Hirdetés
Hirdetés

Valami lesz ma: fontos bejelentés jön Mészáros Lőrincéktől

2018. február 15., 09:14

Felfüggesztették az Opus Global részvényeinek a kereskedését.

Hirdetés
Mészáros Lőrinc. (Kép forrása: MTI Fotó, Földi Imre)
Mészáros Lőrinc. (Kép forrása: MTI Fotó, Földi Imre)

A kibocsátó február 15-én arról tájékoztatta a tőzsdét, hogy csütörtökön olyan tájékoztatást kíván közzétenni, amely az általa kibocsátott értékpapírok árfolyamát jelentős mértékben befolyásolhatja, erre tekintettel kérelmezte értékpapírjai kereskedésének felfüggesztését.

A BÉT vezérigazgatója határozatában kötelezi a kibocsátót, hogy a felfüggesztést kiváltó okkal kapcsolatos rendkívüli tájékoztatását a tőzsdei szabályoknak megfelelően tegye közzé.

Amennyiben a kibocsátó értékpapírjainak kereskedését befolyásoló információ a felfüggesztés időtartamának vége előtt nyilvánosságra kerül, úgy a tőzsde vezérigazgatója a részvények és a kapcsolódó származtatott eszközöknek a kereskedését határozattal visszaállíthatja.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Ebben tényleg nagyon mások a mai fiatalok

Ebben tényleg nagyon mások a mai fiatalok

Felmérések szerint az utazás minden eddiginél fontosabb szempont a fiatal felnőtteknek: a magyar fiatalok megtakarítási céljai között a harmadik helyen szerepel az utazás. Az egyre növekvő kalandvágy ugyanakkor szerencsére nem jár vakmerőséggel - a számok azt mutatják, hogy a fiatal utazók egyre tudatosabbak.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Powered by Saxo Bank

Utánajártunk

Mi mozgatja a befektetők fantáziáját

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?