<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Az Invitechet három éve irányító Gerald Grace július 1-vel leköszön a vállalat éléről. 

Július 1-től Bőthe Csaba az Invitech ICT Services Kft. vezérigazgatója, aki a vállalat éléről leköszönő Gerald Grace feladatait veszi át. Az Invitech Magyarország egyik vezető, komplex telekommunikációs és infrastruktúra szolgáltató vállalata, amely 11 ezer kilométer hosszú optikai gerinchálózattal, 5 saját adatközponttal és több mint 5 ezer közép-, illetve nagyvállalati ügyféllel rendelkezik.

Tapasztalt ember veszi át az irányítást. Fotó: Pixabay
Tapasztalt ember veszi át az irányítást. Fotó: Pixabay

A magas szolgáltatási minőséghez hozzájárul, hogy Magyarországon kizárólag az Invitech rendelkezik TIERIII minősítésű saját adatközponttal, amelynek köszönhetően nem csak a hazai vállalatok számára, hanem a régióban is kiemelkedő szolgáltatást nyújt ügyfeleiknek – derült ki a 4iG közleményéből.  

Fekete Péter, a 4iG Nyrt. vezérigazgató-helyettese a cégcsoport menedzsmentjének nevében kiemelte:

„A vállalat elmúlt években elért üzleti sikereiben, illetve az Invitech jelenlegi piaci pozíciójának elérésében jelentős szerepe volt Gerald Grace vállalatvezetői tevékenységének. Eredményeit és szaktudását elismerve köszönjük eddig végzett munkáját, és további sikert kívánunk pályafutásához.” – mondta Fekete Péter, aki hozzátette „Bőthe Csaba személyében a távközlési szegmensben jelentős, közel három évtizedes tapasztalattal rendelkező szakember csatlakozik az Invitech csapatához, aki korábbi pályafutása során már dolgozott a társaságnál, így jól ismeri a vállalatot. Bőthe Csabától az Invitech integrációs folyamatainak felgyorsítását, illetve azt várjuk, hogy a társaság a B2B szegmensben a vezetékes hang- és adatszolgáltatások piacán vezető nagyvállalattá váljon.”

Bőthe Csaba közel három évtizedes vezetői tapasztalattal rendelkezik a távközlés területén. Karrierjét MBA diplomája megszerzését követően 1994-ben kezdte a Westel 900-nál, ahol üzletfejlesztésért felelős marketingigazgató-helyettes, majd értékesítési igazgató lett. 2001 és 2004 között Macedóniában, a Mobimak vezérigazgató-helyetteseként az önálló mobilszolgáltató cég felépítését irányította. 2004-ben visszatérve Magyarországra a T-Mobile nagyvállalati értékesítési- és termékfejlesztési igazgatója, majd a Telekom kis-és középvállalati üzletágának igazgatójaként a kkv-szegmens kiszolgálásáért felelt. 2010-ben a T-Systems Magyarország működéstámogatási igazgatójává nevezték ki, ahol feladata a cég teljeskörű ügyfélszolgálati, back-office, létesítési és üzemeltetési funkcióinak kialakítása volt. 2012-ben a T-Systems International nearshore outsourcing szolgáltatásokat nyújtó magyar leányvállalata, az IT Services Hungary (ITSH) élére került vezérigazgatóként, amelyet 2015-ig vezetett.

Ezzel párhuzamosan a román és a bolgár T-Systems vezérigazgatójaként is dolgozott. 2016-ban a Liberty Global/UPC vállalathoz igazolt, ahol közép-kelet-európai B2B igazgatóként az új régiós működési modell kidolgozása fűződik a nevéhez. 2018-ban csatlakozott az Invitech ICT Services Kft.-hez, ahol a marketing- és üzleti támogatások igazgatóságot építette fel. Karrierjét 2019-ben a Telenor Magyarországnál nagyvállalati értékesítési vezetőként folytatta; az értékesítés hatékonyabbá tétele, felgyorsítása mellett elsősorban a cég nagyvállalati és M2M ügyfélkiszolgálásának fejlesztésén, valamint vezetékes és IT termékek piaci bevezetésén dolgozott.

Bőthe Csaba vezérigazgatóként 2022. július elsejei hatállyal veszi át az Invitech ICT Services irányítását.

Karrier Milliárdos perben hallgatják ki a világ egyik legismertebb médiamágnását
Privátbankár.hu | 2023. január 19. 14:30
 A Fox tévécsatornákat tulajdonló Fox Corp. elnöke, Rupert Murdoch mehet a bíróságra.
Karrier Megvan a reptéri káosz első áldozata
Szakonyi Péter | 2022. szeptember 17. 14:44
Lemondott posztjáról a Schiphol vezérigazgatója, Európa legnagyobb légikikötőjének első embere az immár állandósult reptéri káosz miatt adta be felmondását. Amszterdam mellett London, Frankfurt és Párizs repterei is kaotikus helyzetben voltak a nyári csúcs alatt.
Karrier Óriási veszteség: román színekben folytatja Magyarország egyik legjobb sportolója
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 4. 18:58
A sakkozó Rapport Richárd román színekben folytatja pályafutását - ezt a román szövetség jelentette be vasárnap.
Karrier Rengeteg fiatal fog fizetésemelésért kopogtatni a munkáltatójánál
Privátbankár.hu | 2022. augusztus 30. 13:31
25. életévük betöltése után is ragaszkodna az SZJA mentességgel járó magasabb nettó fizetéshez a fiatalok fele, ennek érdekében fizetésemelést kérnek majd munkaadóiktól – derül ki egy friss felmérésből. 
Karrier Rekordbírságot és börtönbüntetést kapott egy kínai milliárdos
Privátbankár.hu | 2022. augusztus 19. 13:29
Soha senki nem kapott ekkora pénzbüntetést még az ázsiai országban.
Karrier Milyen a munkaerő, ha kölcsönzött? - Aki akar, tud dolgozni
Elek Lenke | 2022. június 15. 15:54
Ma, amikor szinte minden ágazat munkaerőhiánytól szenved, a vendéglátástól a festő-mázolókig és az asztalosokig, és a betanított munkás ugyanúgy hiánycikk, mint a szakmunkás, felmerül a kérdés, beválik-e, mint módszer, a munkaerőkölcsönzés és ha igen, mi a siker titka? Jelenleg közel 200 ezer ember tartozik ebbe a körbe Magyarországon.
Karrier A milliárdos ranglista teteje: ők a leggazdagabbak Nagy-Britanniában
Privátbankár.hu | 2022. május 20. 15:22
Újabb rekordra emelkedett a Nagy-Britanniában élő milliárdosok száma és vagyona, bár néhány orosz nagybefektető vagyoni helyzetét erőteljesen kikezdték az Ukrajna elleni orosz invázió miatt elrendelt szankciók.
Karrier Az Airbnb-nél nem kell bemenni az irodába. De még a városba, vagy az országba se!
Bendl Vera | 2022. április 30. 15:55
Az Airbnb támogatja, hogy dolgozói ott végezzék a munkájukat, ahol akarják. Mondjuk a tengerparton például egy távoli országban. 
Karrier Bővíti tanácsadó testületét a 4iG
Privátbankár.hu | 2022. április 22. 15:37
Armin Papperger és Sunil Sabharwal csatlakoznak a vállalatcsoport tanácsadóihoz.
Karrier Hogyan őrizzük meg a reményt, amikor úgy tűnik, hogy minden borzalmas?
Kollár Dóra | 2022. március 20. 12:04
A remény kulcsfontosságú szerepet játszik az egyén fejlődésében, azonban ez a rendkívül fontos tényező a járvány előtt időszakban csak elhanyagolható szerepet kapott. Amikor a világon minden a feje tetejére állt, sokszor úgy tűnhet, hogy aki mer reménykedni, arra bármelyik sarkon ott leselkedhet a következő csalódás, holott ez nem így van. Ami pedig még fontosabb: a remény elengedhetetlen az elégedettségünkhöz, motiváltságunkhoz, egészségünkhöz és teljesítményünkhöz.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG