4p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Ismét kiélezett mérkőzéseket hozott vasárnap a parlamenti képviselők, állami vezetők és volt miniszterek Tisztelt Ász! tenisztornája a Park Teniszklubban. Ez nem csak verseny, hanem a sportbarátok találkozója volt.

Csoportmérkőzésekkel indult a verseny, amelyek során a hasonló tenisztudású párosok játszottak körmérkőzést a továbbjutásért. Volt olyan csoport, amelyben hármas holtverseny alakult ki, így csak a nyert és a vesztett játékok aránya döntött. A helyezésekért vívott szettek javarészt egy-egy ponton múltak. Végül nyolc kategóriában hirdetettek győztest a szervezők: a HGS PR Ügynökség és a Parlament Sportegyesület.

A negyvenkettedik Tisztelt Ász! tenisztorna fővédnöke Dr. Kövér László, az Országgyűlés elnöke, védnöke Dr. Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériuma sportért felelős államtitkára volt.

A versenyzők között voltak többek között dr. Pintér Sándor belügyminiszter, dr. Beneda Attila az EMMI helyettes államtitkára, Dankó Béla országgyűlési képviselő (FIDESZ-MPSZ), Domokos László az Állami Számvevőszék elnöke, dr. Gondos Miklós az Állami Egészségügyi Ellátó Központ főigazgatója, Hodruszky Csaba a XVIII. kerületi Kormányhivatal vezetője, Kiss-Parciu Péter a Külgazdasági és Külügyminisztérium helyettes államtitkára, dr. Kiss Elemér volt miniszter, Manninger Jenő országgyűlési képviselő (FIDESZ-MPSz), dr. Pajtók Gábor Heves megyei kormánymegbízott, dr. Sárfalvi Péter az EMMI sportért felelős helyettes-államtitkára, Sonkodi Balázs a Miniszterelnökség miniszteri tanácsadója, dr. Stumpf István volt miniszter és alkotmánybíró, valamint Takács Szabolcs a Külgazdasági és Külügyminisztérium miniszteri biztosa.

A volt országgyűlési képviselők közül részt vettek: dr. Baja Ferenc (MSZP, volt miniszter), dr. Bohács Zsolt (FIDESZ-MPSz), dr. Fazakas Szabolcs (MSZP, volt miniszter), dr. Gógl Árpád (FIDESZ-MPSz, volt miniszter), Gúr Nándor (MSZP), Hónig Péter (MSZP), Juhász Ferenc (MSZP, volt miniszter), dr. Karl Imre (MSZP), Lakos Imre (SZDSZ), dr. Molnár Attila (FIDESZ-MPSz, jelenleg Komárom polgármestere), Puch László (MSZP), Sági István (FIDESZ-MPSz), dr. Steiner Pál (MSZP), Szabó István (FIDESZ-MPSz), dr. Varga István (FIDESZ-MPSz), Varga József (FIDESZ-MPSz), Varga Zoltán (MSZP, volt miniszter).

A Tisztelt Ász! tenisztorna legalább annyira verseny, mint sportbaráti találkozó. A mérkőzések közötti beszélgetések mellett ezt bizonyította az is, hogy dr. Mádi László (volt FIDESZ-MPSz-es országgyűlési képviselő, a Nemzetgazdasági Minisztérium szakértője) és Molnár Gyula MSZP-s országgyűlési képviselő is kilátogattak az eseményre, habár ezúttal nem tudtak indulni a tenisztornán.

Az eseményt Dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő (FIDESZ-MPSZ), a Magyar Tenisz Szövetség elnöke nyitotta meg, majd adta át a díjakat. Szintén díjátadók voltak dr. Sárfalvi Péter az EMMI sportért felelős helyettes-államtitkára, Ács Zsuzsa a privatbankar.hu ügyvezetője, Forgács István versenyigazgató a HGS PR Ügynökség ügyvezető igazgatója, Juhász Zsolt az Izsáki Házitészta Kft. kereskedelmi igazgatója, Justin István a Szamos Marcipán Kft. ügyvezetője és Pásztor András az mfor.hu ügyvezetője.

A teniszben szerzett jártasság alapján, nyolc ágon zajló versenyen több mint ötven mérkőzésen dőlt el a dobogós helyek sorsa.

A 42. Tisztelt Ász! tenisztorna dobogós helyezettjei lettek:

Agassi ág:

I. Sonkodi Balázs - Justin István

Kiss Parciu Péter - Tárczy György

II. Szűcs Lajos – Bohács Zsolt

Molnár Attila – Becker Balázs

Becker ág:

I. Sági István – Tanka Attila

II. Stumpf István - Balázs György

III. Karl Imre – Gondos Miklós

Homonnay Géza – Magyar Atilla

Nadal ág:

I. Pajtók Gábor – Beneda Attila

II. Sepsey Tamás – Polyák László

III. Buda Dóra – Szabó István

Sampras ág:

I. Szűcs Gábor – Harmat Tamás

II. Dankó Béla – Tuska Tibor

III. Fazakas Szabolcs – Harcsár István

Juhász Ferenc – Varga Zoltán

Federer ág:

I. Pintér Sándor – Nagyiványi Tamás

II. Gúr Nándor – Karácsony Mihály

III. Manninger Jenő – Erdei Ferenc

Sárfalvi Pétert – Dorozsmai Gábor

Djokovic ág:

I. Hónig Péter - Kiss Elemér

II. Varga József – Hodruszky Csaba

III. Füredi Károly – Németh Antal

Murray ág:

I. Varga István – Lehocky Tamás

II. Domokos László – Nagy Csilla

III. Takács Szabolcs- Pakányi Pál

McEnroe ág:

I. Gógl Árpád – Spenik Vladimir

II. Steiner Pál – Budai Ferenc

III. Lakos Imre – Egerssy Lajos

Az esemény kiemelt támogatói:

  • Magyar Tenisz Szövetség
  • E.ON Hungária Zrt.

Támogatók:

  • Porsche Hungária Kft.
  • Izsáki Házitészta Kft.
  • Basic Line Kft. (HEAD)
  • Szamos Marcipán

Média támogatók:

  • mfor.hu
  • Mix Magazin
  • piacesprofit.hu
  • privatbankar.hu
Címkék: Karrier Tenisztorna

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Karrier Meghalt Jacob Rotschild
Privátbankár.hu | 2024. február 26. 16:32
Elhunyt Lord Jacob Rotschild brit nagybefektető, a Rothschild bankárdinasztia tagja. Halálát hétfőn jelentette be a család.
Karrier Munkatársakat keresünk!
Privátbankár.hu | 2023. december 1. 13:50
Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk!
Karrier Orbán Viktor már csak a harmadik: hátrébb csúszott egy fontos listán
Privátbankár.hu | 2023. november 29. 18:13
A Politico idén is rangsorolta Európa legmeghatározóbb embereit.
Karrier Lesújtó véleménnyel vannak a főnökök a beosztottakról, de a másik oldalnak is van véleménye
Privátbankár.hu | 2023. november 16. 19:04
Egészen másként látják a munkahelyi képzéseket a beosztottak és a vezetők egy új amerikai felmérés szerint. Az előbbiek elvárják a munkahelyüktől, hogy ezekkel támogassa a karrierjüket, miközben az utóbbiak legyintenek a dologra.
Karrier Nincs még minden veszve az MSZP szerint
Privátbankár.hu | 2023. október 31. 16:01
Meghatározó erő akar maradni egy kormányváltás idején is a jelentősen meggyengült MSZP. Komjáthi Imrét, a párt társelnökét erről is kérdeztük az ATV napi adásában, fontos munkaerőpiaci és társadalmi kérdések mellett.
Karrier Megvan a Világbank új elnöke
Privátbankár.hu | 2023. május 3. 19:57
A Mastercard egykori vezérigazgatóját, Ajay Bangát választották a Világbank új elnökévé szerdán - közölte a washingtoni székhelyű pénzintézet.
Karrier Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!
Privátbankár.hu | 2023. április 18. 10:18
A Klasszis Lapcsoport (Privátbankár.hu, Mfor.hu, Piac&Profit, Turizmus Online) Professzionális online Sales és Marketing vezetőt keres. Várjuk jelentkezésedet!
Karrier Milliárdos perben hallgatják ki a világ egyik legismertebb médiamágnását
Privátbankár.hu | 2023. január 19. 14:30
 A Fox tévécsatornákat tulajdonló Fox Corp. elnöke, Rupert Murdoch mehet a bíróságra.
Karrier Megvan a reptéri káosz első áldozata
Szakonyi Péter | 2022. szeptember 17. 14:44
Lemondott posztjáról a Schiphol vezérigazgatója, Európa legnagyobb légikikötőjének első embere az immár állandósult reptéri káosz miatt adta be felmondását. Amszterdam mellett London, Frankfurt és Párizs repterei is kaotikus helyzetben voltak a nyári csúcs alatt.
Karrier Óriási veszteség: román színekben folytatja Magyarország egyik legjobb sportolója
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 4. 18:58
A sakkozó Rapport Richárd román színekben folytatja pályafutását - ezt a román szövetség jelentette be vasárnap.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG