<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mi lenne a Kétfarkú Kutya Párt válasza a válságra? Kik a szavazóik? Legközelebb már bejuthatnak a Parlamentbe?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Kovács Gergellyel, a párt társelnökével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 2. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A pocsék időről egy hidegfront gondoskodik. Sebaj, nézze meg nálunk most a tavalyi tűzijátékot!

Az Időkép előrejelzése szerint a hét első két napján azonban még marad a nyugodt, nyárias időjárás, fokozódik a nappali felmelegedés, és az éjszakák is fokozatosan megenyhülnek.

Hétfőn országszerte sok lesz a napsütés, vékony fátyolfelhők inkább csak az ország északi, északnyugati felén szűrhetik a Nap sugarait, de csapadék ezekből a felhőkből sehol sem valószínű. A

Tiszától nyugatra és északon többfelé megélénkül a délire, délnyugatira forduló szél. A meglehetősen hűvös hajnalt követően délutánra az ország nagy részén 25 fok fölé melegszik a levegő.

Aztán jön az égi áldás...

Kedden kezdetben továbbra is a napsütésé lesz a főszerep, majd délutántól északi és nyugati tájainkon már több lesz a felhő, és errefelé estétől már záporok, zivatarok is kialakulhatnak. 

A déli, délnyugati szél többfelé élénk marad, emellett pedig igazi nyárias hőmérsékleti értékekre készülhetünk: délután 25-30 fok várható, a legmelegebbet a délkeleti tájakon mérhetjük.

...és itt is marad az ünnepre

Szerdán, nemzeti ünnepünkön aztán egy északnyugat felől érkező hidegfront hatására egyre többfelé erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, hosszabb napos időszakok főként még a déli és keleti tájakon lehetnek.

Kezdetben északon és a Dunántúlon, késő délutántól már délkeletebbre is számítani kell záporok, zivatarok kialakulására. Északnyugatira, északira fordul, főként zivatarok környezetében megerősödik, helyenként viharossá fokozódik a szél, "így bizony a szabadtéri programokat és az esti tűzijátékot nem egy helyen az országban viharos időjárás zavarhatja" - hívja fel a figyelmet az előrejelzés.

Északnyugaton már csak 23-25, délkeleten még 30-31 fok körül alakul a legmagasabb hőmérséklet.

Csütörtökre virradóra többfelé, napközben egyre inkább a keleti tájakon számíthatunk újabb záporokra, zivatarokra. Szeles, előreláthatólag néhány fokkal hűvösebb időre készülhetünk.

Pedig nagy durranásnak ígérkezik, lehet, hogy semmi lesz belőle? A Hungarofest Nemzeti Rendezvényszervező Nonprofit Kft. gyorsított tárgyalásos közbeszerzésen kereste az idei augusztus 20-i, budapesti tűzijáték megrendezőjét. A nyertesnek nem csak a rakétákról, hanem a zenéről is gondoskodnia kell. A feladat ellenértéke nettó 118,1 millió forint. Részletek >>>

Vásárló Különleges ékszerkollekciók
Márkázott tartalom | 2023. január 25. 10:23
  Évről évre különleges ékszerkollekciók jönnek divatba. Jellemzően ezeket a márkákat híres emberekkel, celebekkel reklámozzák, így hamar igen népszerűek lesznek.
Vásárló Üzleti öltözködés – Tényleg ennyire bonyolult?
Márkázott tartalom | 2023. január 22. 10:44
Öltöny vagy ing farmerrel? Magassarkú vagy sportcipő? Az üzleti dresszkódok sűrű eredjében nem nehéz eltévedni. A különféle ruhadarabok mellett a karórák, a zoknik, a retikülök és a márkás szemüvegek pedig csak tovább bonyolítják a helyzetet. Azonban néhány egyszerű szabály megtanulása sokkal könnyebbé teheti a dolgunkat.
Vásárló Mire figyeljünk egy sportfogadási portálnál?
Márkázott tartalom | 2023. január 20. 12:24
A sportfogadás szinte egyidős a versenyszerű sportok megjelenésével. Sok mindenben fogadhatunk, akár egy szívességet is vállalhatunk vereség esetén, de a legtöbben pénzben játszanak. Ma már nem kell elsétálni a legközelebbi lottózóba, hanem könnyedén, egy internetes weboldal megnyitásával el is kezdhetjük a játékot.
Vásárló Milyen előnyei vannak a saját cég indításának?
Márkázott tartalom | 2023. január 19. 13:31
Milyen kérdésekre kell választ keresnünk?
Vásárló A GVH-nak is szúrja a szemét, ami a hazai élelmiszerüzletekben megy
Privátbankár.hu | 2023. január 18. 14:06
Éppen ezért vizsgálják az élelmiszer-kiskereskedelmi piaci szektort annak ellenőrzésére, hogy az élelmiszerárak kiugró emelkedésében közrejátszhatott-e versenyjogsértés vagy versenytorzulás.
Vásárló Mire jó a probiotikum?
Márkázott tartalom | 2023. január 16. 11:04
Sokat olvashatunk a probiotikumokról, és azok jótékony hatásairól. Azonban a legtöbben még mindig legfeljebb az antibiotikum kúra mellé alkalmazzák őket, vagy éppen akkor sem. 
Vásárló Az úti cél: Anglia
Márkázott tartalom | 2023. január 15. 12:43
Ahol a teát tejjel isszák, a villanykapcsolók fordítva működnek, és az autók a bal oldalon közlekednek, ez a különc és különleges Anglia, ahol a fürdőszobában két külön csapból folyik a hideg és a meleg víz.
Vásárló Közigazgatási és jogi állások Egerben
Márkázott tartalom | 2023. január 13. 11:57
Köztisztviselőnek nevezzük azt a személyt, aki a közigazgatásban dolgozik hivatalnokként, az állam vagy az önkormányzat kötelékében áll, és a közhatalmat gyakorolja. Egerben és környékén is vannak köztisztviselői munkák, lássuk milyenek!
Vásárló Ügyvédkereső – 5 tipp, hogy megtalálja a megfelelő szakembert!
Márkázott tartalom | 2023. január 12. 16:00
Jogi kérdésekben a megoldás megtalálása egy bonyolult folyamat, hiszen jogi ismereteink lehetnek hiányosak, elavultak, tévesek. Még ha úgy is gondoljuk, hogy képesek vagyunk eligazodni a Magyar jogban, sosem árt a lépéseinkhez jogi tanácsadást, véleményt kérni egy szakembertől, jogásztól, ügyvédtől. A megfelelő szakember megtalálásában sokat segít egy ügyvédkereső szolgáltatás.
Vásárló Nagyon rosszul indul az év - újabb durva élelmiszerár-emelkedéssel
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2023. január 12. 05:31
Ez az év is úgy kezdődik, ahogy az előző abbamaradt: masszív élelmiszerár-emelkedéssel. Januárban is több mint 41 százalékos drágulást mért a Privátbankár Árkosár-felmérése, ami ráadásul a tavalyi masszív áremelkedésre rakódik rá - már majdnem 36 ezer forint egy átlagos családi nagybevásárlás. Duplázott a kenyér és a krumpli – de megpróbáltunk olcsó homárt is találni.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG