BUX
35 050.92
-1.25%
-444.00
OTP
9 720.00
+0.21%
+20.00
MOL
2 000.00
-1.96%
-40.00
RICHTER
6 760.00
-2.59%
-180.00
MTELEKOM
384.00
-0.13%
+0.00
 
2019. szeptember 11. 15:14

November 12-én az UP Újpesti Rendezvénytéren várja a szakmai vendégeket Magyarország első számú üzleti turisztikai workshopja, a MICE Business Day.

Az évről-évre egyre népszerűbb szakmai eseményen csaknem 90 rendezvényhelyszín, programgazda várja a céges rendezvényszervezőket, üzleti utaztatókat.  Regisztráljon már ma a MICE piac elsőszámú networking eseményére!

  • szakmai fórum és izgalmas előadások délelőtt és délután
  • elismert külföldi előadók, izgalmas MICE témák
  • korlátlan networking lehetőség
  • 1000 tárgyalási időpont
  • 80 hazai és külföldi kiállító
  • csaknem 450 résztvevő

MIÉRT ÉRDEMES?

A MICE Business Day ezúttal is számos érdekességet és újdonságot tartogat a céges rendezvény- és utaztatói piac szereplőinek. Új és megújult belföldi és külföldi helyszínek, egyedi programokat szervező szolgáltatók és különleges rendezvényszolgáltatásokat kínáló cégek is megjelennek az idén ötödik alkalommal megrendezésre kerülő eseményen.

Az idei rendezvényen a „one to one” találkozók mellett még több lehetőséget kínálunk vendégeinknek a networkingre és a szakmai tapasztalatok cseréjére.  Újdonság, hogy az eseményt hagyományosan megnyitó reggeli szakmai fórum mellett a délután folyamán további izgalmas előadások, kerekasztal beszélgetések várják az érdeklődőket, amelyre külföldi előadók és ismert közéleti személyiségek is elfogadták felkérésünket.

IZGALMAS HELYSZÍN

Izgalmas újdonságot jelent maga a helyszín is. A budapesti rendezvényhelyszínek piacán egy egészen különleges, új színfoltot képvisel a tavalyi évben megnyitott UP. A csaknem 3000 négyzetméteren elterülő helyszín 650 négyzetméteres színházterme Budapest egyik legkorszerűbb színpadtechnikájával büszkélkedhet. Az UP rendezvényterét és a helyi piacot is magában foglaló, több díjat is elnyert épület ideális teret biztosít majd az egynapos workshopnak és az azt kísérő networking eseményeknek. A szakmai megbeszélések mellett a gasztronómiai élményekről az esemény kiemelt catering partnerei gondoskodnak.

NETWORKING ÉS KÜLFÖLDI VÁSÁRLÓK

A MICE Business Day-en a kapcsolatépítésé a főszerep, de sokan már a helyszínen konkrét üzleteket kötnek. Az egynapos programra tavaly több mint 300 szakmai vendég volt kíváncsi.  A magyar vendégek mellett idén is érkeznek vásárlók a környező országokból.  A Turizmus Kft. egy, a rendezvény köré épülő szakmai tanulmányutat is szervez a meghívott külföldi hosted buyereknek.

A KIÁLLÍTÓKRÓL

MICE Business Day vendégei B2B tárgyalások keretében ismerhetik meg a hazai és a környező országok konferencia, incentív kínálatát, valamint rendezvényhelyszíneit. Az esemény tökéletes alkalom új partnerek megismerésére és a régiekkel való találkozásra egyaránt.

A kiállítók aktuális listáját a http://micebusinessday.hu/kiallitok.php linken érheti el.

SZAKMAI VÁSÁRLÓK FIGYELMÉBE

Ha Ön a felelős a cégénél a rendezvények, konferenciák, tréningek, incentív és egyéb üzleti utazások, vagy a céges partnerek programjainak szervezéséért vagy utazási irodát, konferencia-szervező céget, rendezvényügynökséget képvisel akkor szakmai vásárlóként ingyenesen vehet részt a rendezvényen.

A kötelező online regisztrációs ívet és további információkat itt talál: http://micebusinessday.hu/szakmai-vasarlok.php

A rendezvényre a tárgyalási időpontok limitált száma miatt érdemes mielőbb regisztrálni. A korábbi évek gyakorlatának megfelelően az előzetesen regisztrált és a szervezők által elfogadott szakmai vásárlók az online órarend segítségével október közepétől foglalhatnak majd időpontokat a számukra érdekes kiállítóknál.

A programmal kapcsolatos részletekről folyamatosan tájékoztatjuk majd és kövesse híreinket az esemény Facebook oldalán is - https://www.facebook.com/events/2151859708441907/.

Azt esemény szakmai partnerei a Hungexpo Zrt. és a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány, kiemelt támogatója a Cegeshelyszínek.hu.

Legyen Ön is ott a legfontosabb hazai MICE eseményen!

Várjuk szeretettel, ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget!

A Turizmus Kft. Csapata

(x)

Az Ön bizalma a mi tőkénk

A Privátbankár HITELES, MEGBÍZHATÓ és EGYEDI információkat kínál, most, a válság alatt és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes, világos és érthető elemzéseket, amelyek segítenek a gazdasági, befektetési döntések meghozatalában.


Címkék: Vállalat MICE

Vállalat Százmilliárdos osztalékot vettek ki a magyar Opel-gyárból
Gáspár András | 2020. május 23. 06:04
Tovább csökkent a magyarországi Opel-gyár árbevétele és az alkalmazottak létszáma is 2019-ben a társaság friss beszámolója szerint. Az adózott nyereség viszont több mint kétszeresére nőtt - így is elmarad azonban a korábbi évek szintjétől. A német anyacég 203 millió eurót nem pénzben, 80 millió eurót pedig pénzben vett ki a magyar társaságból osztalék formájában. Aztán jött a világjárvány.
Vállalat A második műszak indítására készül a Suzuki
MTI | 2020. május 22. 17:34
A Magyar Suzuki Zrt. felkészül arra, hogy az európai autópiac az év végéig felocsúdik a koronavírus-járvány okozta sokkból, ezért őrzi kapacitásait, és mintegy 400 fő toborzásával megkezdte a dolgozói létszám helyreállítását, hogy június 29-én újraindíthassa a második műszakot is a termelésben - mondták el a cég vezetői pénteken, online sajtóbeszélgetésen.
Vállalat Óriási leépítés jön a Nissannál
MTI | 2020. május 22. 11:12
20 ezer dolgozót küldenek el, elsősorban Európában és egyes fejlődő régiókban, a koronavírus hatására beszakadt eladások miatt.
Vállalat Előbb-utóbb a Budapest Bank is csatlakozhat az MKB-Takarékbank pároshoz
Csabai Károly | 2020. május 21. 20:25
A több mint két éve, 2018 februárjában nyilvánosságra került elképzelés egy szuperbank létrehozásáról ugyanis az előre megírt forgatókönyv szerint halad. Eszerint jelentette be a piaci berkekben „ellen-OTP”-ként aposztrofált majdani intézmény három leendő tagjából kettő, a Takarék Csoport és az MKB Bank azon szándékukat, hogy egyesülnének egymással. Hozzájuk csatlakozik majd a Budapest Bank (BB), ez a lépés továbbra sem került le a napirendről, legfeljebb annak időpontja kérdéses.
Vállalat Megint jutott egy kis állami támogatás egy baráti cégnek
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 21. 17:08
A Külgazdasági és Külügyminisztériumban három hazai vállalkozásnak nyújtottak át támogatói okiratot, ezek egyike volt a Magyar Stratégiai Zrt. révén Matolcsy Ádám tulajdonában álló Balaton Bútor Kft. A cég közel 300 milliós támogatásban részesült.
Vállalat Göd: 11,9 milliárdból fejlesztik a vízközmű-hálózatot a különleges gazdasági övezetben
Privátbankár.hu | 2020. május 21. 08:52
Kormányhatározat jelent meg róla.
Vállalat Megvan minden engedély, óriási gyógyszeripari felvásárlás zárult le
Privátbankár.hu | 2020. május 20. 14:33
Az AbbVie kutatás-központú globális biogyógyszer vállalat bejelentette, hogy lezárja az Allergan akvizícióját, miután ahhoz valamennyi kormányzati hatósági jóváhagyást megkapott.
Vállalat Árbevételét és nyereségét is növelte a 4iG az első negyedévben
Privátbankár.hu | 2020. május 20. 09:55
Erősen zárta tehát a koronavírus-járvány által már meglegyintett január-március közötti időszakot a Jászai Gellért által vezetett és az ő többségi, valamint a Mészáros-érdekeltség Opus Global Nyrt. közel 10 százalékos tulajdonában álló informatikai cég.
Vállalat Csúcsot döntött a céges hitelállomány márciusban
MTI | 2020. május 20. 06:45
18,5 százalékkal nőtt, meghaladta a 9040 milliárd forintot.
Vállalat 9 millió euróval váltja meg a dízelbotrányban megvádolt vezetői nyugalmát a Volkswagen
MTI | 2020. május 20. 06:33
Ennyit fizet a vállalat, hogy cserébe lezáruljon az eljárás Herbert Diesst, a vállalat vezérigazgatója és Hans Dieter Pötsch, a társaság elnökével szemben, akiket azzal vádolt a braunschweigi bíróság, hogy jelentős piaci hatással levő információkat tartottak vissza a meghamisított tesztekkel kapcsolatban.
hírlevél