Hirdetés
Hirdetés

Terjeszkedik a magyar fapados – itt nyitnak új központot

2017. október 18., 15:25

Nagy-Britanniában nyújtottak be üzemelési engedélykérelmet.

A légitársaság közlése szerint a légijármű üzembentartói (AOC) és üzemelési engedély (OL) megszerzését kérték az Egyesült Királyság Polgári Közlekedési Hatóságától (CAA). Amennyiben megkapják az engedélyt, úgy 2018 márciusában már el is indítják az első brit járataikat, ehhez több repülőgépét is brit lajstromba veszi majd a társaság. A Wizz Airnek ugyanis jelenleg 27 bázisa van, köztük az Egyesült Királyságban is, azonban Airbus A320-as típuscsaládba tartozó repülőgépeinek mindegyike magyar lajstromban van, mivel ezeket a gépeket a Wizz Air Hungary üzemelteti.

A szintén magyar üzemeltetésében lévő London-Luton bázis is átkerül majd a brit céghez, ebből a központból fogják üzemeltetni a brit járatokat. Az üzem indításához több mint száz új munkavállalót vesznek fel. Azokat a járatokat, amelyeket a brit leányvállalat nem vesz át, a magyar cég üzemelteti tovább.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Végre elkezdtünk bátrabban vásárolni - erre egyből megpróbálnak becsapni

Végre elkezdtünk bátrabban vásárolni - erre egyből megpróbálnak becsapni

Az internetes kereskedelem háromszor olyan gyors tempóban bővül, mint a hagyományos - egyre gyakrabban vásárolunk hazai és külföldi weboldalakról, online áruházakból. De honnan tudhatjuk, hogy nem vernek át? Miről ismerszik meg a csaló webshop, mobilapp, hamis reklám? Ha mégis horogra akadtunk, mi a teendőnk?

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX38643.99-0.84%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?