Hirdetés
Hirdetés

Orbán elárulta, hogy került több mint ezer menekült Magyarországra

2018. január 19., 08:38

Az az 1300 migráns, aki itt van, átmeneti oltalmat kaphat.

MTI Fotó: Máthé Zoltán
MTI Fotó: Máthé Zoltán

Magyarország politikája változatlan: nem fogad bevándorlókat, senkit sem telepít le Magyarországra - mondta Orbán Viktor szokásos pénteki reggel interjújában a Kossuth Rádióban.

A magyar kormány sosem fogadta el az európai uniós kvótaszabályokat, így azok alapján senki semmilyen jogot nem követelhet magának Magyarországon – monda a miniszterelnök, hozzátéve, hogy a magyar jogrendszer által elfogadott nemzetközi menekültügyi egyezményeknek eleget tesznek, így ha úgy látják, hogy valaki nemzetközi védelemre szorul, akkor neki átmeneti oltalmat ad Magyarország.

Hirdetés

Orbán szerint ez az 1300 ember „bekopogtatott az ajtón”, azzal, hogy védelemre szorul. Ha valóban védelemre szorulnak, átmeneti oltalmat nyújtunk nekik. De abban a pillanatban, hogy már nem szorulnak védelemre, vissza kell menniük oda, ahonnan jöttek, sosem lesznek magyar állampolgárok - mondta Orbán Viktor.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Sosem dolgozott még ennyi magyar Ausztriában - miért őrjöng Szijjártó?

Sosem dolgozott még ennyi magyar Ausztriában - miért őrjöng Szijjártó?

Megint mozgalmas hetünk volt, itthon és külföldön is történtek az események. Legújabb videónkban összegyűjtöttük a hét legizgalmasabb a híreit, kiderült, hogy mi akasztotta ki a külgazdasági és külügyminisztert, illetve milyen őrült ötlettel állt elő Venezuela elnöke.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?