<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Átadták a Díj a sikeres vállalkozásokért elismeréseket.

Novemberben a hónap beruházója elismerést a Horváth Rudolf Intertransport Kft., a hónap kis- és középvállalkozása díjat a Naponta Kft. kapta, a hónap startup vállalkozása címet pedig a Sybrillo nyerte el.

A hónap beruházója díjat decemberben az Egis Gyógyszergyár Zrt., a hónap kis- és középvállalkozása elismerést a Renner Bt. kapta, a hónap startup vállalkozás címet pedig a Leopoly Kft.  vehette át.

Az 1986-ban alakult Horváth Rudolf Intertransport Kft., nemzetközi és belföldi árufuvarozással, szállítmányozással, logisztikával és raktározással foglalkozik.  A cég 300 gépjárműből álló flottával, valamint a hatvani és gyöngyösi ipari parkban működő logisztikai központjaiban több mint 25 ezer négyzetméteres raktárkapacitással rendelkezik. A szállítmányozási vállalat új logisztikai központot épít, illetve 125 új járművet is vásárolt, amivel  újabb munkahelyeket teremt.

A Naponta Kft. 2011 óta foglalkozik a Cerbona müzli szeletek, müzlik, gabonapelyhek, zabtermékek, tészták gyártásával és forgalmazásával. A 130 embert foglalkoztató cég az idén 250 millió forintos beruházással bővítette termelését, új gyártósort állított üzembe. A cég megváltozott munkaképességű alkalmazottakat is foglalkoztat.

A Sybrillo 2014-óta foglalkozik videó-kiegészítők előállításával, első termékük egy olyan saját fejlesztésű kamera-stabilizátor, amelyet GoPro akciókamerákhoz használnak és egy mobilalkalmazás segítségével távirányíthatóvá tesznek.

A 103 éves Egis Gyógyszergyár Zrt. több mint 4000 munkavállalót foglalkoztat. A cég hazai és uniós forrásból, konzorciumi partnereivel 2,3 milliárd forint összegű támogatást nyert el új készítmények kutatására-fejlesztésére, valamint az e termékek piacra kerülését segítő gyártókapacitás létrehozására a vállalat körmendi telephelyén. A beruházás összköltsége 5,6 milliárd forint. Olyan betegségek kezelésére szolgáló termékek fejlesztését kezdi meg, amelyekre jelenleg nincs megfelelő készítmény. A fejlesztés keretében 4000 négyzetméter alapterületű új üzemet építenek, amely megfelel a legszigorúbb minőségbiztosítási követelményeknek.

A Renner Bt. 1991-ben alakult családi vállalkozás, műszaki gumiáruk, ezen belül présvulkanizált gumi-fém cikkek gyártásával foglalkozik, rezgéscsillapítókat, ütközőket, lökésgátló elemeket gyárt, amelyeket az ipar, a mezőgazdaság, az épületgépészet és a közlekedés területén alkalmaznak. Megrendelőik között szerepel egyebek mellett a Mercedes, a Bombardier és az Airbus. Az exportaránya meghaladja a 90 százalékot. A cég zöldmezős beruházásaként felépült gyártócsarnokaik összterülete közel 6000 négyzetméter, ahol mintegy 200 dolgozót, köztük megváltozott munkaképességű dolgozókat is foglalkoztatnak. A fejlesztéshez egy 97 millió forint értékű GINOP és egy 93 millió forint értékű DAOP pályázati támogatást nyert a Bt.

A budapesti és San Francisco-i központtal rendelkező Leopoly 2015-ben a Leonar3Do International cégcsoportból indult spin-off vállalkozásként jött létre. A cég személyre szabott tárgyak megalkotására alkalmas szoftvert fejleszt, amellyel mindenki számára elérhetővé válik a 3D nyomtatás egyedi élménye.  A Leopoly szoftverét a világ számos országában használják már oktatási célokra és a cég oktatási szolgáltatása már magyar nyelven is elérhető.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz májusban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Vállalat Lassan meglesz a kormány századik barátja
Privátbankár.hu | 2022. január 20. 16:51
Ezúttal egy autóipari céggel kötöttek stratégiai együttműködési megállapodást. 
Vállalat Szakmunkások után kapkodnak a cégek
Privátbankár.hu | 2022. január 20. 16:21
Erőteljes munkaerő-felvételbe kezdtek a vállalatok 2021-ben.
Vállalat Görögországban terjeszkedik tovább az Indotek Group
Privátbankár.hu | 2022. január 20. 15:06
Egy háromcsillagos, 124 szobás szálloda felvásárlásával lépnek be az athéni ingatlanpiacra. 
Vállalat Bekebelezi a Call of Duty kiadóját a Microsoft
Privátbankár.hu | 2022. január 18. 16:48
Az óriáscég történetének legnagyobb felvásárlása lesz a játékipar egyik óriása, Activision Blizzard megszerzése. A Call of Duty-sorozat mellett például a Warcraft- vagy a Candy Crush-játékokat is fejlesztő cégért közel 69 milliárd dollárt fizet a Microsoft.
Vállalat 220 munkahelyet hoz az új térkőgyár – az állam is adott rá pénzt
Privátbankár.hu | 2022. január 18. 13:58
Átadták a Viastein Kft. üzemét Biharkeresztesen.
Vállalat Német logisztikai óriáscég vesz sikeres magyar startupot
Privátbankár.hu | 2022. január 14. 09:41
A Transporeon felvásárolja a mesterséges intelligencia-alapú fuvartervező megoldásaival nemzetközileg is elismert magyar Nexogent, az árat üzleti titokként kezelik.
Vállalat Légtisztító, kötelező oltási igazolvány, csődhullám - mit hoz az ötödik hullám?
Privátbankár.hu | 2022. január 13. 08:51
A vállalkozások rejtett tartalékainak köszönhetően maradt el a korábban várt nagyobb csődhullám a vendéglátóiparban, de ezek a tartalékok mostanra kezdenek kimerülni a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnöke szerint. Bizonyos munkahelyeken indokolt a kötelező oltás, lehetne szigorítani az oltási igazolvány használatán is, más korlátozást viszont nem támogatnak - inkább rávennék az embereket, hogy merjenek kimozdulni otthonról.
Vállalat Több száz benzinkúttal gazdagodott a Mol - de el is adott
Privátbankár.hu | 2022. január 12. 11:16
Az évek során regionálissá nőtt magyarországi multi 417 töltőállomást vásárolt Lengyelországban, 79-et pedig Magyarországon. Ugyanakkor 185 benzinkutat értékesít.
Vállalat Megabefektetést kapott a Chamaleon Smart Home a Hinventurestől
Privátbankár.hu | 2022. január 12. 07:24
Forradalmi újításra készül az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures-től kapott összegből az ingatlanokba rendszerfüggetlen okosmegoldásokat kidolgozó és telepítő Chameleon Smart Home. Egy olyan „híd” szoftvert és digitális rendszert gyártanak és fejlesztenek tovább, amely az okosotthont az okostársasházakkal köti össze. A cég emellett fokozatosan áttér a nagyobb megtérüléssel kecsegtető nagykereskedelmi tevékenységre.
Vállalat Vitték az Aston-terepjárót, mint a cukrot
Privátbankár.hu | 2022. január 10. 07:24
82 százalékkal több autót szállított le az Aston Martin, de a cég eredménye így is elmaradt a várttól.
hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló