Hirdetés
Hirdetés

Borkai Zsolt meghozta döntését

2019. október 15., 11:16

A ma 11 órára tervezett sajtótájékoztatóját ezúttal megtartotta Győr újraválasztott polgármestere, Borkai Zsolt.

Borkai Zsolt (Forrás: Facebook)
Borkai Zsolt (Forrás: Facebook)

Mindössze pár perces sajtótájékoztatót tartott Győr újraválasztott, szexbotrányba keveredett polgármestere, Borkai Zsolt. Először kifejezte háláját a győri választópolgároknak, akik Borkai "botlása ellenére" is újraválasztották és úgy döntöttek, hogy vele együtt építenék tovább a várost. Majd két fontos döntését közölte a sajtó képviselőivel.

1) "A velem kapcsolatos történések nem kell, hogy morális hátrányt hozzon a Fidesznek", ezért az elkövetkezendő időszakban a Fideszből kilépve, független polgármester lesz.

Hirdetés

2) Mivel a győriek Borkai újraválasztása mellett döntöttek vasárnap, az elmúlt 13 év eredményei a közös munkának köszönhető, nem is akarja és nem is teheti meg, hogy ilyen felhatalmazás mellett visszalépjen a polgármesterségtől.

Raiffeisen CIB Cetelem További ajánlatok

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Megizzaszthatják holnap Orbán Viktor bizalmasát Brüsszelben

Megizzaszthatják holnap Orbán Viktor bizalmasát Brüsszelben

Másfél hónapos késéssel hallgatja meg holnap a magyar uniós biztosjelöltet az Európai Parlament illetékes szakbizottsága. Az eredeti jelöltet, Trócsányi Lászlót már a nulladik körben elkaszálta az EP, a mostani jelölt, Várhelyi Olivér viszont relatív simán vette ezt az akadályt. Holnap azonban ő is kemény próbatételre számíthat a kiszivárgott hírek szerint.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Vettél már a szuper-államkötvényből (MÁP Plusz)?