3p
A magyar kormány egyik legismertebb házasságának vége, de Rogán Antal hamarosan ex-feleségének nem kell a jövője miatt aggódnia. Már ha továbbra is ilyen sikeres marad az üzleti életben, mint eddig volt.
Rogán Antal és felesége, Rogán Cecília a Forma-1-es Magyar Nagydíj rajtja előtt a Hungaroringen 2016. július 24-én. (Fotó: MTI / Kovács Tamás)

Talán még a Puskás Aréna átadását is háttérbe szorítja a Rogán házaspár válásának a híre. A propagandaminiszter és - most még - felesége közleményben tudatták az országgal, hogy pénteken beadták a keresetet. Mint hogy Rogán Antal és Rogán-Gaál Cecília útjai nemsokára hivatalosan is különválnak, az egyik kérdés, ami felmerül, hogy ki miből és hogyan fog megélni ezután.

Már csak azért is ez az egyik első, amin az ember elgondolkozik, mert Rogánék fényűző életmódjukról is ismertek - ha másról nem, a híres helikopterezésükről legalábbis mindenki tud. Azt az utazást - és aztán közös életük sok további, drága tételét is - azzal magyarázta a miniszter, hogy felesége sikeres üzletasszony, ezért telt nekik minderre.

Rogán Antal ezzel egyszer sem állított valótlant. Rogán-Gaál Cecília Ágnes Sarka Katával közösen tulajdonolt reklámügynöksége, a Nakama & Partners Kft. ugyanis 2015. decemberi megalapítása óta száguld. Első teljes üzleti évükben, 2016-ban még 51 millió forintos nettó árbevétlet tudtak felmutatni, 7,7 millió forintos nyereséggel, aztán 2017-ben hirtelen 512 millióra, majd onnan a következő évben majdnem 1,2 milliárdosra ugrott a nettó árbevételük. A nyereség 221-ről 438 millióra nőtt. Ennek köszönhetően a cégtulajdonos barátnők idén májusban már 136 millió forintos osztalék kifizetéséről döntöttek.

A Nakama & Partners sportrendezvényeit egyébként idén nyárig legalább 273 millió forinttal támogatták állami tulajdonú cégek. A vállalatok szponzorációit minden egyes alkalommal a Rogán Antal-irányította Nemzeti Kommunikációs Hivatal hagyja jóvá.

Ennek alapján 2019 is fényesen sikerült, és ha a henger a jövőben sem áll meg, akkor Rogán Cecíliának nincs félnivalója, a jövőben is simán bevállalhat alkalmi helikopterezéseket.

Kisebb kérdőjel ugyanakkor Sarkával közös másik érdekeltsége, a Top News Hungary Kft. internetes médiacég. Azt ugyanis még nem tudni, hogy ehhez a terephez is értenek-e az üzletasszonyok, ugyanis a Top Newst csak tavaly novemberben jegyezték be. Ennél a cégnél egyelőre egy 917 ezer forintos mínuszt tudtak felmutatni, de ebben nincsen semmi furcsa, a friss cégek első éve a legritkább esetben sikerül nyereségesre, pláne akkor, ha csak alig több mint egy hónapnyi működés eredményeiről lehet beszámolni.

A kérdés másik fele pedig arról szól, hogy maga Rogán Antal hogy fog megélni sikeres üzletasszony felesége nélkül. Erről a 444.hu gondolkodott el hosszabban.

A rovat támogatója a 4iG

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Vállalat A tengeri szállítási problémák visszafogták az AutoWallis nagykereskedelmi járműeladásait
Privátbankár.hu | 2024. május 17. 11:17
Az AutoWallis nagykereskedelmi üzletága által értékesített járművek száma elsősorban bázishatások és a tengeri szállítások nehézségei miatt csökkent az első negyedévben, így árbevétele 89 milliárd forintra csökkent, míg EBITDA-ja 4,8 milliárd forint lett.
Vállalat Nincs ok a panaszra: jól ment a Waberer's
Privátbankár.hu | 2024. május 16. 16:37
Szép kis növekedést jelentett a vállalat. 
Vállalat Összeugrott az EU és a Facebook anyacége, mi lesz ebből?
Privátbankár.hu | 2024. május 16. 14:28
Jogszabályt sérthetett a Meta, most vizsgálódnak.
Vállalat Hiábavaló Matolcsy György unokatestvéreinek igyekezete?
Privátbankár.hu | 2024. május 15. 11:11
A Szemerey-testvérek tulajdonában lévő Pécsi Sörfőzde két évnyi veszteség után lett nyereséges, ám még így is több milliárd hiányzik a cégből.
Vállalat Szállodai szintű szolgáltatásokat és zöldenergiát is nyújt az egyik legnagyobb hazai ingatlanüzemeltető
Natív tartalom | 2024. május 15. 10:16
A BudaPart Gate irodaház kapcsán számol be innovatív szolgáltatásairól a legnagyobb magyarországi irodaportfólióval rendelkező CPI Hungary. Sajtóanyagukban kihangsúlyozzák, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a fenntarthatóságra legyen szó a beépített anyagok jelentős újrahasznosítottanyag-tartalmáról vagy éppen a megújuló energiáról, ami a kiszámítható rezsiszámlához is hozzájárul.
Vállalat Figyelemre méltó versenyben lett első a Mol
Privátbankár.hu | 2024. május 13. 07:48
A regionálissá nőtt hazai energetikai multié lett a funkcionális átalakítás nagydíja az SAP Quality Awards versenyen Közép- és Kelet-Európában.  
Vállalat Megrohamozták a Tesla gyárát - videó
Privátbankár.hu | 2024. május 11. 10:40
A Tesla Németországban bővítene, ezt azonban sokan ellenzik.
Vállalat Trükközött a Shell, de lebukott
Privátbankár.hu | 2024. május 7. 12:41
Jókora botrányba keveredett a Shell, amely sok éven át úgy adott el szén-dioxid-kibocsátási kvótákat más olajipari vállalatoknak, hogy a gáz jelentős részét nem vonta ki a levegőből.
Vállalat Űripari gyár építését kezdte el itthon a 4iG
Bózsó Péter | 2024. május 6. 16:56
Magyarország első űripari gyártóközpontjának alapkövét a 4iG csoporthoz tartozó Remred a főváros vonzáskörzetéhez tartozó Martonvásáron tette le.
Vállalat Bajban a Google és az Apple? Kiderült egy eddig titkolt részlet a megállapodásukról
Privátbankár.hu | 2024. május 4. 08:41
Egy első ránézésre apró dologért annyit fizet az Apple a Google-nek, amennyiből szinte az összes magyarországi akkumulátorgyár felépíthető lenne.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG