<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A portálok ars poeticája a személyváltást követően sem változik, továbbra is a független, minőségi újságírás és hiteles tájékoztatás mellett elkötelezett az új vezetés.

2021. december 1-jétől Csabai Károly tölti be a főszerkesztői, Székely Sarolta pedig a felelős szerkesztői posztot az Mfor.hu és a Privátbankár.hu lapoknál. A lapcsoporthoz tartozik az említett online hírportálok mellett a Piac&Profit online gazdasági portál és az Életforma online életmódmagazin. A Piac&Profit főszerkesztői pozícióját 2021. december 1-jétől Hollós János tölti be.

„Lapjaink ars poeticája a személyváltást követően sem változik, cikkeink elkészítésekor a független, minőségi újságírást tartjuk a szemünk előtt” – hangsúlyozza az Mfor.hu és a Privátbankár.hu új főszerkesztője, Csabai Károly, aki több mint három évtizedes pályafutása során több hazai lapnál megfordult, a leghosszabb ideig, több mint 16 évig a HVG-nél dolgozott. Az Mfor.hu-hoz és Privátbankár.hu-hoz 2019. január 1-jén csatlakozott, s tavaly augusztus 1-je óta töltötte be a felelős szerkesztői posztot. Szakmai munkája elismeréseként Pulitzer- és Minőségi Újságírásért díjban részesült.

Az elmúlt időszakban az Mfor.hu és a Privátbankár.hu alapvető tájékozódási ponttá vált a hazai médiapiacon, cikkeiket, értesüléseiket napi rendszerességgel szemlézik a lapok, híradók.

„Arra törekszünk, hogy lehetőleg minden lényeges hírről, információról, ügyről gyorsan és pontosan, tényszerűen számoljunk be, miután fontosnak tartjuk a mértéktartó, hiteles tájékoztatást” – fogalmazta meg az új felelős szerkesztő, Székely Sarolta, aki egy évtizede erősíti az Mfor.hu-t, emellett 2020. augusztus 1-jétől a lapcsoporthoz 2019 augusztusában csatlakozott Piac&Profit online oldal felelős szerkesztője is volt. A Társaság a Szabadságjogokért által kiírt Századvég-tanulmányok cikkíró-pályázatának nyertese.

„A gazdasági szereplők minél teljeskörűbb tájékoztatását tartom a lap összeállításánál vezérlő elvnek. Naprakész, gyakorlatias, akár kézzelfogható és hasznot jelentő információkkal, valamint szolgáltatásokkal várjuk olvasóinkat. Abban bízom, hogy tudunk majd olyat nyújtani, amiért érdemes lesz mindennap felkeresni minket. Nem fogjuk rabolni senki idejét haszontalanságokkal"– hangsúlyozta a Piac&Profit online oldal új főszerkesztője, Hollós János, aki 20 éven keresztül volt a Magyar Rádió munkatársa, öt évig az alelnöke. Egyik legemlékezetesebb műsora a Vállalkozásklinika, amelynek kitalálója és készítője volt, az adást 8 éven keresztül hallhatták a Kossuth Rádióban. Pulitzer- és többszörös Nívódíjas.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz májusban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Közérdekű Hóhelyzet: az ország egyes részein óriási gondok vannak
Privátbankár.hu | 2022. január 22. 09:40
Több megyében is havazásra, hófúvásra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat. A közútkezelő azt kéri, mindenki tájékozódjon az útviszonyokról, és csak a téli közlekedésre felkészített járművekkel induljon el.
Közérdekű Tovább dübörög az omikron
Privátbankár.hu | 2022. január 22. 09:28
A világon 346 414 295 ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma pedig 5 584 890 volt a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint szombat reggeli adatai alapján.
Közérdekű Újabb rocklegendától kell elbúcsúznunk
Privátbankár.hu | 2022. január 21. 11:59
Elhunyt Meat Loaf amerikai rockénekes, színész. A Rocky Horror Picture Show című zenés mozisiker egykori főszereplője csütörtökön éjjel halt meg 74 évesen.
Közérdekű Kamu NAV oldallal próbálkoznak a csalók
Privátbankár.hu | 2022. január 21. 11:07
Vélhetőleg adathalászok próbálják egy hamis NAV oldallal rászedni az embereket, ahol többek között bankkártya adatokat próbálnak megszerezni.
Közérdekű Koronavírus: tarol az omikron, de mégsincs nagy baj
Privátbankár.hu | 2022. január 21. 09:35
Soha nem volt még ennyi új fertőzött. Pánikra azonban nincs ok, hiszen az omikron változat enyhébb lefolyású, így a kórházban kezeltek száma nem nőtt.
Közérdekű A nap képe: vészjósló viharfelhő jelent meg Budapest felett
Privátbankár.hu | 2022. január 20. 17:41
Nem állítjuk, hogy itt a világvége, de ez bizony csúnyán néz ki.
Közérdekű Már a negyedik oltással foglalkozik a kormány – kik vehetik fel?
Privátbankár.hu | 2022. január 18. 13:22
Tart a januári oltási akció is: 142 ezer embert oltottak be három nap alatt.
Közérdekű Itthon több üzemanyag fogyott tavaly, mint 2020-ban
Privátbankár.hu | 2022. január 18. 12:41
A gázolaj forgalma ugrott meg nagyon.
Közérdekű Korlátozzák a lakossági energiaárakat Romániában
Privátbankár.hu | 2022. január 18. 05:59
A lakossági energiaárak korlátozásáról, az árkompenzáció kiterjesztéséről, és a kompenzáció nélkül tévesen kiállított energiaszámlák kijavításáról állapodtak meg a bukaresti kormánypártok, az intézkedéseket pedig sürgősségi kormányrendelettel léptetik hatályba - jelentette be hétfőn Nicolae Ciuca miniszterelnök.
Közérdekű Szórták az oltásokat, de ez már nem segített újabb 270 emberen
Privátbankár.hu | 2022. január 17. 09:33
Több mint 15 ezren adattak be az elmúlt három napban oltást, de az omikron-hullámot ez már nem fogja megállítani.
hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló