Hirdetés

Maximális dokumentumbiztonság a Canon imageRUNNER ADVANCE nyomtatóival

A közelmúltban mutatták be a Canon imageRUNNER ADVANCE platform harmadik kiadását. A díjnyertes széria minden eszközéhez új frissítések érhetők el, maximális biztonságot és hatékonyságot biztosítva minden felhasználó számára.

Biztonságos és gyors

Az irodai mindennapokban szinte észre sem vesszük a nyomtatókat és fénymásolókat, hiszen használatuk rutinszerűvé vált az évek során. Kevesen gondolnak azonban arra, hogy ezek az eszközök komoly adatbiztonsági rést jelenthetnek. Ha munkatársainktól biztonsági elővigyázatosságot várunk el, akkor miért ne lehetne ugyanez az elvárásunk irodai eszközeink felé? A körültekintően megválasztott eszközök nemcsak a munka hatékonyságát és gyorsaságát növelik, de az üzleti adatok védelmében is kiemelt szerepet játszanak.

A bizalmas üzleti információk védelme minden vállalkozás számára kiemelt fontossággal bír, ahogyan a gyors és hatékony munkavégzés is. Erre az igényre reflektál a Canon legújabb eszközportfóliója, az imageRUNNER ADVANCE harmadik generációja. Az FIPS140-2 szabványt alkalmazó automatikus merevlemez-titkosítás (HDD Encryption) az előző szériákból lehet ismerős. A Root of Trust (ROT) technológiával a rendszer indításkor automatikus ellenőrzést hajt végre, így kizárja a hackereket a multifunkciós nyomtatók biztonsági mechanizmusaiból. A Syslog eseménynaplózás segítségével valós idejű biztonsági információkat kapunk eszközeinkről, amelyeket elemezhetünk is. A funkciónak köszönhetően az imageRUNNER ADVANCE gépei könnyen integrálhatók bármely biztonsági információ -és eseménykezelő szerverbe (SIEM), a valós és potenciális biztonsági problémák pedig azonnal megelőzhetők.

Az imageRUNNER ADVANCE eszközeivel készült szkennelt dokumentumok és e-mailek titkosítását és sérthetetlenségét automatikusan frissülő digitális tanúsítványok garantálják, miközben az adatokkal kapcsolatos visszaélések figyelemmel kísérése és kezelése egyszerűsödött a tanúsítványbeiktatási protokoll (SCEP) és a hálózati eszközök tanúsítványigénylési szolgáltatása (NDES) segítségével.

Személyre szabható és mobilis

Az imageRUNNER ADVANCE eszközök legfrissebb kiadásában a felhasználói felület testre szabható, így mindenki megtalálja a számára leghatékonyabb beállításokat. A főmenü funkciói, a gyorsmenü és az új idővonal segítségével az eszközök képesek tárolni a felhasználói folyamatokat, sőt gyorsbillentyűket is rendelhetünk múltbéli vagy ismétlődő aktivitásokhoz. A mobilitást támogatva az eszközök QR-kódos csatlakozása közvetlen wificsatlakozást biztosít iOS felhasználók számára az alapértelmezett kameraalkalmazáson vagy a Canon PRINT Business (CPB) funkción keresztül. Szkenneléskor optikai karakterfelismerés (OCR) áll rendelkezésre, amely 25 európai nyelvet képes pontosan azonosítani.

Minden eszközön frissült továbbá a felhőalapú uniFLOW Online, amelyben helyet kapott a számos szolgáltatóval kompatibilis Print from Cloud felhőalapú nyomtatás is.

A harmadik generációs imageRUNNER ADVANCE harmadik kiadásának termékcsaládja:

 • iR ADV 4500 III sorozat
 • iR ADV 6500 III sorozat
 • iR ADV 8500 III sorozat
 • iR ADV C256/ C356 III sorozat
 • iR ADV 3500 III sorozat
 • iR ADV 5500 III sorozat
 • iR ADV 7500 III sorozat
Hirdetés

Címlapon

Csigatempóban faragja le a vonatkéséseket a MÁV

Csigatempóban faragja le a vonatkéséseket a MÁV

Több mint 1 millió személyvonat közlekedett az országban tavaly, ezeknek a 12 százaléka nem érkezett meg menetrend szerint. Mindez 2 millió perc késést és 1 százalékkal jobb eredményt jelent a vasúttársaság két évvel ezelőtti teljesítményéhez képest. Miközben rekordot ért el a bliccelés miatt kiszabott bírságok utáni befizetések, több vonal utasforgalma is komolyan megugrott, és a jegyvásárlási szokások is átalakultak.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Hirdetés

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

 • BUX45781.35-0.02%
  DAX9823.5-2.77%
  EUR/HUF311.610%
  EUR/USD1.08340%
  Arany1118.150%

Szavazás

Ha holnap elkészülne, beadatná magának a koronavírus elleni oltást?