<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
összevonás
Pénzügyi szektor Az nem úgy megy, hogy csak összevonjuk a jegybankot a felügyelettel
Privátbankár.hu | 2013. augusztus 31. 09:36
Elkészült a törvényjavaslat az PSZÁF és MNB között átadás-átvételről.
Pénzügyi szektor Szász Károly szerint jó ötlet az összevonás a jegybankkal
Privátbankár.hu | 2013. május 9. 18:10
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének elnöke szerint a felügyelet az MNB-n belül is jól működhet.
Pénzügyi szektor Már jövő januárban beszippantaná a PSZÁF-et a Nemzeti Bank
Privátbankár.hu | 2013. május 2. 14:59
A jegybank honlapján olvasható vitaanyag a PSZÁF MNB-be integrálását javasolja és a rendszerszintű kockázatkezelés keretrendszerének megerősítését.
Pénzügyi szektor Karcsúsít a Volksbank, most fiókokat vonnak össze
Privátbankár.hu | 2012. november 26. 15:48
Magyarországon a Volksbank decembertől 11 alacsony kihasználtságú fiók és kirendeltség tevékenységét más fiókokba irányítja át.
Személyes pénzügyek Hamarosan kórházakat vonhatnak össze
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 17. 15:42
Egy hónapon belül megjelenik egy 48 milliárd forint keretösszegű pályázat, amelynek révén több kórház összeolvadhat a jövőben - közölte a gyulai Pándy Kálmán Megyei Kórház főigazgatója
Adó Varga: átírja a költségvetést a kormány, az szja-hoz nem nyúlnak
Privátbankár.hu | 2011. december 15. 08:15
Varga Mihály a jövő évet érintő költségvetés áttervezésével kapcsolatban elmondta, hogy a kormány nem módosítja az egykulcsos szja-t, azonban tüzetesen átvizsgálja az áfát és a jövedéki adókat. Az államtitkár hozzátette, hogy a bevételi és a kiadási oldalon is terveznek lépéseket, valamint 100-150 milliárdos átcsoportosításra lesz szükség, hogy a költségvetés életképes maradjon.
Pénzügyi szektor Nem örülnének a pénzpiacok az MNB és a PSZÁF összevonásának
Privátbankár.hu | 2011. december 15. 07:23
Elemzők álláspontja szerint van példa a világban a jegybank és a pénzügyi felügyelet összevonására, a pénzpiacok azonban negatívan fogadhatnák a Magyar Nemzeti Bank és a Pénzügyi Szervezetek Állami felügyeletének tervezett összeolvasztását, továbbá "rossz" belépőt jelentene az IMF-fel és az EU-val való tárgyalások megkezdése során.
Pénzügyi szektor Összevonhatják a jegybankot a PSZÁF-fal
Privátbankár.hu | 2011. december 14. 18:39
Összevonhatják a Magyar Nemzeti Bank és a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete feladat- és hatásköreit, ellátásukra pedig egy új szervezet jöhet létre, ha az Országgyűlés elfogadja azt a módosító indítványt, amelynek benyújtásáról ma döntött a parlament alkotmányügyi bizottsága. Az új szervezet elnökét a köztársasági elnök nevezhetné ki hat évre, a két alelnök pedig az MNB és a PSZÁF hivatalban lévő elnöke lenne mindaddig, amíg elnöki megbízatásuk tartott volna. Ezután az államfő nevezhet ki új alelnököt.
hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló