Hirdetés
Hirdetés

Merkel decemberre várja a következő nagy meccset

2017. október 19., 15:44

Kezdődik az EU-csúcs, egyebek mellett a Brexit is fontos téma lesz.

Angela Merkel német kancellár sajtótájékoztatót tart Berlinben 2016. július 28-án.
Forrás: MTI/EPA/Kay Nietfeld
Angela Merkel Forrás: MTI/EPA/Kay Nietfeld

Angela Merkel szerint történt valamennyi  előrehaladás Brexit ügyben, az viszont egyelőre kérdés, hogy továbblépés mikor lesz, mivel az előrelépés még messze nem elegendő.

A német kancellár amellett, hogy leszögezte, hogy tiszteletben kell tartani a britek akaratát, reményét fejezte ki, hogy sikerül szoros kapcsolatot kialakítani a felek között. Merkel arra számít, hogy december kezdődhet a következő forduló a megbeszélésékenek.

Hirdetés

May ambiciózus terveket vár

Ambiciózus terveket kell kidolgozni az európai uniós tagországok állam- és kormányfőinek találkozóján ahhoz, hogy sikerüljön előrelépni a szóló tárgyalásokon - mondta Theresa May.

Rövid sajtótájékoztatóján a kormányfő hangsúlyozta, az értekezleten át fogják tekinteni, hogy milyen konkrét előrehaladás történt a kiválási tárgyalásokon, és ambiciózus terveket vázolnak fel a következő hetekre.

May ugyanakkor leszögezte: a kétnapos találkozónak nem a Brexit az egyetlen témája, egyebek mellett biztonság- és védelempolitikai kérdések, valamint a migráció és a terrorizmus ügye is napirenden lesz.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Végre elkezdtünk bátrabban vásárolni - erre egyből megpróbálnak becsapni

Végre elkezdtünk bátrabban vásárolni - erre egyből megpróbálnak becsapni

Az internetes kereskedelem háromszor olyan gyors tempóban bővül, mint a hagyományos - egyre gyakrabban vásárolunk hazai és külföldi weboldalakról, online áruházakból. De honnan tudhatjuk, hogy nem vernek át? Miről ismerszik meg a csaló webshop, mobilapp, hamis reklám? Ha mégis horogra akadtunk, mi a teendőnk?

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?