár 2-3 órát is működjenek. Amennyiben új laptopot szeretnénk vásárolni akkor érdemes előtte néhány jó tanácsot megfontolni, átgondolni.
Vásárló Melyik a jobb? Az üveggyapot vagy a kőzetgyapot?
Márkázott tartalom | 2021. február 8. 11:09
  Az üveggyapot és a kőzetgyapot is az ásványgyapotok családjába tartozik. Mindkét anyag kiváló hőszigetelőként van nyilvántartva, mégis sokan keveset tudnak róluk. Persze tegyék a dolgukat, szigeteljenek. De azért jó tudni, hogy mégis miért kerül az egyik jóval többe, mint a másik, azaz milyen tulajdonságai vannak ezeknek az anyagoknak. Így tudunk csak felelős döntést hozni, ha a kettő közül kell választanunk a saját házunk szigetelésekor.
Vásárló Ezért van szükséged IP kamerára!
Márkázott tartalom | 2021. február 8. 10:32
  A modern eszközök közé tartoznak a kamerák. Már régóta életünk részei, ám csupán egy évtizede terjedtek el igazán. A fejlődés egyik leghasznosabb eszköze az a kicsi kamera, amelyre megannyi korosztálynak szüksége van, ez pedig az IP kamera. Miért? És konkrétan kinek kell mindenképp beszereznie egyet? Nos a köveketkezőkben erről és még néhány hasznos információról szó lesz. Ha téged is érdekel, hogy vajon kell-e neked az otthonodba egy kamera, akkor mindenképp olvass tovább!
Vásárló Praktikus megoldás szülés után - összeállított kórházi csomagok
Márkázott tartalom | 2021. február 7. 17:59
Ahogy közeledik a szülés várható dátuma, egyre többet foglalkoztatja az édesanyákat a kórházi napok gondolata. Szeretnének alaposan felkészülni a szülésre, és az azt követő első időszakra. Könnyebb a kismamák dolga, ha már a kórházban is minden kéznél van, amire a babaápoláshoz és a felépüléshez szükségük van. Ugyanis nem csak a picire kell gondolniuk, hanem saját magukra is.
Vásárló Érdemes közigazgatási állást vállalni?
Márkázott tartalom | 2021. február 7. 09:21
Egy nehezedő munkaügyi környezetben érdemes alaposan megfontolni, hol keresünk munkát. A közigállások stabil megélhetést adnak, de érdemes-e hosszú távon egy közigállásban gondolkodni? Ennek járunk most utána.
Vásárló Masszázsmedence vízkezelése egyszerűen
Márkázott tartalom | 2021. február 6. 12:40
A masszázsmedencék vízkezelése alapvetően egy igen macerás folyamat, hiszen kezelni kell a vízkövet, a baktériumok szaporodását, az algásodást, de figyelni kell a víz lágyságára, és a szűrőkről szintén nem feledkezhetünk meg. Azonban létezik egy olyan sóbontó rendszer, melynek segítségével nem csupán sokkal kevesebb klórra lesz szükségünk a medence vizének tisztán tartásához, hanem akár hetekkel tovább maradhat tiszta a jakuzzi vize.
Vásárló Robotporszívó – ami egyetlen rossz szó nélkül helyettünk oldja meg a porszívózást
Márkázott tartalom | 2021. február 5. 10:40
  Ez a cikk a szó legszorosabb értelmében segít kényelmesebbé és komfortosabbá alakítani a porszívózással kapcsolatos rendszeres teendőket. Méghozzá úgy, hogy a kiszervezés egy picit sem befolyásolja majd negatívan a porszívózás minőségét. Magyarul a fejlett robotporszívók alkalmazásával együtt járó előnyöket és hozzáadott értéket fogjuk részletezni. Ezen belül igyekszünk úgy megmutatni a gyakorlati hasznosságot, hogy minél inkább érzékelhető legyen a modern robotporszívók elképesztő hozzáadott értéke.
Vásárló A megújulás belülről fakad!
Márkázott tartalom | 2021. február 4. 17:21
  Túllépve a hagyományosnak mondható napi teafogyasztási szokások keretein, egy nagyszerű ajánlatom van. Amennyiben túl szeretnél lépni a fekete tea, kamillatea, hársfavirág tea, valljuk be, kissé már unalmas hármasán, íme a tökéletes megoldás! A Teanet.hu megnyitásával, olyan prémium minőségű teák közül tudsz majd válogatni, amelyre csak kevés szaküzletben van lehetőséged.
Vásárló Hány új autót hozott a magyar utakra eddig 2021?
Privátbankár.hu / MTI | 2021. február 2. 07:29
A magyarországi újautó-értékesítés némi visszaeséssel indult 2021-ben.
Vásárló Izgalmas tények az európai TOP foci bajnokságokból
Márkázott tartalom | 2021. február 1. 17:08
Európa legkomolyabb pontvadászataiban néztünk körül, és gyűjtöttünk össze izgalmasabbnál izgalmasabb érdekességeket és statisztikákat.
Vásárló Sport érdekességek - ezt a 8 dolgot nem biztos, hogy tudtad
Márkázott tartalom | 2021. január 27. 14:16
Sokan kedvelik a sportot. Egyes emberek a fociért vannak oda, míg mások az úszást vagy éppen a golfot preferálják. A sportszerető emberek sok mindent tudnak is a sporttal kapcsolatban és ők maguk is sportolnak, hiszen tisztában vannak az egészséges életmód előnyeivel. A sport világa színes, változatos, érdekes. Az emberek már az ókori Rómában és Görögországban is sportoltak. Igaz, akkor még a nők nem sok teret kaptak, hogy megcsillogtassák a tehetségüket, hiszen elsősorban csak a férfiaknak volt engedélyezett, hogy mozogjanak, sportoljanak.
Vásárló 2021 speciális ajánlatai: Windows 10 Pro már 2600 forintért
PR | 2021. január 25. 10:51
A Godeal24.com rögtön egy újévi akcióval indítja a 2021-es évet. Ami remek alkalom azoknak akik új PC-t vagy laptopot szeretnének vásárolni, hiszen a Windows és az Office nem hiányozhat egyetlen számítógépről sem. 
Vásárló Új Vámpírnapló évad?
Márkázott tartalom | 2021. január 21. 18:49
A vámpírtörténeteket időtlen idők óta imádják az emberek. A férfiak inkább a horrorisztikus feldolgozásokat, míg nők milliói a romantikus szálakat részesítik előnyben. A vámpírok létezése Drakula legendája óta foglalkoztatja az embereket, nem véletlen, hogy sorra jelennek meg a témában könyvek, filmek, sorozatok. Ezek közül az egyik legelterjedtebb a Vámpírnapló. Várható új évad? Mire lehet számítani? Visszatér az eredeti színészgárda? Tudtad, hogy ha már felnőtt vagy, van egy finomság, amely Ianhez és Paulhoz kötődik, és Te is megkóstolhatod?
Vásárló Még nem jött el az önvezető légitaxik ideje
Márkázott tartalom | 2021. január 18. 12:59
A prognózis szerint 2050-re azonban már 100 ezer légitaxi közlekedhet világszerte.
Vásárló Szakíts időt a kávézás élményére, és próbáld ki a szemes kávét!
Márkázott tartalom | 2021. január 16. 15:04
A kávézás sokak számára egy külön élmény, egy reggeli rituálé, amely segítségével az ember felkészülhet az előtte álló feladatokra, és kellő lendülettel kezdheti el a napot. Manapság már számos idő- és energianyerő készülékkel találkozhatunk, amelyek segítségével kompenzálhatjuk a modern világ okozta időhiányt, és felgyorsíthatjuk a folyamatokat.  Amikor valóban sietned kell, akkor tényleg ideálisabb megoldás egy kapszulás kávéfőzőnek a használata, hiszen gyorsan és egyszerűen a csészédbe kerül a napindító adag. Azonban ízvilágában, aromájában és illatában is másabb a frissen őrölt kávé, fogyasztása alkalmával sokkal közelebb érezheted magad a guatemalai vulkánok lánculatai között meglapuló ültetvényhez.
Vásárló 3+1 tipp, amivel csökkentheted autód üzemanyag-fogyasztását
Márkázott tartalom | 2021. január 16. 08:58
Ugye te is szeretnél spórolni az autód fenntartási költségein? Te is szívesebben tankolnál kevesebbet hónapról hónapra az autódba, igaz? Bizonyára neked is jól jönne pár ezer forint pluszban a pénztárcádba minden hónapban. Most mutatok neked 4 olyan tuti tippet, amivel csökkenteni tudod autód üzemanyag-fogyasztását.
Vásárló Rosszul indul az év: újabb csúcsra emelkedtek az élelmiszerárak
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2021. január 13. 14:51
Az elmúlt két hónap viszonylag kedvező folyamatai után januárban újra felgyorsult az élelmiszerárak emelkedése. A Privátbankár.hu legfrissebb Árkosár-felmérése szerint mind az előző hónaphoz, mind pedig tavaly januárhoz képest megugrottak az árak a hipermarketekben - egy év alatt több mint 9 százalékkal nőtt a bevásárlás ellenértéke.
Vásárló A webshopok jövőjét már Kínában kell keresni?
Privátbankár.hu | 2021. január 10. 16:52
Az elmúlt közel egy évben a plázák megjelenése óta nem látott vásárlói forradalom zajlott le, hiszen a pandémia minden eddiginél jobban megdobta az e-kereskedelem forgalmát, jelentősen meggyorsítva azt a folyamatot, amelynek keretében a kiskereskedelem az online platformra helyeződik át. De mit tanulhat ebben a helyzetben a nyugat a webshopok királyától, Kínától?
hírlevél
depositphotos