<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Évek óta rendszeres tartalmaink egyike A hét videója, melyben az adott hét kiemelkedő történeseiről beszélnek kollégáink összefoglalva a legfontosabb tudnivalókat. Megmutatjuk Önöknek, mely videóinkat övezte a legnagyobb érdeklődés.

Hű olvasóink megszokhatták már, hogy ha péntek este, akkor elmaradhatatlan tartalom oldalunkon A hét videója. Mivel a 2022-es évet lapcsoportunknál akár az újítások évének is joggal nevezhetnénk, A hét videója is ráncfelvarráson esett át. Mostmár ugyanis nemcsak az adott témában jártas kollégánk foglalja össze a legfontosabbakat nézőinknek, hanem akár ketten is Izsó Márton kollégánk kamerája ülnek, de több alkalom is volt, amikor egy-egy külső helyszínen - vagy akár tankolás közben - születtek meg ezek a videós anyagok.

Mivel rendre igyekszünk az adott hét kiemelkedő történéseit feldolgozni ilyen formában, kíváncsiak voltunk arra, hogy melyek voltak a legnézettebb videóink, ami egyúttal azt is megmutatja, mi volt az a téma, ami önöket a legjobban érdekelte. Az eredmény még bennünket is meglepett, hiszen a jelek szerint mindent vittek a háborús tematikájú videós anyagaink, azok közül is azok, amelyeken Káncz Csaba geopolitikai szakértőnk készített. Mutatjuk is sorban!

A legnézettebb anyagunk rögtön a háború kitörését követő napon készült el, így annyira nem meglepő, hogy kiemelkedő érdeklődés övezte az alábbi anyagunkat:

A második legnézettebb anyagunk is Káncz Csaba nevéhez fűződik, ám ez még a háború kitörése előtt készült el egy hónappal. A nézettsége érthető, hiszen a szomszédunkban lévő országban zajló egyáltalán nem nyugtató eseményekről volt szó benne.

A dobogónk harmadik fokán megtörik a geopolitikai szakértőnk egyeduralma. A háború mellett az év második kiemelkedő témáját jelentették az ársapkák, különsen az üzemanyagok árára tett. Ezzel kapcsolatban már a nyári hónapokban nagy kérdés volt, meddig lehet fenntartani azt (ma már tudjuk, december elejéig). A témáról energetikai szakírónk, Király Béla készített egy videót, melyben közérthető módon foglalta össze, mit is kell tudni az ársapkáról és az üzemanyag-piacról:

Kiemelkedő esemény volt egész évben Orbán Viktor uniós csatározása, ezzel kapcsolatban április elején külpolitikai újságírónk, Wéber Balázs foglalta össze a hazai parlamenti választás után történteket. Emlékezhetünk: miután kiderült az újabb Fidesz-győzelem, Ursula von der Leyen egyből elindította a jogállamisági eljárást hazánkkal szemben.

A dobogó örödik fokára egy július végi anyagunk került, melyben Káncz Csaba Putyin Európát és Németországot érintő mestertervéről értekezett.

Az első tízbe egyébként befért még az összeomló forintról készült szeptemberi videónk, egy novemberi, melyben az állampapírokról és a pénzünkért kapott kamatokról esett szó, de a legfrissebb konvergenciaprogramot értékelő videónkat is nagy érdeklődés övezte.

 

Makro / Külgazdaság Elkezdték odaadni az orosz oligarchák lefoglalt pénzét az ukránoknak
Privátbankár.hu | 2023. február 4. 16:55
Az USA-ban most először járultak hozzá, hogy egy orosz oligarcha lefoglalt vagyonából Ukrajna újjáépítését támogassák. Újabb fogolycserére került sor a háborúzó felek közt - összefoglaló.
Makro / Külgazdaság Betelt a pohár a magyar orvosoknál: nem viszik tovább a rossz egészségügyi rendszert a hátukon
Privátbankár.hu | 2023. február 4. 15:02
Nem viszik hátukon tovább a rossz egészségügyi rendszert az orvosok: rendkívüli közgyűlésen döntöttek erről szombaton. Követeléseket fogalmaztak meg, és azt javasolják az orvosoknak: ne írják alá az új ügyeleti szerződéseket, helyezzék letétbe feladatellátási szerződéseik, önkéntes többletmunkájuk felmondását.
Makro / Külgazdaság Újabb ország küld Leopard harckocsikat Ukrajnába
Privátbankár.hu | 2023. február 4. 13:14
Portugália Leopard 2 típusú harckocsikat küld Ukrajnának - közölte Antonio Costa miniszterelnök. Igaz, először rendbe kell hozni őket.
Makro / Külgazdaság Kovács Gergely: az EU nem arra lett kitalálva, hogy olyan szereplők legyenek benne, mint Magyarország
Székely Sarolta | 2023. február 4. 11:41
Kétéves születésnapját ünnepeli most az Mfor.hu és a Privátbankár.hu online rendezvénye, a Klasszis Klub. Ezúttal Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnöke volt vendégünk, akivel a következő évi választások mellett beszélgettünk a közbeszerzésekről, uniós pénzekről és az ellenzék állapotáról is.
Makro / Külgazdaság Légiriadó: egész Ukrajnában megszólaltak a szirénák
Privátbankár.hu | 2023. február 4. 11:04
Légiriadót rendeltek el szombat reggel Ukrajna egész területén - derült ki a lakosság értesítésére szolgáló hivatalos forrásokból
Makro / Külgazdaság Dagad a botrány: újabb kínai kémballont észleltek Amerika fölött
Privátbankár.hu | 2023. február 4. 09:36
Egy második kínai léggömböt észleltek pénteken, ezúttal Latin-Amerika felett - közölte az amerikai védelmi minisztérium.
Makro / Külgazdaság Minden eddiginél nagyobb hatótávolságú fegyvereket kap Ukrajna az amerikaiaktól
Privátbankár.hu | 2023. február 4. 09:08
Három számjegyű a bizonyítékok száma, amit a német ügyészség összegyűjtött az orosz háborús bűnökről. Az USA nagy hatótávolságú rakétákat küld, Franciaország és Olaszország légvédelmi eszközöket. Összefoglaló a háború 346. napjának elején.
Makro / Külgazdaság Erős üzenetet küldött Kína az USA-nak: Oroszországgal vannak
Privátbankár.hu | 2023. február 4. 08:31
Tovább mélyült a kölcsönös politikai bizalom Oroszországgal azt követően, hogy Ma Csao-hszü kínai külügyminiszter-helyettes a héten az országba látogatott és találkozott Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel - jelentették be Pekingben szombaton.
Makro / Külgazdaság EU-s ársapkákat húznak az orosz olajtermékekre
Privátbankár.hu | 2023. február 3. 20:04
Magyarország is megszavazta. 
Makro / Külgazdaság Norvég légvédelmi rendszert semmisítettek meg az oroszok
Privátbankár.hu | 2023. február 3. 19:38
Az orosz-ukrán háború 345. napjának főbb történései röviden. 
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG