Hirdetés
Hirdetés

Ódon kastélyokba dugják Trumpot a nép elől

2018. július 06., 14:10
Cimkék
Donald Trump

Jövő héten indul az amerikai elnök angliai látogatása, de mivel sok tüntető fogadná, inkább középkori építményekbe viszik, hogy ott bonyolítsa diplomáciai programját.

A Blenheim kasély. Forrás: UNESCO
A Blenheim kastély. Forrás: UNESCO

Jövő csütörtökön érkezik az elnök Nagy-Britanniába, és érkezésekor egyből a 300 éves Blenheim palotába viszik, ahol Winston Churchill született. Pénteken találkozik Theresa May miniszterelnökkel Chequersben, egy 1565-ban épült rezidencián, ahol óriási privát terület választja majd el az elégedetlenkedőktől. Végül átvonul Windsorba, az ezeréves kastélyba, hogy ott találkozzon a királynővel.

Londont, amennyire csak lehet, elkerüli az elnök, és egyáltalán mindenféle közterületet, ahol a néppel lehetne találkozni. Trump tavaly bőszítette fel a briteket, amikor kritizálta Londont a terrorcselekmények kezelése miatt. A tüntetők még a Blenheim palota kapujában is gyülekezni akarnak, de itt is olyan hatalmas kert tartozik a kastélyhoz, hogy talán nem jut el a zaj az elnökig.

Hirdetés

A csütörtök éjszakát az amerikai nagykövet rezidenciáján tölti Londonban, péntek este aztán helikopterén elvonul Skóciába, a saját tulajdonában lévő Trump Turnberry üdülőhelyre.

Indítsd be az évet 1,5 millió forinttal

Ne fizess feleslegesen többet a kölcsönért, csak mert nagyobb összegre lenne szükséged. Személyi kölcsön kalkulátorunkkal megtalálod a legkedvezőbb kölcsönajánlatokat! Nézzük a törlesztőrészlet nagysága alapján, mit kínálnak a bankok, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapos futamidővel: a törlesztőrészlet-alapú rangsor szerint az egyik legkedvezőbb ajánlatot a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsöne jelenti, hiszen itt a törlesztőrészlet havonta 30 327 forint (THM: 8,17%), és csak pár forinttal kell havonta többet fizetni a Raiffeisen Bank személyi kölcsönéért, hiszen itt 30 379 forint a törlesztőrészlet (THM: 8,97%), míg a Budapest Bank Online Prémium kölcsöne havonta 32 128 forintba kerül (THM: 10,50%), az Erste Most Extra személyi kölcsön pedig 32 606 forintos törlesztőrészlet mellett igényelhető (THM: 12,35%). További ajánlatok érdekelnek? Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és találd meg a legjobb ajánlatot!

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Veszélyes játszmába kezdtek – a lengyelek elárulják Berlint, Brüsszelt és Teheránt

Veszélyes játszmába kezdtek – a lengyelek elárulják Berlint, Brüsszelt és Teheránt

Elképesztő szintű az iráni politikai felháborodás Varsó azon lépése kapcsán, hogy helyszínt ad egy Irán-ellenes globális konferenciának. A lengyelek döntése óriási pofont jelent Berlin, Párizs és az EU számára. Varsó Amerika kiemelt partneri pozíciójára törekszik, kihasználva, hogy Washington és Berlin között egyre feszültebb a diplomáciai viszony. Káncz Csaba jegyzete.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön szerint mi lesz a Brexitből?