Hirdetés
Hirdetés

Meglátták a pénzügyőröket, visszafutottak Ukrajnába a csempészek

2018. december 11., 11:07
Cimkék
NAV
, csempészcigi

A 10 fős társaság 11 millió forint értékű cigarettát hagyott hátra.

Több mint 11 millió forint értékű ukrán cigarettát próbált csempészni az éj leple alatt egy ismeretlen csoport a zöldhatár közelében - olvasható az adóhatóság Facebook oldalán.

Hirdetés

A zöldhatár ellenőrzést végző pénzügyőrök hőkamera segítségével fedeztek fel a 10 fős csoportot, akik csomagokat cipelve vonultak egy határközeli mezőgazdasági területen. A mintegy 11 500 doboz cigarettát cipelő csapat tagjai a pénzügyőrök láttán a csempészárut hátrahagyva visszafutottak Ukrajnába. A NAV-osok a rendőrséggel közös terepkutatáson bukkantak rá a nagy értékű illegális dohányárura.

A pénzügyőrök az illegális jövedéki termékeket lefoglalták és költségvetési csalás miatt ismeretlen tettesek ellen feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

Indítsd be az évet 1,5 millió forinttal

Ne fizess feleslegesen többet a kölcsönért, csak mert nagyobb összegre lenne szükséged. Személyi kölcsön kalkulátorunkkal megtalálod a legkedvezőbb kölcsönajánlatokat! Nézzük a törlesztőrészlet nagysága alapján, mit kínálnak a bankok, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapos futamidővel: a törlesztőrészlet-alapú rangsor szerint az egyik legkedvezőbb ajánlatot a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsöne jelenti, hiszen itt a törlesztőrészlet havonta 30 327 forint (THM: 8,17%), és csak pár forinttal kell havonta többet fizetni a Raiffeisen Bank személyi kölcsönéért, hiszen itt 30 379 forint a törlesztőrészlet (THM: 8,97%), míg a Budapest Bank Online Prémium kölcsöne havonta 32 128 forintba kerül (THM: 10,50%), az Erste Most Extra személyi kölcsön pedig 32 606 forintos törlesztőrészlet mellett igényelhető (THM: 12,35%). További ajánlatok érdekelnek? Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és találd meg a legjobb ajánlatot!

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Mindenki tudta, hogy nagy bukás lesz Londonban - ütni kezdték a forintot

Mindenki tudta, hogy nagy bukás lesz Londonban - ütni kezdték a forintot

Mivel borítékolható volt, hogy elbukik a parlamentben a Brexit-megállapodás tervezete, inkább a várható kínai gazdaságélénkítő lépések mozgatják a piacokat - Londonban azért van egy kis hullámvasutazás, a brit fontot is megrángatták. Budapesten két papír is limittel emelkedik, a forint viszont határozottan gyengül az inflációs adatközlés óta.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?