<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p
Átadták a Díj a sikeres vállalkozásokért elismeréseket.

Novemberben a hónap beruházója elismerést a Horváth Rudolf Intertransport Kft., a hónap kis- és középvállalkozása díjat a Naponta Kft. kapta, a hónap startup vállalkozása címet pedig a Sybrillo nyerte el.

A hónap beruházója díjat decemberben az Egis Gyógyszergyár Zrt., a hónap kis- és középvállalkozása elismerést a Renner Bt. kapta, a hónap startup vállalkozás címet pedig a Leopoly Kft.  vehette át.

Az 1986-ban alakult Horváth Rudolf Intertransport Kft., nemzetközi és belföldi árufuvarozással, szállítmányozással, logisztikával és raktározással foglalkozik.  A cég 300 gépjárműből álló flottával, valamint a hatvani és gyöngyösi ipari parkban működő logisztikai központjaiban több mint 25 ezer négyzetméteres raktárkapacitással rendelkezik. A szállítmányozási vállalat új logisztikai központot épít, illetve 125 új járművet is vásárolt, amivel  újabb munkahelyeket teremt.

A Naponta Kft. 2011 óta foglalkozik a Cerbona müzli szeletek, müzlik, gabonapelyhek, zabtermékek, tészták gyártásával és forgalmazásával. A 130 embert foglalkoztató cég az idén 250 millió forintos beruházással bővítette termelését, új gyártósort állított üzembe. A cég megváltozott munkaképességű alkalmazottakat is foglalkoztat.

A Sybrillo 2014-óta foglalkozik videó-kiegészítők előállításával, első termékük egy olyan saját fejlesztésű kamera-stabilizátor, amelyet GoPro akciókamerákhoz használnak és egy mobilalkalmazás segítségével távirányíthatóvá tesznek.

A 103 éves Egis Gyógyszergyár Zrt. több mint 4000 munkavállalót foglalkoztat. A cég hazai és uniós forrásból, konzorciumi partnereivel 2,3 milliárd forint összegű támogatást nyert el új készítmények kutatására-fejlesztésére, valamint az e termékek piacra kerülését segítő gyártókapacitás létrehozására a vállalat körmendi telephelyén. A beruházás összköltsége 5,6 milliárd forint. Olyan betegségek kezelésére szolgáló termékek fejlesztését kezdi meg, amelyekre jelenleg nincs megfelelő készítmény. A fejlesztés keretében 4000 négyzetméter alapterületű új üzemet építenek, amely megfelel a legszigorúbb minőségbiztosítási követelményeknek.

A Renner Bt. 1991-ben alakult családi vállalkozás, műszaki gumiáruk, ezen belül présvulkanizált gumi-fém cikkek gyártásával foglalkozik, rezgéscsillapítókat, ütközőket, lökésgátló elemeket gyárt, amelyeket az ipar, a mezőgazdaság, az épületgépészet és a közlekedés területén alkalmaznak. Megrendelőik között szerepel egyebek mellett a Mercedes, a Bombardier és az Airbus. Az exportaránya meghaladja a 90 százalékot. A cég zöldmezős beruházásaként felépült gyártócsarnokaik összterülete közel 6000 négyzetméter, ahol mintegy 200 dolgozót, köztük megváltozott munkaképességű dolgozókat is foglalkoztatnak. A fejlesztéshez egy 97 millió forint értékű GINOP és egy 93 millió forint értékű DAOP pályázati támogatást nyert a Bt.

A budapesti és San Francisco-i központtal rendelkező Leopoly 2015-ben a Leonar3Do International cégcsoportból indult spin-off vállalkozásként jött létre. A cég személyre szabott tárgyak megalkotására alkalmas szoftvert fejleszt, amellyel mindenki számára elérhetővé válik a 3D nyomtatás egyedi élménye.  A Leopoly szoftverét a világ számos országában használják már oktatási célokra és a cég oktatási szolgáltatása már magyar nyelven is elérhető.

A rovat támogatója a 4iG

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz májusban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Vállalat Egy másik céggel alapított közös leányvállalatot a 4iG
Privátbankár.hu | 2022. december 7. 17:54
Létrejött a Rheinmetall 4iG Digital Services.
Vállalat Fontosnak tartják, de keveset tesznek a fenntarthatóságért a magyar cégek
Privátbankár.hu | 2022. december 7. 11:21
A K&H fenntarthatósági indexe a kedvezőtlen gazdasági helyzet ellenére is emelkedést mutatott, de ténylegesen inkább a nagy cégek foglalkoznak a kérdéssel.
Vállalat Hibázott a Mol, meg is kapta a büntetését
Privátbankár.hu | 2022. december 5. 09:34
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) ötmillió forint felügyeleti bírságot szabott ki a Mol Nyrt.-re a vecsési kőolajmező feltárása kapcsán.
Vállalat Átkeresztelik a Telekom leánycégét
Privátbankár.hu | 2022. december 5. 06:43
A tervek szerint Telekom Rendszerintegrációs Zrt. néven folytathatja tovább jövőre tevékenységét a Magyar Telekom rendszerintegrációs leányvállalata, a T-Systems Magyarország Zrt.
Vállalat 410 kúttal bővült a Mol hálózata
Privátbankár.hu | 2022. december 2. 16:09
A Mol-csoport 2022. december 2-ától bővíti lengyel kiskereskedelmi hálózatát. A több mint 410 töltőállomás megvásárlása jelentős mérföldkövet jelent a vállalat számára Kelet-Közép-Európa legnagyobb piacán. A Mol márka és a fogyasztói szolgáltatások kiváló kínálatának bevezetése azonnal megkezdődik, beleértve a Fresh Cornert is, közölte a társaság.
Vállalat Olyan elbocsátási hullám jöhet Magyarországon, amilyet 10 éve nem láttunk
Privátbankár.hu | 2022. december 1. 10:54
Kevesebb új munkavállalóval tervezik a következő évet a vállalkozások: felére esett vissza a munkaerőfelvételt tervezők aránya, miközben létszámleépítésben utoljára 10 évvel ezelőtt gondolkoztak ilyen sokan. A K&H kkv-k körében végzett kutatásának eredményeiből az is kiderül, hogy béremelésre a vállalkozások kétharmada készül, a cafeteria juttatásokat viszont erősen visszafogják.
Vállalat Klasszis TopDesign 2022 verseny: megvannak az idei győztesek!
Privátbankár.hu | 2022. december 1. 08:06
A Klasszis lapcsoport kihirdette a hazai Horeca-szakma területén egyedülálló, a hazai szállodákat, kisebb-nagyobb vendéglátóhelyeket megszólító Klasszis TopDesign szakmai verseny díjazottjait.
Vállalat 200 milliárdos árbevétel a 4iG-nál
Privátbankár.hu | 2022. november 30. 18:51
Közzétették a harmadik negyedéves jelentést.  
Vállalat A Google soha nem látott döntő lépésre szánta el magát
Privátbankár.hu | 2022. november 29. 18:35
A Google internetes óriáscég és videószolgáltatója, a YouTube 13,2 millió dolláros támogatást jelentett be egy új, tényszerűség-ellenőrző alap létrehozására az online félretájékoztatás elleni küzdelem érdekében.
Vállalat Folyamatosan indulnak a Foglaljorvost.hu aloldalai - interjú Straub Fanni ügyvezetővel
Natív tartalom | 2022. november 29. 15:04
Igazi sikertörténet a Foglajorvost.hu, amelyet több, mint egy évtized után adott el az OTP-nek Straub Fanni. A közgazdász végzettségű alapító a továbbiakban ügyvezetőként dolgozik a cégben, akit az eladás okáról, az emberek magánegészségügybe való átáramlásáról, és a szektor jövőjéről is faggattunk.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG