<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Szeptember elsejével indítja működését a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. (CIG EMABIT). A pénzügyi szolgáltató az induláskor vállalati ügyfelek számára értékesíti nem-életbiztosítási termékeit, de a tervek szerint jövőre a lakossági szegmensnek szánt ajánlatok is megjelennek majd portfóliójában.

A PWC-vel közösen kialakított stratégiának megfelelően a CIG EMABIT szeptember elsején megkezdi működését. A CIG EMABIT az indulásakor - a hazai piaci igényekre fókuszálva - vállalati ügyfelek számára értékesíti nem-életbiztosítási termékeit - közölte a társaság.

„Egyre szélesebb körű, versenyképes vállalati vagyon és felelősségbiztosítási, illetve flotta casco termékeinkkel állunk első körben nagyvállalati és KKV ügyfeleink rendelkezésére. Vagyonbiztosítási termékeink között megtalálható a tűz- és elemi kár biztosítás, all risk összkockázatú biztosítás, betöréses lopás, rablás és küldöttrablás biztosítás; üzemszünet biztosítás; géptörés biztosítás; gépek és berendezések all risk biztosítása és elektromos berendezések összkockázatú biztosítása. A felelősségbiztosítási termékek esetében általános-, szolgáltatás-, munkáltatói és környezetszennyezési felelősségbiztosítással szolgáljuk ki ügyfeleinket. Flotta casco megoldásunk széles önrészválasztéka, szolgáltatása minden üzleti ügyfelünknek kiváló választás, mellyel teljeskörű fedezetet biztosíthat gépjármű flottájának. A magasszínvonalú szolgáltatáshoz nélkülözhetetlen a stabil háttér. A CIG EMABIT maximális pénzügyi stabilitásának megteremtése érdekében professzionális, megfelelő minősítéssel rendelkező viszontbiztosító partnerekkel dolgozik együtt, viszontbiztosítási panelvezetőnk például a világ egyik legnagyobb viszontbiztosítója” – közölte Polányi Zoltán, a biztosító vezérigazgatója.

A CIG EMABIT kárrendezési területének együttműködő partnere az országos hálózattal, évtizedes tapasztalattal rendelkező DEKRA Expert Kft lesz.

„A vállalati ügyfeleink egyedi igényeinek magas színvonalon történő kiszolgálását eddig a CIG Pannónia Életbiztosító személybiztosítási termékeivel tudtuk csak biztosítani, de a CIG EMABIT vállalati nem-élet termékeinek elindításával teljessé vált a személybiztosítási és a nem-életbiztosítási portfoliónk, amely alapja lesz a növekedési céljaink elérésének ebben a szegmensben”- tette hozzá Polányi Zoltán.

A következő mérföldkő a CIG EMABIT életében a lakossági terület fejlesztése lesz, melynek előkészítése már jelenleg is zajlik és további jelentős beruházást jelent majd mind informatikai, mind pedig ügyfélszolgálati oldalon. Ennek következtében a biztosító várhatóan jövőre tudja megkezdeni a lakossági termékeinek értékesítését, így 2022-ben már teljes körű, az üzleti és a lakossági szegmenst is lefedő biztosítási termékportfóliót kínál majd ügyfelei számára. Terveik szerint a lakossági termékek közül a lakásbiztosítás, illetve a különböző gépjármű biztosítások (kgfb, casco) egyaránt megtalálhatók lesznek a CIG EMABIT termékpalettáján - olvasható a közleményben.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz májusban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Pénzügyi szektor Jól járhatnak az Erste Bank és a Deutsche Leasing ügyfelei
Privátbankár.hu | 2021. október 4. 12:39
A két hitelintézet partnersége eredményeként a hazai vállalkozások a lízingkonstrukciók teljes köréhez hozzáférnek a társaságoknál, az ügyfelek kiszolgálása még hatékonyabbá válik. 
Pénzügyi szektor Üzbegisztánban terjeszkedik az OTP Bank
Privátbankár.hu | 2021. szeptember 29. 16:16
Az üzbég Ipoteka Bankban szerzhetnek többségi tulajdont.
Pénzügyi szektor Több magyar bank is jól vizsgázott a Moody's-nál
Privátbankár.hu / MTI | 2021. szeptember 28. 16:21
Hat pénzintézetet is felminősítettek.
Pénzügyi szektor Jobb osztályzatot kapott az OTP orosz érdekeltsége
MTI | 2021. szeptember 24. 06:25
Javította az OTP Bank oroszországi leánybankjának alapszintű hitelképességi mutatóját csütörtökön a Fitch Ratings, elsősorban az orosz OTP-érdekeltség megfelelő tőkehelyzetével indokolva a lépést.
Pénzügyi szektor Elindult a Széchenyi Lízing GO!
Privátbankár.hu | 2021. szeptember 21. 15:29
A széles körűen felhasználható, kiemelten kedvező feltételű Széchenyi Lízing GO! az állami támogatásnak köszönhetően évi FIX 0,5 százalékos kamat mellett érhető el a vállalkozások számára.
Pénzügyi szektor Bécsben jártak a Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis! diákverseny legjobbjai
Privátbankár.hu | 2021. szeptember 18. 13:19
Az egyik támogató, az Erste Bank az első két idényben az 1-3. helyen végzett csapatokat és tanáraikat hívta meg egynapos tanulmányútra az osztrák fővárosba. Amelynek fő programjaként a diákok a bank pénzügyi edukációs központjában hajtottak végre játékos gyakorlatokat.
Pénzügyi szektor Közelről vizsgálja majd a jegybank, hogy mi lesz a moratóriumosok törlesztőrészleteivel
Privátbankár.hu | 2021. szeptember 15. 13:37
Az MNB 16 pénzügyi intézményt érintő témavizsgálatban tekinti át, hogy a hitelintézetek hogyan módosítják majd a törlesztési moratórium lejárta után az érintett lakossági hitelszerződések futamidejét.
Pénzügyi szektor A kereskedők örülnek a hitelmoratórium meghosszabbításának
MTI | 2021. szeptember 14. 08:32
Mert így nem kell szűkölködniük a napi fogyasztási javakban az eladósodottaknak.
Pénzügyi szektor Kiszállnak Orbán Viktorék az Erstéből?
Csabai Károly | 2021. szeptember 9. 05:21
A napokban volt öt éve annak, hogy a magyar állam, valamint az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) 15-15 százalékos részesedést szerzett az addig az osztrák anyabank kizárólagos tulajdonában állt hitelintézetben. Most az a pletyka kering bankárberkekben, hogy az Orbán-kormány eladná a pakettjét. Utánajártunk, lehet-e ennek realitása.
Pénzügyi szektor Beszakadt a bitcoin, miután hivatalos fizetőeszköz lett Salvadorban
Privátbankár.hu | 2021. szeptember 8. 11:24
Esett az árfolyama, a salvadoriak pedig még tüntettek is a kriptovaluta ellen az ország fővárosában.
Friss
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos