<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
5p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Ha olyan táborba szeretnél menni, amelynek már „múltja” van, és egyébként is sok jót hallottál róla, esetleg épp ellenkezőleg: kedved lenne egy új területtel megismerkedni, akkor ezekben a táborokban nem fogsz csalódni.

Ha unod már a hagyományos programokat, és szeretnél valami újat kipróbálni, több tábort is a figyelmedbe ajánlunk. Akkor is érdemes végignézned a listát, ha kifejezetten egy klasszikus, jól bevált, népszerű nyári elfoglaltságot keresel. Szemezgess közülük, és válaszd ki az igazán kedvedre valót.

Robotika tábor

Talán az egyik legizgalmasabb terület a robotok és a robotika világa. Kutass, fejlessz és oldd meg a felmerülő problémákat! Itt rengeteget tanulhatsz: belekóstolhatsz a programozásba, és különböző rendszerek fejlesztésében vehetsz rész. Minden, ami a kezed ügyébe kerül – LED-ek, kapcsolók, szenzorok, irányító áramkörök, motorok –, csak arra vár, hogy a szolgálatodba álljon. A tudás és a képzelet birodalma.A nagyobb projektekben – hiszen ilyenek is lesznek a táborban – csoportokba szerveződve is módod nyílik dolgozni. Ez fejleszti a csapatmunkát és a szociális készségeidet is.

Te urald a robotokat!

Drónépítő tábor*

Nemcsak divatos, de rendkívül szórakoztató is a drónokkal való foglalkozás. A táborban mindent megtudhatsz a különböző fajtákról, a használatukról és az ehhez szükséges technológiáról. Egyéni és csoportos foglalkozások is vannak, hogy minden oldalról megismerhesd ennek a technikának a szép és nehéz oldalát is.

Fel a fellegekbe, nézz körül drónnal!

*Tíz év feletti gyermekeknek ajánlott.

Informatika tábor

Manapság az informatikáról és a számítástechnikáról szól szinte minden, így elmondhatjuk, hogy ez a tábor tényleg hasznos ismereteket nyújt – amit persze izgalmas és élményekben gazdag programokkal valósít meg. Weboldalak létrehozása, mozgóképes technika, 3D, programozás, CGI, animációk készítése és még számtalan érdekes foglalkozás vár rád.Semmi sem kötelező, semmit sem „kell”. Választ ki te magad, melyik szakterület érdekel a legjobban. Új és korszerű gépek, profi szakemberek állnak a segítségedre.

„Én és az komputerem” jeligére

Do you speak English? – Angol tábor

Élménydús, kommunikáció-központú tábor. Mindenkinek, aki érdeklődik az angol nyelv iránt, akkor is, ha bővíteni szeretnéd, és akkor is, ha „csak” szinten tartani kívánod a nyelvtudásodat. A tábor – mint általában minden nyelvi tábor – szintfelmérő teszttel indul. A táborban csoportokra osztva folyik a munka. Természetesen a kommunikáció, a beszédkészség fejlesztése áll a középpontban, de játékos, szórakoztató formában. Tanulj angolul úgy, hogy az valóban élvezetes legyen!

Can you speak English? Sure I can!

Média-film tábor

Ha legszívesebben mindig moziban ülnél, ha szeretnéd te is megírni a saját forgatókönyved, ha szívesen készítenél interjút, vagy írnál internetes blogot, akkor itt a helyed.A média világába nyújt betekintést a tábor, ahol választ kaphatsz a kérdéseidre, mélyebben is megismerkedhetsz a különböző kommunikációs formákkal, és elmélyíthet a tudásodat. Ne csak nézd, lásd is a filmet, légy bennfentes! Tudj meg minél  többet erről a rendkívül izgalmas területről. Ha nemcsak elkészíteni szeretnél egy filmet, de azzal kacérkodsz, hogy egyszer jó lenne szerepelni is benne, akkor is a megfelelő helyen jársz: a táborban a színészet alapjait is elsajátíthatod.

Csak pereg a film…

Fotótábor

Fényképezni csodálatos dolog, hiszen a pillanatnyi élményt örökre megőrizheted. A fotótáborban a fotózás minden csínját-bínját megtanulhatod, hogy még szebb és kifejezőbb képeket készíthess. Megismerkedhetsz a szakma különböző ágaival, a fényképezés technikai és történelmi hátterével, ezenkívül a klasszikus, kortárs, nemzetközi és hazai munkákkal. A kurzusokat tapasztalt, neves szakemberek vezetik. Az elmélet mellett gyakorlati tudásra is szert tehetsz, elsajátíthatod a különböző képszerkesztő szoftverek, pl. a Photoshop használatát.

Mert egy jó kép többet mond minden szónál!

Színész tábor

Ha érdekel a színház világa, vonz a színpad, kívülről fújod a nagy színészek neveit, akkor a színész táborban a helyed. Itt alkalmad nyílik arra, hogy közelebbről is betekinthess ebbe a különös és rejtélyes világba. Megismerkedsz szakmai trükkökkel, emellett érdekes és hasznos információk birtokába kerülhetsz. Kitűnő szakemberek, nagy gyakorlattal rendelkező színházi és filmszínészek irányítják a különböző kurzusokat. Megtanítják az alapvető technikákat, majd a színészi képességek fejlesztése kerül előtérbe.Képzettség nem szükséges, mindenki ugyanolyan eséllyel indul a világot jelentő deszkákon. Kipróbálhatod, milyen színész lennél, de ha inkább háttéremberként képzeled el magad, a kamera mögé is beállhatsz.

Függönyt fel, hiszen „színház az egész világ!”

Zöld tábor

A nyár egyik nagy előnye, hogy végre „kiszabadulhatsz” a négy fal  közül. Nincs is annál jobb dolog, mint ilyenkor belevetni magunkat a természetbe! Ha szeretnél minden reggel madárcsicsergésre ébredni a természet lágy ölén, akkor erre kitűnő lehetőség a zöld tábor. A táborok nemcsak arra adnak lehetőséget, hogy még jobban megismerhesd az állatok és a növények életét, de különböző természeti jelenségeket is megfigyelhetsz.

Mottó: „csak természetesen!”

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz májusban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Vásárló Melyik a mi autónk? Megdőlt a rekord a piacon
Privátbankár.hu | 2022. január 20. 08:22
Csúcsot döntött a használtautó-piac forgalma 2021-ben - 819 ezer használt autó cserélt gazdát tavaly.
Vásárló MST, a magyar crypto elkezdte meghódítani a piacot
PR | 2022. január 17. 13:21
Hatalmas sikere kezd lenni a Millionstarternek a nemzetközi piacon.
Vásárló Az Aldi és a Lidl mostantól hibridhússal eteti az embereket
Privátbankár.hu | 2022. január 15. 13:06
A németországi Aldi és Lidl diszkontokban a vásárlóknak a napokban új húskészítményeket kínálnak, ami lehetővé teszi számukra, hogy egészségesebben étkezhessenek és jobban óvják a környezetet. Ezzel azonban nem kell teljesen nélkülözniük a húst sem. Mit is tartalmaznak ezek?
Vásárló Új járatot indít a Wizz Air
Privátbankár.hu | 2022. január 14. 14:25
Szabad az út Moldovába.
Vásárló Olcsó húsnak híg lesz a leve? Import termékeket hozhat az árbefagyasztás
Privátbankár.hu | 2022. január 13. 15:48
Már borítékolható, mit lépnek majd a kereskedők februártól, és nem biztos, hogy a vevők fognak jól járni. 
Vásárló Gulyás Gergely bejelentette: hat helyett hét termék árát rögzítik
Csabai Károly | 2022. január 13. 13:28
Még mindig maradtak tisztázandó kérdések az Orbán Viktor által tegnap bejelentett intézkedésekkel kapcsolatban.
Vásárló Élelmiszerárstopot hirdetett ki Orbán Viktor
Privátbankár.hu | 2022. január 12. 17:45
Ez volt Orbán Viktor nagy bejelentése: az október közepi szintre kell visszavágni hat élelmiszer árát.
Vásárló Törölközők promóciós céllal
Márkázott tartalom | 2022. január 12. 10:21
Jól tudjuk, hogy rengeteg dolog, kütyü, ruhaféle alkalmas promóciós célra. Nem lehet ez alól kivétel a törölköző sem, hiszen egy fontos, mindennap használt tisztálkodási eszközről van szó. Lássuk, kiknek éri meg logóztatni ezt a tárgyat!
Vásárló Business, Duna, Lifestyle
PR | 2022. január 11. 13:35
A Danubius Hotel Helia szolgáltatási köre jó példája az átgondolt munka-élet egyensúlyt előtérbe helyező szemléletnek, ami sok szempontból teszi emberközelivé a Danubius Hotels XIII. kerületi, Duna-parti szállodáját.
Vásárló Fitness bringa - Hétköznapi kondi hatékonyan
Márkázott tartalom | 2022. január 11. 10:45
Problémát okoz, hogy egyszerre gyorsan és kényelmesen tekerj a városban? Jó lenne, ha nemcsak a szabadidődben, de a mindennapok során is beiktathatnád a tekerést a programfüzetedbe? Esetleg szeretnéd kényelmessé tenni a napi bicajos teljesítményed? Nos, akkor bizony ehhez szükséged lesz egy kifejezetten erre a célra kifejlesztett biciklire.
hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló