<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mi lenne a Kétfarkú Kutya Párt válasza a válságra? Kik a szavazóik? Legközelebb már bejuthatnak a Parlamentbe?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Kovács Gergellyel, a párt társelnökével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 2. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Folyamatosan emelkedik a cseh autók gyártása és eladása.

A vállalat közleménye szerint több mint 6 százalékkal több személygépkocsit gyártott és adott el a cseh autógyár az idei első kilenc hónapban, mint a múlt évben azonos időszakában. A Škoda Auto idén eddig csaknem 841 ezer autót gyártott a tavalyi 791 ezerrel szemben.

A márka legnagyobb vevője Kína, ahová idén már több mint 225 ezer járművet szállítottak: ez legalább 25 ezerrel több, mint az előző év háromnegyedében. Szeptemberben 14 százalékos volt a növekedés, több mint 107 ezer Škoda kelt el világszerte, ami a cég történetében az eddig legsikeresebb hónapnak bizonyult. A cég bevétele idén szeptemberig 9 százalékkal 10,1 milliárd euróra emelkedett.

A legnagyobb érdeklődést a luxuskocsinak számító Superb modellek váltották ki, de a rövidesen piacra kerülő Kodiaq családi szabadidőautók iránt már most is nagy a kereslet. A cég azzal számol, hogy ez lesz 2017 legkeresettebb modellje. Tavaly a Škoda Auto több mint egymillió személyautót adott el, az idei adatok alapján pedig a piaci szakértők bizakodóak az újabb rekordot tekintve.

Fontos a minőség

A Škoda korábban a márkaszervizek fontossága mellett kampányolt. A márkát forgalmazó Porsche Hungaria Škoda márkaigazgató szerint egy közúti baleset esetén meghatározó jelentőségű a gépkocsi állapota. Dalnoki Balázs megjegyezte, hogy Magyarországon az autók átlagéletkora 12 év körüli, és a javításoknál jellemzően háttérbe szorulnak a márkaszervizek, mivel a tulajdonos inkább azt tartja szem előtt, hogy autója lehetőleg alacsony költséggel, mihamarabb visszatérhessen a fogalomba. A cég bejelentette, hogy karosszéria szakértői programot indít, amelyben auditálják a márkaszervizeket.

Ők biztosan nem szenvedik meg a kilépést - bővít az egyik autógyár

A teljes cikket itt olvashatod a Privátbankár.hu-n. >>

A rovat támogatója a 4iG

Vállalat Alacsonyabb költség, kisebb környezeti hatás: felértékelődik a last mile logisztikai raktárak szerepe
PR | 2023. január 27. 19:51
A gyors kiszállítás elengedhetetlen az ügyfelek elégedettségének és hűségének megtartásához a modern piacon. A GKI beszámolója szerint 2021-ben Magyarországon közel 67 millió megrendelést szállítottak ki a szolgáltatók, és ez a tendencia továbbra is meghatározó marad. De mitől lesz gyors a kiszállítás ?
Vállalat Gördülő Generációk
PR | 2023. január 27. 10:57
Megvásárolta az ország egyik meghatározó magyar tulajdonú flottakezelő cégét az AutoWallis. Az idén harminc éves Nelson Flottalízing Kft-re egy jelentős átalakulási folyamatot követően tett ajánlatott a tőzsdén jegyzett társaság. A Nelson korszerűsítését követő tulajdonváltás ötlete egy fiatal, 29 éves menedzserhez köthető - aki cseppet sem véletlenül került a céghez.
Vállalat Enged a Google az uniós hatóságok nyomásának
Privátbankár.hu | 2023. január 26. 16:50
A Google egyértelműbb tájékoztatást vállalt az európai fogyasztóvédelmi hatóságok nyomására; Magyarországon a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) erőfölényes vizsgálatot folytat az óriáscéggel szemben - közölte a versenyhatóság.
Vállalat Nagyot húzott a Tesla tavaly év végén
Privátbankár.hu | 2023. január 26. 08:40
Rekordnyereséget jelentett a Tesla Inc. amerikai elektromos járműgyártó a tavalyi utolsó negyedévről.
Vállalat Erős pozícióból indulnak neki a nagyvállalatok 2023-nak
Natív tartalom | 2023. január 25. 13:28
Az elmúlt időszak több szempontból próbára tette a gazdaság szereplőit, ám úgy tűnik, a nagyvállalatok viszonylag stabil helyzetből várták a 2023-as évet. Balogh Péterrel, a Magyar Bankholding nagyvállalati és speciális hitelezésért felelős ügyvezető igazgatójával beszélgettünk.
Vállalat Nagyot fékezett Bill Gates szeme fénye
Privátbankár.hu | 2023. január 25. 09:22
A Microsoft negyedéves profitja 13 százalékkal csökkent.  
Vállalat Újabb önkéntes pénztár tűnt el a süllyesztőben
Csabai Károly | 2023. január 23. 14:21
Közel tíz évig tartó felszámolási eljárás után törlik a Prémium Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Önsegélyező Pénztárt.
Vállalat Putyin nem engedi, hogy földbe álljanak az orosz légitársaságok
Mester Nándor | 2023. január 19. 19:39
De egyre aggasztóbb a forgalom csökkenése és az alkatrészhiány.
Vállalat "Az A38-ban az a zseniális, hogy városi közegben úgy tud működni, hogy egyáltalán nem zavarja a környezetét." Váncza László, az A38 tervezője
PR | 2023. január 19. 18:52
Nemrég nyerte meg Média Építészeti Díjat épület kategóriában, Príma díjban részesült, és a Prima Primissima jelöltje Váncza László építész, akit azonban itt, mint az A38 Hajó megalkotóját kérdeztük a Hajó 20. születésnapja alkalmából.
Vállalat Nagy nyertesek, még nagyobb vesztesek: ezek a világ legértékesebb márkái
Privátbankár.hu | 2023. január 19. 10:52
Az Amazon lett a legértékesebb márka a világon a brit Brand Finance piackutató és üzleti tanácsadó vállalat 2023-es Global 500 ranglistája alapján.
Friss
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG