BUX
35 103.39
+2.02%
+696.00
OTP
10 200.00
+0.00%
+0.00
MOL
1 794.00
+5.10%
+87.00
RICHTER
6 970.00
+2.95%
+200.00
MTELEKOM
371.00
+0.27%
+1.00
 
TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2019. november 7. 09:01

Igen bosszantó tény, ha lefolyónk nem működik tökéletesen, ha a víz csak akadozva távozik a mosdókagylóból vagy a kádból. Fürdőszobánkban és konyhánkban is egyaránt adódhatnak gondok a lefolyóval, ha nem vagyunk kellően körültekintőek.

Nagyanyáink idejéből

Mielőtt még bármilyen vegyszert és házi csodafegyvert bevetnénk, érdemes minél melegebb vízzel próbálkozni, hiszen a forró víz képes feloldani a zsíros lerakódásokat. Sokan szeretnek házilag kísérletezni, a nagymamák jól bevált régi trükkjeit bevetni. Gyakran hallhattunk már a szódabikarbóna és az ecet titokzatos erejéről, de kettejük elegye csak abban az esetben működhet, amíg még nem dugult el teljesen a lefolyó. A másik csodaszer, melyről szintén sokat hallhatunk már, az a mosószóda, melynek neve ne tévesszen meg bennünket, hiszen nemcsak mosásra való. Zsíroldó hatásának köszönhetően a kisebb fokú dugulást is képes feloldani.

Makacs dugulás ellen

Ha már minden házi praktikát kipróbáltunk, és ennek ellenére sem szűnt meg a dugulás, érdemes szétnézni a boltok polcain. Ám gyakran előtérbe helyezzük a már reklámokból jól ismert termékeket, de bizony semmi sem garantálja azt, hogy a tetszetős csomagolás mögött a legmegfelelőbb termékeket kapjuk meg. A Duguláselhárítás fix áron jóvoltából most néhány kiváló termékre szeretnénk felhívni a kedves olvasók figyelmét.

Termékajánló

A Septifos lefolyótisztító nemcsak fürdőszobánk jó barátja, hanem a konyhánkban is bátran használhatjuk. Megelőzés céljából érdemes kéthetente két kupaknyit önteni a lefolyóba, ezzel nemcsak távol tartjuk a dugulást, hanem a kellemetlen szagokat is megelőzhetjük.

A gél állagú Mirax lefolyótisztító tökéletesen oldja a szerves anyagokat, eltávolítja a zsír- és szappanlerakódásokat egyaránt. Ajánlott hetente egy alkalommal használni a megelőzés érdekében. Amennyiben viszont már felütötte a dugulás a fejét, és akadozva folyik le a víz, érdemes négy-öt kupaknyit tenni a lefolyóba, így akár már egy óra múltával tökéletesen fog működni a rendszer.

A Maxibrill tisztító lúg hatásával hárítja el a dugulást. Használható akár fürdőszobában, konyhában és a mellékhelyiségben is. Használat után a tökéletes hatást már 15-20 perc múlva tapasztalhatjuk.

Óvintézkedés

Bárki, aki vegyszereket használ az otthonában, mindig legyen kellően körültekintő, tartsa be a használati utasításokat, és használjon védőfelszerelést, hiszen ezek az anyagok legtöbb esetben maró hatásúak, melyek egészségünkre nézve nagyon károsak. A bőrirritáció elkerülése végett ajánlott védőkesztyűt, a fröccsenés okozta balesetek ellen pedig védőszemüveget használni. Egyes termékek használatakor pedig kifejezetten ajánlott szájmaszk viselése, ugyanis a vegyszerek alkalmazásakor gázok keletkezhetnek, melyek akár a tüdőt is roncsolhatják.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

A Privátbankár HITELES, MEGBÍZHATÓ és EGYEDI információkat kínál, most, a válság alatt és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes, világos és érthető elemzéseket, amelyek segítenek a gazdasági, befektetési döntések meghozatalában.


Címkék: Vásárló

Vásárló Így rendeltünk online a járvány alatt
Kollár Dóra - Valkai Nikoletta | 2020. augusztus 1. 11:44
A GKI Digital mérései szerint a koronavírus okozta járványhelyzet miatt március közepe és április vége között több mint 50 ezer új vásárló jelent meg a magyar online kiskereskedelmi piacon, így az aktív online vásárló felnőtt lakosság száma elérte a 3,35 millió főt. De nem csak a digitális világhoz köthető vállalatok tudtak nőni a vírusválság idején.
Vásárló Csúnya ősz közeleg: tömeges boltbezárások lehetnek hazai plázákban
Mester Nándor | 2020. július 30. 06:10
Egyre nagyobb sebet ejtenek az utazási korlátozások, a súlyos áruellátási gondok és a gyenge hazai kereslet a fontosabb bevásárlóközpontok bérlőin. Megrendülhet több budapesti plaza bérlői állománya, ha nem áll helyre a forgalmuk az ősz kezdetére. Az üzemeltetők adtak némi kedvezményt az üzleteknek, de a jelek szerint ez nem elég, hónapokon belül akár több bolt is bezárhat. 
Vásárló Hatalmas növekedési potenciál az online kereskedelemben
Márkázott tartalom | 2020. július 29. 10:54
A hazai e-kereskedelem gyors növekedésre volt képes az elmúlt években, a koronavírus-járvány pedig további bővülést tett lehetővé a szektor számára. De mit mutatnak a számok valójában? Sikertörténet vagy rosszul értelmezett statisztika?
Vásárló Romantikus pihenésre vágyik a kedvesével? Ezeket érdemes szem előtt tartania
Márkázott tartalom | 2020. július 21. 09:50
Egy romantikusan eltöltött hétvége nem csupán a kedvünkre, hanem a kapcsolatunkra szintén jó hatással lehet. Bár megvan a maga romantikája a spontán hétvégéknek is, azonban ha valóban viszonylag problémamentes és tökéletes nyugalomban szeretné eltölteni az időt a kedvesével, akkor érdemes indulás előtt legalább néhány nappal megszervezni a programot.  
Vásárló A tömegközlekedését üzemeltető céget keres egy magyar város
Privátbankár.hu | 2020. július 17. 08:21
A kormányzati Hivatalos Értesítőből derül ki az, hogy Nagykanizsa tömegközlekedésének biztosítására pályázatot ír ki a városvezetés.
Vásárló Édeshármas, avagy a mindenkit megmozgató tilalom
Márkázott tartalom | 2020. július 16. 08:51
A te partnered is bedobta már, hogy milyen izgalmas és újszerű lenne, ha kipróbálnátok hármasban? Lehet, hogy már egy ideje érlelitek a gondolatot, de nem jutottatok dűlőre, hogy férfi vagy nő legyen-e a harmadik? Maradjatok velünk, ez a cikk nektek szól!
Vásárló Kétszer annyiba kerül az alma, mint tavaly - a nyugdíjasoknak jobban fáj az élelmiszerár-emelés
Privátbankár.hu | 2020. július 10. 14:47
Az ATV Start című műsorának vendége volt kedden munkatársunk. Gáspár András a Privátbankár Árkosár-felmérésének legfrissebb eredményeiről illetve az élelmiszerárak emelkedésének hátteréről beszélt.
Vásárló A vizuális memória fejlesztésének fontossága iskolába lépés előtt
Márkázott tartalom | 2020. július 8. 10:12
Ha gyermeked az iskolakezdés küszöbén áll, akkor mindenképp érdemes nagy hangsúlyt fektetni a vizuális memóriájának a fejlesztésére. Mai cikkünkben megtudhatod, hogy miért is olyan fontos ez, illetve néhány játékos ötlettel is szolgálunk.
Vásárló Dinnyére sört? Megint történelmi csúcsra drágult a családi nagybevásárlás
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2020. július 7. 18:39
A koronavírus-járvány első hullámának lecsengésével párhuzamosan az élelmiszerárak tovább nőttek: 1 százalékkal drágább a bevásárlás májushoz képest Árkosár-felmérésünk szerint. Az éves drágulás ennél jóval több, 5 százalék fölé ugrott júliusban. Közel 22 ezer forintra lesz szükségünk ahhoz, hogy letudjunk egy átlagos nagybevásárlást. Megnéztük, hol és mennyibe kerülnek a nyár klasszikus hűsítői.  
Vásárló Praktikus nászajándékötletek
Márkázott tartalom | 2020. július 7. 10:50
Nincs is szebb, mint amikor két fiatal örökre összeköti az életét. Ekkor minden családtag, barát és ismerős együtt sír örömében, és tulajdonképpen mi is átéljük a boldogságukat. Ha voltál már esküvőn, tudod, miről beszélek, valamint azzal is tisztában vagy, milyen sokat jelentenek ilyenkor a különleges ajándékok. Most néhány fergeteges nászajándékötlettel találkozhatsz!
hírlevél