1p
Rekordokat döntött a Tippmix iránti érdeklődés: az Eb alatt minden eddiginél többet tippeltek, a 24. heti forgalom az összes korábbi heti rekordot megdöntötte. A legtöbb pénzt a Németország–Görögország negyeddöntő mérkőzéshez kapcsolódva "kockáztatták", az Európa-bajnokság legérdekesebb és legmeglepőbb tippje Szolnokról érkezett.

A jelentős sportesemények – olimpia, világ- és Európa-bajnokságok – és az ezeket övező felfokozott érdeklődés érezhető hatással vannak a sportfogadások forgalmára, ebben természetesen semmi meglepő nincs. Az sem újdonság, hogy a labdarúgás nagy rendezvényei az adatok szerint jobban inspirálnak fogadásra, mint más – egyébként népszerű – csapatsportágaké (pl. kézilabda, kosárlabda, jégkorong), vagy akár maga az olimpia, hiszen a futball a világ legnépszerűbb sportja.

A lengyel-ukrán rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságot megelőző héten a fogadók összesen 652 millió forint értékű tétet fizettek be. Az Eb első hetén ez az adat 45 százalékkal, közel 946 millióra emelkedett, majd amikor a „focigyár” teljes gőzzel üzemelt, a feltett tétösszeg további 57 százalékkal nőtt, így a 24. hét 1 milliárd 482 milliós forgalma a szokványosnak több mint kétszerese volt. Azután némi, 15 százalékos csökkenést regisztrálhattunk, mielőtt azonban meglepődnénk, rögzítsük: a 25. héten már kevesebb csapat volt érdekelt az Eb-n, így értelemszerűen kevesebb mérkőzésére lehetett fogadni - közölte a Szerencsejáték Zrt.

A Németország–Görögország meccsre fogadtak a legtöbben

A legtöbb pénzt a Németország–Görögország negyeddöntő mérkőzéshez kapcsolódva kockáztatták a fogadók, bár a „kockáztatták” szó az esélyek ismeretében nyugodtan idézőjelbe tehető. Minden kombinációt (amelyben szerepelt a német-görög) figyelembe véve több mint 328 milliót tettek fel 308 ezer szelvényen. A németek 4-2-es győzelme a legtöbb fogadónak jól „kamatozott”, hiszen összességében több mint 436 millió forint nyereményt könyvelhettek el az eseményen.

Nem várt eredmények, nagy nyeremények

Az Európa-bajnokság legérdekesebb és legmeglepőbb tippje Szolnokról érkezett be, alig fél órával az orosz–görög meccs előtt.  Valaki majd’ egymilliót tett a teljesen esélytelennek tartott hellénekre. Nagy rizikót vállalt, de bejött neki, 5 milliót nyert vele - írja a Szerencsejáték Zrt.

Természetesen akadt meglepő eredmény ezen kívül is. Ezek közül azt a két találkozót emeljük ki, amelyeknél a megjátszott tippek és a helyes tippek száma a legnagyobb eltérést mutatja. A Svédország–Franciaország csoportzáróra 78 ezernél több fogadást kötöttek, de a svéd győzelmet csak 8422-en jelölték. Még ennél is nagyobb irtást vitt végbe a szelvények között a holland–dán meccs kimenetele, 145 ezerből alig 3500-an nyertek azzal, hogy az akkor még a végső győzelemre is esélyes Hollandiával szemben Dániára tettek.

És hogy melyek voltak a 24. és a 25. hét legsikeresebb fogadásai? A 25.-ről egy békési fogadó érdemel kiemelést, aki hét sikeres tippjével 300 forintra 133 ezret nyert. A 24.-en pedig budapesti tippmixelő a mi nyertesünk, ő 800 forintot szánt a játékra, hat tippet jelölt helyesen, s ezzel 349 ezer forintot könyvelhetett el magának.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Vásárló A nap képe: megtaláltuk az ország valószínűleg legolcsóbb lángosát
Privátbankár.hu | 2024. július 23. 10:57
A Heves megyei Zaránkon annyiba kerül egy lángos, mint egy gombóc fagyi Budapesten.
Vásárló Sokkal hamarabb nekilátnak a boltok az őszi akcióknak
Buksza blog | 2024. július 22. 12:44
A vörös-tengeri válság okozta szállítási nehézségek arra késztették a boltosokat, hogy előrehozzák év végi bevásárlásaikat. Így minden szezonális termék hamarabb kerülhet a polcokra.
Vásárló Magyarország közelébe érkezik egy újabb diszkontlánc
Csernátony Csaba, Buksza blog | 2024. július 21. 18:29
A közelmúltban több boltlánc is bekopogott Romániába, most egy újabb jelentkező került a képbe. 
Vásárló Kihúzott egy falut a bolt nélküli sanyarúságból a legújabb technika a németeknél
Csernátony Csaba, Buksza blog | 2024. július 20. 17:41
A kis falvak örök problémája, hogy még vegyesboltot sem feltétlenül éri meg üzemeltetni bennük, ám egy német példa arra utal, hogy egy városinak gondolt technika segíthet ezen a gondon.
Vásárló Vizsgálat indult az Aldi ellen - mi volt igazából a hűtőpultokban?
Privátbankár.hu | 2024. július 18. 11:22
100 százalék magyar - írták a hűtőpultokra, de a GVH azt gyanítja, hogy ez nem volt igaz.
Vásárló Hamarosan kiderülhet, melyik áruház nyert a júliusi „karácsonyi” vásárban
Privátbankár.hu | 2024. július 16. 10:05
A karácsonyi vásárra emlékeztető júliusi nagy akciósorozatot az Amazon kezdte a Prime Dayjel, ám az online áruházak gyorsan átvették az ötletet, sőt a hagyományos játékosok is beszálltak a versenybe. 
Vásárló Legyen résen, árcsökkenés jön a kutakon!
Privátbankár.hu | 2024. július 15. 15:46
Keddtől a benzin nagykereskedelmi ára 2 forinttal, a gázolajé pedig 3 forinttal mérséklődik.
Vásárló Az Oktogonról elment, most Romániából rajtolna újra az amerikai gyorsétteremlánc
Csernátony Csaba, Buksza blog | 2024. július 15. 12:55
Románia lehet térségünkben az az ország, ahol az amerikai Wendy’s teszteli, hogy képes lenne-e visszatérni Európába. A kudarccal végződött előző kísérletnek Magyarország is részese volt.
Vásárló Intézkedett a Lidl: majdnem milliós fizetést kínál a kezdőknek a német üzletekben
Csernátony Csaba, Buksza blog | 2024. július 15. 12:21
Szeptembertől többet kapnak a német Lidl-üzletek dolgozói. 
Vásárló Eddig bírta, példátlan lépésre szánta el magát a másik Aldi
Csernátony Csaba, Buksza blog | 2024. július 15. 07:47
Az Aldi szerint minden termékét olyan olcsón kínálja a vevőknek, amilyen olcsón csak tudja, ezért a cég áruházai egyfajta kedvezményt testesítenek meg a kiskereskedelemben. Ez változhat a jövőben.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG