BUX
31 985.33
-0.25%
-80.00
OTP
9 335.00
-0.59%
-55.00
MOL
1 849.00
-1.91%
-36.00
RICHTER
5 865.00
+1.12%
+65.00
MTELEKOM
358.00
+2.14%
+7.00
 
2020. március 10. 10:05

Napjainkban a technológia térnyerésének és a munkafolyamatok jellegének köszönhetően megnövekedett az otthonról is elvégezhető feladatok mennyisége és ezzel egyenes arányban a távmunka lehetősége. Szerencsére egyre több cég válik nyitottá a kérdésben és biztosítja dolgozói számára a több napos home office lehetőséget. A 2020-as évben a koronavírus megjelenésével és villámgyors terjedésével úgynevezett vészhelyzeti protokoll lépett életbe, ami miatt több cég döntött amellett, hogy a dolgozók egészségének megóvása és a vírus terjedésének megfékezése érdekében az irodai munkát végzők otthon folytathatják feladataikat.

Ennek tükrében elsődleges fontosságú, hogy biztonságos környezet kialakítására legyenek képesek. Járvány idején a megfelelő minőségű ivóvíz megléte a leglényegesebb. Jelenleg országunk ivóvíz szolgáltatása megfelel a higiéniai elvárásoknak és a minősége is normális, azonban a csapvíz sok esetben nem a legmegfelelőbb megoldás.

Mely tényezőket kell betartani vásárlás esetén?

A bevásárlás alkalmával érdemes az alábbi tényezőket figyelembe venni önmagunk és mások biztonságának és egészségének megóvása érdekében. A legfontosabb, hogy ne csak magára, hanem másra is gondoljon az ember, és feleslegesen ne halmozzon fel élelmiszert túlzott és értelmetlen mértékben. Ezzel nem csak az üzleteknek okozhat problémát a beszerzési lánc elakadásával, hanem saját embertársait fosztja meg az élelemtől vagy egyéb elengedhetetlen hétköznapi használati tárgytól.

Aki teheti, ne az úgynevezett bevásárlási csúcsidőben érkezzen, azaz ne a reggeli órákban 8-10 között és délután 16-18 között, hanem próbálja meg az említett időpontokon kívül letudni a beszerzést. Továbbá, amennyiben teheti, hagyja otthon felügyelet alatt a kisgyermekeket, hogy ezzel is csökkentse a megfertőződés veszélyét.

A fizetés és rendelés legegyszerűbb módja

A bankkártyás fizetés ebben az esetben nem csak gyorsabb és egyszerűbb, hanem megóvja mind a pénztárost, mind önmagát attól, hogy érintkezzen a készpénzzel, amely több emberen keresztül ment. Természetes dolognak számít, azonban fel kell rá hívni a figyelmet, hogy semmiképp se érintkezzen a pékárukkal, minden boltban megtalálható az az eszköz, amellyel kényelmesen zacskóba tudja tenni az ételt.

Mivel többen nem rendelkeznek gépjárművel, ezért sok esetben a megfelelő mennyiségű ásványvíz megvásárlására nincsen lehetőség. Azonban van egy cég, a Montivíz, amely ilyen helyzetekben is biztosítani szeretné a megfelelő ásványvíz-ellátottságot az emberek számára és felkészült a ballonos ásványvíz szolgáltatás házhozszállítására. Nem csak az irodában dolgozók számára, hanem magánszemélyeknek is kényelmes konstrukciókkal szolgál, így senkinek sem kell nélkülöznie.

Vásárló Adjunk a minőségre is!
Privátbankár.hu | 2020. március 30. 08:46
Fertőtlenítsünk! - ez most a legfontosabb. Mi az otthonunkban, a hivatásos takarítók pedig mindenhol, ahol csak megfordulunk. Csakhogy mégsem becsüljük meg őket eléggé, ezért a változás érdekében érzékenyítő kampány indult.
Vásárló Kérjük most ne menjen kirándulni a Normafára!
Privátbankár.hu / MTI | 2020. március 29. 07:24
A polgármester a sportolásra más helyszínt javasol, mert túl sokan járnak a hegyre kikapcsolódni.
Vásárló Nagyon elment a magyarok kedve a dízelautóktól
Privátbankár.hu | 2020. március 26. 11:40
Újabb mélyponton áll a dízelautók népszerűsége: tavaly a forgalomba helyezett új személygépkocsiknak mindössze 20 százaléka működött gázolajjal.
Vásárló Mégsem lesz áramszünet? A munkák többségét elhalasztja az E.ON
Privátbankár.hu | 2020. március 25. 07:48
Csak a legszükségesebb beavatkozásokat végzik el.
Vásárló Beesett a használt autók kereslete
Privátbankár.hu | 2020. március 23. 14:18
Komoly keresletcsökkenésre kell felkészülniük az eladóknak - jósolja a Használtautó.hu.
Vásárló A piacoknak nem kell bezárni 15 óra után
Privátbankár.hu | 2020. március 18. 19:02
Az elrendelt veszélyhelyzeti intézkedések részeként az üzletek jelentős része március 17. óta nem lehet nyitva délután.
Vásárló Egyre reménytelenebb az online rendelés a vírus miatt
Kollár Dóra | 2020. március 17. 15:04
A megnőtt kereslet miatt a termékek darabszámának maximalizálásával, a kiszállítási határidő hetekkel történő megnövekedésével is számolni kell annak, aki bevásárlását most az interneten keresztül akarná lebonyolítani. A Spar arra kéri a vásárlókat, ne halmozzanak fel feleslegesen sok élelmiszert, az Auchannál már most bizonytalan ideig nem tudnak új rendelést felvenni.
Vásárló Új portálok indultak
Privátbankár.hu | 2020. március 17. 14:28
Családi-magazin.hu néven, új internetes portál indult.
Vásárló Hogyan működik a homokszűrő?
Privátbankár.hu | 2020. március 16. 16:16
Nagyon fontos, hogy a medence vize folyamatosan tiszta legyen, amit a víz forgatásával és szűrésével érhetünk el. Ehhez mindenképpen igénybe kell venni valamilyen készüléket, hiszen az elszaporodott algák nemcsak az esztétikai látványt rontják, hanem a fürdőzők egészségére is károsak. Cikkünkben áttekintjük, mi is az a homokszűrő, és miért érdemes választani!
Vásárló Hétfőtől nem lehet felszállni a budapesti buszok első ajtajánál
Privátbankár.hu | 2020. március 14. 14:03
Ezzel az újabb intézkedéssel is próbálják a sofőröket megvédeni a járvány alatt.
Friss
hírlevél