<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Európa egyik legnagyobb csomaglogisztikai hálózatának hazai cége, a DPD Hungary Kft. a fokozottabb biztonság érdekében erősítette meg és bővítette ki együttműködését az Invitech infokommunikációs vállalattal. Az új, három évre szóló megállapodás összértéke több mint 800 millió forint.

A logisztika, ezen belül kiemelten a csomagszállítás is azon tevékenységi körök közé tartozik, amelyek esetében kiemelt szerep jut a legmodernebb informatikai és telekommunikációs megoldásoknak. Fontos a gyorsaság, az egyes tevékenységek hatékony koordinációja, valamint az ügyfelek részéről minél kényelmesebben és egyszerűbben nyomon követhető folyamat.

Az ezekhez szükséges informatikai szolgáltatások egy részét már korábban is az Invitech biztosította a DPD részére, legyen szó hálózati, adatközponti és felhőszolgáltatásokról, azaz például IPVPN-hálózatról, menedzselt tűzfalszolgáltatásról, virtuális szerver infrastruktúráról vagy éppen a csomagszállító cég IT HelpDeskjének teljes kiszervezéséről. Mostanra pedig már az összes szolgáltatási területre érvényes, hogy az Invitech mindent egy kézből nyújt ügyfelének.

Kölcsönös bizalommal. Fotó: InvitechKölcsönös bizalommal. Fotó: Invitech

Ugyanakkor a napjainkban egyre fontosabbá váló IT-biztonság is kiemelt szereppel bír ebben az iparágban, elég, ha csak a nagy számban gyűjtött és tárolt, érzékeny ügyféladatokra gondolunk. A DPD ezért döntött úgy, hogy az eddigiekhez képest is még inkább megerősíti ennek a területnek a védelmét, és az Invitech segítségével a futárok mobileszközeinek menedzsmentje (mobile device management), jogosultságkezelése, a cég hálózati kapcsolatait és ezáltal szolgáltatásbiztonságát érintő DDoS-védelem, valamint a különböző titkosítások, végpontvédelmi megoldások kiemelt szerepet kaptak a kibővített együttműködésben. 

„Az Invitech nagy tapasztalatra tett szert a logisztikai iparág képviselőinek kiszolgálásában. Több világcéggel is dolgozunk, és büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt 15 éves együttműködésünk alatt a DPD az egyik legnagyobb ügyfelünkké vált a nagyvállalati szektorban. ” – nyilatkozta Marton László, az Invitech vállalati értékesítési vezérigazgató-helyettese.

„Az Invitechnek köszönhetően minden adatot, amivel dolgozunk, megfelelő módon és minőségben tudunk kezelni, és ami még fontosabb, hogy azok a lehető legnagyobb biztonságban vannak.” – fogalmazott az új, három évre szóló megállapodás kapcsán Czifrik Szabolcs, a DPD Hungary Kft. ügyvezetője.

Címkék: Vállalat Logisztika
A rovat támogatója a 4iG

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz májusban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Vállalat Pont azért tudunk adni ezeknek az embereknek, mert mindenünk megvan
Natív tartalom | 2022. augusztus 8. 12:58
A társadalmi vállalkozóként tevékenykedő Bálint Márta egy alkalmazáson keresztül mutatja meg, hogy mások segítése, az adományozás és az összekapcsolódás mennyire pozitív hatást gyakorol az egyénre és a közösségre.  
Vállalat Meglepő, de nem sokat várnak a magyarok a munkáltatójuktól
Privátbankár.hu | 2022. augusztus 5. 14:33
Egy friss kutatás azt vizsgálta, hogy mennyire vannak tisztában az emberek az ESG fogalmával Magyarországon, illetve mit várnak a nagyvállalatoktól a fenntarthatóság területén. A válaszok meglepő eredményt hoztak.
Vállalat Elképesztő eredményeket hozott a Molnak az olcsó orosz olaj
Privátbankár.hu | 2022. augusztus 5. 08:46
Éves és negyedéves viszonylatban is közel kétszeres eredményt könyvelhetett el a Mol-csoport.
Vállalat Jó hírt kaptak a Richter tulajdonosai
Privátbankár.hu | 2022. augusztus 3. 10:49
Árfolyamhatás nélkül, a működési környezet változatlansága esetén idén 10 százalékkal nőhet a gyógyszercég nyeresége forintban számolva, az árbevétel növekedése biztosan kétszámjegyű lesz
Vállalat Tovább terjeszkedhet a 4iG
Privátbankár.hu | 2022. augusztus 3. 09:42
Az izraeli hatóságok az áldásukat adták ahhoz, hogy a magyar informatikai társaság megvehesse a Space-Communication Ltd. részvényeinek 20 százalékát.
Vállalat Ellentétesen teljesített a Richter a háborúban álló országokban
Privátbankár.hu | 2022. augusztus 3. 06:56
Csaknem annyival nőtt a forgalma a hazai gyógyszercégnek Oroszországban, mint amennyivel csökkent Ukrajnában.
Vállalat Megemelte az extraprofit-adót is a kormány a benzinárstop szigorítása mellett
Privátbankár.hu | 2022. július 30. 13:23
A 480 forintos hatósági üzemanyagáron való tankolás szigorításával egy füst alatt megemelte az extraprofitadót is a kormány.
Vállalat 5,5 milliárdos autóipari beruházás indul Biatorbágyon
Privátbankár.hu | 2022. július 29. 16:26
Kulcskérdés, hogy minél több elektromos autóipari beruházást tudjunk Magyarországra vonzani - jelentette ki a tárca közleménye szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.
Vállalat Napokig tartó káosz jön a Lufthansánál, több mint ezer járatot törölnek
Privátbankár.hu | 2022. július 27. 06:36
A figyelmeztető sztrájk miatt napokig lehetnek fennakadások a légitársaságnál, elsősorban a frankfurti és a müncheni repülőtér érintett.
Vállalat Mire készül Rácz Jenő? Kérdezzen Ön is a Michelin-csillagos séftől!
Privátbankár.hu | 2022. július 26. 14:19
Saját tervei mellett a fine dining és általában véve a gasztronómia, a vendéglátás kilátásairól kérdezzük csütörtökön Rácz Jenő séfet, a Rumour és a Costes éttermek vezetőjét, a Konyhafőnök című műsor sztárját. Kövesse élőben az online beszélgetést, tegye fel kérdését Ön is!
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG