1p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Privátbankár.hu „Napi kedvenc cikk” nyereményjáték részvételi és játékszabályai

1. A promóció szervezője
A „Napi kedvenc cikk” játék (a továbbiakban: „Játék”) szervezője a PRIVÁTBANKÁR.HU Pénzügyi Információs Központ Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1011 Budapest, Hunyadi János út 23/B. cégjegyzékszám: 01-09-689082) a továbbiakban: “Szervező”.

2. A promócióban résztvevő személyek
A játékban részt vehet minden, Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező természetes személy, kivéve a Szervező munkavállalója, valamint azok közeli hozzátartozói. A promócióban történő részvétel feltétele a Privátbankár.hu Játék felhívásának ajánlása a résztvevő Facebook profilján, amellyel a játékos automatikusan elfogadja a játékban történő részvétel feltételeit és jelen játékszabályzat rendelkezéseit.

A játékban való részvételhez semmilyen termék vagy szolgáltatás vásárlása nem szükséges.

3. A promóció időtartama
A promóció 2012. január 30. 07:00 órától 2012. február 12. 23:59 óráig tart.

4. Nyeremények
4.1. A Játék során a Szervező a résztvevők között minden nap kisorsol 1-1 BBC History, Stahl, valamint Világjáró digitális magazin egyéves előfizetést. A továbbiakban: napi nyeremények
4.2 A Játék főnyereménye egy Apple iPad2, melyet az összes résztvevő között sorsol ki a Szervező 2012. február 13-án. A továbbiakban: főnyeremény

5. A játék menetének leírása
A Privátbankár.hu Címoldalra (//www.privatbankar.hu) a Játék során felkerül egy cikk, mely a „Napi kedvenc cikk” nyereményjátékban való részvételre szólít fel, illetve tartalmazza a részvétel feltételeit, a játék menetét. A résztvevőnek a Privátbankár.hu oldalról ajánlania kell a cikk alján található Facebook recommend/ajánlom gombbal a játékra felhívó cikket. Ezt a játékban való részvételhez minden résztvevőnek a játék két hetes időtartama alatt csak egy alkalommal kell megtennie (1. feltétel)
Ezt követően a résztvevő válassza ki, hogy melyik volt a kedvenc cikke a Privátbankár.hu aznapi írásai közül, és ajánlja is az adott cikk végén található recommend/ajánlom gombbal (2. feltétel).
Ha a résztvevő megtette ajánlását, akkor a Privátbankár oldalon, a játékra felhívó cikknél hozzászólásban meg is kell írnia nekünk, hogy melyik tetszett neki a legjobban, és miért (3. feltétel). Lehet hosszan, lehet röviden, egy mondat is elég, hogy mi alapján lett a kiválasztott cikk aznap a kedvence.

Ha a résztvevő mindhárom feltételt teljesítette, akkor jogosulttá válik a napi nyereményre, illetve a főnyereményre is.

6. Regisztráció
A részvételhez nem szükséges regisztráció, azonban a hozzászóláshoz elengedhetetlen a regisztráció vagy a Privátbankár.hu oldalon, vagy a Facebookon. A nyereményről szóló értesítéshez továbbá elengedhetetlen, hogy a résztvevő engedélyezze Facebookon az ismeretlenek számára az üzenetküldést, vagy a Privátbankár.hu oldalon való regisztráció során valós e-mail címet kell megadnia.

7. A nyerés módja

7.1. A napi nyeremény sorsoláson való részvételre azon résztvevők jogosultak, akik a játékban való részvételnek mindhárom feltételét teljesítették (lásd: 5. pont). Szervező véletlenszerűen generál 3 db számot annyi szám közül, ahányan hozzászóltak az adott napi játékra felhívó cikkhez. A 3 db véletlenszerűen generált sorszámú hozzászóló lesz egy-egy napi nyereménynek a tulajdonosa.

7.2. A főnyeremény sorsoláson való részvételre azon résztvevők jogosultak, akik a játékban való részvételnek mindhárom feltételét teljesítették (lásd: 5. pont) a játék időtartama alatt legalább egyszer. A főnyeremény sorsolása két lépésben, a következők szerint történik. Szervező véletlenszerűen generál egy számot 1 és 14 között, ez fogja meghatározni, hogy hányadik napi hozzászólók mennek tovább a második körbe. Következő lépésként Szervező újra generál egy véletlen számot annyi szám közül, ahányan hozzászóltak az első lépésben kisorsolt napi játékra felhívó cikkhez; az így megkapott sorszámú hozzászóló lesz a főnyeremény tulajdonosa.

8. Játékból kizárás esetei, felelősség

8.1. Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben valamely játékos részéről bármilyen (számítógépes) manipulációt, tömegesen generált e-mail címek létrehozását, illetve a játék szellemével bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a játékost azonnali hatállyal kizárja a játékból.

8.2. Ha a játékos adatfeltöltés közben bezárja a böngésző ablakot vagy ha a kapcsolat (bármely okból) megszakad a kiszolgáló webhelyével, abban az esetben az adatok elvesztéséért a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal.

8.3. A játékos regisztrációjának valótlan adatok szolgáltatása, illetve a weboldalt vagy szervert ért külső, úgynevezett SQL támadás folytán keletkezett rendszerhiba miatti elmaradásáért a Szervező semminemű felelősséget nem vállal.

9. Nyeremények átadása

9.1. A nyertes játékosokat a Szervező a játékos által megadott e-mail címen, vagy - amennyiben a játékban való részvétel során a hozzászólás Facebook profillal történt - Facebook üzenet formájában értesíti a tárgynapot követő munkanapon. A nyereményről szóló értesítéshez elengedhetetlen, hogy a résztvevő engedélyezze Facebookon az ismeretlenek számára az üzenetküldést, vagy a Privátbankár.hu oldalon való regisztráció során valós e-mail címet kell megadnia.

9.2. A napi nyeremények elektronikus úton kerülnek átadásra, a játék főnyereményét a Privátbankár.hu Kft. székhelyén (1011 Budapest, Hunyadi János út 23/b) személyesen lehet csak átvenni.

9.3. A nyeremény más személyre át nem ruházható!

9.4. A nyertesek kötelesek együttműködni a Szervezővel annak érdekében, hogy a nyeremény átadására 2012. február 24-én 16:00-ig sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségüknek a nyertesek bármelyike nem tesz eleget és ezért a nyeremény időben történő átadása meghiúsul, úgy ezen körülményért a Szervező felelőssége nem állapítható meg.

10. Egyéb rendelkezések

10.1. Azáltal, hogy a játékos a Privátbankár.hu Játék felhívását ajánlja a résztvevő Facebook profilján a játékos automatikusan elfogadja a játékban történő részvétel feltételeit és jelen játékszabályzat rendelkezéseit, valamint beleegyezését adja ahhoz, hogy nyertessége esetén nevét a Szervező nyilvánosságra hozza.

10.2. A Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy ezen feltételeket vagy magát a játékot kiegészítse vagy módosítsa, kizárólag oly módon hogy a Nyereményjáték feltételei a Játékosok számára kedvezőbbek legyenek.

Címkék: Statikus tartalom

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Statikus tartalom Privátbankár.hu Klasszis 2024 - nyereményjáték szabályzat
Privátbankár.hu | 2024. március 28. 10:01
Klasszis 2024 - nyereményjáték szabályzat
Statikus tartalom Privátbankár.hu Klasszis 2023 - nyereményjáték szabályzat
Privátbankár.hu | 2023. március 30. 17:07
Klasszis 2023 - nyereményjáték szabályzat
Statikus tartalom Budapest Borfesztivál 2022 - Nyereményjáték szabályzat
Privátbankár.hu | 2022. augusztus 22. 10:15
A Budapest Borfesztivál 2022 kérdőív nyereményjáték szabályzata.
Statikus tartalom Klasszis 2022 - regisztráció
Privátbankár.hu | 2022. március 26. 14:51
Regisztráció a 2022. április 14-i djátadóra
Statikus tartalom Klasszis 2022 - Alapkezelői szavazás
Privátbankár.hu | 2022. március 21. 11:31
Statikus tartalom Klasszis 2022 - nyereményjáték szabályzat
Privátbankár.hu | 2022. március 11. 12:00
Klasszis 2022 - nyereményjáték szabályzat
Statikus tartalom Budapest Borfesztivál 2021 - Nyereményjáték szabályzat
Privátbankár.hu | 2021. szeptember 8. 17:27
A Budapest Borfesztivál 2021 kérdőív nyereményjáték szabályzata.
Statikus tartalom Legyél te is Pénzügyi Junior Klasszis! Diákverseny - beharangozó
- | 2020. május 2. 14:41
Regisztráció a május 27-i online találkozóra.
Statikus tartalom Médiaajánlat politikai hirdetésre
Privátbankár.hu | 2016. július 7. 10:23
 
Statikus tartalom Pörög a hazai és a globális ingatlanpiac: most Ön is profitálhat belőle!
Privátbankár.hu | 2016. május 11. 16:22
Több éve folyamatos fellendülés jellemzi a globális, fejlett és 2013 óta a hazai ingatlanpiacokat is. Ez a trend a befektetők aktivitására is pozitív hatással van. Az OTP szakértői szerint a hazai kereskedelmi ingatlanpiac nyolc éve nem volt ilyen erős, a piacot rekord bérlői kereslet, alacsony üresedési ráták és európai szinten is magas hozamok jellemzik.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG