BUX
31 985.33
-0.25%
-80.00
OTP
9 335.00
-0.59%
-55.00
MOL
1 849.00
-1.91%
-36.00
RICHTER
5 865.00
+1.12%
+65.00
MTELEKOM
358.00
+2.14%
+7.00
 
2020. március 11. 14:23

Teljes mértékben meg lehet érteni, hogyha a majdan elkészülő animációs videó kapcsán előzetesen meg szeretnéd tekinteni a látványterveket is. Így konkrétan meg tudsz győződni róla, hogy a majdani megjelenítésre kerülő képi világ milyen mértékben passzol az elképzeléseidhez.

Ebben a cikkben némi betekintést engedünk neked az animációs videók elkészülésének a folyamatába, külön kitérve az előzetes látványtervek fontosságára, illetve a teljes folyamatban betöltött szerepére.

A következő módon épül fel az animációkészítés folyamata

Ahhoz, hogy a veled közösen megálmodott animációs videó valóban kifogástalan minőségben készüljön el, ahhoz a szövegírást, a rajzolást, az animálást, a narrációt, továbbá a szerkesztést is magas szinten kell megvalósítani.

Erre pedig egyetlen ember gyakorlatilag képtelen volna. Ezért végez összehangolt munkát egy teljes csapat annak érdekében, hogy a megalkotott animáció képes legyen betölteni a célját.

Vagyis az igényeid feltérképezését, illetve a tervek megalkotását követően a grafikus megrajzolja a karaktereket, a szövegíró elkészíti a szöveget, Te pedig jóvá tudod hagyni a terveket. Hogyha a látványterv egyezik az elképzeléseiddel, akkor mehet tovább a folyamat az animálás, illetve a finomhangolás irányába.

A 2D animáció alkalmazása mellett szóló érvek

Egy termék vagy szolgáltatás előnyeit, egy vállalkozás legfőbb üzenetét, illetve egy brand szlogenjét sokféle formátumban át lehet adni. Fel lehet mondani mindezt egy kamerába nézve, lehet készíteni egyszerű whiteboard videókat, ellenben a leginkább ütős végeredményt az egyedi animációs videó alkalmazása ígéri.

Az animálással ugyanis egészen fantasztikus történetek megjelenítésére van lehetőséged, miközben szórakoztató, rajzfilmes formában tájékoztathatod a nézőidet, ráadásul egyedi karaktereket vezethetsz be. Ezáltal a nézők meg fognak jegyezni, könnyebben kapcsolódnak majd hozzád, és az általad közvetíteni kívánt üzenet is hatékonyabban jut el hozzájuk.

A látványterv szerepe a tökéletes végeredmény megvalósításában

Természetesen az alkotás folyamatának szerves részeként a látványra vonatkozó elvárásaid megismerése kiemelt fontossággal bír. Vagyis nemcsak úgy kapsz egy kész animációt, hanem Te magad kérheted és alakíthatod a látvány egyes elemeit.

Megadhatod többek között, hogy milyen színeket részesítesz előnyben, illetve mi az, amit nem szeretnél viszont látni a majdan elkészült animációs videóban. Lehetőséged van továbbá választani a rendelkezésre álló karakterek között, de annak sincs semmi akadálya, hogy egészen új karakter megformálását kérd.

Az általad megadott elképzelések alapján összeállt látványterv tehát előtted is ott lesz, meg tudod nézni, és kérhetsz hozzá módosításokat. Ezáltal biztos lehetsz benne, hogy az elkészülő animációs film valóban egyezni fog az elképzeléseiddel.

Vásárló Adjunk a minőségre is!
Privátbankár.hu | 2020. március 30. 08:46
Fertőtlenítsünk! - ez most a legfontosabb. Mi az otthonunkban, a hivatásos takarítók pedig mindenhol, ahol csak megfordulunk. Csakhogy mégsem becsüljük meg őket eléggé, ezért a változás érdekében érzékenyítő kampány indult.
Vásárló Kérjük most ne menjen kirándulni a Normafára!
Privátbankár.hu / MTI | 2020. március 29. 07:24
A polgármester a sportolásra más helyszínt javasol, mert túl sokan járnak a hegyre kikapcsolódni.
Vásárló Nagyon elment a magyarok kedve a dízelautóktól
Privátbankár.hu | 2020. március 26. 11:40
Újabb mélyponton áll a dízelautók népszerűsége: tavaly a forgalomba helyezett új személygépkocsiknak mindössze 20 százaléka működött gázolajjal.
Vásárló Mégsem lesz áramszünet? A munkák többségét elhalasztja az E.ON
Privátbankár.hu | 2020. március 25. 07:48
Csak a legszükségesebb beavatkozásokat végzik el.
Vásárló Beesett a használt autók kereslete
Privátbankár.hu | 2020. március 23. 14:18
Komoly keresletcsökkenésre kell felkészülniük az eladóknak - jósolja a Használtautó.hu.
Vásárló A piacoknak nem kell bezárni 15 óra után
Privátbankár.hu | 2020. március 18. 19:02
Az elrendelt veszélyhelyzeti intézkedések részeként az üzletek jelentős része március 17. óta nem lehet nyitva délután.
Vásárló Egyre reménytelenebb az online rendelés a vírus miatt
Kollár Dóra | 2020. március 17. 15:04
A megnőtt kereslet miatt a termékek darabszámának maximalizálásával, a kiszállítási határidő hetekkel történő megnövekedésével is számolni kell annak, aki bevásárlását most az interneten keresztül akarná lebonyolítani. A Spar arra kéri a vásárlókat, ne halmozzanak fel feleslegesen sok élelmiszert, az Auchannál már most bizonytalan ideig nem tudnak új rendelést felvenni.
Vásárló Új portálok indultak
Privátbankár.hu | 2020. március 17. 14:28
Családi-magazin.hu néven, új internetes portál indult.
Vásárló Hogyan működik a homokszűrő?
Privátbankár.hu | 2020. március 16. 16:16
Nagyon fontos, hogy a medence vize folyamatosan tiszta legyen, amit a víz forgatásával és szűrésével érhetünk el. Ehhez mindenképpen igénybe kell venni valamilyen készüléket, hiszen az elszaporodott algák nemcsak az esztétikai látványt rontják, hanem a fürdőzők egészségére is károsak. Cikkünkben áttekintjük, mi is az a homokszűrő, és miért érdemes választani!
Vásárló Hétfőtől nem lehet felszállni a budapesti buszok első ajtajánál
Privátbankár.hu | 2020. március 14. 14:03
Ezzel az újabb intézkedéssel is próbálják a sofőröket megvédeni a járvány alatt.
hírlevél