Petrom
KKV Olajcég hozta a legtöbb profitot Romániában 
Privátbankár.hu | 2014. február 19. 16:45
Az OMV kisvállalata lett a legnagyobb 2013-ban: ezer milliárd eurónál is több lett az adózás utáni nyeresége, miközben kevesebb kőolajat adott el.
KKV Fél Romániát befűthetnék az új földgázmezőből 
Privátbankár.hu | 2013. április 5. 11:41
Románia jelenlegi fogyasztásának csaknem felére elegendő földgázt lehet kitermelni a Fekete-tenger Neptun talapzatában tavaly felfedezett mélytengeri lelőhelyről.
Deviza / Áru Luxusprofit? Nem tetszik a románoknak, amit az OMV művel 
Privátbankár.hu | 2012. március 12. 11:12
Nekiment a Petrom kőolajipari csoportnak a román államfő. Egy vasárnapi televíziós interjúban Traian Basescu azt mondta, megszakít minden kapcsolatot a céggel, tiltakozásképpen amiatt, hogy a Petrom extraprofitra tett szert a válság idején, és nem tartja tisztességesnek a cég üzletpolitikáját. A román vállalat az osztrák OMV kőolaj-és földgázipari csoporthoz tartozik.
Deviza / Áru Annyi gázt találtak a románok, hogy másnak is adnának belőle 
Privátbankár.hu | 2012. március 5. 15:20
A román államfő szerint országának jó kilátásai vannak arra, hogy 2016 után biztosítva legyen az energiafüggetlensége. Traian Basescu erről azután beszélt, hogy meglátogatta az OMV Petrom és az amerikai Exxon Fekete-tengeri kutató szondáját, amely jelentős gázmezőt talált. Becslések szerint nagyjából 100 milliárd köbméter gáz rejlik a tenger alján.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG