<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Az idei évben a megszokott tartalmaink mellett újakat is rendszeresítettünk. Egyike ezeknek az volt, amikor az utcáról jelentkeztünk.

Noha nagyon nehéz összefoglalni az idei év eseményeit, az egyik új videós rovatunk kiváló segítséget nyújt ehhez, mellyel Önök is felidézhetik 2022 legfőbb mérföldköveit. Az egyike az idei újdonságainknak ugyanis a videós tartalmaink bővítése volt. Kollégáink idén azzal a céllal vették nyakukba a várost: hogy aktuális kérdésekben megkérdezzük a járókelők véleményét, tapasztalatait, illetve, hogy a kiemelkedő eseményekről beszámoljunk Önöknek. Videóink egy speciális összefoglalóként is funkcionálnak, így az év utolsó napjaiban, melyeknek köszönhetően egész könnyen áttekinthető, miről szól 2022.

Nagy érdeklődés övezte azon videóinkat, melyekben aktuális kérdésekről faggatjuk a járókelőket. Kíváncsiak voltunk többetk között arra, hogy mit gondolnak a háború kirobbanásáról:

az élelmiszerárak alakulásáról:

az enerigaárakról,

De olyanokról is megkérdeztük a járókelők véleményét, hogy milyen érzés most magyarnak lenni, mennyire büszkék a nemzetiségükre,

vagy épp arról, hogy szerintük mi jelenleg a világ legnagyobb problémája.

Ám nemcsak kérdeztük, de olykor az apropót valamilyen kiemelkedő esemény adta. Ott voltunk a Giro d'Italia budapesti szakaszán,

a vizes világbajnokság előtt is körbejártuk a helyszínt,

ahogy a Sziget fesztivál előtt is megtettük ezt Óbudán érdeklődve a helyiek véleményéről.

Ugyanígy kíváncsiak voltunk arra is, mit gondoltak arról, hogy idén Európa legnagyobb tűzijátékát rendezte meg hazánk augusztus 20. alkalmából:

A legnézettebb videóink közé tartoznak, melyek a megmozdulásokkal, tüntetésekkel foglalkoztak. Kiemelkedő eseményként említhetők a tanárok megmozdulásai, melyeken szintén jelen voltunk:

Ugyanakkor az élőláncokról is tudósítottunk:

Összefoglalónk végén egyet megígérhetünk olvasóinknak: jövőre is folytatjuk, igyekszünk minél több eseményen és helyszínen ott lenni és akár még az Ön véleményét is megkérdezhetjük.

Makro / Külgazdaság Elkezdték odaadni az orosz oligarchák lefoglalt pénzét az ukránoknak
Privátbankár.hu | 2023. február 4. 16:55
Az USA-ban most először járultak hozzá, hogy egy orosz oligarcha lefoglalt vagyonából Ukrajna újjáépítését támogassák. Újabb fogolycserére került sor a háborúzó felek közt - összefoglaló.
Makro / Külgazdaság Betelt a pohár a magyar orvosoknál: nem viszik tovább a rossz egészségügyi rendszert a hátukon
Privátbankár.hu | 2023. február 4. 15:02
Nem viszik hátukon tovább a rossz egészségügyi rendszert az orvosok: rendkívüli közgyűlésen döntöttek erről szombaton. Követeléseket fogalmaztak meg, és azt javasolják az orvosoknak: ne írják alá az új ügyeleti szerződéseket, helyezzék letétbe feladatellátási szerződéseik, önkéntes többletmunkájuk felmondását.
Makro / Külgazdaság Újabb ország küld Leopard harckocsikat Ukrajnába
Privátbankár.hu | 2023. február 4. 13:14
Portugália Leopard 2 típusú harckocsikat küld Ukrajnának - közölte Antonio Costa miniszterelnök. Igaz, először rendbe kell hozni őket.
Makro / Külgazdaság Kovács Gergely: az EU nem arra lett kitalálva, hogy olyan szereplők legyenek benne, mint Magyarország
Székely Sarolta | 2023. február 4. 11:41
Kétéves születésnapját ünnepeli most az Mfor.hu és a Privátbankár.hu online rendezvénye, a Klasszis Klub. Ezúttal Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnöke volt vendégünk, akivel a következő évi választások mellett beszélgettünk a közbeszerzésekről, uniós pénzekről és az ellenzék állapotáról is.
Makro / Külgazdaság Légiriadó: egész Ukrajnában megszólaltak a szirénák
Privátbankár.hu | 2023. február 4. 11:04
Légiriadót rendeltek el szombat reggel Ukrajna egész területén - derült ki a lakosság értesítésére szolgáló hivatalos forrásokból
Makro / Külgazdaság Dagad a botrány: újabb kínai kémballont észleltek Amerika fölött
Privátbankár.hu | 2023. február 4. 09:36
Egy második kínai léggömböt észleltek pénteken, ezúttal Latin-Amerika felett - közölte az amerikai védelmi minisztérium.
Makro / Külgazdaság Minden eddiginél nagyobb hatótávolságú fegyvereket kap Ukrajna az amerikaiaktól
Privátbankár.hu | 2023. február 4. 09:08
Három számjegyű a bizonyítékok száma, amit a német ügyészség összegyűjtött az orosz háborús bűnökről. Az USA nagy hatótávolságú rakétákat küld, Franciaország és Olaszország légvédelmi eszközöket. Összefoglaló a háború 346. napjának elején.
Makro / Külgazdaság Erős üzenetet küldött Kína az USA-nak: Oroszországgal vannak
Privátbankár.hu | 2023. február 4. 08:31
Tovább mélyült a kölcsönös politikai bizalom Oroszországgal azt követően, hogy Ma Csao-hszü kínai külügyminiszter-helyettes a héten az országba látogatott és találkozott Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel - jelentették be Pekingben szombaton.
Makro / Külgazdaság EU-s ársapkákat húznak az orosz olajtermékekre
Privátbankár.hu | 2023. február 3. 20:04
Magyarország is megszavazta. 
Makro / Külgazdaság Norvég légvédelmi rendszert semmisítettek meg az oroszok
Privátbankár.hu | 2023. február 3. 19:38
Az orosz-ukrán háború 345. napjának főbb történései röviden. 
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG