Tartós javak
Makro / Külgazdaság Meglepő hírt kapott Joe Biden 
Privátbankár.hu | 2024. május 24. 17:10
Meglepetésre nemhogy nem csökkent, de még nőtt is a tartós javak megrendelésének száma.
Vásárló Ön venne élelmiszert az interneten? 
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 28. 16:19
Magyarországon az online vásárlás minden területen visszaesett, kivéve az élelmiszer- és italkereskedelmet. Míg az online könyv- és újságvásárlás a felére csökkent Magyarországon 2010 óta, addig az ételt interneten vásárolni szándékozók száma egyharmaddal nőtt, így érte el a nyolc százalékot. A magyar fogyasztók 46 százaléka szokott interneten tájékozódni az élelmiszerek áráról, kedvezményekről, más fogyasztók véleményéről - derült ki a Nielsen felméréséből.
Makro / Külgazdaság Esernyő és viharkabát is kellhet a heti amerikai adatokhoz 
Borbély Péter | 2012. január 22. 17:18
Feszülten várja a piac a jövő heti amerikai adatokat, amelyek közül a negyedik negyedéves GDP lesz a legfontosabb. Az még várhatóan erős növekedést tükröz, de az elemzők már határozott lassulásra számítanak az első negyedévre. Csütörtökig nem jönnek fontos beszámolók, utána viszont lehet kapaszkodni. Amerika valószínűleg belehúzott tavaly év végén, de az idei évet már erős fékezéssel kezdhette.
Makro / Külgazdaság Vegyesek lett az amerikai makroadatok  
Privátbankár.hu | 2011. november 23. 14:56
Nyomás alatt maradtak a piacok az amerikai makroadatok megjelenése után is. Ma megtudhattuk hogy alakult a munkanélküliek száma múlt héten, kiderült mennyit keresnek, és költenek az amerikaiak, és az is, hogyan alakult a tartós cikkek rendelésállománya.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG