<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Magyar Idők úgy tudja, milliónyi magyar SIM-kártya van mindössze két tucat ember nevén. A szolgáltatók és a hatóságok is tudtak a gyűjtögetőkről.

Ismét nemzetbiztonsági forrásból tájékozódott a Magyar Idők. A lap úgy értesült: a három nagy magyarországi mobilszolgáltató cégnél milliós nagyságrendű SIM-kártya szerepel mindössze két tucat személy nevén (a cikkben feltöltőkártyát írnak de inkább prepaid, azaz "feltöltős" SIM-kártyáról lehet szó). Köztük állítólag van átfedés: abból a 200 ezer kártyából például, amit a sajtóhírek szerint szervezett bűnözői körök vásároltak egy hajléktalan személy nevére, csupán 128 ezer tartozik a Magyar Telekomhoz, a többi a Telenor, illetve a Vodafone ügyfeleit szaporítja a lap szerint.

A szolgáltatók is tudtak a kártyahalmozásról

A lap azt írja: a három nagy mobilszolgáltatónál meglehetősen nagy kör tudott arról, hogy egyesek nevével visszaélve folyamatosan duzzad a beazonosítatlan telefonkártyák mennyisége. Komoly nyereséget önmagában a SIM-kártyák eladásán nem lehet realizálni, viszont a piaci részesedésért vívott harcban van jelentősége ezeknek az értékesítéseknek.

A hatóság is tudott róla

Az egyik társaság munkatársa azt mondta a lapnak: bár jog szerint nem kötelező, ők tavaly óta a rendvédelmi szerveket is tájékoztatták a kártyahalmozásról. A hatóságok előtt is közismert tény volt a kártyavisszaélés, viszont ennek több százezres nagyságrendjéről nem voltak pontos információik. Ezeket az adatokat csak a terrorcselekmények elkövetése után indított rendvédelmi vizsgálat tárta fel - írja a lap.

A Magyar Idők szerint továbbra is folynak a tárgyalások a Nemzeti Hírközlési Hatóság, a kormányzat és a szolgáltatók között a kiskapuk bezárásának módozatairól.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz májusban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Vásárló Melyik a mi autónk? Megdőlt a rekord a piacon
Privátbankár.hu | 2022. január 20. 08:22
Csúcsot döntött a használtautó-piac forgalma 2021-ben - 819 ezer használt autó cserélt gazdát tavaly.
Vásárló MST, a magyar crypto elkezdte meghódítani a piacot
PR | 2022. január 17. 13:21
Hatalmas sikere kezd lenni a Millionstarternek a nemzetközi piacon.
Vásárló Az Aldi és a Lidl mostantól hibridhússal eteti az embereket
Privátbankár.hu | 2022. január 15. 13:06
A németországi Aldi és Lidl diszkontokban a vásárlóknak a napokban új húskészítményeket kínálnak, ami lehetővé teszi számukra, hogy egészségesebben étkezhessenek és jobban óvják a környezetet. Ezzel azonban nem kell teljesen nélkülözniük a húst sem. Mit is tartalmaznak ezek?
Vásárló Új járatot indít a Wizz Air
Privátbankár.hu | 2022. január 14. 14:25
Szabad az út Moldovába.
Vásárló Olcsó húsnak híg lesz a leve? Import termékeket hozhat az árbefagyasztás
Privátbankár.hu | 2022. január 13. 15:48
Már borítékolható, mit lépnek majd a kereskedők februártól, és nem biztos, hogy a vevők fognak jól járni. 
Vásárló Gulyás Gergely bejelentette: hat helyett hét termék árát rögzítik
Csabai Károly | 2022. január 13. 13:28
Még mindig maradtak tisztázandó kérdések az Orbán Viktor által tegnap bejelentett intézkedésekkel kapcsolatban.
Vásárló Élelmiszerárstopot hirdetett ki Orbán Viktor
Privátbankár.hu | 2022. január 12. 17:45
Ez volt Orbán Viktor nagy bejelentése: az október közepi szintre kell visszavágni hat élelmiszer árát.
Vásárló Törölközők promóciós céllal
Márkázott tartalom | 2022. január 12. 10:21
Jól tudjuk, hogy rengeteg dolog, kütyü, ruhaféle alkalmas promóciós célra. Nem lehet ez alól kivétel a törölköző sem, hiszen egy fontos, mindennap használt tisztálkodási eszközről van szó. Lássuk, kiknek éri meg logóztatni ezt a tárgyat!
Vásárló Business, Duna, Lifestyle
PR | 2022. január 11. 13:35
A Danubius Hotel Helia szolgáltatási köre jó példája az átgondolt munka-élet egyensúlyt előtérbe helyező szemléletnek, ami sok szempontból teszi emberközelivé a Danubius Hotels XIII. kerületi, Duna-parti szállodáját.
Vásárló Fitness bringa - Hétköznapi kondi hatékonyan
Márkázott tartalom | 2022. január 11. 10:45
Problémát okoz, hogy egyszerre gyorsan és kényelmesen tekerj a városban? Jó lenne, ha nemcsak a szabadidődben, de a mindennapok során is beiktathatnád a tekerést a programfüzetedbe? Esetleg szeretnéd kényelmessé tenni a napi bicajos teljesítményed? Nos, akkor bizony ehhez szükséged lesz egy kifejezetten erre a célra kifejlesztett biciklire.
hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló