BUX
36 591.83
-0.45%
-165.00
OTP
11 070.00
-0.27%
-30.00
MOL
1 770.00
-0.84%
-15.00
RICHTER
7 200.00
-0.41%
-30.00
MTELEKOM
383.00
-0.26%
-1.00
 
TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2019. május 13. 14:54

A Random Capitalnál minden egyes munkatárs azon dolgozik nap mint nap, hogy valamennyi ügyfél számára biztosítani tudja a tőkepiacokon való lehető leggyorsabb és legegyszerűbb kereskedést. A használt rendszerek, mint például a Randi, a Netboon és a Mobil broker egyaránt bármiféle gond nélkül kezelhető, és egyúttal megbízható szoftverek, amiknek a használatával akár Ön is kényelmesen kereskedhet.

Ebben a bejegyzésben a Random Capitalnál elérhető kereskedési felületeket mutatjuk be röviden.

A Netboon

Mindössze egy internetes eléréssel, bármilyen számítógépről vagy laptopról is hozzáférhető, ennek köszönhetően Önnek sem a nyaraláson, sem egy üzleti úton nem kell nélkülöznie a megbízható kereskedési rendszerét.

A Netboon felületén mindig Ön előtt lesznek azok a kiválasztott értékpapírok, amiket követésre állított be. Emellett a Villámkötés funkció használatával akár pillanatok alatt is ki tudja használni a gyorsan adódó vételi, illetve eladási opciókat.

Ezen felül könnyedén kérhet le információkat a számlájának alakulásáról, illetve elemzések és hírek is megtalálhatóak a platformon. A Netboon legfontosabb előnye az egyszerűségében rejlik. Segítségével nyomon tudja követni a piac legfontosabb aspektusait, ezen felül elegendő mennyiségű információt biztosít Önnek az ügyletek kezeléséhez.

Randi

A Randi a Random Capital szoftverként letölthető kereskedési felületeként működik. Függetlenül az Ön befektetői beállítottságától remekül képes szolgálni az igényeit.

A választott ügyletek megkötése előtt segíti a megfontolt és jól átgondolt döntéshozatalt, legyen szó éppenséggel napi rendszerességgel űzött kereskedésről, vagy akár egy hosszabb távú befektetésről. Hazai és külföldi piacokon történő kereskedés kapcsán támogatja a munkát az ajánlati könyv, aminek a segítségével nagyon gyorsan felmérhető a kereslet és kínálat aránya a különböző árszinteken. Emellett akár több értékpapír mozgása is követhető egyidőben kereskedési információk és grafikonok által.

Egyetlen kattintással érhetők el hírek, elemzések, illetve a számlájáról is részletes áttekintést nyerhet. A Randi alapértelmezett beállításait használva, tapasztalat nélkül is egyszerűen tudja elsajátítani a felület kezelését.

Mobil Broker

A Mobil Broker egy ingyenesen elérhető mobil alkalmazás, amivel valós időben érhetők el az árfolyamok, illetve oldható meg a kereskedés lokációtól függetlenül. Használható bármilyen érintőképernyővel és internetkapcsolattal rendelkező okostelefon segítségével, akár Android, Windows Phone és iOS operációs rendszerekkel is.

Többek között olyan funkciókkal rendelkezik, mint a villámkötés vétel és eladás egyetlen kattintással, valós idejű árfolyamok ügyfelek részére, az ingyenes árfolyamadatok 15 perces késleltetéssel, az ajánlati könyv és grafikon, a szerkeszthető értékpapír lista, valamint a hírfolyam a legfrissebb tőzsdei hírekről.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

A Privátbankár HITELES, MEGBÍZHATÓ és EGYEDI információkat kínál, most, a válság alatt és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes, világos és érthető elemzéseket, amelyek segítenek a gazdasági, befektetési döntések meghozatalában.


Részvény / Deviza / Áru Kiújult a korona-idegesség, nem fogyasztanak eleget az amerikaiak a kilábaláshoz
Eidenpenz József | 2020. augusztus 14. 18:57
Amerikában bizonytalan, Európában eléggé rossz volt ma a tőzsdék hangulata, ez alól a budapesti BUX-index sem tudta kivonni magát. Európában elsősorban az újra romló járványügyi hírek, Amerikában pedig a rossz fogyasztói hangulat lehetett az oka az esésnek. Érezhetően gyengült a forint.
Részvény / Deviza / Áru Csúcson maradhatnak-e a tőzsdék, ha elszabadul a vírus?
Eidenpenz József | 2020. augusztus 14. 11:55
Míg tegnap még csúcsokat döntögettek egyes indexek az USA-ban, ma jelentősen elromlott a hangulat a nemzetközi tőzsdéken. Több index két százalék feletti mínuszban van Európában, és az Egyesült Államokban is mínuszban indulhat majd a nap. Rosszak lettek a makroadatok. Érkezett két gyorsjelentés Magyarországon, a forint viszont tett egy lépést a gyengülés irányába.
Részvény / Deviza / Áru Új szolgáltatáscsomagok az Apple-től, örökre elveszett a munkahelyek egy része?
Eidenpenz József | 2020. augusztus 13. 19:00
Európában szinte egységesen mínuszban zártak az indexek ma, az Egyesült Államokban viszont a technológiai szektor emelkedése inkább jó, mint rossz hangulatot jelez. A tengerentúli munkanélküli kérelmek száma március közepe óta nem látott szintre esett. Az Apple új szolgáltatáscsomagokat jelentett be, emiatt ez a részvény vezeti az emelkedést. Borúlátó az egyik Fed-vezető.
Részvény / Deviza / Áru Patthelyzet a szenátusban, rendesen elbánt a vírus a Rábával
Eidenpenz József | 2020. augusztus 13. 11:21
Keresték az irányt az európai tőzsdeindexek, és úgy tűnik, lefelé találták meg. Egy kis pihenő azonban a tegnapi nagyszerű emelkedés után nem meglepő. Elhúzódhat az új amerikai csomag, ami tízmillióknak jelenthet gondokat. Kontinensünkön záporoznak a gyorsjelentések, ennek nyomán óriásit esik a Thyssenkrupp, jobb lett a várakozásoknál viszont a Deutsche Telekom. Budapesten a BUX tartja magát, a forint is alig változik.
Részvény / Deviza / Áru Baljós inflációs árnyak – arany, részvény, ingatlan kell nekünk?
Eidenpenz József | 2020. augusztus 12. 19:04
Nagyon szépen emelkednek az amerikai tőzsdeindexek, a jó tengerentúli nyitás az európai tőzsdéket is magával ragadta. A BUX is hozta az európai átlagot, három fontos részvényünk is drágult. A forint szolidan gyengülget, a nemesfémek esése megállt, az olajpiac pedig örül a jó készletadatoknak. Aggasztóan magas viszont az amerikai infláció. Emelkedik a hazai lakáseladások száma.
Részvény / Deviza / Áru Azon is kereshetünk pénzt, ha mások társat találnak maguknak
MFC Equity | 2020. augusztus 12. 18:32
Stock Picking rovatunkban az MFC Equity nemzetközi befektetési klub olyan növekedésorientált cégeket keres, amelyek részvényeinek ára nem tükrözi valódi értéküket. A sorozat következő részében a Momo Inc. randevú és kapcsolattartási platformot mutatjuk be, aminek a keresletét több szociodemografikus trend is hajtja.
Részvény / Deviza / Áru Trumpnak csapdát állítottak, sohasem látott mértékű a brit recesszió
Eidenpenz József | 2020. augusztus 12. 11:39
Az európai tőzsdék egyelőre nem találják az irányt, Frankfurtban mínuszban, Párizsban nulla közelében jár az index, Londonban emelkedik. A tegnap esti jókora amerikai esés ma már véget is érhet, ismét pluszban vannak a határidős indexek. A BUX is bizonytalan, részvényeink alig mozognak. Britanniában óriási a GDP visszaesése, bár ez nem igazán meglepetés.
Részvény / Deviza / Áru Robinhood-titkokra derült fény, ma lemaradt a BUX a többitől
Eidenpenz József | 2020. augusztus 11. 18:55
Európában kiváló, az USA-ban legalábbis nem rossz a tőzsdék hangulata, bár a technológiai részvények megint alul teljesítettek. Alulteljesített még a magyar BUX index is, de legalább pozitívban tudott zárni. Elsősorban a Mol húzta le, és kissé a forint is gyengült. A Robinhood-alkalmazás érdekes forgalmi adatokat tett közzé, más adatokat viszont ezentúl nem fognak publikálni.
Részvény / Deviza / Áru A kínai autópiac a mi reménységünk, Erdogan megint unortodoxkodik
Eidenpenz József | 2020. augusztus 11. 11:42
Nagyon jó a hangulat az európai tőzsdéken, számos index ugrása a két százalékot is meghaladja. Budapesten azonban pár nagyon jó nap után egy kis szünet következhet, az OTP és a Richter még tud egy kicsit menni, de a Mol és a Telekom visszahúzó erő. Erdogan török elnök tovább gyengítheti a lírát, Trump a leggazdagabbaknak kedvező adócsökkentése készül, Peking pedig kesztyűs kézzel vág vissza.
Részvény / Deviza / Áru Megjöttek a vevők a magyar tőzsdére, száguldanak az ipari fémek
Eidenpenz József | 2020. augusztus 10. 18:43
A múlt héthez hasonlóan ma is főleg az amerikai-kínai kapcsolatok romlása és a várható amerikai gazdasági stimulus határozta meg a tőzsdei kereskedést. Ezenkívül jönnek a gyorsjelentések, és miközben a dollár alig mozog, a legtöbb árupiaci termék drágul. Itthon az OTP húzta fel a BUX indexet, de a Telekom és az Opus is szépen megindult. Erősödött a forint, az arany, nagyot ugranak az ipari fémek.
Friss
hírlevél