Hirdetés
Hirdetés

Lehalt az Ügyfélkapu

2019. március 18., 14:40

Több órája elérhetetlen az oldal.

Nem működik az Ügyfélkapu - szúra ki hétfő délelőtt az Index.

A portállal a Nemzet Adó- és Vámivatal azt közölte: a Kormányzati Portál és Ügyfélkapu 9:14 órától technikai okok miatt átmenetileg nem érhető el. Ezen időszak alatt a Kormányzati Portál, valamint az Ügyfélkapu alá tartozó honlapok és szolgáltatások sem érhetőek el. A hiba a NAV rendszerét is érinti.

Hirdetés

Az adóhatóság szerint azok, akiknek nincs ügyfélkapujuk, ma éjfélig akár SMS-ben is kérhetik, hogy az adóhivatal papíron küldje meg részükre a bevallási tervezetet, amit a NAV tértivevényesen április 30-áig küld el postán az igénylőknek.

Van olyan felhasználó, akinek ez:

És van olyan, akinek ez a hibaüzenet jön be:

Cetelem MKB Cib További ajánlatok

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Információs háborút indít az új ukrán elnök

Információs háborút indít az új ukrán elnök

Volodimir Zelenszkij, az ukrajnai elnökválasztás vasárnapi második fordulójának győztese folytatni akarja a Donyec-medencei konfliktus rendezésére életre hívott, Kijev, Moszkva és az EBESZ képviselőinek tanácskozásaiból álló minszki folyamatot és a normandiai formátumú, azaz Ukrajna, Oroszország, Németország és Franciaország részvételével folytatott tárgyalásokat.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Az Európai Parlament megszavazta az óraátállítás eltörlését. Ön szerint a téli vagy a nyári időszámítás maradjon érvényben Magyarországon 2021-től?