Hirdetés
Hirdetés

Meglátták a pénzügyőröket, visszafutottak Ukrajnába a csempészek

2018. december 11., 11:07
Cimkék
NAV
, csempészcigi

A 10 fős társaság 11 millió forint értékű cigarettát hagyott hátra.

Több mint 11 millió forint értékű ukrán cigarettát próbált csempészni az éj leple alatt egy ismeretlen csoport a zöldhatár közelében - olvasható az adóhatóság Facebook oldalán.

Hirdetés

A zöldhatár ellenőrzést végző pénzügyőrök hőkamera segítségével fedeztek fel a 10 fős csoportot, akik csomagokat cipelve vonultak egy határközeli mezőgazdasági területen. A mintegy 11 500 doboz cigarettát cipelő csapat tagjai a pénzügyőrök láttán a csempészárut hátrahagyva visszafutottak Ukrajnába. A NAV-osok a rendőrséggel közös terepkutatáson bukkantak rá a nagy értékű illegális dohányárura.

A pénzügyőrök az illegális jövedéki termékeket lefoglalták és költségvetési csalás miatt ismeretlen tettesek ellen feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

Cetelem MKB Cib További ajánlatok

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Ibiza-gate: ügyes trükkel marad tűzközelben a bukott alkancellár

Ibiza-gate: ügyes trükkel marad tűzközelben a bukott alkancellár

Lemond európai parlamenti mandátumáról Heinz-Christian Strache. Az ibizai videóbotrányba belebukott szabadságpárti politikus ugyanakkor lehetségesnek tartja, hogy visszatér a politikai életbe, amint fény derül a történtek hátterére. Befolyását addig is megőrizheti, felesége ugyanis szinte biztosan tagja lesz az új osztrák parlamentnek.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön kiirtanád a magázást a magyar nyelvből?