1p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

A CIB lakossági bankszámlái a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások révén teszik kényelmesebbé pénzügyeinek intézését (x)
Mindennapjaink ma már éppúgy elképzelhetetlenek bankszámla nélkül, mint hűtőszekrény, vagy éppen villanykörte nélkül. Ahogyan hűtőszekrény és hűtőszekrény között, úgy bankszámla és bankszámla között is van különbség. Érdemes tehát olyan bankot választania, amely a biztonság mellett kényelmet és rugalmasságot is kínál. A CIB lakossági bankszámlái a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások révén teszik kényelmesebbé pénzügyeinek intézését.


Manapság mindannyian jobban odafigyelünk kiadásainkra, így a bankszámlánk után fizetett költségeket is tüzetesebben átvizsgáljuk. A CIB Banknál számos díjcsomag közül választható ki a leginkább megfelelő bankszámla, amely választás fontos, hiszen egy jó választással több forint is megtakarítható. A CIB ezt – most egy akció keretében – még extra 10 000 forinttal is kiegészíti. A bank leendő ügyfelének ehhez csupán 3 „lépést” szükséges megtennie:
  • nyitnia kell egy CIB Classic, vagy egy CIB Online Számlát,
  • erre a számlára kell utaltatni jövedelmét, és
  • a számláról meg kell adnia két csoportos beszedési megbízást.
 Természetesen, a bank azon ügyfelei is részt vehetnek a kezdeményezésben, akik már rendelkeznek CIB Classic, vagy Online Számlával, de még nem használják azt rendszeresen. Nekik csupán 2 „lépést” szükséges megtenniük:
  • erre a számlára kell utaltatni a jövedelmet, és
  • a számláról meg kell adnia két csoportos beszedési megbízást.
Az akció részletes leírása a www.cib.hu honlapon megtalálható, illetve bővebb információ a CIB-fiókokban és a CIB24 telefonos ügyfélszolgálaton keresztül is kérhető.

Miért olyan kényelmes CIB-bankszámláról intézni a pénzügyeket?

A CIB évek óta kiemelten kezeli a készpénzkímélő pénzforgalom előtérbe kerülését, ezért hely és időkorlát nélkül biztosít hozzáférést ügyfeleinek a bankszámlájukhoz, díjmentes szolgáltatások segítségével:
  • CIB Internet Bank – „Az év internetes bankja Magyarországon" díj többszörös győztese,
  • CIB24 – éjjel-nappal hívható telefonos ügyfélszolgálat, széleskörű funkcionalitással,
  • CIB WAP Bank – WAP-képes mobiltelefonról is biztosított a számla feletti rendelkezés,
  • mobilCIB – okostelefonok képernyőjére optimalizált elektronikus bankolási rendszer, amely az CIB Internet Banknál már megszokott kényelmet nyújtja, segítségével számos egyszerűbb, gyakran használatos banki művelet elvégezhető.
Ráadásul a CIB számlával rendelkező ügyfelei elektronikus és dombornyomott bankkártyát is igényelhetnek, amelyekhez szintén számos kedvező szolgáltatás kapcsolódik. További részletek a CIB Bankkártyákról >>

CIB Classic Magánszámla

A CIB Classic Magánszámlát azoknak ajánljuk, akik hagyományos módon szeretik intézni pénzügyeiket, alacsony számlavezetési és tranzakciós díjak mellett. A számla fenntartása havonta mindössze 239 forintba kerül. Emellett havonta egyszer díjmentesen vehető fel készpénzt bármely belföldi bankautomatából, a CIB Mobilbank szolgáltatás segítségével pedig tájékozódhat számlája aktuális egyenlegéről és pénzmozgásairól.

Amennyiben most igényel CIB Classic magánszámlát, akár 3x3 hónapig díjmentesen próbálhatja ki a CIB szolgáltatásait. Az első 3 hónapban a bank:
  • nem számolja fel a CIB Classic Magánszámla havi számlavezetési díját,
  • díjmentesen biztosítja a CIB Mobilbank Számlafigyelő és Kártyafigyelő szolgáltatásokat,
  • díjmentes az 1 000 000 forintos baleseti halálra szóló balesetbiztosítási szolgáltatás,
  • díjmentesen teljesítik az összes csoportos beszedési megbízást.
A három hónapos számlavezetési kedvezménycsomag akár kilenc hónapra is meghosszabbítható, amennyiben fizetését a CIB Bankhoz utaltatja és a számláról rendezi otthonának rezsiköltségeit.

További részletek a CIB Classic Magánszámláról >>

CIB Online Számlacsomag

A CIB Online Számlacsomagot azoknak ajánljuk, akik otthonukból vagy munkahelyükről, a bankfiókok nyitva tartásától függetlenül szeretik intézni pénzügyeiket alacsony számlavezetési és tranzakciós díjak mellett, illetve olyan szolgáltatást keresnek, amelynek segítségével biztonságosan intézhetik internetes vásárlásaikat is.

A CIB Online Számla segítségével költségtakarékosan intézheti pénzügyeit: havonta egyszer díjmentesen vehet fel készpénzt bármely belföldi automatából, a CIB Internet Bankon keresztül megadott összes forint átutalási megbízás (eseti, illetve állandó megbízás) díjmentes, ezen kívül díjmentesen teljesülnek csoportos beszedési megbízásai is.

A számlához igényelhető CIB Internetkártya és az elkülönített kártyaszámla segítségével biztonságosan vásárolhat az interneten, amely kártya éves díj mentes az Online Számlacsomag keretében. A CIB Mobilbank kártyafigyelő szolgáltatással a kártyahasználat biztonsága is fokozható: kedvező díj mellett igényelheti az sms-szolgáltatást a kártyájával végzett vásárlásairól és készpénzfelvételeiről.

A CIB Online Számlacsomag akár már havi 149 forintos számlavezetési díjért is igénybe vehető. Ehhez legalább havi 50 ezer forintos, egyösszegű jövedelemátutalásra van szükség a CIB Online Számlára, valamint minimum 2 db megbízásra tetszőlegesen kombinálva az alábbiak közül:
  • csoportos beszedési megbízásra vonatkozó felhatalmazás vagy
  • minimum 1000 Ft állandó átutalási megbízás teljesítése vagy
  • CIB Internet Bankon megadott, minimum 1000 Ft eseti átutalási megbízás teljesítése.
További részletek a CIB Online Számlacsomagról >>

CIBEZZ Számlacsomag

A CIBEZZ Számlacsomag 14-26 év közötti fiatalok, illetve 26. életév betöltése esetén magyarországi felsőoktatási intézményben folytatott főiskolai és egyetemi szintű képzésben aktív, nappali tagozatos hallgatók számára igényelhető. A CIBEZZ Számlacsomagban szinte minden díjmentes: nincs havi számlavezetési díj, havonta kétszer díjmentesen vehető fel készpénz a számlához tartozó bankkártyával bármely belföldi ATM-ből. A CIBEZZ Számlacsomagról és az egyedülálló CIBEZZ Kultiprogramról itt olvashat >>

(x)
Címkék: Pénzügyi szektor

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Pénzügyi szektor Kiderült, mire számít az Erste
Privátbankár.hu | 2024. április 30. 10:25
A hitelállomány stagnálása mellett a betéteknél növekedést ért el az Erste Csoport. 
Pénzügyi szektor Huszonnégymilliárd forint osztalékot fizet az MBH Bank
Privátbankár.hu | 2024. április 29. 16:47
Rendkívül sikeresnek tartja első évét a társaság.
Pénzügyi szektor Hatalmas osztalékot fizet az OTP és nagy uniós felvásárlásra készül a bank
Privátbankár.hu | 2024. április 26. 12:17
Vételi ajánlatot tettek az egyik uniós országban.
Pénzügyi szektor Elkerekedik a szeme, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró
Privátbankár.hu | 2024. április 26. 07:25
Minimálisan gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
Pénzügyi szektor Az MNB szigorú szemével ráncba szedte a gyorskölcsönzőket
Privátbankár.hu | 2024. április 25. 10:44
Hatékony, „puha" eszközök bevetésével az MNB két gyorskölcsönző intézmény több, aggályosnak ítélt általános szerződési feltételeit módosíttatta.
Pénzügyi szektor Hoppon maradnak Mészáros Lőrinc bankjának befektetői
Privátbankár.hu | 2024. április 24. 12:57
Nem fizet osztalékot az MBH Jelzálogbank. De ez nem feltétlenül rossz hír.
Pénzügyi szektor Erste-ügyfél? Akkor figyeljen, fontos bejelentést tett a bankja
Privátbankár.hu | 2024. április 24. 12:06
Megszűnik az Azonnali Könnyített Törlesztés szolgáltatás.
Pénzügyi szektor Amundi-közgyűlések futószalagon
Privátbankár.hu | 2024. április 15. 16:12
Tavaly több mint 10 ezer részvényesi közgyűlésen szavazott az Amundi vagyonkezelő.
Pénzügyi szektor Az MNB elmagyarázta, hogy mi történik az inflációval
Privátbankár.hu | 2024. április 11. 11:45
Az infláció és a maginfláció is a jegybank márciusi Inflációs jelentése előrejelzési sávjának közepén alakult - állapította meg a Magyar Nemzeti Bank márciusi inflációs adatokhoz fűzött elemzése.
Pénzügyi szektor MNB: Fokozott befektetői kockázattal járhatnak a kriptoeszközök
Privátbankár.hu | 2024. április 11. 09:58
A jegybank felkészül a kriptopiaci szereplők felügyelésére.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG