Hirdetés
Hirdetés

Ódon kastélyokba dugják Trumpot a nép elől

2018. július 06., 14:10
Cimkék
Donald Trump

Jövő héten indul az amerikai elnök angliai látogatása, de mivel sok tüntető fogadná, inkább középkori építményekbe viszik, hogy ott bonyolítsa diplomáciai programját.

A Trend FM elhozza Hollandiából Marco van den Akkert, a felhő-korszak utazó nagykövetét, aki rendhagyó módon mutatja be világszerte a cloud megoldások jelenét és jövőjét.
Részletek: konferencia.trendfm.hu >>

A Blenheim kasély. Forrás: UNESCO
A Blenheim kastély. Forrás: UNESCO

Jövő csütörtökön érkezik az elnök Nagy-Britanniába, és érkezésekor egyből a 300 éves Blenheim palotába viszik, ahol Winston Churchill született. Pénteken találkozik Theresa May miniszterelnökkel Chequersben, egy 1565-ban épült rezidencián, ahol óriási privát terület választja majd el az elégedetlenkedőktől. Végül átvonul Windsorba, az ezeréves kastélyba, hogy ott találkozzon a királynővel.

Londont, amennyire csak lehet, elkerüli az elnök, és egyáltalán mindenféle közterületet, ahol a néppel lehetne találkozni. Trump tavaly bőszítette fel a briteket, amikor kritizálta Londont a terrorcselekmények kezelése miatt. A tüntetők még a Blenheim palota kapujában is gyülekezni akarnak, de itt is olyan hatalmas kert tartozik a kastélyhoz, hogy talán nem jut el a zaj az elnökig.

Hirdetés

A csütörtök éjszakát az amerikai nagykövet rezidenciáján tölti Londonban, péntek este aztán helikopterén elvonul Skóciába, a saját tulajdonában lévő Trump Turnberry üdülőhelyre.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a Budapest Bank Online Prémium kölcsönének törlesztőrészlete 60 596 forint, a THM 7,90 százalék. A CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 62 130 forintos törlesztőrészlettel és 9,74 százalékos THM-mel érhetjük el. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

A magyarok ötödét hidegen hagyja, hogy komoly lemaradásban vannak a nők

A magyarok ötödét hidegen hagyja, hogy komoly lemaradásban vannak a nők

A Pew Research Center közzétette felmérését arról, hogyan vélekednek egyes országok állampolgárai a mindennapjaikról. Ennek egyik legfontosabb eleme a nemi egyenlőtlenség kérdése, amelyből kiderült, hogy a férfiak sokkal inkább úgy vélik, hogy javult ebben a kérdésben a helyzet, mint a nők. Például a német férfiak 78 százaléka szerint jobb a helyzet most, mint a 90-es évek végén, míg csupán a nők 62 százaléka vélekedik a hasonlóan. De mi a helyzet Magyarországon?

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Az Európai Parlament megszavazta az óraátállítás eltörlését. Ön szerint a téli vagy a nyári időszámítás maradjon érvényben Magyarországon 2021-től?