<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Hosszú távú partnerség, magas színvonalú szakmai kiszolgálás - ha ez nincs meg, hamar bankot váltanak a vállalkozások. Mi alapján válasszunk?

Hamar vált, aki elégedetlen

A vállalati szegmensben nagyon hasonlóak az alapvető termékek és szolgáltatások a piacon, emellett nagyon sok a szereplő is. Dénes Zoltán, a Citi Magyarország vállalati üzletágának értékesítési igazgatója szerint éppen ezért akkor tud eredményesen működni egy bank ebben az ügyfélszegmensben, ha valamilyen módon meg tudja különböztetni magát a versenytársaitól, valamilyen területen többet, jobbat tud nyújtani.

A hosszú távú partnerség, az együttműködés mélysége, a magas színvonalú szakmai kiszolgálás mind-mind azon fontos tényezők közé tartoznak, ahol lehetőség kínálkozik erre. A szakember kiemelte, hogy tisztában vannak vele, ha ilyen szempontokból nem elégedett egy vállalkozás, viszonylag hamar új bankot fog keresni magának.

Hogyan válasszunk bankot?

Amikor egy vállalkozás bankot választ magának, a szempontok között élen jár az, hogy hosszú távon eredményesen működő bankról legyen szó, erős háttérrel és likviditással, amely már bizonyított a piacon a vállalati szegmensben. A termék- és szolgáltatáskínálat szintén olyan tényező, amit feltétlenül érdemes feltérképezni a bankválasztás előtt. Minderről a mai digitális világban már könnyen és gyorsan találhatók információk az interneten, kifizetődő, ha erre egy kis időt szánunk.  – mondta el Dénes, aki hozzátette, hogy mindezt követheti a részletesebb ismerkedés a bankkal: a vállalati kapcsolattartás rendszerének és módjának, az online banki felület funkcióinak és működésének, valamint a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül elérhető szolgáltatások és támogatás, illetve ezek színvonalának feltérképezése.

Érintettség esetén a finanszírozási és devizakockázat-kezelési megoldások elérhetőségére is figyelmet kell fordítani. Mindezt közvetlenül a banknak feltett kérdésekkel, ajánlatkéréseken keresztül lehet a legegyszerűbben megtudni, és természetesen kiváló segítség lehet a döntéshozatalban, ha valamelyik üzleti partner vagy ismerős személyes tapasztalat alapján ajánl egy-egy pénzügyi intézményt.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz májusban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Pénzügyi szektor Téved, aki azt hiszi, a kamatstopnál nincs jobb megoldás
Privátbankár.hu | 2022. január 19. 11:02
Még a kamatstopban beégetett törlesztőrészletnél is kisebb törlesztőrészlet-ajánlatot kaphatnak a változó kamatozású kölcsönnel rendelkezők annak köszönhetően, hogy az új hitelek kamatfelára töredékére esett a korábbiaknak. A referenciakamatok eltérő mértékű emelkedése miatt több esetben a végig fix hitelek kamatai ma már alacsonyabbak, mint a hosszabb időre fixált hiteleké – de gyorsan lépni kell.
Pénzügyi szektor Lapunknak eltitkolta, másnak kiadta a pénzmosási adatokat a Pénzügyminisztérium
Privátbankár.hu | 2022. január 18. 18:21
Rengeteg a gyanús eset, alig győzik jelenteni a pénzügyi szolgáltatók.
Pénzügyi szektor Még várat magára a Revolut leánybankká alakulása 
Privátbankár.hu | 2022. január 18. 11:55
Az MNB adott ki erről egy állásfoglalást.
Pénzügyi szektor Vesztesek és nagy nyertesek: mi történt a hazai befektetési alapok piacán tavaly?
Privátbankár.hu | 2022. január 14. 17:19
A Bamosz tagok 7851 milliárd forintot kezeltek befektetési alapokban, összesen pedig 14 százalékkal nőtt az alapokban kezelt vagyon egy év alatt.
Pénzügyi szektor Öntötte a pénzt az EBRD tavaly a térségünkbe
Privátbankár.hu | 2022. január 14. 06:57
Rekordösszegű finanszírozást nyújtott zöldberuházásokra a működési térségéhez tartozó felzárkózó gazdaságokban tavaly az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD).
Pénzügyi szektor Brutálisan megdrágultak a lakáshitelek
Privátbankár.hu | 2022. január 12. 12:39
Alig több mint két hónap alatt ötödével emelkedtek a korábban legkeresettebbnek számító, 10 éves kamatperiódusra kínált jelzáloghitelek top-kamatai.
Pénzügyi szektor Kitűnően zárta az évet a svájci jegybank
Privátbankár.hu | 2022. január 7. 09:03
A nyereség egy részét kötelezően fizeti be a központi és tartományi költségvetésekbe.
Pénzügyi szektor Megvan, miért kell a vállalkozóknak a Gránit Bankba utalni a pénzt
Privátbankár.hu | 2022. január 6. 13:11
Röviden: mert rendkívül kedvező ajánlatot kaptak.
Pénzügyi szektor Idén sem vár könnyű év a HR szakmára
Privátbankár.hu | 2022. január 5. 11:03
Viharos, lezárásokkal és újranyitásokkal nehezített évet hagytunk magunk mögött, és könnyen elképzelhető, hogy 2022 sem lesz könnyebb - véli a K&H HR igazgatója.
Pénzügyi szektor Óriási átalakulás a lízingpiacon: Euroleasing néven folytatják a Bankholding lízingcégei
Privátbankár.hu | 2022. január 3. 14:01
Nagy fúzióval indul az év.
hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló