Hirdetés
Hirdetés

Trump keményen beszólt – ő is röhög Merkel bukásán?

2018. június 18., 17:44

Az amerikai elnök kritizálta Angela Merkelt a menekülthelyzet miatt.

Angela Merkel (Kép forrása: EPA)
Angela Merkel (Kép forrása: EPA)

Ahogy arról már korábban írtunk, Németország épp a menekülthelyzet kezelésére hozott törvénymódosítások bevezetésén dolgozik, a határvédelmi intézkedések bevezetésére és kidolgozására két hét áll Angela Merkel rendelkezésére. A helyzetre Donald Trump amerikai elnök is reagált, természetesen Twitter-üzenetben, amelyben keményen bírálta az európai helyzetet: nem akarja, hogy ugyanaz történjen Amerikában, mint Európában:

We don’t want what is happening with immigration in Europe to happen with us!

Hirdetés
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 18, 2018

Egy másik üzenetében az amerikai elnök úgy vélekedett, hogy a menekültkérdés "megrázkódtatja a már amúgy is erőtlen berlini koalíciót". Donald Trump leszögezte: "Németországban növekszik a bűnözés. Nagy hibát követtek el mindenütt Európában azzal, hogy emberek millióit engedték be, akik erőteljesen és erőszakosan megváltoztatják kultúrájukat".

The people of Germany are turning against their leadership as migration is rocking the already tenuous Berlin coalition. Crime in Germany is way up. Big mistake made all over Europe in allowing millions of people in who have so strongly and violently changed their culture!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 18, 2018
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Brexit: százezer magyar lélegezhet fel - vagy sokkal több

Brexit: százezer magyar lélegezhet fel - vagy sokkal több

A Brexit-után is maradhatnak Nagy-Britanniában az ott dolgozó magyarok, és a megszerzett jogaik túlnyomó többségét is megtarthatják. Hivatalos adatok szerint mintegy százezer magyar dolgozik a szigetországban, közülük több mint hetvenezren az elmúlt nyolc évben vándoroltak ki. A valós szám azonban még ennél is jóval nagyobb lehet: korábban a magyar kormány 300 ezer „brit magyarról” beszélt.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?