TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
A Random Capitalnál minden egyes munkatárs azon dolgozik nap mint nap, hogy valamennyi ügyfél számára biztosítani tudja a tőkepiacokon való lehető leggyorsabb és legegyszerűbb kereskedést. A használt rendszerek, mint például a Randi, a Netboon és a Mobil broker egyaránt bármiféle gond nélkül kezelhető, és egyúttal megbízható szoftverek, amiknek a használatával akár Ön is kényelmesen kereskedhet.

Ebben a bejegyzésben a Random Capitalnál elérhető kereskedési felületeket mutatjuk be röviden.

A Netboon

Mindössze egy internetes eléréssel, bármilyen számítógépről vagy laptopról is hozzáférhető, ennek köszönhetően Önnek sem a nyaraláson, sem egy üzleti úton nem kell nélkülöznie a megbízható kereskedési rendszerét.

A Netboon felületén mindig Ön előtt lesznek azok a kiválasztott értékpapírok, amiket követésre állított be. Emellett a Villámkötés funkció használatával akár pillanatok alatt is ki tudja használni a gyorsan adódó vételi, illetve eladási opciókat.

Ezen felül könnyedén kérhet le információkat a számlájának alakulásáról, illetve elemzések és hírek is megtalálhatóak a platformon. A Netboon legfontosabb előnye az egyszerűségében rejlik. Segítségével nyomon tudja követni a piac legfontosabb aspektusait, ezen felül elegendő mennyiségű információt biztosít Önnek az ügyletek kezeléséhez.

Randi

A Randi a Random Capital szoftverként letölthető kereskedési felületeként működik. Függetlenül az Ön befektetői beállítottságától remekül képes szolgálni az igényeit.

A választott ügyletek megkötése előtt segíti a megfontolt és jól átgondolt döntéshozatalt, legyen szó éppenséggel napi rendszerességgel űzött kereskedésről, vagy akár egy hosszabb távú befektetésről. Hazai és külföldi piacokon történő kereskedés kapcsán támogatja a munkát az ajánlati könyv, aminek a segítségével nagyon gyorsan felmérhető a kereslet és kínálat aránya a különböző árszinteken. Emellett akár több értékpapír mozgása is követhető egyidőben kereskedési információk és grafikonok által.

Egyetlen kattintással érhetők el hírek, elemzések, illetve a számlájáról is részletes áttekintést nyerhet. A Randi alapértelmezett beállításait használva, tapasztalat nélkül is egyszerűen tudja elsajátítani a felület kezelését.

Mobil Broker

A Mobil Broker egy ingyenesen elérhető mobil alkalmazás, amivel valós időben érhetők el az árfolyamok, illetve oldható meg a kereskedés lokációtól függetlenül. Használható bármilyen érintőképernyővel és internetkapcsolattal rendelkező okostelefon segítségével, akár Android, Windows Phone és iOS operációs rendszerekkel is.

Többek között olyan funkciókkal rendelkezik, mint a villámkötés vétel és eladás egyetlen kattintással, valós idejű árfolyamok ügyfelek részére, az ingyenes árfolyamadatok 15 perces késleltetéssel, az ajánlati könyv és grafikon, a szerkeszthető értékpapír lista, valamint a hírfolyam a legfrissebb tőzsdei hírekről.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

A Privátbankár HITELES, MEGBÍZHATÓ és EGYEDI információkat kínál, most, a válság alatt és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes, világos és érthető elemzéseket, amelyek segítenek a gazdasági, befektetési döntések meghozatalában.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Részvény / Deviza / Áru Megszületett egy láthatatlan euró/forint árfolyamplafon?
Eidenpenz József | 2020. szeptember 25. 12:33
A BUX index ma ledolgozta a tegnapi csúnya esés több mint felét, ismét 9000 fölött jár az OTP és javított a Mol is. Európában valamivel több a mínusz a tőzsdéken, mint a plusz, de nincs határozott irány. A forint enyhén erősödik, elemzők szerint azért, mert egy bizonyos sávban az MNB közbeléphet. Warren Buffet meglepően régimódi befektetést eszközölt.
Részvény / Deviza / Áru El sem hinnéd, melyik két országban volt ma kamatemelés
Eidenpenz József | 2020. szeptember 24. 18:51
A rossz hír lett a jó hír, a munkanélküli kérelmek meglehetősen magas száma ellenére Amerikában felfelé indultak el a tőzsdeindexek. Arra számítanak, hogy a rossz adatok kikényszerítik a gazdaságpolitikusok válaszlépéseit. A BUX 1,9 százalékos eséssel zárt, a Mol és az OTP húzta le. A forint kissé erősödni tudott, ehhez azonban az MNB közbelépésére is szükség volt.
Részvény / Deviza / Áru Támadó üzemmódban a német elektromosautó-gyártók, csökkentették a Mol célárát
Eidenpenz József | 2020. szeptember 24. 11:20
A tegnap esti csúnya amerikai esés után ma Európában és Ázsiában is lefelé tartanak az indexek. A fő okok a járvány terjedése és az amerikai mentőcsomag hiánya lehetnek. A BUX is süllyed, főleg a Mol húzza le. Egy elemző csökkentette a Mol-ra vonatkozó célárát és az egész piacot pesszimistán látja. A Tesla beperli az amerikai kormányzatot a Kínával szemben kivetett büntetővámok miatt.
Részvény / Deviza / Áru Óriási részvénykibocsátás készül, nemsoká 370 lehet az euró
Eidenpenz József | 2020. szeptember 23. 18:44
Az európai tőzsdék még pluszban tudtak végezni, de elromlott a hangulat az amerikai értékpapír-piacon, elsősorban a technológiai részvényeket adják. Jött egy kellemetlen adat az amerikai gazdasági aktivitásról, sokan már a karácsonyi szezont temetik. Jött egy ígéretes hír az egyik oltóanyagról, de tönkremehet néhány német bank. Kilenc százalékkal esik a Tesla, gyengécske a forint.
Részvény / Deviza / Áru Bárki is vezeti az informatikai robbanást, ez a cég benne lesz a sűrűjében
MFC Equity | 2020. szeptember 23. 15:11
Stock Picking rovatunkban az MFC Equity nemzetközi befektetési klub olyan növekedésorientált cégeket keres, amelyek részvényeinek ára nem tükrözi valódi értéküket. A sorozat 7. részében a Lam Research vállalatot elemzik, amely sokat profiltálhat a növekvő adatigényekből a felhőalapú számítástechnika térnyerésével.
Részvény / Deviza / Áru A gyenge forint esete a kolbásztöltéssel, Tesla-meghallgatás Berlinben
Eidenpenz József | 2020. szeptember 23. 11:23
Miután tegnap este szép emelkedéssel zárt Amerika, ma jó a hangulat Európában is, másfél-két százalékos pluszban vannak az indexek. A BUX index épphogy kilóg kicsit ebből a tartományból, elsősorban az OTP és a Richter viszi. A forint kissé tovább süllyedt, elemzők szerint az MNB enyhe csalódást okozott tegnap. Nagyot esett a Tesla, nem volt meggyőző a bemutatója.
Részvény / Deviza / Áru Nem lesz több segélycsomag? Fúziók a bankszektorban?
Eidenpenz József | 2020. szeptember 22. 19:00
Mára megnyugodtak a tőkepiacok, az indexek többsége emelkedik, bár kivételek is vannak. A BUX előnye a nap végére csökkent, végül csak 0,2 százalékos pluszban végzett. Főleg a Mol tartotta meg, miközben az OTP folytatta az esést. Az MNB nagy napján tovább drágult az euró, nincs már túl messze a tavasszal beállított történelmi csúcstól. Fúziókról beszélnek az európai bankszektorban, nem várható második csomag az USA-ban.
Részvény / Deviza / Áru A forint gyengülése hosszú távú trend, a pénzbőség hajtja az árupiacokat
Eidenpenz József | 2020. szeptember 22. 13:05
A magyar gazdaság 2022-re érheti el a válság előtti szintet, a forintnak pedig lehetnek erősödő szakaszai, de hosszú távon megmaradhat a lassú gyengülő trend – mondja az Equilor Befektetési Zrt. A pénzbőség meglepetéseket hozott az árupiacokon is, több terméknél kitarthat az emelkedés lendülete. Az OTP-t alulsúlyozásra, a Richtert felülsúlyozásra javasolják.
Részvény / Deviza / Áru A hétfői vérfürdő után is gyengélkedik az OTP
Király Béla | 2020. szeptember 22. 11:40
Hétfőn jelentősen gyengült a forint, és kedden délelőtt sem mutatott erőt. A magyar fizetőeszköz szempontjából nagy kérdés, miként dönt kora délután az MNB, ez ugyanis befolyásolhatja a forint mozgását. A tőzsdék a hétfői zuhanás után kedden délelőtt korrigáltak, ugyanakkor az OTP csak minimálisan tudott emelkedni a beszakadás után.
Részvény / Deviza / Áru A tőzsdekrach oka 200 ezer halott Amerikában, 400 ezer fertőzés Magyarországon?
Eidenpenz József | 2020. szeptember 21. 18:55
Csúnya, két-három hónapja nem látott mélyrepülést mutatnak a tőzsdék, részben a járvány rohamos terjedése, részben az amerikai stimulus hiánya, részben pedig a bankszektor problémái miatt. A német index különösen nagyot esett, de a BUX sem sokkal maradt el tőle. A forint is gyengült, a dollár viszont erősödött, ami az árupiacokat is a mélybe lökte. Amerikában ráadásul még politikai komplikációk is felmerültek.
hírlevél