Hirdetés
Hirdetés

Orbán elárulta, mi van a hátizsákjában

2017. december 14., 09:46

Nem fogod kitalálni, mi az. Bár nem értjük, hogy fért bele mind...

Brüsszelbe, a csütörtökön kezdődő európai uniós csúcstalálkozóra viszi Orbán Viktor miniszterelnök annak a 2,3 millió embernek a véleményét, aki a nemzeti konzultáción elutasította a Soros-tervet. A kormányfő a Facebook-oldalán közzétett videóban azt mondta:

"A helyzetünk sokat javult, mert itt vihetem a hátizsákomban annak a kétmillió-háromszázezer magyar embernek a véleményét, aki világossá tette, nem kíván Soros-tervet és nem támogatja, hogy Brüsszel ilyen terveket hajtson végre".

Hirdetés

A miniszterelnökről a felvétel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a magyar delegáció Brüsszelbe indulása előtt készült csütörtök reggel.

Orbán szerint Magyarország az egyetlen ország Európában, ahol meg merték kérdezni az embereket a migráció és a bevándorlás kérdéséről. Ez a 2,3 millió ember súlyt ad magyar álláspontnak és javítja az ország esélyeit a vitában.

Az uniós csúcs napirendjén szerepel a migráció kérdése is.

2,3 millióan küldték vissza a nemzeti konzultációt

A Fidesz kommunikációs igazgatója korábban azt mondta, minden eddigi rekordot felülmúlt a nemzeti konzultáción való részvétel, amelyen a múlt heti összesítés szerint 2 301 463-an vettek részt. Részletek >>>Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Megteltek a hotelek – mi már tudjuk, hová mész a hosszú hétvégén

Megteltek a hotelek – mi már tudjuk, hová mész a hosszú hétvégén

Nem csak a nagy ünnepek számítanak kiemelkedőnek a szálláshelyek forgalmában, a húsvétot követő május elsejei majálisok, és így a hosszú hétvégék csurig töltik a vendéglátóhelyeket. Az év negyedik hosszú hétvégéje ráadásul 4,5-szeres forgalomnövekedést hozhat, ráadásul az átlagos foglalási érték is folyamatosan növekszik a Szallas.hu adatai szerint.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?