<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Citi lett a világ Legjobb Internet Bankja globális díj nyertese a Global Finance Magazin 2013 évi internetbank versenyében - miért ők nyertek?

Tavaly év végén hirdették ki New Yorkban a Legjobb Internet Bank globális átfogó díj, illetve a Legjobb Vállalati és Intézményi Internet Bank díj globális nyertesét a Global Finance magazin „A Világ Legjobb Internet Bankjai 2013” versenyének második fordulójában. A Citi Magyarország az egymást követő nyolcadik évben nyerte el Magyarországon a Global Finance magazin „Legjobb Vállalati és Intézményi Internet Bank” díját, illetve ötödik alkalommal kapta meg a „Legjobb Lakossági Internet Bank” Magyarországon címet.

Mitől jó?

A nemzetközi pénzügyi szaklap zsűrije olyan kritériumok alapján választotta ki a díjazottakat, mint az online banki ügyfelek megszerzésére és kiszolgálására irányuló stratégia, az internetalapú banki szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek számának növekedése, az online termékskála nagysága, az online szolgáltatás használatával járó kézzelfogható előnyök, illetve magának a honlapnak a kivitelezése és funkcionalitása. A digitális innováció terén élen járó bankoknál, így a Citinél is a napjainkban megfigyelhető trendek többek között a mobilbankolás terjedése, a befektetési termékek és szolgáltatások elérhetővé tétele online, a közösségi média beépítése a digitális banki csatornákba mint az ügyfél-kapcsolattartás és a marketing hatékony eszköze, illetve a valós idejű online likviditáskezelés lehetőségének biztosítása nagyvállalati ügyfelek számára.

A 2013 áprilisában a világon elsőként Magyarországon bevezetett új Citi globális lakossági ügyfélkiszolgálási rendszer, és ezen belül a megújult Citibank Online internetes banki platform megsokszorozott funkcióinak, megnövelt kényelmének és felhasználóbarát struktúrájának köszönhetően egyre több citibankos ügyfél intézi pénzügyeit a digitális csatornákon: a Citibank Online és a Citibank Mobilbank felületeken. Ezek, a biztonság mellett egyben a leggyorsabb, legkényelmesebb és leginkább költséghatékony ügyfélkiszolgálást biztosítják. A megsokszorozott digitális funkciók eredményeként a 2013. januári állapothoz viszonyítva 60 százalékkal emelkedett a banknál a mobilbankinget használok köre. Az internetbankinget aktívan használók köre is 40 százalékot meghaladóan nőtt, az internetbanki penetráció mintegy 90 százalékos.

A magyarországi díjak elnyerése kapcsán Aftab Ahmed, a Citi Magyarország elnök-vezérigazgatója elmondta: „A Global Finance magazin kitüntető díjait különösen nagyra értékeljük, hiszen elismerik a Citi innovációt támogató kultúráját, és egyben az ügyfélkiszolgálásunk színvonalának növelésére, valamint a technológiai és rendszerfejlesztésekre irányuló befektetéseink folytatására ösztönöznek minket.”

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz májusban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Pénzügyi szektor Téved, aki azt hiszi, a kamatstopnál nincs jobb megoldás
Privátbankár.hu | 2022. január 19. 11:02
Még a kamatstopban beégetett törlesztőrészletnél is kisebb törlesztőrészlet-ajánlatot kaphatnak a változó kamatozású kölcsönnel rendelkezők annak köszönhetően, hogy az új hitelek kamatfelára töredékére esett a korábbiaknak. A referenciakamatok eltérő mértékű emelkedése miatt több esetben a végig fix hitelek kamatai ma már alacsonyabbak, mint a hosszabb időre fixált hiteleké – de gyorsan lépni kell.
Pénzügyi szektor Lapunknak eltitkolta, másnak kiadta a pénzmosási adatokat a Pénzügyminisztérium
Privátbankár.hu | 2022. január 18. 18:21
Rengeteg a gyanús eset, alig győzik jelenteni a pénzügyi szolgáltatók.
Pénzügyi szektor Még várat magára a Revolut leánybankká alakulása 
Privátbankár.hu | 2022. január 18. 11:55
Az MNB adott ki erről egy állásfoglalást.
Pénzügyi szektor Vesztesek és nagy nyertesek: mi történt a hazai befektetési alapok piacán tavaly?
Privátbankár.hu | 2022. január 14. 17:19
A Bamosz tagok 7851 milliárd forintot kezeltek befektetési alapokban, összesen pedig 14 százalékkal nőtt az alapokban kezelt vagyon egy év alatt.
Pénzügyi szektor Öntötte a pénzt az EBRD tavaly a térségünkbe
Privátbankár.hu | 2022. január 14. 06:57
Rekordösszegű finanszírozást nyújtott zöldberuházásokra a működési térségéhez tartozó felzárkózó gazdaságokban tavaly az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD).
Pénzügyi szektor Brutálisan megdrágultak a lakáshitelek
Privátbankár.hu | 2022. január 12. 12:39
Alig több mint két hónap alatt ötödével emelkedtek a korábban legkeresettebbnek számító, 10 éves kamatperiódusra kínált jelzáloghitelek top-kamatai.
Pénzügyi szektor Kitűnően zárta az évet a svájci jegybank
Privátbankár.hu | 2022. január 7. 09:03
A nyereség egy részét kötelezően fizeti be a központi és tartományi költségvetésekbe.
Pénzügyi szektor Megvan, miért kell a vállalkozóknak a Gránit Bankba utalni a pénzt
Privátbankár.hu | 2022. január 6. 13:11
Röviden: mert rendkívül kedvező ajánlatot kaptak.
Pénzügyi szektor Idén sem vár könnyű év a HR szakmára
Privátbankár.hu | 2022. január 5. 11:03
Viharos, lezárásokkal és újranyitásokkal nehezített évet hagytunk magunk mögött, és könnyen elképzelhető, hogy 2022 sem lesz könnyebb - véli a K&H HR igazgatója.
Pénzügyi szektor Óriási átalakulás a lízingpiacon: Euroleasing néven folytatják a Bankholding lízingcégei
Privátbankár.hu | 2022. január 3. 14:01
Nagy fúzióval indul az év.
hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló