Hirdetés
Hirdetés

Rejtélyes repülő érkezett Észak-Koreából Szingapúrba

2018. június 09., 20:55

Igen ritkán fordul elő, vagy talán még elő sem fordult, hogy közvetlen járat repüljön Phenjanból Szingapúrba, de most ez történt. Kim Dzsongun még nem volt rajta, ő a következővel jön, ha minden igaz. Ki jöhetett akkor ezzel a járattal? Biztosat senki nem tud, csak találgatások vannak.

Kim Dzsongun és Donald Trump keddre tervezett találkozója eleve szenzációs esemény, és nyilván mindkét fél alaposan készül, hisz mindkettejük számára az ördöggel való találkozást jelenti, legalábbis az ősellenséggel, akivel 68 éve háborúban állnak, most pedig immár mindkettejük atomhatalom.

Feltehetően Kim Dzsongun komoly delegációt küld, egyrészt legmegbízhatóbb védelmi embereit, másrészt sok felkészült szakértőt, mivel köztudott, hogy a phenjani rezsim alaposan tanulmányozza az amerikai politikát, a kormányzati működést, és erre a tapasztalatra nyilván szükség lesz a tárgyalások során. Vélhetően ők, vagy egy részük érkezett az Air China gépén.

Hirdetés

Az előkészületek teljes erővel folynak a városállamban, a biztonsági erők előkészítik a szálláshelyeket és a találkozó helyszínét. Szingapúr ugyan a világ egyik legbiztonságosabb országa (városa), de ez a találkozó még ott is rendkívüli intézkedéseket igényel. A szingapúri külügyminiszter szerint mind Washington, mind Phenjan elégedett az előkészületekkel, minden készen áll, hogy elkezdődjön a nagy esemény, melynek első lépése a két vezető érkezése lesz.

Indítsd be az évet 1,5 millió forinttal

Ne fizess feleslegesen többet a kölcsönért, csak mert nagyobb összegre lenne szükséged. Személyi kölcsön kalkulátorunkkal megtalálod a legkedvezőbb kölcsönajánlatokat! Nézzük a törlesztőrészlet nagysága alapján, mit kínálnak a bankok, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapos futamidővel: a törlesztőrészlet-alapú rangsor szerint az egyik legkedvezőbb ajánlatot a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsöne jelenti, hiszen itt a törlesztőrészlet havonta 30 327 forint (THM: 8,17%), és csak pár forinttal kell havonta többet fizetni a Raiffeisen Bank személyi kölcsönéért, hiszen itt 30 379 forint a törlesztőrészlet (THM: 8,97%), míg a Budapest Bank Online Prémium kölcsöne havonta 32 067 forintba kerül (THM: 10,50%), az Erste Most Extra személyi kölcsön pedig 32 606 forintos törlesztőrészlet mellett igényelhető (THM: 12,35%). További ajánlatok érdekelnek? Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és találd meg a legjobb ajánlatot!

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Repülőrajtot vett a lakáspiac – a vevők most bármit megvesznek?

Repülőrajtot vett a lakáspiac – a vevők most bármit megvesznek?

Az év kiugró emelkedéssel indult: a kereslet jelentősen erősödött az eladó és a kiadó lakásoknál egyaránt. A fokozódó kereslet és a lakások folyamatos drágulása azonban nem azt jelenti, hogy bármilyen ingatlant bármilyen áron lehet értékesíteni.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön szerint mi lesz a Brexitből?