Hirdetés
Hirdetés

Lázár szerint nem jön össze a lex csicska pénteken

2017. június 22., 15:32

Terv van, döntés még nincs arról, hogy engedélyezik-e a kórház elhagyását az anyának egy nappal a szülés után. Tovább tart a kormányinfo.

Lázár János elmondta: a Makkabi zsidó játékok 25-30 milliárd forintos sportfejlesztéssel járnak, de a szervezési költség az ugyanannyi marad, mint amit az elején ígértek. A miniszter szerint a sportlétesítmények nem csak a verseny időszakában működnek, hanem az utánpótlásnak, a profi sportolóknak is sokat jelentenek. Ráadásul Lázár szerint jó lenne, ha minél korábban elkezdenének mozogni a fiatalok, legalább is ez olvasható ki az egészségügyi mutatókból.

Orbán külföldön lesz

Hirdetés

Törökországba és Egyiptomba utazik a kormányfő a jövőhéten, ahol például a menekültválságról is tárgyal majd.

Szülés

Van olyan terv, amely alapján szülés után egy nappal már el is engednék az anyát és gyermekét a kórházból - állítólag azért, mert nincs elég ágy. Lázár elmondta, valóban van ilyen terv, de még nem döntött erről a kormány.

Szuperkórházak

Négy centrum jön: Észak-, Dél-Pest, Észak-, és Dél-Buda környékén.  5 milliárdból lesz infrastruktúrafejlesztés. Tervezés folyik éppen és az előkészítő munkák. Idén már nem kezdődik meg az építkezés, összességében pedig 120 milliárd forintos lesz a kórházfejlesztés. A kórházi bérekkel kapcsolatban elmondta, hogy folyamatosak a tárgyalások, viszont a mostani bérmegállapodás felülvizsgálatára nincs lehetőség.

Plakáttörvény

Lázár szerint nem lesz meg a kétharmad a pénteki szavazáson a plakáttörvényről, pedig meg lehetett volna állapodnia az ellenzéknek.

Lázár és a magyar hazafiak

Továbbra is nagy hazafinak tartja Horthy Miklóst a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Szerinte az ország újjáépítésében neki, Bethlennek és Klebelsberg Kunónak volt nagy szerepe.

Mi volt még?

A kormányinfó megemlékezésekkel indult, majd volt szó a visegrádi országokról, Brexitről és persze migránsokról >>

A folytatásban az ingyenes tankönyvekről, a vállalkozások számára a NAV által készítendő adóbevallásról volt szó >>

Raiffeisen CIB Cetelem További ajánlatok

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Kizöldül az MNB: jönnek az olcsóbb autóbiztosítások és ingatlanhitelek

Kizöldül az MNB: jönnek az olcsóbb autóbiztosítások és ingatlanhitelek

A pénzügyi és környezeti kockázatok kölcsönösen hatnak egymásra, a jegybankoknak, pénzügyi felügyeleteknek pedig egyre erősebb felelősségük van a fenntartható, klímabarát pénzügyi rendszer kialakításában.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Vettél már a szuper-államkötvényből (MÁP Plusz)?